Spil på og se Bundeliga live hos spiludbyderne

Stream Bundesliga live - vi viser dig hvordan!
Artikelfoto: 7.dk

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Se Bundesliga live på nettet! Er du på udkig efter et Bundesliga live stream? Så er du på rette spor. I denne artikel forklarer vi dig, hvordan du ganske nemt og bekvemt kan finde et Bundesliga live stream. Det tager nemlig kun ganske få minutter, og du har adgang til alskens Bundesliga fodbold i 2023/2024-sæsonen direkte på din computer eller mobil.

Bundesliga live streaming – sådan gør du

Hvis du vil spille på og streame den tyske Bundesliga live, så skal du blot oprette en spilkonto hos en af nedenstående tre spiludbydere. Når du har en spilkonto med penge på saldoen, har du adgang til samtlige kampe i 1. Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB Pokal.

Følg nedenstående nemme trin, og BUM – så har du adgang til tysk Bundesliga-fodbold ad libitum.

Følg nedenstående nemme trin

  1. Opret en spilkonto hos en af de tre nedenstående spiludbydere

    Du skal have en spilkonto hos en af spiludbyderne for at kunne få fat i et lækkert Bundesliga live stream. Det tager kun et par minutter at oprette en konto hos enten Unibet, Bet365 eller Bwin.

  2. Indbetal penge på din spilkonto

    Ja ja, helt gratis er det ikke. Spiludbyderen vil naturligvis gerne have, at du foretager en indbetaling. Du skal nemlig have penge på spilkontoen før der lukkes op for live streamingen af Bundesliga – og alverdens anden sport. Minimumindskuddet ligger typisk på 40-50 kr., så du skal altså ikke gå fra hus og hjem for at kunne se Bundesligaen.

  3. Eins, zwei, drei! Du kan nu se den tyske Bundesliga live

    Ja, den er god nok. Mere kræves der ikke før du kan se Bundesligaen live på computer, tablet og mobil.

Spil på og se Bundesliga live hos Bet365

Verdens største sportsbook, Bet365, er naturligvis også på pletten med masser af Bundesliga live streaming. Den britiske favoritspiludbyder tilbyder også hele paletten fra Tyskland; 1. Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB Pokal.

Hos Bet365 skal du også op med muldvarpeskindet for at kunne streame Bundesligaen live. Mindsteindskuddet er på 50 kr., så det er jo heller ikke afskrækkende på nogen måde. Det tager blot et par minutter at oprette en spilkonto, og du kan snart live streame Bundesliga og en masse andet sport.

1: Opret spilkonto hos Bet365
Se Bundesliga live hos Bet365
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Få adgang til masser af Bundesliga live streaming hos Bet365
3: Du kan nu se masser af Bundesliga live streaming
Se Bundesligaen live hos verdens største sportsbook

Spil på og se Bundesliga live hos Unibet

Spiludbyderen Unibet er en af de tre spiludbydere på det danske marked, som livestreamer Bundesliga. FC København-hovedsponsoren viser samtlige kampe fra 1. Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB Pokal.

Hos Unibet tager det blot nogle minutter at oprette en konto, og du har derefter adgang til live streaming af alskens sport. Du skal blot oprette en konto, og foretage en indbetaling på min. 40 kr. Se, det bliver ikke nemmere! Du kan endda foretage din indbetaling via MobilePay.

1: Opret spilkonto hos Unibet
Spil på og se Bundesliga live hos Unibet
2: Indbetal min. 40 kr. til din spilkonto
Du kan se Bundesligaen live hos Unibet
3: Spil på og se masser af Bundesliga live streaming
Det tager kun et par minutter at oprette en konto hos Unibet

Spil på og se Bundesliga live hos Bwin

Spiludbyderen med de østrigske og tyske rødder, Bwin, har selvfølgelig også et kæmpe udvalg af Bundesliga live streaming. Du kan, akkurat som hos ovenstående to spiludbydere, også se samtlige kampe fra 1. Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB Pokal.

Hos den internationale spilgigant skal du minimum indsætte 100 kr., så det er en anelse mere end hos Unibet og Bet365. Til gengæld får du måske markedets fedeste live betting. Live bettingen er pænt imponerende hos Bwin, og er du til livespil så giv denne spiludbyder et skud.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Bwin
Spil på og se Bundesligaen hos Bwin
2: Indbetal min. 100 kr. til din spilkonto
Du kan live streame Bundesliga + 2. Bundesliga hos spiludbyderen Bwin
3: Du kan nu se masser af Bundesliga live streaming
Spil på og se Bundesligaen hos den østrigske spiludbyder Bwin.

Spil på og stream Bundesligaen live på din mobil

Er du på farten lørdag kl. 15.30, så kan vi berolige dig med at du kan følge Harry Kane, Florian Wirtz, Thomas Müller, Mats Hummels, Marco Reus, Jesper “Jobbe” Lindstrøm og alle de andre Bundesliga-profiler på mobilen. Faktisk kan du blæse streamet op i fuld skærm, så du kan se dine tyske favoritter fra nærmeste hold.

Unibet, Bet365 og Bwin har alle fremragende betting apps klart over gennemsnittet (læs evt. vores anmeldelser af de tre spiludbydere). Du kan hente de tre apps i henholdsvis AppStore og Google Play. Hvis du ikke gider hente en app, kan du naturligvis også spille og streame direkte i browseren på din mobil.

Se Bundesligaen i Danmark

Hvis du gerne vil se Bundesligaen på dansk TV, kan du glæde dig over at der ugentligt sendes en håndfuld kampe. Det drejer sig typisk om fredagskampen kl. 20.30, lørdag eftermiddag 15.30, Topspiel der Woche (lørdag kl. 18.30) og så én eller to søndagskampe.

I Danmark deles TV-rettighederne til Bundesligaen blandt flere forskellige kanaler. Viasat-kanalerne TV3 Sport og TV 3 Max viser en del kampe, og du kan også se nogle kampe hos Yousee-kanalen See.

Bundesliga i radioen

Hvis dine tyskkundskaber tillader det, så kan du også følge den tyske Bundesliga i radioen. Hver lørdag fra kl. 15.00 kan du på bl.a. NDR 2 høre Bundesligakonferenz, som er det vi kender som Liga på DR P3. Bare endnu bedre – ni mio. tyskere kan ikke tage fejl! Du finder NDR 2 og de andre tyske radiokanaler på nettet (og hvis du er heldig på FM).

Danskere i Bundesligaen

Bundesligaen har altid været en populær destination for danske fodboldspillere. Allan Simonsen, Søren Lerby, Flemming Povlsen, Morten Olsen og Ebbe Sand er blot en håndfuld af mange danske fodboldspillere i den bedste tyske række i gennem tiderne.

I 2023/2024-sæsonen kan du bl.a. se følgende danskere i action i Bundesligaen; Yussuf Poulsen (RB Leipzig), Robert Skov (Hoffenheim), Frederik Rønnow (Union Berlin), Oscar Fraulo (Borussia Mönchengladbach), Jonas Wind (Wolfsburg), Jens Stage (Werder Bremen), Jesper Jobbe Lindstrøm (Eintracht Frankfurt), og Wahid Faghir (SV Elversberg, 2. Bundesliga).

Der er desværre ingen af danskerne, der pt. pryder sig med en Vokuhila (vorne kurz, hinten lang) – eller som vi kender det herhjemme; Bundesligahår.

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg live streame Bundesligaen på nettet?

Du kan live streame Bundesligaen hos Unibet, Bet365 og Bwin.

Hvor stor er forsinkelsen på mit live stream?

Forsinkelsen er ml. 10-20 sekunder, så det er på linje med et normalt TV-signal. Du kan sagtens benytte spiludbydernes live stream til live betting.

Hvordan er kvaliteten?

Kvaliteten er ganske fin. Bundesligaen er en af de ligaer, som streames i den allerbedste kvalitet.

Kan jeg streame andet end Bundesligaen?

Ja, du kan bl.a. streame Serie A, Ligue 1, Æresdivisionen, Allsvenskan, Süper Lig, Jupiler Pro League, EFL League Championship (næstbedste række i England) og en masse andre ligaer. Du kan også se La Liga hos bl.a. Bet365.

Kan jeg streame andre sportsgrene?

Ja, du kan slå dig løs med masser af ishockey live streaming, NBA-basket, NFL og Super Bowl streaming, tennis fra ATP-, WTA- og Challengertouren, håndbold, dart, volleyball, badminton, snooker, skak, e-sport og vandpolo.

Kan jeg streame i fuld skærm?

Ja, det kan du godt, hvis du benytter en mobil til at streame med. Så kan du blæse skærmen op hos de tre spiludbydere.

Hvilke devices kan jeg streame på?

Du kan live streame på mobil, tablet og desktop. Du vælger selv om du vil streame via “native” apps eller blot i browseren.

Er der kommentator på streamen?

Ja, der er oftest engelsk kommentator. På nogle kampe er der to kommentatorer, så det er nøjagtigt som at se kampen i TV. Nogle enkelte kampe er der ikke kommentator på. Nogle af kommentatorerne har en skøn tysk accent, så det bliver ikke bedre.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk