Se NFL hos spiludbyderne

Se NFL gratis hos spiludbyderne. Masser af gratis live streaming

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Se NFL på computeren eller på mobilen! Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Hos et par spiludbydere kan du se alt det NFL-action du overhovedet magter næsten gratis. Vi guider dig i denne artikel til hvordan du ser amerikansk fodbold fra NFL og Super Bowl hos spiludbyderne 🏈.

Du kan kun live streame NFL hos Bet365 og Unibet i 2022/2023-sæsonen. Spiludbyderen fra Stoke – Bet365 – tilhører cremen af cremen på det danske marked, og at de også er på banen med NFL-livestreaming giver dem kun ekstra kredit. Unibet kender de fleste danskere, og de har igen NFL live streaming på paletten efter et år i kulden.

Se NFL hos Bet365

Verdens største spiludbyder, Bet365, er selvfølgelig på banen med et lækkert tilbud til alle danske NFL-fans. Du kan streame alle kampe fra NFL – samt Super Bowl naturligvis – uden yderligere krav end at du har en konto hos spiludbyderen med penge på.

Bet365 tilbyder samtidig et overdådigt udvalg af spil på NFL og Super Bowl, så hvis du vil spice din NFL-streaming op med et væddemål eller to, er der rig mulighed for det. Udover at Bet365 tilbyder live streaming af NFL, tilbyder de naturligvis også live betting på samtlige NFL-kampe i 2022/2023-sæsonen.

Hvordan kan jeg se NFL hos Bet365?

 1. Opret en konto hos Bet365

  For at kunne live streame NFL skal du have en spilkonto hos Bet365. Det tager blot en håndfuld minutter og du er i gang med et overdådigt udvalg af NFL live streaming.

 2. Foretag et indskud på mindst 50 kr.

  Foretag et indskud på minimum 50 kr. Du bestemmer selv om du vil spille for midlerne eller efterfølgende hive dem ud. Du kan naturligvis også bare lade dem stå på spilkontoen, så du er klar til næste runde.

 3. BUM! Du kan nu se NFL

  Der skal ikke mere til! Hvis du har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer, kan du også se NFL uanset om der stadig er penge på kontoen eller ej.


Se NFL hos Bet365 på mini-skærm eller fuld skærm på mobilen. Du kan naturligvis også streame på en desktop eller tablet.

Se NFL hos Unibet

En af de populæreste spiludbyder på det danske marked, Unibet, er også på banen med tilbud om streaming af NFL. Du kan som Unibet-kunde streame alle sæsonens NFL-kampe – også dem der vises på dansk TV – og naturligvis også Super Bowl helt og aldeles uden andre betingelser end en konto med midler på.

Ligesom med verdens største spiludbyder, tilbyder Unibet naturligvis også livebetting på alle sæsonens kampe inklusiv Super Bowl. Den skandinaviske spiludbyder har på flot vis indbygget streamingen i livebetting-klienten, så du har det hele indenfor rækkevidde når du streamer NFL og evt. spiller på kampen.

Hvordan kan jeg se NFL hos Unibet?

Det er ganske nemt at se NFL hos spiludbyderen Unibet. Følg nedenstående nemme trin og du er i gang.

 • Opret en konto hos Unibet
 • Foretag et indskud på minimum 40 kr. Du bestemmer naturligvis om du også ønsker at spille for pengene. Husk at du kan indbetale med MobilePay hos Unibet
 • Har du spillet indenfor de seneste 24 timer har du også adgang til live streaming af NFL.

Du kan enten vælge at se kampene i fuld skærmen på mobilen eller i mindre format på desktop.

Fordele ved at se NFL via spiludbyderne

🏈 Det er næsten gratis. Du bestemmer selv om du vil spille for dit indskud eller ej. Vi anbefaler dog i al fairness, at du også sætter et spil eller to
🏈 Du slipper for de utallige reklamer, som de kommercielle TV-kanaler ofte viser
🏈 Se dit favorithold hver eneste uge. Uanset om du er til Tom Brady, Patrick Mahomes eller Jimmy Garoppolo, så er du dækket!
🏈 Kvaliteten er ganske fin. Se skærmbilleder her på siden – de er alle fra enten desktop eller mobil
🏈 Hos Unibet kan du se herlighederne i fuld skærm på mobilen
🏈 Forsinkelsen på signalet er minimal. Dermed er det optimalt til live betting

Spørgsmål og svar

Hvilke devices kan jeg streame på?

Du kan streame på både mobil og laptop. Streamer du på laptop, så er skærmens størrelse ikke fuld-skærm, men ganske okay til at kunne følge med. Hos Unibet kan du blæse det op til fuld skærm på mobilen. Du kan streame fra spiludbydernes hjemmeside, fra en mobil browser eller Android- og iOS-apps.

Hvilke kampe kan jeg se?

De to spiludbydere viser ALLE sæsonens NLF-kampe uanset om det er Thursday Night Football, de tre kampe på Thanksgiving eller lørdagskampene i play-offs.

Kan man streame de kampe som vises på dansk TV?

Ja! Du kan også livestreame de kampe som TV2 Sport og TV2 Sport X viser i Danmark.

Hvor stor er forsinkelsen?

Forsinkelsen er minimal. Det er vores erfaring at den er under 20 sekunder, hvilket er superhurtigt når det kommer til streaming af begivenheder fra “over there”.

Er der kommentatorlyd på?

Det er der på de fleste kampe – dog ikke alle sammen. Det er i øvrigt amerikanske kommentatorer, som guider dig trygt igennem kampene.

Hvad ser man i pauserne?

Der er ingen reklamer i pauserne. Du ser blot en pauseskærm, som proklamerer “Commercial break”. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, at man ikke kan nyde pauseunderholdning, cheerleadere 👯 og stadionstemningen i pauserne, men det skyldes helt sikkert nogle rettighedssspørgsmål.

Hos hvilke spiludbydere kan man se NFL?

Indtil videre er det kun Bet365 og Unibet, som tilbyder NFL-streaming i Danmark. Rettighederne må være hundedyre for andre spiludbydere med masser af live streaming har ikke NFL på programmet.

Skal man spille for at kunne se NFL?

Nej, du behøver ikke at spille for at kunne se NFL hos spiludbyderne. Du kan blot nøjes med en spilkonto med midler på.

Se NFL på mobilen – i fuld skærm!

Du kan naturligvis se herlighederne på en mobil enhed – bl.a. smartphone og tablets. Hvis du benytter Unibet, kan du tilmed blæse det op til fuld skærm. Det betyder, at hvis din mobil har en ganske fin størrelse, så bliver oplevelsen ekstra god. Du kan også caste det over på dit TV, men så bliver signalet en anelse grynet, da det er optimeret til en mindre skærm.

Historien bag NFL på dansk TV

De danske TV-kanaler har vist amerikansk fodbold fra NFL siden 80erne. Dengang var det TV3 med kommentatoren Henrik Knudsen, som bragte det fantastiske spil fra Guds eget land til lille Danmark. Det var dengang Morten Andersen var ligaens bedste kicker, og Joe Montana og John Elway var de toneangivende quarterbacks.

I mange år var det således den nuværende golfkommentator, som egenhændigt introducerede os for NFL. Senere overtog TV2 Sport rettighederne og nu stod den på frisk drengerøvshumor, popcorn og masser af cheerleaders hos Jimmy “Falkeøje” Bøjgaard og Claus “NFLming” Elming.

De seneste mange år har rettighederne til NFL på dansk TV ligget hos Viasat-kanalerne. Dermed skulle man i den grad op med muldvarpeskindet, hvis man ville se NFL på dansk TV. TV3+ og TV3 Sport var f.eks. ikke en del af grundpakken hos Yousee, så det var en bekostelig affære at være dansk NFL-fan. Fra og med 2022-sæsonen har TV2 overtaget rettighederne til den populære sportsgren, så nu skal vi vænne os til et nyt format og nye værter.

Nogle danske hardcore NFL-fans køber gerne et dyrt streaming abo, men der er alternativer, så ovenstående tilbud om “gratis” NFL-streaming hilses særdeles velkommen hos os med et mindre budget.

I dag kan du typisk se fem kampe om ugen på dansk TV (Thursday Night Football, to kampe søndag aften, den sene kamp natten til mandag, og Monday Night Football). Antallet af kampe ændrer sig naturligvis ved specielle begivenheder – f.eks. ved Thanksgiving og ikke mindst i slutspillet. Det er dog stadig lidt uklart hvor mange kampe TV2 / TV2 Sport / TV2 Sport X / TV2 Play vil sende.

Se masser af sport hos spiludbyderne

Det er naturligvis ikke kun NFL du kan se hos Bet365 og Unibet. De to spiludbydere streamer også samtlige kampe fra et hav af ligaer og turneringer. Du kan følge Bundesligaen live, du kan se La Liga, Ligue 1, Primeira Liga (Liga Portugal), FA Cup, EFL Cup og en masse andre ligaer. Specielt Serie A live streaming er blevet populært de seneste år.

Hvis du ikke er til fodbold, så kan du også livestreame en masse andre sportsgrene – bl.a. NBA basket, snooker, håndbold, ishockey, badminton, volleyball, cricket, bordtennis og alskens andre sportsgrene. Du finder også markedets bedste tennis live stream med tusindvis af kampe fra ATP-, WTA- og Challengertouren hos de to spiludbydere. Der er med andre ord nærmest ikke grænser for, hvor meget sport du kan se næsten gratis hos spiludbyderne.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk