Se NFL hos spiludbyderne i 2023/2024-sæsonen

Se NFL gratis hos spiludbyderne. Masser af gratis live streaming

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til NFL live streaming

Se NFL på computeren eller på mobilen! Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Hos fire spiludbydere på det danske marked kan du se alt det NFL-action du overhovedet magter. Du skal blot have en spilkonto med ganske få midler på, og du er klar til en spændende NFL-sæson. Vi guider dig i denne artikel til hvordan du ser amerikansk fodbold fra NFL og Super Bowl hos spiludbyderne.

Du kan live streame NFL hos hele fire spiludbydere i 2023/2024-sæsonen. Det drejer sig om henholdsvis Bet365, Unibet, NordicBet og Cashpoint. Det er første sæson med NFL live streaming for de to sidstnævnte spiludbydere, mens de to første har haft det i en række sæsoner.

Verdens største spiludbyder – Bet365 – tilhører cremen af cremen på det danske marked, og at de også er på banen med NFL-livestreaming giver dem kun ekstra kredit. Det er derfor dem vi vil anbefale, da de har det største udvalg af live streaming.

Så nemt er det at se NFL hos spiludbyderne

Det er ganske nemt og bekvemt at live streame NFL hos spiludbyderne. Det eneste det kræver, er en spilkonto med midler på. Du kan nøjes med at indbetale så lidt som 40 kr. og så kan du se NFL og alskens anden sport.

Du kan streame alle kampe fra NFL – samt Super Bowl naturligvis – uden yderligere krav end ovenstående, og dermed kan du følge netop dit favorithold – uanset om det er San Francisco 49ers, New England Patriots, Kansas City Chiefs, Denver Broncos eller et helt femte hold.

Alle de nævnte spiludbydere tilbyder samtidig et overdådigt udvalg af spil på NFL og Super Bowl, så hvis du vil spice din NFL live streaming op med et væddemål eller to, er der rig mulighed for det. Udover at spiludbyderne tilbyder live streaming af NFL, tilbyder de naturligvis også live betting på samtlige NFL-kampe i 2023/2024-sæsonen.

Du har adgang til at se NFL så længe du har penge på spilkontoen eller sat et spil i de foregående 24 timer. Du behøver hverken spille for dit indskud eller tage imod et velkomsttilbud. Det er helt op til dig. Klik på nedenstående grønne knap, og du er et skridt tættere en masse NFL action.

Sådan live streamer du NFL hos spiludbyderne

 1. Opret en konto hos en af de fire spiludbydere

  For at kunne live streame NFL skal du have en spilkonto hosen af de fire spiludbydere. Det tager blot en håndfuld minutter, og du er i gang med et overdådigt udvalg af NFL live streaming.

 2. Foretag et indskud på 40 kr. – 100 kr.

  Foretag et indskud på minimum 40 kr. Du bestemmer selv om du vil spille for midlerne eller efterfølgende hive dem ud. Du kan naturligvis også bare lade dem stå på spilkontoen, og så er du klar til næste runde. Du behøver ikke tage imod velkomsttilbud.

 3. BUM! Du kan nu se NFL hos din favoritspiludbyder

  Der skal ikke mere til! Hvis du har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer, kan du også se NFL uanset om der stadig er penge på kontoen eller ej.

Bet365 byder på NFL live streaming

Som nævnt er Bet365 det oplagte valg når du skal se NFL eller alskens anden sport. Udvalget af gratis live streaming er intet mindre end imponerende stort.

Du er i gang med at live streame NFL lige så snart du har en spilkonto hos Bet365 med midler på. Du kan nøjes med at indbetale 50 kr. – og det kan du bl.a. gøre via Apple Pay.

Du kan se NFL hos Bet365 på mini-skærm eller fuld skærm på mobilen. Du kan naturligvis også streame til fuld skærm på desktop eller tablet. Alt i alt et fremragende tilbud til alle os NFL-fans.

1: Opret spilkonto hos Bet365
Bet365 er naturligvis klar med NFL live streaming
2: Indbetal min. 50 kr. til spilkontoen
Du kan se NFL hos spiludbyderen Bet365
3: Live stream NFL hos Bet365
Bet365 er på banen med et lækkert NFL live stream

Se NFL hos Unibet

En af de populæreste spiludbyder på det danske marked, Unibet, er også på banen med tilbuddet om live streaming af NFL. Du kan som Unibet-kunde streame alle sæsonens NFL-kampe – også dem der vises på dansk TV – og naturligvis også Super Bowl helt og aldeles uden andre betingelser end en konto med midler på.

Ligesom med verdens største spiludbyder, tilbyder Unibet naturligvis også livebetting på alle sæsonens kampe inklusiv Super Bowl. Den skandinaviske spiludbyder har på flot vis indbygget streamingen i livebetting-klienten, så du har det hele indenfor rækkevidde når du streamer NFL og evt. spiller på kampen.

1: Opret spilkonto hos Unibet
Unibet byder på et flot NFL live stream
2: Indbetal min. 50 kr. til spilkontoen
Du kan se NFL hos Unibet med et indskud på blot 40 kr.
3: Du kan nu live streame NFL hos Unibet
Unibet har et flot NFL live stream til alle danske kunder

NordicBet er klar med NFL live streaming fra denne sæson

Den skandinaviske spiludbyder NordicBet er også klar med et lækkert NFL live stream fra 2023/2024-sæsonen. Det er måske lidt overraskende, men ganske fedt er det, at den populære spil stepper up på live streaming-produktet.

Du kan se NFL hos NordicBet lige så snart du har en spilkonto med midler på. Du kan nøjes med at indbetale 100 kr. og så skal du ikke foretage dig mere. Så nemt er det at se masser af NFL action hos NordicBet!

1: Opret spilkonto hos NordicBet
NordicBet er fra denne sæson også klar med NFL live streaming
2: Indbetal min. 100 kr. til spilkontoen
Du kan se masser af NFL hos spiludbyderen NordicBet
3: Live stream NFL hos NordicBet
NordicBet er på banen med et flot NFL live stream

Se NFL live streaming hos Cashpoint

Cashpoint er fra 2023/2024-sæsonen klar med live streaming af NFL. Spiludbyderen med de tyske rødder er ellers ikke kendt for sit udvalg af live streaming, som desværre er ret begrænset. At man nu kan se NFL hos spiludbyderen er til gengæld lidt en fjer i hatten for spiludbyderen med de mange fysiske spillebutikker.

Du kan live streame NFL med en Cashpoint-konto med midler på. Minimumindbetalingen er lidt højere end hos Bet365 og Unibet – den er nemlig på 100 kr. Det er stadig en sweet deal, hvis man tænker på at man kan se samtlige kampe i sæsonen med blot ét indskud.

1: Opret spilkonto hos Cashpoint
Cashpoint er klar til den nye sæson med et flot NFL live stream
2: Indbetal min. 100 kr. til spilkontoen
Se american football fra USA hos spiludbyderen Cashpoint
3: Live stream NFL hos Cashpoint
Cashpoint byder også på live streaming af amerikansk fodbold

Fordele ved at se NFL via spiludbyderne

 • Det er næsten gratis. Du bestemmer selv om du vil spille for dit indskud eller ej. Vi anbefaler dog i al fairness, at du også sætter et spil eller to
 • Du slipper for de utallige reklamer, som de kommercielle TV-kanaler ofte viser
 • Se dit favorithold hver eneste uge. Uanset om du er til Russell Wilson, Patrick Mahomes eller Matthew Stafford, så er du dækket!
 • Kvaliteten er ganske fin. Se skærmbilleder her på siden – de er alle fra enten desktop eller mobil
 • Hos spiludbyderne kan du se herlighederne i fuld skærm på mobilen
 • Forsinkelsen på signalet er minimal. Dermed er det optimalt til live betting

Se NFL på mobilen – i fuld skærm!

Du kan naturligvis se herlighederne på en mobil enhed – bl.a. smartphone og tablets. Hvis du benytter NFL live streaming hos spiludbyderne, kan du tilmed blæse det op til fuld skærm. Det betyder, at hvis din mobil har en ganske fin størrelse, så bliver oplevelsen ekstra god. Du kan også caste det over på dit TV, men så bliver signalet en anelse grynet, da det er optimeret til en mindre skærm.

Historien bag NFL på dansk TV

De danske TV-kanaler har vist amerikansk fodbold fra NFL siden 80erne. Dengang var det TV3 med kommentatoren Henrik Knudsen, som bragte det fantastiske spil fra Guds eget land til lille Danmark. Det var dengang Morten Andersen var ligaens bedste kicker, og Joe Montana og John Elway var de toneangivende quarterbacks.

I mange år var det således den nuværende golfkommentator, som egenhændigt introducerede os for NFL. Senere overtog TV2 Sport rettighederne og nu stod den på frisk drengerøvshumor, popcorn og masser af cheerleaders hos Jimmy “Falkeøje” Bøjgaard og Claus “NFLming” Elming.

De seneste mange år har rettighederne til NFL på dansk TV ligget hos Viasat-kanalerne. Dermed skulle man i den grad op med muldvarpeskindet, hvis man ville se NFL på dansk TV. TV3+ og TV3 Sport var f.eks. ikke en del af grundpakken hos Yousee, så det var en bekostelig affære at være dansk NFL-fan. Fra og med 2022-sæsonen har TV2 overtaget rettighederne til den populære sportsgren, så nu skal vi vænne os til et nyt format og nye værter.

Nogle danske hardcore NFL-fans køber gerne et dyrt streaming abo, men der er alternativer, så ovenstående tilbud om “gratis” NFL-streaming hilses særdeles velkommen hos os med et mindre budget.

I dag kan du typisk se fem kampe om ugen på dansk TV (Thursday Night Football, to kampe søndag aften, den sene kamp natten til mandag, og Monday Night Football). Antallet af kampe ændrer sig naturligvis ved specielle begivenheder – f.eks. ved Thanksgiving og ikke mindst i slutspillet. Det er dog stadig lidt uklart hvor mange kampe TV2 / TV2 Sport / TV2 Sport X / TV2 Play vil sende.

Se masser af sport hos spiludbyderne

Det er naturligvis ikke kun NFL du kan se hos Bet365 og Unibet. De to spiludbydere streamer også samtlige kampe fra et hav af ligaer og turneringer. Du kan følge Bundesligaen live, du kan se La Liga, Ligue 1, Primeira Liga (Liga Portugal), FA Cup, EFL Cup og en masse andre ligaer. Specielt Serie A live streaming er blevet populært de seneste år.

Hvis du ikke er til fodbold, så kan du også livestreame en masse andre sportsgrene – bl.a. NBA basket, håndbold, ishockey og alskens andre sportsgrene. Du finder også markedets bedste tennis live stream med tusindvis af kampe fra ATP-, WTA- og Challengertouren hos de to spiludbydere. Der er med andre ord nærmest ikke grænser for, hvor meget sport du kan se næsten gratis hos spiludbyderne.

NFL live streaming – Spørgsmål og svar

Hvilke devices kan jeg streame på?

Du kan streame på både mobil og laptop. Streamer du på laptop, så er skærmens størrelse ikke fuld-skærm, men ganske okay til at kunne følge med. Hos Unibet kan du blæse det op til fuld skærm på mobilen. Du kan streame fra spiludbydernes hjemmeside, fra en mobil browser eller Android- og iOS-apps.

Hvilke kampe kan jeg se?

De fire spiludbydere viser ALLE sæsonens NLF-kampe uanset om det er Thursday Night Football, de tre kampe på Thanksgiving eller lørdagskampene i play-offs.

Kan man streame de kampe som vises på dansk TV?

Ja! Du kan også livestreame de kampe som TV2 Sport og TV2 Sport X viser i Danmark.

Hvor stor er forsinkelsen?

Forsinkelsen er minimal. Det er vores erfaring at den er under 20 sekunder, hvilket er superhurtigt når det kommer til streaming af begivenheder fra “over there”.

Er der kommentatorlyd på?

Det er der på de fleste kampe – dog ikke alle sammen. Det er i øvrigt amerikanske kommentatorer, som guider dig trygt igennem kampene.

Hvad ser man i pauserne?

Der er ingen reklamer i pauserne. Du ser blot en pauseskærm, som proklamerer “Commercial break”. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, at man ikke kan nyde pauseunderholdning, cheerleadere 👯 og stadionstemningen i pauserne, men det skyldes helt sikkert nogle rettighedssspørgsmål.

Hos hvilke spiludbydere kan man se NFL?

Indtil videre er det kun Bet365, Unibet, NordicBet og Cashpoint som tilbyder NFL-streaming i Danmark. Rettighederne må være hundedyre for andre spiludbydere med masser af live streaming har ikke NFL på programmet.

Skal man spille for at kunne se NFL?

Nej, du behøver ikke at spille for at kunne se NFL hos spiludbyderne. Du kan blot nøjes med en spilkonto med midler på. Du behøver heller ikke tage imod et velkomsttilbud.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk