Oscar odds – spil på Oscaruddelingen 2022

Oscar odds - spil på Oscaruddelingen

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Årets Oscaruddeling løber af stablen søndag d. 27. marts i The Dolby Theatre i Hollywood. Spiludbyderne er naturligvis klar med et hav af Oscar odds, og vi tager pulsen på de vigtigste kategorier.

Oscaruddelingen, Oscars, Academy Awards – kært barn har mange navne. Den traditionsrige Oscaruddeling afholdes af det amerikanske Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS), og har efterhånden opbygget sig et trofast følge af danske fans, som ser det som filmverdenens svar på Super Bowl. Se Oscar odds 2022 og spil med hos spiludbyderne.

Sådan spiller du på Oscar odds 2022

Det er ganske nemt, at spille på Oscaruddelingen 2022. Enhver spiludbyder med respekt for sig selv har naturligvis odds på årets højdepunkt indenfor filmens verden. Glem alt om Golden Globe, EMMY, Palme d’Or, Berlinalen, Sundance Film Festival, Toronto Film Festival, Filmfestivalen i Venedig og BAFTA. The Oscars / Academy Awards er kongen indenfor filmpriser, og ingen anden pris regnes for lige så prestigefuld. Derfor er det heller ikke overraskende, at spiludbyderne har odds på Oscaruddelingen – og det kan jo være en god idé at spice en lang Oscar-nat op med et væddemål eller to. Tjek de seneste Oscar odds ud i denne artikel, og du er sikret en anelse mere spænding.

  1. Opret en konto hos en spiludbyder

    Først og fremmest skal du have en spilkonto hos en spiludbyder. Der er ganske mange at vælge imellem, men vi anbefaler tre spiludbydere, som hver især har et flot udvalg af Oscar odds. Det drejer sig om henholdsvis Bet365, Unibet og NordicBet. Alle tre fremragende spiludbydere, som også er et naturligt valg, hvis du er til andet end spil på Oscaruddelingen.

  2. Foretag en indbetaling

    Ja, du skal naturligvis have penge på din spilkonto, for at kunne spille på Oscaruddelingen. Alle spiludbydere har fastsat en minimumindbetaling, men den er ganske lav. Du kan f.eks. nøjes med at indsætte 40 kr. / 50 kr. hos et par af spiludbyderne.

  3. Spil på Oscar odds 2022

    Du finder typisk Oscar odds i kategorien Specialvæddemål / Specials eller TV-begivenheder. Det er ganske nemt at finde oddsene, så scroll lidt rundt blandt de mange odds eller benyt søgefunktionen.

Bedste film odds

En Oscar for bedste film regnes som måske den mest prestigefulde pris, man overhovedet kan vinde. Det giver lidt sig selv – helhedstrykket og den samlede vurdering af filmen trumfer de nogle gange lidt underfundige eller inferiøre priser. I 2022 er der tre film, som skiller sig ud som klare favoritter til at vinde prisen i kategorien bedste film. CODA er den helt store favorit, og filmen er kommet lidt fra baghjul. Den var slet ikke blandt favoritterne for nogle måneder siden.

Netflixs western-drama med de homoseksuelle undertoner “The Power of the Dog”, Steven Spielbergs “West Side Story” og Kenneth Branaghs sort-hvide “Belfast” er de tre outsidete til at vinde prisen som bedste film i 2022. The Power of the Dog vandt en Golden Globe for bedste film, og det plejer at være en fin rettesnor.

CODA1.83Spil her
The Power of the Dog2.10Spil her
West Side Story41.00Spil her
Belfast17.00Spil her
Dune51.00Spil her
Licorice Pizza101.00Spil her
Drive My Car101.00Spil her
King Richard51.00Spil her
Nightmare Alley151.00Spil her
Don’t Look Up101.00Spil her

Bedste kvindelige hovedrolle / Bedste skuespillerinde

I kategorien bedste kvindelige hovedrolle er det i år tre kæmpenavne, som skiller sig ud blandt spiludbydernes favoritter. Nicole Kidman og Lady Gaga har prøvet det før, mens Kristen Stewart kan gøre dem kunsten efter med sin rolle som Lady Diana.

Jessica Chastain (The Eyes of Tammy Faye)1.61Spil her
Penelope Cruz (Parallel Mothers)4.00Spil her
Nicole Kidman (Being the Ricardos)6.00Spil her
Kristen Stewart (Spencer)8.50Spil her
Olivia Colman (The Lost Daughter)10.00Spil her

Bedste mandlige hovedrolle / Bedste skuespiller

I kategorien bedste mandlige hovedrolle har vi en kæmpefavorit. Will Smith ser endelig ud til at få sig lidt af et gennembrud i den mere seriøse genre, og skuespilleren med et hav af b-film på CV’et er årets store favorit. Det er han for sin rolle i King Richard som faderen til tennis-søstrene Venus og Serena Williams. Benedict Cumberbatch følger trop i favoritfeltet for sin rolle i Netflix-filmen Power of the Dog. Den tidligere Spider-Mand Andrew Garfield spås også en fin chance med sin præstation i det musikalske drama “Tick, Tick… Boom!”.

Will Smith (King Richard)1.10Spil her
Benedict Cumberbatch (The Power of the Dog)6.50Spil her
Andrew Garfield (Tick, Tick… Boom!)15.00Spil her
Denzel Washington (The Tragedy of Macbeth)51.00Spil her
Javier Bardem (Being the Ricardos)51.00Spil her

Bedste instruktør

Der plejer at være et vist overlap mellem Bedste film og Bedste instruktør-kategorierne, men det er langt fra sikkert, at vinderen stikker af med begge priser. I år er favoritterne til at vinde i kategorien Bedste instruktør dog også tungt repræsenteret i Bedste film-kategorien, så der er en god chance for at vinderen kan nappe begge priser. Jane Campion med Netflix western-dramaet Power of the Dog er spiludbydernes helt store favorit i denne kategori foran legendariske Steven Spielberg. Belfast-instruktøren Kenneth Branagh spås også en fin chance.

Jane Campion (The Power of the Dog)1.03Spil her
Steven Spielberg (West Side Story)13.00Spil her
Kenneth Branagh (Belfast)13.00Spil her
Ryusuke Hamaguchi (Drive My Car)26.00Spil her
Paul Thomas Anderson (Licorice Pizza)34.00Spil her

Specielle Oscar odds

Spiludbyderne plejer at være på pletten med et hav af specielle væddemål. Alt fra “Den samme film vinder både Bedste instruktør og Bedste film” og “Vinderen af Bedste film og Bedste skuespiller er fra samme film” til over/under-spil.

Se nomineringerne her

Hvem er nomineret til Oscar-priserne i 2022? Se live stream fra nomineringen, hvor alle potentielle vindere af de 23 kategorier til årets Oscaruddeling afsløres. Det er i år skuespillerinden Tracee Ellis Ross og skuespilleren Leslie Jordan, som præsenterer de mange nominerede.

Odds på Oscar – spørgsmål og svar

Hvem viser Oscaruddelingen 2022?

Oscar-showet kan ses på dansk TV2. Du kan også live streame det hvis du har TV2 Play.

Hvornår finder Oscaruddelingen 2022 sted?

Oscaruddelingen i 2022 – d. 94. af slagsen – finder sted natten mellem søndag d. 27. og mandag d. 28. marts (dansk tid).

Hvornår kan man spille på Oscaruddelingen?

Du plejer at kunne spille lige indtil showet begynder – dvs. i år indtil kl. 01.00 natten til mandag (dansk tid).

Hvor kan man oddse på Oscars?

Du kan spille på Oscaruddelingen hos de fleste spiludbydere. Vi anbefaler Bet365 som et fint sted at spille på Oscar-showet.

Kan man spille på andet end de 23 Oscar-kategorier?

Ja, spiludbyderne har ofte odds på nogle meget specielle spil / begivenheder. Odds på farven på værtindens kjole osv.

Er der nogen danske film nomineret til en Oscar i 2022?

Ja. Den animerede dokumentarfilm ‘Flugt’ er nomineret i kategorierne for bedste internationale film, bedste dokumentarfilm og bedste animationsfilm

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk