Bingo.dk

Bingo.dk er en spritny bingoudbyder på det danske marked

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Bingo.dk

Bingo.dk er et spritnyt bingorum fra det ambitiøse Freeway-team. Ja, dem fra Viborg med Dating.dk osv. Spiludbyderen har i flere omgange forsøgt at komme i luften med et slagfærdigt bingo-produkt, og nu er det endelig lykkedes. Vi går i denne anmeldelse i dybden med den nye danske bingo-udbyder. Velkommen til spiludbyderen med det mundrette navn: Bingo.dk!

Førstehåndsintrykket af Bingo.dk er ganske fint. Vi har at gøre med en ambitiøs dansk spiludbyder, som gerne vil tage kampen op imod bl.a. Tombola og Spilnu Bingo. Målgruppen er stort set den samme ud fra look and feel, spiludvalg og tilgang til kunderne. Dvs. bingo-spillet er i højsædet, men som enhver bingo-udbyder med respekt for sig selv står den naturligvis også på spilleautomater. Spilleautomaterne er yderst begyndervenlige, men til gengæld er udvalget lidt bekedent.

Hos Bingo.dk kan du både spille næsten alle former for spil om penge. Der er fuldt spilprogram med både bingo, banko, spilleautomater, yatzy, diverse kabaler osv. Spillene leveres af Spigo, som står for ultra-casual spil, og som nu er endt på udenlandske hænder.

Bingo, Banko og spilleautomater

Vi bliver altid glade, når nye bingoudbydere bringer nye ting til spillerne. Bingolivet bliver nemlig gråt og kedeligt, hvis alt er det samme. Det er det heldigvis ikke hos Bingo.dk. Her er alle spillene produceret fra bunden, og der er altså tale om helt unikke spil med et særegent udtryk og lækkert gameplay. Nogle af titlerne kan sagtens glæde en dansk og nostalgisk spillefugl – f.eks. Basserne (ja, dem fra tegneserien) og Valhöll Wild Hammers.

Ud over de godt og vel 27 spilleautomater, kan du naturligvis også spille bingo og hvis du savner Gamle Ole, så finder du ham helt sikkert inde i bankorummet. Bingo er jo et puljespil, så præmierne afhænger af deltagerantallet. Jo flere spillere, der køber bingoplader desto større præmier, kan du vinde hos Bingo.dk. På nuværende tidspunkt, står det klart at der mangler lidt likviditet da spiludbyderen simpelthen ikke har været online længe nok.

Opretter du en konto hos Bingo.dk, får du adgang til alle bingospillene samt alle de andre sjove spil. Hjemmesiden er klassisk uden så mange dikkedarer, og den er holdt i bløde farver og runde hjørner. Det signalerer alt sammen hygge og spil om småpenge, og det er lige, hvad det er. Hos Bingo.dk jagter du ikke den store gevinst, der skal ændre dit liv på den fede måde. Her handler det jo om at have det sjovt og hyggeligt uden at risikere at gå fra hus og hjem.

Bingo.dk – de første indtryk af en meget “casual” spiludbyder

Med det velklingende Bingo.dk-navn er der som udgangpunkt lagt op til bingo-action. Eller banko-action. Ak ja, de to spil er ikke helt de samme. Bingo er typisk det du spiller i forsamlingshuset om en frossen and, til trods for at du skal råbe banko når du vinder. Forvirret, ja det er ikke nemt men tag dig ikke af det. Bingo.dk har begge spil, og du kan jo lægge ud med bingo (spillet med 75 tal i spil, og 24 tal på din egen plade).

I bingo- og bankorummene foregår det hele på ganske normal vis. Her spiller du mod andre spillere, og du kan chatte med dine modspillere, mens spillet kører. Det er et stort plus. På nuværende tidspunkt er der ikke ansat chatværter, men mon ikke det kommer, når Bingo.dk har fået lidt mere luft under vingerne? Det håber vi i hvert fald.

Bingo.dk har heller ingen døgnbemandet kundeservice, men du kan sende dem en mail, og så får du hurtigt et svar tilbage. Men inden det kommer så vidt, så tjek lige FAQ’en på kundeservicesiden. Her finder du svar på de fleste spørgsmål.

Alle spil på Bingo.dk er udviklet af Spigo, og der starter et nyt spil Bingo op hvert 5. minut.

Hjemmeside & bingolobby

Universet på Bingo.dk er hyggeligt, og det er nemt at oprette en konto og finde sit favoritspil.

Spillene på Bingo.dk er brugervenlige og ikke mindst begyndervenlige. Du behøver ikke have en PHD i hverken bingo eller banko. Du kan også spille med på mobil og iPad, men som hos alle bingoudbydere får du altså den bedste brugeroplevelse på desktop’en. Så kan du også lige have dit lykkebringende favorit-track kørende på Spotify ved siden af, eller tjekke fodboldresultater på livescore.com imens. . Siden er med andre ord ganske fin, og du farer med garanti ikke vild. Det samme kan siges om Bingo.dk på mobilen. Det spiller ganske fint, og er faktisk bedre end desktop-versionen. Det er yderst sjældent at man ser det.

Selvom Bingo.dk er den nye dreng i klassen, så er det tydeligt at se, at folkene bag har mere end 13 års erfaring i at lave underholdende spil til det danske folk.

Spil Bingo.dk på mobilen

Bingo.dk tilbyder som alle andre bingoudbydere også spil på mobilen. Det er jo det de unge vil ha’ – og det vil vi andre også gerne! Vi ser med stor spænding frem til spiludbyderens mobile løsning, da spil på mobilen er en yderst vigtig faktor for at kunne tiltrække og fastholde mange bingospillere.

Derfor bliver det også spændende at se, om den danske spiludbyder går skridtet videre, og vil præsentere en såkaldt “native app”. Det betyder på godt dansk, at du skal downloade hele herlighederne i en app i stedet for at spille i browseren. Det plejer i ni ud af 10 tilfælde at gøre mirakler for spiloplevelsen.

Kampagner

På nuværende tidspunkt er vi ikke klar over i hvilket omfang Bingo.dk vil fokusere på kampagner. Der er endnu ikke åbnet op for kampagnebudgettet, men vi holder et vågent øje med dem og skal nok opdatere siden her lige så snart, der kommer gode tilbud til spillerne. Det er klart at lige nu afventer man at der kommer lidt flere spillere i stalden før man kan gå i gang med garanterede kampagner og turneringer.

Vores erfaring siger os nemlig, at nye bingoudbydere bruger en hel del penge på fryns til spillerne for at få gang i forretningen. Uden kampagner og gode velkomsttilbud bliver det formentlig en svær kamp for Bingo.dk, og det er helt sikkert ikke planen, når nu man har købt Danmarks bedste bingodomæne!

Pt. kan du få 25 spins til en samlet værdi á 25 kr. på spilleautomaten Tropicana – uden gennemspilskrav på genvinster. Det er da et ganske fint tilbud, ikke?

Kommer der mon en bingojackpot hos Bingo.dk?

Bingo.dk har valgt ikke at gå netværksvejen, og det skal de have ros for. Vi foretrækker nemlig at spille mod danske spillere, for det er bare lidt mere hyggeligt og socialt, når dem du spiller med, kommer fra Vordingborg og ikke Bad Schwartau. Det giver i hvert fald en hel del mere liv i bingochatten! Vi letter i hvert fald altid på hatten når en spiludbyder giver den gas med danske tiltag for udenlandske spiludbydere er der nok af.

Bagdelen – hvis man må kalde den det – er at puljerne bliver mindre, og derfor er det næppe her du skal forvente at score den kæmpestore bingojackpot. Til gengæld er færre spillere jo lig med større gevinstchance, så det skal man lige huske at skrive sig bag øret.

På nuværende tidspunkt har Bingo.dk ikke lanceret en bingojackpot, men hvis den kommer så er den værd at tjekke ud. Indtil da kan du jo prøve jackpot-spilleautomaterne Tropicana, Fruits, Karrusellen og Zoo. I skrivende stund er der over 10.000 kr. i førstepræmie, og det kunne jo være fint lige at få dækket sin elregning, ikke sandt?

Hvad kan vi forvente af Bingo.dk?

Der er stadig lidt “grim ælling” over Bingo.dk, men vi forventer at se en smuk svane i den allernærmeste fremtid. Spiludbyderen har stadig nogle børnesygdomme, men det er naturligvis noget der bliver løst med tiden. I første omgang ønsker vi dog flere spillere i bingo- og bankorummene. Det er essentielt for at viborgenserne kan tage kampen op med Tombola, Unibet Bingo osv.

Vi ved, at Spigo er eksperter i at lave gode og involverende spil. De har 13 års erfaring med spil, så det er kun et spørgsmål om tid, før de får en plads i markedet. Hvor stor en plads de får i spillernes hjerter, vil tiden vise, men det afhænger selvfølgelig også af, hvor meget de lukker op for kampagnebudgettet. Jo flere sjove kampagner og gode velkomsttilbud, der tilbydes på Bingo.dk, desto flere bingospillere vil kigge forbi.

Vi har store forventninger til bingoproduktet fra Morten Wagner/Freeway/Spigo-konglomeratet, og vi opdaterer naturligvis denne anmeldelse så snart der er nyt fra Viborg-egnen.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
8
Hjemmeside & bingolobby
7
Mobil app
7
Lækkerier
7
Kampagner
7
bingo-dkBingo.dk er en helt ny bingoudbyder på det danske marked. Grundet produktets levetid er det svært at spå om hvad vi kan forvente os fra Freeway-folkene, når først Bingo.dk får vinger. Indtil videre ser det ud til at produktet er lidt i betatest, og det gør det naturligvis lidt svært at komme med den helt forkromede anmeldelse. Vi opdaterer straks denne anmeldelse, når der er nyt fra Viborg-egnen.