Serie A live streaming – Se fodbold fra Italien

Se Serie A live streaming hos spiludbyderne
Artikelfoto: Unsplash

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Se alle verdensstjernerne i støvlelandet med Serie A live streaming. Hos spiludbyderne kan du live streame alle sæsonens kampe fra støvlelandet, hvis du blot har en spilkonto med penge på. Det bliver ikke nemmere!

Følg Lautaro Martínez, Federico Chiesa, Dušan Vlahović, Paulo Dybala, Khvicha Kvaratskhelia, Victor Osimhen og alle de andre i det fodboldgale land ved blot at bruge et par minutter på at oprette en konto hos en spiludbyder. Vi viser dig hvordan på denne side. Prego!

Se Serie A hos spiludbyderne

Der er pt. kun ganske få spiludbydere på det danske marked, som live streamer Serie A. Rettighederne er nemlig pænt dyre. Vi anbefaler derfor, at du vælger en spiludbyder som passer netop til dine behov. Du kan evt. læse vores anmeldelser af spiludbyderne her hos 7.dk – eller du kan vælge en af nedenstående tre. De leverer alle på højeste niveau.

Sådan får du adgang til Serie A live streaming

Følg nedenstående tre trin og du har lynhurtigt adgang til live streaming af Serie A.

  1. Opret en konto hos en af nedenstående spiludbydere

    For at få adgang til Serie A live streaming skal du have en konto hos en af nedenstående spiludbydere. Det tager typisk et par minutter at oprette en konto.

  2. Indsæt penge på din spilkonto

    Spiludbyderne kræver at du har penge på din spilkonto, for at du kan live streame fra Serie A. Du har dog også adgang til live streaming, hvis du har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

  3. BUM! Du har nu adgang til en masse Serie A live streaming

    Når du har en spilkonto med penge på, er du klar til timevis af live streaming fra støvlelandet. Kan du lide at spille, så husk på at spiludbyderne tilbyder live betting på ALLE Serie A-kampe.


Se Serie A hos Bet365

Verdens største spiludbyder er naturligvis på banen med Serie A live streaming. Sammen med Unibet tilbyder de markedets største og bedste udvalg af live streaming. Er du til calcio fra støvlelandet er Bet365 det naturlige valg. Spiludbyderen viser også alle kampe fra Serie B og Coppa Italia.

1: Opret spilkonto hos Bet365
Se Serie A live streaming hos Bet365
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Husk at have penge på din Bet365-konto
3: Live stream Serie A hos Bet365
Bet365 live streamer alle kampe fra Serie A

Som du kan se er det nemt og hurtigt at få adgang til Serie A live streaming hos Bet365. Den britiske spilgigant vurderer vi i øvrigt til at være en af markedets tre bedste spiludbydere. Du kan derfor se frem til en masse andre lækkerier, hvis du ikke blot er på udkig efter Serie A live streaming.

Den populære spiludbyder fra Stoke-on-Trent i England viser ikke blot fodbold fra Serie A, Serie B og Coppa Italia. Du finder et kæmpe udvalg af live streaming af enhver tænkelig fodboldliga.

Ud over de to bedste rækker i tysk fodbold (1. Bundesliga & 2. Bundesliga) kan du se frem til den næstbedste række i England (dog ikke alle kampe). I Championship finder du bl.a. Fulham, Blackburn, QPR og en lang række traditionsklubber. Er du til skotsk knoldsparkeri, så kan du også livestreame Scottish Premiership med bl.a. Celtic og Rangers FC. Hvis du er til bold fra sydligere himmelstrøg, så byder Bet365 også på livestreaming af La Liga i Spanien og Ligue 1 i Frankrig.

Hvis du er til mere end blot fodbold, så finder du også en masse andre sportsgrene hos Bet365. Den britiske spilgigant er på banen med live streaming af tennis fra ATP-, WTA- og Challengertouren, snooker, badminton, NBA-basket, bordtennis, volleyball, e-sport, ishockey og rugby.

Det seneste scoop er live streaming af NFL. Listen af sportsgrene og ligaer er udtømmelig, og det bedste råd må være, at tjekke spiludbyderens live streaming-sektion ud. Den finder du under punktet “live billeder”.


Se Serie A hos Unibet

FC Københavns trøjesponsor er en af de mest populære spiludbydere på det danske marked. Spiludbyderen med de skandinaviske rødder tilbyder markedets største og mest omfattende udvalg af live streaming. Det tager blot et par minutter at oprette en spilkonto, og du har adgang til ALLE kampe i Serie A, Serie B og Coppa Italia.

1: Opret spilkonto hos Unibet
Se Serie A live streaming hos Unibet
2: Indbetal min. 40 kr. til din spilkonto
Husk at du skal have penge på kontoen for at kunne live streame hos Unibet
3: Live stream Serie A hos Unibet
Live streaming af Serie A hos Unibet


Du er nu klar til at se Serie A hos Unibet. Spiludbyderen har markedets laveste indbetalingsgrænse (40 kr.), så det er altså her du skal oprette en konto, hvis du er loren ved at komme op med muldvarpeskindet. Du kan i øvrigt indbetale med MobilePay.

Den populære spiludbyder live streamer også en lang række andre ligaer og sportsgrene. Du kan bl.a. se frem til at se Bundesliga live, 2. Bundesliga og Ligue 1 (Frankrig). Du kan også se La Liga (Primera División), The Championship (næstbedste række i England), Æresdivisionen i Holland, Jupiler Pro League i Belgien og Primera Division fra Argentina.

Den skandinaviske spiludbyder live streamer naturligvis ikke kun fodbold fra Serie A og mange andre fodboldrækker. Du kan også se alverdens andre sportsgrene hos den populære spiludbyder; NBA-basket, håndbold fra både den tyske Bundesliga og den svenske Handbollsligan, ishockey fra SHL (Sverige) og KHL (Den Kontinentale Hockeyliga), og et hav af tennisturneringer fra ATP-, WTA- og Challengertouren.

Som noget nyt byder Unibet også på live streaming af NFL og Super Bowl fra 2019-2020-sæsonen. Læs mere om dette i vores artikel om NFL live streaming.


Se Serie A hos Betfair

Spiludbyderen med den berømte spillebørs viser også masser af fodbold-action fra støvlelandet. Udvalget af live streaming hos Betfair er knapt så stort som hos ovenstående spiludbydere, men calcio skal du naturligvis ikke snydes for. Du kan se italiensk fodbold på både spillebørsen og spiludbyderens traditionelle sportsbook.

1: Opret spilkonto hos Betfair
Se Serie A live streaming hos Betfair
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Husk at have penge på din Betfair-konto
3: Live stream Serie A hos Betfair
Live streaming af Serie A hos Betfair


Du har adgang til alle kampene fra den italienske Serie A på blot et par minutter. Hos både Betfair og Betfair Spillebørs kan du live streame på en pænt stor skærm på desktop og fuld skærm på mobilen.

Spiludbyderen med den fremragende spillebørs tilbyder også et traditionelt sportsbook-produkt, så hvis du endnu ikke er helt klar til at kaste dig ud i spillebørsens mange og nyskabende facetter, så er der ingen grund til fortvivle.


Hvem vinder Scudettoen i 2023/2024?

2023/2024-sæsonen i Serie A ser ud til at blive mere lige end længe. Napoli vandt endelig Scudettoen i sidste sæson efter mange års ventetid, og klubben er sammen med Inter og Juventus favoritter til at tage titlen i den nye sæson.

Mesterholdet fra Napoli har skiftet ud på nogle pladser, men har dog formået at beholde de største stjerner – bl.a. Khvicha Kvaratskhelia og Victor Osimhen. Holdet har forstærket en i forvejen skræmmende offensiv med Giacomo Raspadori, og der bliver brug for flere kræfter i denne sæson. Holdet skal også ud i en hård Champions League-turnering, så det bliver bestemt ikke en walkover for Rudi Garcia & co. at forsvare titlen.

Inter er som altid med helt fremme i favoritfeltet. Milano-klubben med Simone Inzaghi i spidsen er særdeles godt kørende i disse år, og der er store forventninger til holdet som sammen med Napoli indtager favoritrollen. Holdet er som altid en god blanding af rutinerede kræfter og unge talenter, og alt taler for at Inter igen er med helt fremme. Dog har holdet mistet målmand Onana til Manchester United og Brozovic til Saudi-Arabien, og lidt overraskende har holdet ikke forstærket holdet med nogen store profiler.

AC Milan vandt i forrige sæson, men heller ikke det andet Milano-hold ser ud til at have styrket sig lige så meget som de andre topklubber. Zlatan Ibrahimovic er væk, og derfor forventes det, at veteranen Olivier Giroud og Rafael Leão skal score målene for rossoneri. Vigtige Sandro Tonali er væk på midtbanen, og det ser ikke helt godt ud på papiret for Milan.

Kan Massimiliano Allegri guide den gamle dame tilbage på mesterskabssporet, eller falder det aldrende dynasti igennem? Juve har været ramt af skader til vigtige nøglespillere i de senere sæsoner – bl.a. har Paul Pogbas comeback-ophold i klubben slet ikke været en succes. Juve-fans håber naturligvis også, at Federico Chiesa endelig er klar efter langvarige skader, som i den grad har haft indflydelse på holdets offensiv. Der er mange spørgsmål, som vi glæder os til at få besvaret.

José Mourinho og AS Roma har gang i noget spændende, og dem skal vi ikke afskrive. Hovedstadsklubben har fået tilgang af flere spændende spillere – bl.a. danske Rasmus Nissen Kristensen og argentinske Leandro Paredes. Med profiler som bl.a. Paulo Dybala, Lorenzo Pellegrini, Gianluca Mancini og Tammy Abraham er tegningen til en stor sæson der i hvert fald.

Slutteligt kommer vi naturligvis ikke udenom Lazio, som med tilgangen af Gustav Isaksen fra FC Midtjylland forhåbentligt giver den italienske liga lidt dansk dynamit efter Joakim Mæhle og Morten Hjulmand begge er skiftet – henholdsvis til Wolfsburg og Sporting Lissabon.

Kan du ikke få nok af live streaming? Live stream fodbold hos spiludbyderne – udvalget er gigantisk!

Spørgsmål og svar

Koster det penge at live streame Serie A hos spiludbyderne?

Nej, det er ganske gratis, men du skal huske at du enten skal have penge på din konto eller sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Kan jeg live streame på min mobil?

Ja, du kan live streame Serie A på desktop, tablet og mobil.

Hvordan er kvaliteten?

Den er ganske fin. Det er ikke 4K eller noget i den dur, men det virker ganske fint. Serie A-streamen hører til en af de bedste hos spiludbyderne.

Kan man streame i fuld skærm?

Ja, det kan du godt. Bl.a. Unibet tilbyder en aldeles fremragende fuld-skærmsløsning på mobilen.

Hvad er forsinkelsen?

Forsinkelsen er minimal. Måske 10-15 sekunder, så du kan sagtens benytte live streamen til live betting.

Kan jeg se andet end Serie A?

Ja, hos bl.a. Unibet og Bet365 kan se alskens andre ligaer og sportsgrene; Bundesligaen, Championship, La Liga, Ligue 1, Süper Lig, NBA, NFL og en masse andet.

Kan man se Serie B?

Ja, Bet365 og Unibet viser også alle kampe fra Serie B.

Kan jeg se Coppa Italia?

Ja, Bet365 og Unibet viser også kampene fra den italienske pokalturnering.

Kan man også se de kampe som vises på dansk TV?

Ja – du kan se alle sæsonens kampe.

Er der kommentatorlyd på?

Det er der kun på nogle ganske få udvalgte kampe. Hvis der er kommentator på, er det på engelsk.

Kan man hæve sine penge igen uden at spille?

Ja, det kan du godt. Det er dog lidt dårlig stil.

Kan man se Serie A på dansk TV?

Ja, det kan du godt. Rettighederne tilhører TV2, og du kan således også se kampene på TV 2 SPORT X og TV2 Play. TV2 Play koster dog som minimum 149 kr./md.

Har du spørgsmål til hvordan du streamer, så tøv ikke med at sende os en mail. Så ser vi om vi kan hjælpe til.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk