Marathonbet

Marathonbet er en international spiludbyder med op til flere kendte sponsorater
Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu

VIGTIGT Marathonbet modtager IKKE danske kunder. Spiludbyderen har ikke en licens udstedt af Spillemyndigheden under Skatteministeriet! Derfor kan du som dansker IKKE spille hos Pinnacle. Vi henviser i stedet til de mange andre spiludbydere med en dansk licens.

Historien bag Marathonbet

Marathonbet er en udenlandsk spiludbyder, som opererer på en masse internationale markeder. Spiludbyderen startede op helt tilbage i 1997 i intet mindre end det tidligere Sovjet af alle steder. Siden har der været gang i den internationale ekspansion, og i flere markeder har selskabet opnået en ganske fin markedsandel.

Marathonbet er den officielle “betting partner” og officiel træningstrøjepartner for mægtige Manchester City, og spiludbyderen er også betting partner for de to spanske hold Sevilla FC og Girona FC. Marathonbet har i det hele taget samarbejdet med et hav af store internationale fodboldklubber. Tidligere har man haft aftaler med prominente klubber som f.eks. Manchester United, Liverpool FC, Tottenham, Fulham, Middlesbrough, West Ham, Lazio og Malaga. Der er derfor ingen tvivl om, at selskabet har nogle økonomiske muskler at spille med.

Hvor er Marathonbet pt. aktive?

Som tidligere nævnt modtager Marathonbet ikke danske kunder (!!!), men dermed ikke sagt at spiludbyderen ikke er en populær skikkelse på den internationale spiludbyder-scene. Selskabet har lige nu fokus på Storbritannien, flere østeuropæiske lande, Spanien, Italien, flere afrikanske lande (bl.a. Nigeria), Asien og Latinamerika. Selskabet oplever stor vækst i flere markeder, som andre spiludbydere typisk har problemer med at gå ind i – bl.a. Rusland og flere andre østeuropæiske lande.

De europæiske markeder styres bl.a. fra tre kontorer i henholdsvis Alderney (kanaløen mellem Frankrig og England), Rom og Madrid.

Kendt for skyhøje odds

Marathonbet er kendt for sine skyhøje odds. På ganske mange markeder har selskabet en 0% margin – dvs. ingen fortjeneste. Og her snakker vi ikke nogle obskure ligaer og markeder, som ingen interesserer sig for. Nej, det er de helt store ligaer – lige fra Champions League og Europa League, til nogle af de store europæiske fodboldligaer og NHL ishockey og MLB baseball.

Udvalget af “zero juice”-markeder skifter hele tiden i takt med hvad der er på programmet, så spiludbyderens kunder kan altså finde nogle pænt gode odds fra tid til anden. De henvender sig dermed til samme målgruppe som f.eks. Pinnacle, som heller ikke er aktive i Danmark.

Kommer Marathonbet til Danmark?

Det vides endnu ikke om Marathonbet kommer til Danmark. Det danske sportsbook-marked er som bekendt ikke det nemmeste at angribe, men omvendt er der en del spillere, som ville være begejstrede for en ny spiludbyder. Langt de fleste af os har allerede en konto hos 4-5 bookies – og helt sikkert en konto hos “The Big Three” (Oddset, Unibet og Bet365). Dermed kunne man godt trænge til at ryste posen lidt.

Ville spiludbyderen have en chance på det danske marked? Både ja og nej. Der er masser af kunder, som er det man kalder “prissensitive” – dvs. de jagter de bedste odds. En spiludbyder som Marathonbet kan ikke skabe en positiv bundlinje udelukkende ved at henvende sig til hajer og dem, som jagter høj værdi. Specielt ikke fordi det er så rasende dyrt for nye spiludbydere, at få en licens udstedt af Spillemyndigheden.

Fra politisk side er der ønsker om at forhøje spilafgiften fra det nuværende 20% af BSI (bruttospilindtægten) til 28%, og det er klart et parameter, som både eksisterende og potentielle spiludbydere skal have med i kalkulen. Marathonbet må nødvendigvis have en lavere margin end de fleste andre spiludbydere, og derfor er de tvunget til at tjene penge på anden vis end de højt-profilerede “zero juice”-markeder.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Regler og vilkår gælder • 18+ • Spil med omtanke • StopSpillet.dk • Rofus.nu