Derby25 – Spil på hestevæddeløb hos 100% dansk spiludbyder

Derby25 er en dansk spiludbyder med fokus på hestevæddeløb

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Derby25 er navnet på en dansk spiludbyder med fokus på heste og hestevæddeløb. Spiludbyderen er i familie med den velkendte sportsbook Bet25 og Rød25, så du er garanteret 100% dansk fokus og vrinsk for alle pengene. Vi har taget pulsen på spiludbyderen, som er pænt meget anderledes end alle de andre her på siden.

Introduktion til Derby25

Der findes ikke mange spiludbydere på det danske marked, som fokuserer på hestevæddeløb, men Derby25 er en undtagelse. Monopolet for hestevæddeløb blev brudt i 2018, og dermed var der lagt op til at en masse spiludbydere ville forsøge at tage en del af markedet fra det tidligere monopol Dantoto. Den store konkurrence om de hesteinteresserede er dog udeblevet, og det er der naturligvis mange årsager til.

Interessen for hestevæddeløb har aldrig været specielt stor herhjemme. Ikke mindst hvis man sammenligner med vores svenske broderfolk. I Sverige er hestesporten gigantisk, og det ugentlige V75 nyder stor popularitet og har millionstore præmier på programmet. Når interessen fra hestesport i Danmark ikke er specielt stor, så giver det sig selv, at interessen fra de udenlandske spiludbydere heller ikke er det. Det handler alt sammen om omsætning og potentiale.

I modsætning til flere andre sportsgrene, kræver hestevæddeløb også en pæn specialiseret viden. Man sætter ikke bare odds på hestevæddeløb ud af det blå – så bliver man ristet! Det specielle ved Dantoto har været, at det altid har været totalisator-spil. Dvs. at oddsene afhænger af hvor meget der bliver spillet på hver enkelt hest. De fleste spiludbydere tilbyder slet ikke totalisatorspil, og på det danske marked er det kun Dantoto og Derby25.

På flere andre markeder tilbyder spiludbyderne typisk faste odds, men heller ikke dette spil finder de udenlandske spiludbydere attraktiv lige nu pga. afgiftsbestemmelserne. En spiludbyder skal nemlig erlægge 8% af omsætningen til hestesporten i spilafgift + 20% af bruttospilindtjeningen (overskuddet). Det giver sig selv at hvis man skal betale størstedelen af indtjeningen til staten, så er interessen fra spillebranchen ganske lille.

Derby25 var tidligere ejet af en ejerkreds fra det hedengangne Bet24, men er i dag ejet af den svenske spilkoncern ATG. ATG er det svenske spilmonopol for hestesport, og derfor slutteligt ejet af den svenske regering. Man kan på den måde godt sige, at det er den danske og svenske regering, der inddirekte kæmper om det danske marked for hestevæddeløb.

Dansk produkt

Derby25 henvender sig udelukkende til danske spillere – akkurat som søsterselskabet Bet25. Det gør naturligvis produktet ultra-dansk på den ene side, men på den anden side er hestevæddeløbene typisk hentet fra alle mulige udenlandske baner, så det føles ikke specielt dansk i traditionel forstand. Derby25 benytter sig også af den sjove og nyskabende ambassadør Franzi25 – spillet af skuespilleren og musikeren Peter Frödin.

Tilbagebetalingsprocenter hos Derby25

Tilbagebetalingsprocenten hos Derby25 er som følger i nedenstående tabel. Den er ikke bedre end hos konkurrenten Dantoto – faktisk er den identisk. Det er lidt skuffende at de to spilselskaber ikke udfordrer hinanden på den front, men moderselskaberne Danske Spil og ATG har arbejdet tæt i mange år. Det skal også retfærdigvis siges, at den nuværende beskatning af hestevæddeløb gør det svært for spiludbyderne at give meget mere tilbage til spillerne.

Som du kan se på nedenstående tabel, kan det bedste betale sig at spille på de svenske baner, hvis man går efter den højeste TBP.

SpilvariantTilbagebetalingsprocent
Vinder / Plads (svenske baner)85%
Vinder / Plads / Tvilling 80%
Dagens Dubbel (DD, DL)75%
V475%
Trio 70%
V5, V64, V65, GS75, V75, V8665%

Hjemmeside med masser af funktioner

Den hestegale spiludbyder Derby25 tilbyder en ganske flot hjemmeside med masser af små lækkerier. Det giver lidt sig selv, at når man tilbyder totalisatorspil er teknikken i højsædet. Det skal den være fordi man brygger ikke bare en totalisator sammen på en eftermiddag.

Kerneproduktet er naturligvis de mange forskellige spil på hestevæddeløb. Det er nemt at sætte et væddemål når man lige har sat sig lidt ind i tingene. At spille på heste er nemt, men det kræver lige en basisviden. Der er hjælp at hente i “Sådan spiller du”-sektionen, hvor de forklarer dig hvordan du vælger bane, spiltype, løb og hest.

Da det er de færreste medier der dækker hestesporten og de mange løb minutiøst, er det vigtigt at du kan se resultaterne på spiludbyderens egen hjemmeside. Hos Derby 25 finder du alle resultater i Resultater-sektionen. Her finder du en nærmest uendelig database med historiske resultater.

Derby Lyn er et koncept, som du formentlig kender hvis du har spillet Lotto. Her udvælger systemet automatisk hestene for dig i de store millionspil – f.eks. V5 eller V75 – og du slipper for at bruge tid på at kloge dig på noget, hvor du måske er bedre stillet med en “lynhest”.

Du kan også vælge at deltage i SpilKlub25, som er spiludbyderens nye koncept for andelsspil på hestevæddeløb. Du kan dermed spille på heste som et hold, hvor du køber andele til en fælles kupon sammen med dine holdkammerater. Alt afregnes automatisk hvis/når I vinder, så der er ikke en masse interne betalinger man skal holde styr på. Du kan chatte med dine holdkammerater, og dermed er der en fin social interaktion ind over.

Hvis du har lyst til at lytte til eksperterne, kan du deltage i deres spil via SpilKlub25-konceptet. Du kan dermed suge på fem eksperters viden og erfaring.

Du kommer ikke til at vælte dig i forskellige indbetalingsmuligheder, men efter at MobilePay er blevet introduceret har du trods alt mulighed for at benytte de mest gængse betalingsmidler. Vi savner lidt både bankoverførsel, Google Pay og Apple Pay.

Forskellige spilformer hos Derby25

Ligesom hos en velassorteret sportsbook, kan du spille på et hav af forskellige spilformer. Er du mest til at spille på en hest af et enkelt løb? Er du mere til at fedte lidt og spille den som plads (dvs. i top3)? Eller går du efter millionerne i de mange jackpot-spil? Der er noget for enhver smag. I nedenstående tabel kan du se hvad de enkelte spilformer går ud på.

SpilformForklaring
VinderFind vinderen af ét løb. Minimumsindskud er 5 kr.
PladsFind en hest som kommer i top 3 i ét løb. Hvis der er mindre end syv heste i løbet skal din hest i top 2. Minimumsindskud er 5 kr.
Tvilling Find de to bedst placerede heste i ét løb. Du bestemmer selv rækkefølgen. Minimumsindskud er 5 kr.
TrioFind de tre første heste i ét løb – i rigtig rækkefølge. Minimumsindskud er 2 kr.
Dagens DubbelFind vinderne af to på hinanden følgende løb. Spilles på de svenske baner. Minimumsindskud er 5 kr.
V4Find vinderne af fire forudbestemte løb. Minimumsindskud er 2 kr.
V5Find vinderne af fem forudbestemte løb. Minimumsindskud er 1 kr.
V64Find vinderne af seks forudbestemte løb med tre gevinstpuljer. Minimumsindskud er 1 kr.
V65Find vinderne af seks forudbestemte løb med to gevinstpuljer. Minimumsindskud er 1 kr.
V75Find vinderne af syv forudbestemte løb med tre gevinstpuljer. Minimumsindskud er 0,50 kr.
Grand Slam 75Find vinderne af syv forudbestemte løb med tre gevinstpuljer og med en garanteret gevinst til én vinderkupon. Minimumsindskud er 1 kr.
V86Find vinderne af otte forudbestemte løb med tre gevinstpuljer. Minimumsindskud er 0,25 kr.
Derby LynSystemet vælger dine heste, så du skal kun vælge hvilket V-spil du vil deltage i samt indsatsen. Minimumsindskud er 50 kr.

Mobil app – tag en hest på farten

Spiludbyderen med de jyske rødder er naturligvis på (trav)banen med en app til mobilen. Pt. er de kun klar med en decideret app til iOS – altså iPhone, men det betyder heldigvis ikke at du ikke kan spille med hvis du har en Android-smartphone. I så fald spiller du blot med i spiludbyderens web-app, som kan hentes på Derby25 hjemmeside.

Live streaming af hestevæddeløb hos Derby25

Du kan live streame et hav af hestevæddeløb hos Derby25. Det sker igennem de to kanaler Fast Track og ATG Nordic Live. Fast Track dækker de mange løb fra danske trav og galop-baner. Denne kanal fungerer akkurat som kanalen Sport Live, som Dantoto tilbyder. Du kan også se replays fra de svenske baner, og bl.a. drage nytte af optakter, livereportager, spil- og staldtips. ATG Nordic Live koncentrerer sig udelukkende om de svenske løb. Her skal du være bevidst om at alt foregår på svensk.

Live streaming af hestevæddeløb via ATG Live

Kampagner

Derby25 har i sagens natur ikke det største udvalg af kampagner. Det skyldes primært produktet, som har sine begrænsninger. Spiludbyderen prøver dog så godt de kan, og du finder faktisk fra tid til anden nogle sportsbetting-kampagner. Ikke uventet er der et stort samspil med søster-brandet Bet25.

I skrivende stund kan du få 50 kr. kvit og frit ved oprettelse af en Derby-konto, men det er ikke sikkert at tilbuddet er gyldigt når du læser disse linjer. Sørg altid for at læse regler og vilkår grundigt før du tager imod et tilbud.

Samlet vurdering af Derby25

Derby25 kan ikke sammenlignes med de andre spiludbydere vi har anmeldt her på siden. Dertil er produktet simpelthen for forskelligt. Vi er ikke de store hestevæddeløbseksperter – eller aficionados, men vi synes nu at produktet er ret fedt alligevel. Er man til heste, skal man bestemt ikke snyde sig selv for at opleve den ny dreng i klassen.

Konkurrence er med til at holde spiludbyderne på tæerne, og Derby25s indtog på det danske marked bør være en fordel for både spiludbyderen selv, konkurrenten Dantoto og naturligvis de mange hesteglade spillere. Derfor hilser vi Derby25 velkommen på markedet, og giver det vores anbefalinger.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk