Bingo.dk

Bingo.dk er en spritny bingoudbyder på det danske marked

Introduktion til Bingo.dk

Det handler jo om at have det sjovt!

Ordene kommer fra Morten Wagner, som er en af ejerne bag Bingo.dk – Danmarks nyeste bingoside. Hr. Wagner er bestemt ingen novice, når det kommer til at lave populære hjemmesider. Hans største succes til dato er uden tvivl datingsiden Dating.dk, og det skal blive spændende at se om, du også kan score (en stor gevinst) på Bingo.dk.

Bag Bingo.dk står også den kendte danske spil- og platformsleverandør Spigo, der fra hovedsædet i Viborg leverer nogle af de bedste gratis spil på markedet.

Spigo har dog også erfaring med spil om penge, da det er dem, der har udviklet yatzy, ludo, hjerterfri og flere af kabalerne til Spillehjørnet hos Danske Spil.

Hos Bingo.dk kan du både spille næsten alle former for spil om penge. Der er fuldt spilprogram med både bingo, banko, spilleautomater, yatzy, diverse kabaler og den særlige bingovariant kaldet “spingo”. Alt sammen egenproducerede spil i høj dansk kvalitet.

VIGTIGT: Vi gør opmærksom på at Bingo.dk ikke er helt klar til lanceringen, så du kan endnu ikke oprette en konto.

Bingo, Banko og Spingo?!

Vi bliver altid glade, når nye bingoudbydere bringer nye ting til spillerne. Bingolivet bliver nemlig gråt og kedeligt, hvis alt er det samme. Det er det heldigvis ikke hos Bingo.dk. Her er alle spillene produceret fra bunden af, og der er altså tale om helt unikke spil med et særegent udtryk og lækkert gameplay.

Især den nye bingovariant Spingo ser interessant ud. Det er et klassisk bingospil, men det er kombineret med en spilleautomat og således får du jo det bedste fra to sjove verdener!

Udover Spingo kan du også spille bingo og hvis du savner Gamle Ole, så finder du ham helt sikkert inde i bankorummet. Bingo er jo et puljespil, så præmierne afhænger af deltagerantallet. Jo flere spillere, der køber bingoplader desto større præmier, kan du vinde hos Bingo.dk.

Opretter du en konto hos Bingo.dk, så får du adgang til alle bingospillene samt alle de andre sjove spil. Hjemmesiden er klassisk uden så mange dikkedarer, og den er holdt i bløde farver og runde hjørner. Det signalerer alt sammen hygge og spil om småpenge, og det er lige, hvad det er. Hos Bingo.dk jagter du ikke den store gevinst, der skal ændre dit liv på den fede måde. Her handler det jo om at have det sjovt, som der så ganske rigtigt står med store bogstaver på forsiden.

Bingo.dk – de første indtryk

Der er både et bingo- og et bankorum hos Bingo.dk, og så kan du som nævnt også spille Spingo, hvilket er en blanding mellem bingo og en spilleautomat. Her behøver du med andre ord ikke at vente på andre spillere, for her spiller du alene. Præmiestrukturen i Spingo afhænger af, hvor hurtigt, du får én række, pladen fuld eller andre gevinstkombinationer. Det afhænger med andre ord af ordinalen.

I bingo- og bankorummene foregår det hele på ganske normal vis. Her spiller du mod andre spillere, og du kan chatte med dine modspillere, mens spillet kører. Det er et stort plus. På nuværende tidspunkt er der ikke ansat chatværter, men mon ikke det kommer, når Bingo.dk har fået lidt mere luft under vingerne? Det håber vi i hvert fald.

Bingo.dk har heller ingen døgnbemandet kundeservice, men du kan sende dem en mail, og så får du hurtigt et svar tilbage. Men inden det kommer så vidt, så tjek lige FAQ’en på kundeservicesiden. Her finder du svar på de fleste spørgsmål.

Alle spil på Bingo.dk er udviklet af Spigo, og der starter et nyt spil Bingo op hvert 5. minut.

Hjemmeside & bingolobby

Universet på Bingo.dk er hyggeligt, og det er nemt at oprette en konto og finde sit favoritspil. Ude til højre på hjemmesiden kan du hele tiden følge med i, hvem der sidst har vundet en god gevinst, og det er altså her, du helst skal se dit eget brugernavn engang imellem.

Spillene på Bingo.dk er brugervenlige, og du spiller lige så godt på mobil og iPad som du gør på computeren. Siden er med andre ord ganske fin, og du farer med garanti ikke vild. Det samme kan siges om Bingo.dk på mobilen. Det spiller ganske fint, og er faktisk bedre end desktop-versionen. Det er yderst sjældent at man ser det.

Selvom Bingo.dk er den nye dreng i klassen, så er det tydeligt at se, at folkene bag har mere end 13 års erfaring i at lave underholdende spil til det danske folk.

Spil bingo på mobilen

Bingo.dk tilbyder som alle andre bingoudbydere også spil på mobilen. Det er jo det de unge vil ha’ – og det vil vi andre også gerne! Vi ser med stor spænding frem til spiludbyderens mobile løsning, da spil på mobilen er en yderst vigtig faktor for at kunne tiltrække og fastholde mange bingospillere. Derfor bliver det også spændende at se, om den danske spiludbyder går skridtet videre, og vil præsentere en såkaldt “native app”. Det betyder på godt dansk, at du skal downloade hele herlighederne i en app i stedet for at spille i browseren. Det plejer i ni ud af 10 tilfælde at gøre mirakler for spiloplevelsen.

Kampagner

På nuværende tidspunkt er vi ikke klar over i hvilket omfang Bingo.dk vil fokusere på kampagner. Der er endnu ikke åbnet op for kampagnebudgettet, men vi holder et vågent øje med dem og skal nok opdatere siden her lige så snart, der kommer gode tilbud til spillerne.

Vores erfaring siger os nemlig, at nye bingoudbydere bruger en hel del penge på fryns til spillerne for at få gang i forretningen. Uden kampagner og gode velkomsttilbud bliver det formentlig en svær kamp for Bingo.dk, og det er helt sikkert ikke planen, når nu man har købt Danmarks bedste bingodomæne!

Kommer der mon en jackpot hos Bingo.dk?

Bingo.dk har valgt ikke at gå netværksvejen, og det skal de have ros for. Vi foretrækker nemlig at spille mod danske spillere, for det er bare lidt mere hyggeligt og socialt, når dem du spiller med, kommer fra Vordingborg og ikke Amsterdam. Det giver i hvert fald en hel del mere liv i bingochatten!

Bagdelen – hvis man må kalde den det – er at puljerne bliver mindre, og derfor er det næppe her du skal forvente at score den kæmpestore bingojackpot. Til gengæld er færre spillere jo lig med større gevinstchance, så det skal man lige huske at skrive sig bag øret.

På nuværende tidspunkt har Bingo.dk ikke lanceret en bingojackpot, men hvis den kommer, så bliver det sandsynligvis inde i bingorummet. Du vil garanteret også kunne vinde en jackpot på spingo-spillet, da det jo er en slags spilleautomat.

Hvad kan vi forvente af Bingo.dk?

Der er stadig lidt “grim ælling” over Bingo.dk, men vi forventer at se en smuk svane i den allernærmeste fremtid. Vi ved, at Spigo er eksperter i at lave gode og involverende spil. De har 13 års erfaring med spil, så det er kun et spørgsmål om tid, før de får en plads i markedet. Hvor stor en plads de får i spillernes hjerter, vil tiden vise, men det afhænger selvfølgelig også af, hvor meget de lukker op for kampagnebudgettet. Jo flere sjove kampagner og gode velkomsttilbud, der tilbydes på Bingo.dk, desto flere bingospillere vil kigge forbi.

Vi har store forventninger til bingoproduktet fra Morten Wagner/Freeway/Spigo-konglomeratet, og opdaterer naturligvis denne side så snart der er nyt fra Viborg-egnen.