Se NFL gratis hos spiludbyderne

Se NFL gratis hos spiludbyderne. Masser af gratis live streaming

Se NFL gratis på computeren eller på mobilen! Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. Hos et par spiludbydere kan du se alt det NFL-action du overhovedet magter ganske gratis. Vi guider dig i denne artikel til hvordan du ser amerikansk fodbold fra NFL og Super Bowl gratis hos spiludbyderne 🏈.

Du kan streame NFL gratis hos Bet365 og Unibet. De to spiludbydere tilhører cremen af cremen på det danske marked, og at de også er på banen med gratis NFL-livestreaming giver dem kun ekstra kredit.

Se NFL gratis hos Bet365

Verdens største spiludbyder, Bet365, er selvfølgelig på banen med et lækkert tilbud til alle danske NFL-fans. Du kan streame alle kampe fra NFL – samt Super Bowl naturligvis – 100% gratis, hvis du blot har en konto hos spiludbyderen med penge på.

Bet365 tilbyder samtidig et overdådigt udvalg af spil på NFL og Super Bowl, så hvis du vil spice din NFL-streaming op med et væddemål eller to, er der rig mulighed for det. Udover at Bet365 tilbyder gratis live streaming af NFL, så tilbyder de naturligvis også live betting på samtlige NFL-kampe.

Hvordan kan jeg se NFL gratis hos Bet365?


Se NFL hos Bet365 på mini-skærm eller fuld skærm på mobilen. Du kan naturligvis også streame på en desktop.

Se NFL gratis hos Unibet

En af de populæreste spiludbyder på det danske marked, Unibet, er også på banen med tilbud om gratis streaming af NFL. Du kan som Unibet-kunde streame alle sæsonens NFL-kampe – også dem der vises på dansk TV – og naturligvis også Super Bowl helt og aldeles gratis.

Ligesom med verdens største spiludbyder, så tilbyder Unibet naturligvis også livebetting på alle sæsonens kampe inklusiv Super Bowl. Den skandinaviske spiludbyder har på flot vis indbygget streamingen i livebetting-klienten, så du har det hele indenfor rækkevidde når du streamer NFL og evt. spiller på kampen.

Hvordan kan jeg se NFL gratis hos Unibet?


Du kan enten vælge at se kampene i fuld skærmen på mobilen eller i mindre format på desktop.

Fordele ved at se NFL gratis via spiludbyderne

✔️ Det er ganske gratis. Du bestemmer selv om du vil spille for dit indskud eller ej. Vi anbefaler dog i al fairness, at du også sætter et spil eller to
✔️ Du slipper for de utallige reklamer, som de kommercielle TV-kanaler ofte viser
✔️ Se dit favorithold hver eneste uge. Uanset om du er til Tom Brady, Patrick Mahomes eller Jimmy Garoppolo, så er du dækket!
✔️ Kvaliteten er ganske fin. Se skærmbilleder her på siden – de er alle fra enten desktop eller mobil
✔️ Hos Unibet kan du se herlighederne i fuld skærm på mobilen
✔️ Forsinkelsen på signalet er minimal. Dermed er det optimalt til live betting

Spørgsmål og svar

Hvilke devices kan jeg streame på?

Du kan streame på både mobil og laptop. Streamer du på laptop, så er skærmens størrelse ikke fuld-skærm, men ganske okay til at kunne følge med. Hos Unibet kan du blæse det op til fuld skærm på mobilen. Du kan streame fra spiludbydernes hjemmeside, fra en mobil browser eller Android- og iOS-apps.

Hvilke kampe kan jeg se?

De to spiludbydere viser ALLE sæsonens NLF-kampe uanset om det er Thursday Night Football, de tre kampe på Thanksgiving eller lørdagskampene i play-offs.

Kan man streame de kampe som vises på dansk TV?

Ja! Du kan også livestreame de kampe som TV3 Sport og TV3+ viser i Danmark.

Hvad er forsinkelsen?

Forsinkelsen er minimal. Det er vores erfaring at den er under 15 sekunder, hvilket er superhurtigt når det kommer til streaming af begivenheder fra “over there”.

Er der kommentatorlyd på?

Det er der på de fleste kampe – dog ikke alle sammen. Det er i øvrigt amerikanske kommentatorer, som guider dig trygt igennem kampene.

Hvad ser man i pauserne?

Der er ingen reklamer i pauserne. Du ser blot en pauseskærm, som proklamerer “Commercial break”. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, at man ikke kan nyde pauseunderholdning, cheerleadere 👯 og stadionstemningen i pauserne, men det skyldes helt sikkert nogle rettighedssspørgsmål.

Hos hvilke spiludbydere kan man se gratis NFL?

Indtil videre er det kun Bet365 og Unibet, som tilbyder gratis NFL-streaming i Danmark. Rettighederne må være hundedyre for andre spiludbydere med masser af gratis live streaming har ikke NFL på programmet.

Se NFL gratis på mobilen – i fuld skærm!

Du kan naturligvis se herlighederne på en mobil enhed – bl.a. smartphone og tablets. Hvis du benytter Unibet, kan du tilmed blæse det op til fuld skærm. Det betyder, at hvis din mobil har en ganske fin størrelse, så bliver oplevelsen ekstra god. Nedenstående to screendumps er begge taget på en iPhone.

Historien bag NFL på dansk TV

De danske TV-kanaler har vist amerikansk fodbold fra NFL siden 80erne. Dengang var det TV3 med kommentatoren Henrik Knudsen, som bragte det fantastiske spil fra Guds eget land til lille Danmark. Det var dengang Morten Andersen var ligaens bedste kicker, og Joe Montana og John Elway var de toneangivende quarterbacks.

I mange år var det således den nuværende golfkommentator, som egenhændigt introducerede os for NFL. Senere overtog TV2 Sport rettighederne og nu stod den på frisk drengerøvshumor, popcorn og masser af cheerleaders hos Jimmy “Falkeøje” Bøjgaard og Claus “NFLming” Elming.

De seneste mange år har rettighederne til NFL på dansk TV ligget hos Viasat-kanalerne. Dermed skal man i den grad op med muldvarpeskindet, hvis man vil se NFL på dansk TV. TV3+ og TV3 Sport er f.eks. ikke en del af grundpakken hos Yousee, så det kan være en bekostelig affære at være dansk NFL-fan. Som om det ikke er nok at det går ud over ens søvnmønster og parforhold, så skal man også til lommerne!

Nogle danske hardcore NFL-fans køber gerne NFL Game Pass, men det er hundedyrt, så ovenstående tilbud om gratis NFL-streaming hilses særdeles velkommen hos os med et mindre budget.

I dag kan du typisk se fem kampe om ugen på dansk TV (Thursday Night Football, to kampe søndag aften, den sene kamp natten til mandag, og naturligvis Monday Night Football. Antallet af kampe ændrer sig naturligvis ved specielle begivenheder – f.eks. ved Thanksgiving og ikke mindst i slutspillet.

På TV3+ og TV3 Sport er det Tommy Kjærsgaard, Anders Rune, Henrik Levysohn og Anton Bodilsen, som står bag de mange populære udsendelser om NFL. Kan man se Viaplay, er der oftest mere guf at hente for danske NFL-fans – bl.a. football-magasinet Tre man og en football. Du kan også se op til flere highlights på tv3sport.dk hver eneste uge.

Se masser af sport gratis hos spiludbyderne

Det er naturligvis ikke kun NFL du kan se granske gratis hos Bet365 og Unibet. De to spiludbydere streamer også samtlige kampe fra følgende ligaer og turneringer; Bundesligaen, Serie A, La Liga, Ligue 1, Primeira Liga, Süper Lig, FA Cup, EFL Cup og en masse andre ligaer.

Hvis du ikke er til fodbold, så kan du også livestreame en masse andre sportsgrene – bl.a. NBA basket, ATP- og WTA tennis, snooker, håndbold, ishockey, badminton, volleyball, cricket, bordtennis og alskens andre sportsgrene. Der er med andre ord nærmest ikke grænser for, hvor meget sport du kan se ganske gratis hos spiludbyderne.