Ishockey live streaming – Se ishockey hos spiludbyderne

Spiludbyderne tilbyder ishockey live streaming

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Er du på udkig efter ishockey live streaming? Så er du ikke længere på tynd is. I denne artikel forklarer vi dig, hvordan du kan få adgang til masser af ishockey live streaming. Og det bedste af det hele? Det kræver blot en spilkonto med ganske få penge på.

Ishockey er en af de mest populære sportsgrene hos spiludbyderne. Vi viser dig hvordan du live streamer ishockey, hvordan du spiller på ishockey, og vi giver dig naturligvis et par tips og tricks.

Introduktion til ishockey

Ishockey er blandt de ti mest populære sportsgrene på verdensplan, og i flere lande er det tilmed nationalsporten. I Canada og Tjekkiet er ishockey med afstand den mest populære sportsgren, mens man i USA, Rusland og Sverige må tage til takke med en top 3-placering. I Danmark er populariteten også støt stigende, og vores store eksport af danske spillere til NHL er naturligvis med til at fremme interessen.

Med den store interesse for sporten, følger der naturligvis også en interesse for at se de forskellige kampe og ligaer. Herhjemme er der mest interesse for nordamerikansk NHL-hockey, den danske Metal Ligaen og den svenske SHL-liga.

De mange ishockeynørder interesserer sig også en smule for den østeuropæiske KHL-liga, og så er der naturligvis også stor interesse for VM- og Vinter OL-ishockey – specielt når Danmark er med. Danmark har kvalificeret sig til OL ishockey i Beijing i 2022.

Danske spillefugle er også begyndt at spille mere på ishockey i de senere år. Interessen centrerer sig også primært om de førnævnte ligaer og turneringer, og da ishockey ikke er en global sportsgren, så er udvalget langt mindre end i f.eks. fodbold og tennis. Alt i alt står ishockey for en pæn del af omsætningen hos spiludbyderne.

Ishockey adskiller sig fra fodbold ved at være en udpræget vintersport, men til gengæld er der et hav af kampe når det så går løs. Et NHL-hold får f.eks. lov til at spille hele 82 kampe – før det evt. kvalificerer sig til play-offs, hvor der venter endnu flere kampe. Det betyder, at der bare i Nordamerika spilles mere end 1200 kampe pr. sæson i verdens bedste liga. De ekstremt mange kampe gør, at man som spiller hele tiden kan få slukket sin hockey-tørst – med eller uden live streaming – i en eller anden liga.

Ishockey live streaming – introduktion

Flere og flere spiludbydere byder på live streaming af ishockey. Desværre er der ikke den store fokus på ishockey i dansk TV, men det skal jo ikke afholde os fra at nyde en omgang ishockey action fra f.eks. Nordamerika, Sverige og Tyskland – tre af de bedste ligaer i verden. Fra og med 2022/2023-sæsonen kan du nu også drage nytte af et Metal Ligaen live stream hos Bet365.

NHL er med afstand den bedste ishockeyliga i verden, og hvis du er på udkig efter et NHL live stream, så er du på rette spor.

Den bedste række i Sverige hedder SHL – Svenska hockeyligan – og ligaen får historisk set altid pænt med opmærksomhed i Danmark. Der spiller altid en håndfuld danskere i SHL, og det skaber naturligvis opmærksomhed her på den rigtige side af Øresund.

Tyskland er også blevet en stor ishockeynation de sidste 20 år. Det tyske landshold spiller således med i A-gruppen – den bedste række for ishockey landshold – og den hjemlige DEL (Deutsche Eishockey Liga) har sat tysk klub-ishockey på verdenskortet.

Du kan livestreame SHL og DEL hos spiludbyderne. Følg med i nedenstående afsnit, og se hvor nemt det er.

Kom i gang med ishockey live streaming for blot 40 kr. – sådan gør du!

For at få adgang til ishockey live streaming skal du blot følge nedenstående nemme trin. Du er i gang med at livestreame ishockey i løbet af blot få minutter.

  1. Opret en spilkonto hos en spiludbyder

    Det første du skal gøre er at oprette en spilkonto hos en spiludbyder. Vi anbefaler i første omgang at du opretter en konto hos enten Bet365 eller Unibet. Det er klart de to bedste spiludbydere, når det kommer til ishockey live streaming.

  2. Indsæt penge på din spilkonto

    Det er naturligvis ikke Palles gavebod. Spiludbyderne kræver at du har penge på din konto før du har adgang til live streaming. Alternativt skal du have sat et spil indenfor de seneste 24 timer.

  3. Du har nu adgang til ishockey live streaming

    Sådan! Du kan nu live streame alskens kampe fra diverse ishockey-ligaer. Hvis du også kan lide at spille, så husk at spiludbyderne tilbyder live betting på alle større kampe.

Ishockey live streaming hos Bet365

De fleste kender Bet365. Spiludbyderen fra Stoke i England er verdens største spiludbyder, og det er der naturligvis en masse gode årsager til. Spilgiganten er også helt fremme i klassen, når det kommer til live streaming. Bet365 live streamer bl.a. Nordamerikansk NHL, svensk SHL, russisk KHL og masser af NBA live streaming. Som noget ganske nyt kan du også se NFL.

1: Opret spilkonto hos Bet365
Bet365 byder på masser af ishockey live streaming
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Er du på udkig efter ishockey live streaming, så er Bet365 et oplagt valg.
3: Nyd ishockey live streaming hos Bet365
Spil på og se masser af ishockey hos Bet365

Ishockey live streaming hos Unibet

Denne spiludbyder kræver næppe den store introduktion. Populære Unibet er en af de tre største på det danske marked, og naturligvis er der masse af live streaming på programmet. Hos Unibet kan du bl.a. live streame NHL, KHL og SHL.

Er du loren ved at komme op med muldvarpeskindet, så kan du glæde dig over at denne spiludbyder tilbyder markedets laveste indbetalingsgrænse. Du kan nøjes med at indsætte 40 kr. – bl.a. via MobilePay.

1: Opret spilkonto hos Unibet
Unibet byder på en masse ishockey live streaming - bl.a. fra SHL og DEL.
2: Indbetal min. 40 kr. til din spilkonto
Er du til ishockey? Så er Unibet et oplagt streaming-valg
3: Nyd ishockey live streaming hos Unibet
Spil på og se masser af top-ishockey hos Unibet

Live stream disse ishockey-ligaer

Ovenstående to spiludbydere byder på en perlerække af ligaer med ishockey live streaming. Du kan bl.a. se frem til disse ligaer:

A-VM i ishockey 2023 i Finland og Letland
Metal Ligaen – Den bedste hjemlige liga (pt. kun hos Bet365)
NHL – National Hockey League – verdens bedste ishockeyliga
SHL – Svenska hockeyligan
Hockeyallsvenskan – den næstbedste række i Sverige
DEL – Deutsche Eishockey Liga
KHL – Kontinentale Hockey-Liga – med hold fra primært Rusland
ICE Hockey League – med hold fra Østrig, Slovakiet, Ungarn og Italien

Spil på ishockey – dette kan du spille på

Hvorfor ikke toppe din live streaming op med et spil eller to? Vi guider dig til de forskellige spilvarianter – lige fra overtids-variant til live betting, således at du er bedre rustet til at sætte et spil på din favorit sportsgren; ishockey.

Turneringsvinder / Outright

Den mest simple form for spil på ishockey er spil på vinderen af en turnering eller cup-turnering. Med mindre man er topseriøs og spiller med lang tidshorisont, er det næppe der man skal lægge ud med at placere sine penge. Man binder sine penge i op til trekvart år, og oddsene afspejler oftest ikke en sammenhæng mellem risiko og gevinst.

Det er meget muligt, at man er ret sikker på at Pittsburgh Penguins vil genvinde Stanley Cup’en, men er det værd at spille holdet til odds 4.50 før der venter 82 kampe + evt. slutspil hvor alt kan ske? Næppe! Med mindre man har en tidshorisont ud over det sædvanlige. Man skal også huske på at spillere kan skifte klubber undervejs, så der en pæn risiko for at forudsætningerne for spillet ændres undervejs.

Anderledes forholder det sig, når vi snakker kortere turneringer som A-VM og Vinter-OL. I disse turneringer binder man sine penge for blot et par uger, og her vil man bedre kunne finde en ”edge” (fordel) på f.eks. at vide alt om de forskellige trupper. Langtidsvæddemål er primært henvendt til de mest seriøse spillere og folk, der blot vil have en lille spænding gældende for hele sæsonen.

Kampodds / 1X2 / end of regulation

Kampodds er den mest udbredte måde at spille på i Europa og i Danmark i særdeleshed. Her spiller du på resultatet i de ordinære 60 minutters hockey. Spillet inkluderer dermed ikke overtid, og det er en ganske pæn udfordring i de meget jævnbyrdige kampe. Oddsene på denne variant er naturligvis en god sjat højere end, hvis resultatet inkluderer overtid (næste variant). Det betyder, at hvis du er STENSIKKER på et udfald (hvilket du sjældent bør være), er det her du skal placere dine penge.

Match resultat / OT / inklusiv overtid

I modsætning til kampodds vinder du også på dit hold, hvis afgørelsen først finder sted efter Golden Goal i overtiden. Spillet her har blot to udfald (1 eller 2), og kan derfor ikke ende uafgjort. OT-varianten er perfekt for alle os, der lige skal have en lille gardering imod overtiden med. Det er helt op til eget temperament om 1X2 er mest optimalt, eller om man lige skal have OT-garderingen med.

Dobbeltchance – ordinær spilletid

Dobbeltchancen er en god gammeldags halvgardering, som du måske kender fra tipskuponen. Du vinder hvis dit hold vinder eller spiller uafgjort i den ordinære spilletid. Det er ganske ligegyldigt hvad der efterfølgende sker, hvis kampen ryger i overtid. Der er i alt tre udfald, så hvis den specifikke kamp står mellem Herning Blue Fox og Aalborg Pirates er der følgende tre udfald:

Herning Blue Fox eller uafgjort (1X)
Aalborg Pirates eller uafgjort (X2)
Herning Blue Fox eller Aalborg Pirates (12)

Bemærk i øvrigt, at i sidste variant vinder du så længe at kampen ikke ender i overtid. Det kan faktisk være et ganske underholdende spil at gå efter alt andet end uafgjort. Dobbeltchance-varianten giver dig et lavere odds end når du spiller kampodds eller OT-varianten, da du her har en hjælpende gardering i baghånden – dvs. to ud af tre udfald.

Handikap

Handikap-spillet – også kaldet puck line – går ud på at et af holdene får tildelt ét eller flere mål, som så lægges oven i det rigtige resultat. Typisk vil kampens underdog få tildelt 1.5 mål, men det afhænger af hvor stor favorit, der er i den specifikke kamp. Der findes et utal af handikap-varianter – både for ordinær spilletid og OT-varianten, der inkluderer overtid.

Mange oddsspillere foretrækker handikap-varianten når det kommer til ishockey, da man spekulerer i at det tabende hold vil tage sin målmand ud i de døende minutter. Vi har set det ganske mange gange, og i ishockey er der ikke rigtigt nogen forskel på at tabe med ét eller to mål, så handikapspillet er bestemt en mulighed.

Spiludbyderne benytter naturligvis også denne variant til at gøre en kamp med en stor favorit mere lige. Handikap-spillet er også populært under live-betting, hvis et af holdene f.eks. fører med 2-3 mål.

Over/under

Her skal du spille på om du tror at der bliver scoret flere eller færre mål end ”linjen”. Linjen for en ishockeykamp ligger oftest på 5.5 eller 6.5 mål. Tror du på få mål i kampen, så spiller du naturligvis under ”linjen” – og det modsatte hvis du tror på målfest. Over/under-linjen gælder oftest kun for ordinær spilletid, men tjek lige hos din spiludbyder før du sætter spillet. Af en eller anden årsag er spiludbyderne ganske solide til at finde den rigtige linje, så ét sølle mål har oftest alverden at sige.

Resultat / korrekt score – ordinær spilletid

Vi er nu nået til en temmelig svær oddsvariant. Her gælder det om at finde det eksakte resultat / korrekt score af en kamp – f.eks. 6-3. Det er naturligvis temmelig svært, men oddsene er også derefter. Kan du forudsige det eksakte resultat, kan du hente odds op til både 500 og 600 gange pengene igen.

De høje odds betyder også, at du med fordel kan spille flere resultater til lav indsats, og forsøge at sjusse dig frem til det rigtige resultat. Den seriøse oddsspiller vil måske rynke lidt på næsen af dette spil, da det har ganske lidt med evner at gøre, men der skal jo være noget for enhver smag.

Begge hold scorer – ordinær spilletid

Dette spil går ud på om du tror at begge hold scorer eller blot det ene. I langt størstedelen af alle ishockeykampe vil begge hold gå fra isen med mindst én scoring, så oddsene afspejler naturligvis dette. Oddset på at begge hold scorer er ganske lavt (typisk 1.10), mens man ved en såkaldt shutout (clean sheet af målmanden) typisk får pengene 6-7 gange igen.

Scorecast/wincast

Dette er med afstand det sværeste spil du overhovedet kan vælge. Her gælder det om at vælge en spiller som scorer (f.eks. Frans Nielsen) + resultatet af kampen (f.eks. 6-4). Spillet tenderer rent held, og de to delspil er hver for sig svære nok i forvejen. Oddsene kan være astronomisk høje hvis du vælger en spiller, som ikke ligefrem er kendt for at finde netmaskerne og samtidig rammer et lidt overraskende ciffertip. Odds på langt over 1400 er ikke unormale – det er meget mere unormalt at ramme dem!

Diverse målscorerspil

Hvis du har fidus til at en speciel spiller finder netmaskerne, så er der et hav af muligheder for at spille på det. Du kan spille på at den enkelte spiller scorer i kampen, at han scorer første mål i kampen (en anelse mere tricky), at han scorer sidste mål i kampen (ligeledes en smule mere tricky), og slutteligt at han faktisk ikke scorer.

Sidstnævnte er klart den overskuelige variant, med mindre vi snakker de spillere som scorer i stort set alle kampene. Denne spilvariant har måske heller ikke specielt meget videnskabeligt over sig, men til gengæld er det superhyggeligt at sidde og heppe på sin favoritspiller.

Diverse specialspil

På en typisk NHL-kamp vil man kunne finde over 175 forskellige spilvarianter, og ovenstående er blot de mest populære. Du kan også spille på diverse periodespil, pointspil, strafspil, spiller specials osv.

På en dansk ishockeykamp fra Metal Ligaen finder du desværre langt fra så mange specialspil, men til tider kan antallet godt snige sig op på 70-80 forskellige spilvarianter.

Livespil

Livespil dækker alle de spilvarianter, som er tilgængelige under kampen. Livebetting har opnået en kæmpe popularitet hos spiludbyderne, og omsætningen på live betting er oftest langt større end før kampen (pre-match).

Udvalget af spilvarianter er dog ikke så stort som før kampen begynder. Til gengæld er det ret underholdende at spille livebetting på ishockey – specielt hvis man kan følge kampen direkte på tv eller via live streaming.

7 tips og tricks til at spille på ishockey

Når vi nu har mere styr på de forskellige varianter og muligheder, så kan vi begive os over i det lidt mere sjove og udfordrende. Hvordan bliver man en vindende spiller på ishockey? Det er naturligvis op til den enkelte spiller hvordan man vil spille, men de fleste eksperter er nu enige om, at nedenstående råd er værd at huske på.

🏒 Statistik

Statistikken er ikke overraskende meget vigtig. Statistikkerne giver dig mulighed for at pin-pointe holdene og spillernes styrker og svagheder. I NHL er man helt forgabte i statistikker, så her har du et tag-selv bord af mere eller mindre vigtige stats. Hvor stærkt er holdet på udebane, taber Herning Blue Fox altid i Frederikshavn, hvad siger Sidney Crosbys form i denne sæson, og hvem dominerer powerplay-statistikkerne? Der er masser af tal at gå i krig med.

🏒 Form

Formen er supervigtig, når det kommer til ishockey. På den måde adskiller ishockey sig ikke fra andre sportsgrene. Har træneren fundet en gylden formular for kæderne eller spillestilen? Er superstjernen helt nede i kulkælderen? Er en af de vigtigste aktører på isen – målmanden – i form eller står han som en si? Er holdet på en vanvittig hård udebane-tour på østkysten? Form og selvtillid hænger oftest sammen, og formen kan svinge en del frem og tilbage i så lang en sæson.

🏒 Motivation

Det er klart at hvis man som i NHL spiller 82 kampe i grundspillet, så kan motivationen ikke være lige stor til alle kampene. Ligger man håbløst i tabellen, og allerede er ude af kampen om slutspilspladser, så kan der spekuleres i at tabe endnu flere kampe (og dermed opnå en god placering til den efterfølgende draft).

I den danske Metal Ligaen skal man nærmest være en skovl for ikke at kvalificere sig til slutspillet. Otte ud af rækkens ni hold kvalificerer sig til slutspillet, så du kan nok se at det nærmest er svært ikke at “kvalle” til slutspillet. Da de fleste hold i dansk ishockey lider af kronisk dårlig økonomi, så er der typisk også et hold, som er ved at gå fallit eller på anden vis ikke er med til at konkurrere på bedste plan. Det gør det til en formsag at kvalificere sig – i modsætning til NHL og SHL, hvor der altid er kamp om billetterne.

Har man sikret sig førstepladsen i divisionen og hjemmebane i slutspillet, så er man nok mere indstillet på at undgå skader i nogle ligegyldige kampe. De mange kampe er med afstand den største trussel imod en høj motivation.

🏒 Superstjernerne

Da ishockey er et spil med blot seks mand på isen fra hvert hold, så kan man være mere afhængig af superstjernerne end i f.eks. fodbold. Spillere som Alexander Ovechkin og Sidney Crosby er f.eks. så meget bedre end nogle af deres med- og modspillere, at deres tilstedeværelse betyder alverden for deres respektive hold.

Jo færre aktører man er på banen, desto større indflydelse har den enkelte spiller. Førstekæderne er oftest kampafgørende, og skader til de vigtigste spillere kan ændre et hold fra Stanley Cup-kandidat til ganske ordinært på ingen tid. I den hjemlige liga har de udenlandske spillere også en uforholdsvis stor betydning for holdenes chancer for succes, så også her er det vigtigt at følge med i handler og holdnyt.

🏒 Kend reglerne

Som beskrevet tidligere, er det vigtigt at man lige sætter sig ind i de forskellige varianter og regler. Specielt reglerne omkring overtid er vigtige, da det er så essentiel en del af ishockey. Hvis du begiver dig ud i de mange specialspil, er det også vigtigt at kende reglerne – hvad sker der f.eks. med spillet hvis ”din målscorer” ikke stiller op til kamp? Start i det små og bliv komfortabel med ”gamet” før du tager det til næste niveau.

🏒 Følg med

Det er vigtigt at følge med i ishockey. Det er ikke som i fodbold, hvor de gode klubber er gode sæson efter sæson. En guldvinder kan sagtens være helt håbløs i den efterfølgende sæson.

Hvis du skal helt tæt på ishockey, så er det her at live streaming kommer i spil. Hvis du overværer kampene – på lægterne, på TV eller via live streaming hos spiludbyderne – så får du klart den største indsigt.

🏒 Lær de basale betting råd

En masse viden om ishockey bringer dig kun en smule nærmere succes med spil på ishockey. Du skal naturligvis også have styr på de gængse områder indenfor betting; kende til værdispil og money management, have disciplin og kunne finde de bedste odds.

Slutteligt er det bare at nævne, at de fleste af os blot ser ishockey-betting som ekstra underholdning til “The Fastest Game on Earth”. Husk at spille ansvarligt, og at det er de færreste, der kan vinde på spil over længere tid.

Spørgsmål og svar

Kan jeg se NHL i Danmark?

Ja, det kan du godt men der er pt. kun to spiludbydere som byder på NHL live streaming.

Kan jeg se dansk ishockey hos spiludbyderne?

Ja, den danske Metal Ligaen kan live streames hos spiludbyderen Bet365.

Hvilke spiludbydere viser mest ishockey?

Det er klart Bet365 og Unibet, som har rettighederne til flest ligaer og turneringer.

Kan jeg live streame i fuld skærm?

Ja, det kan du godt på mobilen. Tjek evt. Unibet ud.

Kan jeg streame andet end ishockey?

Ja, du kan live streame masser af fodbold. Live stream fodbold fra en masse europæiske topligaer. Du kan bl.a. se La Liga og Bundesliga live. Spiludbyderne byder også på Serie A live streaming, Ligue 1, Championship, og et hav af andre ligaer. Du kan også se stort set samtlige kampe på ATP-, WTA- og Challenger-touren på et tennis live stream. Du kan også se NFL live streaming hos spiludbyderne, som også byder på et fremragende Super Bowl live stream.

Kan man live streame ishockey på mobilen?

Ja, du kan nyde ishockey live streaming på alle dine devices – det vil sige desktop, tablet og smartphone.

Er der kommentatorer?

Det afhænger meget af den enkelte liga. Oftest må du undvære kommentatorlyden, men ellers er der nogle gange engelske (amerikanske) kommentatorlyd på.

Kan man bruge ishockey live stream’et til live betting?

Ja, det kan du sagtens. Live stream’et er markedets hurtigste, og forsinkelsen er vel blot 15-20 sekunder. Det er dermed oftest hurtigere end dit signal fra kukkassen.

Hvem viser A-VM i ishockey 2023?

Du kan bl.a. se A-VM i ishockey hos tre spiludbydere med dansk licens. Læs mere om disse på 7.dk.

Held og lykke med live streamingen og (måske) dine spil på ishockey.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk