Bet25

Bet25 er en dansk spiludbyder med 100% fokus på det danske marked

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Bet25

Bet25 er en af de mest kendte danske spiludbyder på sportsbettingmarkedet. Fokus er 100% på Danmark, så selvfølgelig er alt pæredansk fra top til tå. Flere af folkene bag Bet25, har tidligere været involveret i den nu nedlagte spiludbyder Bet24. Ak ja, gæt selv hvor navnet kommer fra.

Spiludbyderen har været på det danske marked siden marts 2014, hvor de fik sin danske spillelicens. Selskabet drives fra Danmark nærmere bestemt Silkeborg, og har på trods af kun fem år på det danske marked stor erfaring med at tilbyde spil til danske sportsbettere.

Bet25 ejes i dag af det svenske hestevæddelmålsselskab ATG, som er altdominerende på hestevæddeløb i hjemlandet. Bet25 var tidligere hovedsponsor for Brøndby IF, men i dag er fokus lidt mere på bredden. For eksempel er søsterselskabet Derby25 meget involveret i dansk hestevæddeløb.

Du kender måske også Bet25 fra diverse tv-reklamer med Franzi25. Franzi25 spilles af Peter Frödin, og den “tyske” sanger gør tykt grin med schlagermusik. Koblingen til Bet25 og de andre pengespil er lidt svær at greje, men ikke desto mindre har selskabet fået massiv omtale i medierne.

Dansk produkt henvendt til manden på gaden

Bet25 har ikke overraskende et ultra dansk produkt. Det er svært at finde en sportsbook, som er mere dansk end Bet25. Det er naturligvis fordelen ved kun at henvende sig til danske kunder – akkurat som Oddset og Youbet.

Udvalget af spil med dansk islæt på fodboldfronten er helt enormt. Du kan spille på fodbold helt ned til Serie 3-rækkerne. Det er den ottende bedste fodboldrække i Danmark. Som oftest dækker spiludbyderne kun de tre første ligaer, så odds på kampe helt ned til ottende bedste række – det finder du ikke hos andre end Bet25!

Du kan også spille på Herrehåndboldligaen og Damehåndboldligaen. Her finder du et stort udvalg på langt over 100 specialmarkeder på blandt andet Superligaen, Premier League, La Liga, Bundesligaen og meget mere.

Bet25 har en lækker og simpel dansk hjemmeside, som virkelig er nem at navigere rundt i, og med seneste facelift (ultimo 2019) kan du se frem til et ganske flot og ultra-dansk produkt. Du kan naturligvis indbetale og spille med danske kroner – bl.a. via MobilePay og de mest benyttede betalingskort. Bet25 tilbyder dansk support fra klokken 12 til 18 hver dag.

Fint udvalg af odds

Bet25 har sine egne oddssættere og tilbyder derfor odds på kampe, du slet ikke finder andre steder – især ift. dansk fodbold. Her finder du nemlig odds på kampe helt ned på Serie 3-niveau. Der er naturligvis også odds på kampe fra alle de store fodboldnationer som Tyskland, England, Spanien, Italien, Frankrig og mange flere samt en lang række mere obskure lande som Vietnam, Iran og Peru.

Du finder også et stort udvalg af specials og omkring 100 specialmarkeder på Superligakampe. Og med over 30 specialmarkeder på en tilfældig Danmarksserie-kamp må man sige, at Bet25 virkelig har sat sig i spidsen som den førende bookmaker på dansk fodbold.

Hos Bet25 kan du også spille på den populære eSport. Det er dog i øjeblikket kun på Counter-Strike, Dota og League of Legends. Her må silkeborgenserne lige uppe sig en smule.

Du finder naturligvis også et stort udvalg af odds på cykling, både på de store klassiske etapeløb som Tour de France, Vuelta a España og Giro d’Italia og endagsklassikerne som Flandern Rundt og Liège-Bastogne-Liège. Så kan du lide at spille på Jakob Fuglsang, Michael Valgren, Peter Sagan, Tadej Pogačar og Mads Pedersen, så er Bet25 et fint sted at kigge efter odds.

Du kan også gå i krig med dansk basketball, ishockey og badminton.

Bet25 tilbyder en masse specials med dansk islæt. Spil på en lang række specials så som blandt andet Folketingsvalget. Der er altid et stort udvalg af Folketingsvalg odds, hvor du kan spille på alt fra det seriøse til det mindre seriøse; Næste statsminister, flest personlige stemmer, største parti, stemmeprocenter osv. Præsidentvalget i USA plejer også at få stor fokus, så det kan vi se frem til i 2020. De store tv-shows er også repræsenteret; Melodi Grand Prix odds, Eurovision, Den store bagedyst og du kan finde op til flere Oscar odds. Danmarks fredagsunderholdning i form af Vild med dans er også på listen. Bet25 plejer at have et fint udvalg af Vild med dans odds – bl.a. H2H-spil.

Bet25 ejes af svenske ATG, som er en altdominerende spiller indenfor hestesport i Sverige. Denne forbindelse skinner naturligvis også igennem. Det er muligt at spille på masser af hestesport (bl.a. V75) hos Bet25 (primært igennem Derby25).

Overordnet set har Bet25 et kæmpestort udvalg af odds med dansk islæt til deres danske kunder. Især på fodbold er der ingen sportsbook, som kan matche Bet25s produkt.

Opdateret hjemmeside med lyst design

Den danske spiludbyder har efter en markant facelift i efteråret 2020 fået sig en rigtig flot hjemmeside. Nyt logo, en mørkere blå farve og nye funktioner har gjort en kæmpe forskel. Hjemmesiden er holdt i blå, hvide og grå farver, og farvekombinationen fungerer flot og elegant.

Navigationen er noget nær det mest simple man oplever blandt spiludbyderne. Tekst står meget klart og tydeligt, og kontrasterne virker efter hensigten. Søgefunktionen er med sin centrale plads på forsiden hurtig at tilgå, og den gør det nemt at finde lige præcis det spil, man ønsker at finde. Det er nemt at skifte mellem de over 30 forskellige sportsgrene i menuen til venstre.

Bet25 tilbyder en odds bonus til nye kunder, og den har pt. et gennemspilskrav i den høje ende. Fra tid til anden er der også lodtrækninger og andre former for gode tilbud. Bet25 er dog ikke stedet, hvor der er stor fokus på kampagner til spillerne. Du har dog mulighed for at tilmelde dig den relativt nye loyalitetsklub for Rød25 – 25-loungen – og derigennem få tilbud om en masse kampagner.

I forbindelse med Bet25s samarbejde med Dansk Hestevæddeløb kan du dagligt se trav og galopløb fra de danske og svenske løb. Med en spilkonto kan du nemlig tilgå spiludbyderens hestevæddeløbsprodukt Derby25 og casino-produktet Rød25. Du kan spille hos Bet25 fra din computer, tablet eller mobil.

Klart forbedret mobil app

Bet25 tilbyder selvfølgelig også spil på mobilen. Du kan spille direkte i din mobilbrowser eller via en iOS-app til iPhone. Der er i øjeblikket ikke nogen app til Android. Det trækker naturligvis en anelse ned at de mange danske Android-brugere ikke kan tilgå herlighederne i en app. Til gengæld er browserversionen virkelig lækkert udført og reagerer rigtig hurtigt på interaktion.

På iOS-app’en finder du alle spil og features som du kan tilgå på desktopversionen. Du finder også søgefunktionen fra desktopversionen i mobilversionen. Det gælder både for mobilbrowseren og i appen til iPhone. Det gør det virkelig enkelt at finde lige præcis det odds, som du vil spille på. Du kan oprette en konto og indsætte penge direkte i appen og mobilbrowseren.

Livebetting + livestreaming

Bet25 har et stort udvalg af livebetting-spil ligesom langt de fleste andre bookmakere. Livebetting udgør i dag majoriteten af omsætningen hos en bookmaker, så det er naturligvis et stort fokusområde. Hver eneste dag vil du døgnet rundt finde flere hundrede kampe fra hele verden, hvor du kan livebette og spille på nogle af de mange specialmarkeder.

Hos Bet25 kan du via Derby 25 livestreame trav og galopspil dagligt fra de danske hestevæddeløbsbaner. Hvad enten det er i Billund, Skive, Århus eller på Charlottenlund, så er der hest fra de danske baner. Dette sker gennem samarbejdet med Dansk Hestevæddeløb og kanalen Fast Track. Her kan du også lade kyndige guide give dig gyldne og knap så gyldne staldtips. Du kan yderligere se genudsendelser fra de svenske baner, hvis du slet ikke kan få nok af vrinsk. Du kan se gratis hestesport, hvis du har en spilkonto hos Bet25.

Begrænset udvalg af kampagner

Bet25 har i et stykke tid ikke haft en odds bonus, men det er der nu lavet om på. Gennemspilskravene afskrækker lidt, så tjek lige om tilbuddet er noget for dig.

Der er ikke den store fokus på kampagner hos Bet25. Du kan dog finde et pænt udvalg af special-odds, odds-boosts og lodtrækninger til loyale spillere fra tid til anden, meeeen det er ikke stedet, hvor du drukner i kampagnetilbud. Det kan naturligvis også være, at alle de gode tilbud udelukkende havner i VIP-spillernes mailboxes. Kampagner bliver på hjemmesiden oftest præsenteret under fanebladet 25-nyt.

Husk altid at læse bonusreglerne grundigt, før du får en bonus eller deltager i en eller anden form for kampagne.

Lækkerier fra Bet25

Der er ingen tvivl om at spiludbyderens odds på de lave rækker i dansk fodbold springer i øjnene. Når ens målgruppe udelukkende er danske spillere, så er det nemt at vide hvad stampublikummet vil have. I en tid hvor de fleste odds leveres af store oddsleverandører som Betradar, Kambi og Betgenius, er det forfriskende at se at nogle spiludbydere stadig gør en dyd ud af at som minimum producere sine special-odds. Hatten af for Bet25 for at tilføje en masse danske odds, som man ikke finder på det masseproducerede marked.

Vi vil også gerne fremhæve spiludbyderens tilmeldingsflow. Det er en fryd for øjet at oprette en spilkonto hos Bet25, så det kan du glæde dig til. Det er pt. markedets allerbedste tilmeldingsflow.

Samlet vurdering af Bet25

Bet25 er skabt af personer bag Bet24, som før liberaliseringen af det danske spillemarked var den andenstørste bookmaker for danske spillere. Dermed er det erfarne kræfter, som har påtaget sig den ambitiøse opgave at udfordre de udenlandske spiludbydere med et meget dansk produkt.

Nogen ny Bet24 er Bet25 stadig ikke – der er et stykke vej til fordums storhedstid, men hvis man er interesseret i odds med dansk islæt, så er Bet25 et oplagt valg.

Udvalget af spil med dansk islæt er helt enormt. Du kan bl.a. spille på danske seriekampe – helt ned til Serie 3. Det er den ottende bedste række i dansk fodbold, så her er der virkelig tale om noget for connaisseurerne (eller insiderne om man vil). Derudover kan du blandt andet spille på trav og galopløb. Dette er også ganske unikt.

Bet25 har et lidt tyndt udvalg af kampagner, men der er dog kommet en velkomstbonus på bordet.

Bet25 har overordnet set et spændende produkt, og med masser af erfarne kræfter ombord ser vi frem til at følge selskabet på det danske marked. Det giver også ekstra point, at du med en konto hos sportsbook’en kan få adgang til de to andre vertikaler (casino + hestevæddeløb). Vil du spille på danske kampe og begivenheder, så er Bet25 stedet for dig.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
9
Odds
8
Hjemmeside
8
Mobil app
7
Live betting + live streaming
7
Lækkerier
9
Kampagner
7
bet25Bet25 er en af de mest danske spiludbydere på det danske marked. Du finder en pænt udvalg af odds med dansk islæt, som du ikke finder andre steder. Bl.a. er vi ret glade for spiludbyderens fokus på de Der er et godt udvalg af odds både før og under kampstart med et stor udvalg af livebetting-odds. Både hjemmesiden og mobilversionen er nem at navigere rundt i. Du kan livestreame hestesport helt gratis.