Metal Ligaen live stream – Se dansk ishockey hos spiludbyderne

Metal Ligaen live stream - se dansk ishockey hos spiludbyderne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Metal Ligaen live stream – introduktion

Er du på udkig efter et Metal Ligaen live stream, så har du fundet den rette side. Her på siden forklarer vi dig hvordan du kan spille på og live streame dansk ishockey fra Metal Ligaen hos spiludbyderne. Det har ikke før været muligt at live streame Metal Ligaen hos spiludbyderne, men det er der altså lavet om på fra de seneste par sæsoner.

I skrivende stund er der kun én spiludbyder, som er på pletten med et Metal Ligaen live stream, og det er den internationale spiludbyder Bet365. Læs med i nedenstående afsnit, og du har lynhurtigt adgang til live streaming af kampe med Aalborg Pirates, Herning Blue Fox, SønderjyskE, Frederikshavn Whitehawks og alle de andre klubber i Metal Ligaen..

Spil på og live stream dansk ishockey

Indtil ganske fornyeligt har danske ishockey-fans været afskåret fra at kunne livestreame dansk ishockey hos spiludbyderne, men det er nu slut med at stille sin hockey-tørst med bl.a. tysk og svensk ishockey. Bet365 er kommet i besiddelse af Bet and Watch-rettighederne til det ypperste indenfor ishockey live streaming: Nemlig den danske Metal Ligaen.

Du har adgang til live streaming af dansk ishockey i løbet af nu-komma-fem – se her hvordan du gør.

1: Opret en spilkonto hos denne spiludbyder

I skrivende stund er det kun den populære spiludbyder Bet365, som er på pletten med et Metal Ligaen live stream. Det vil ikke være overraskende, hvis NordicBet og Unibet snarligt følger trop. Det er trods alt to af de klart bedste på live streaming-fronten. De tilbyder endda et fremragende NHL live stream. Klik på den grønne knap herunder, og du er allerede i gang med at oprette en spilkonto.

2: Foretag en indbetaling til din spilkonto

Ingen arme, ingen kage! Spiludbyderne kræver uden undtagelse et indskud før du kan tilgå alle livestreaming-herlighederne. Det skyldes bl.a., at deres rettigheder er såkaldt “Bet and Watch”. Minimumindskuddet hos Bet365 er blot 50 kr., så du skal altså ikke gå fra hus og hjem for at kunne livestreame Metal Ligaen. Du kan bl.a indbetale med Apple Pay, så det er ganske nemt.

3: Faceoff! Du er nu klar til livestreaming af dansk ishockey fra Metal Ligaen

Det er ikke sværere end det. Med en spilkonto med midler på kan du nu gå i krig med alskens Metal Ligaen live streaming. Du kan se alle sæsonens kampe. Husk blot på, at du naturligvis skal være min. 18 år for at kunne oprette en konto hos Bet365 (og alle andre spiludbydere).

Sådan live streamer du dansk ishockey hos Bet365

Som tidligere nævnt er det den populære spiludbyder Bet365, som lidt overraskende er den eneste spiludbyder på dansk grund med rettighederne til Metal Ligaen live streaming. Følg nedenstående tre nemme trin, og du har lynhurtigt adgang til alle kampe med Esbjerg Energy, Herlev Eagles, Rødovre Mighty Bulls og alle de andre danske ishockeyklubber.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Bet365
Live stream Metal Ligaen hos Bet365
2: Overfør minimum 50 kr. til din spilkonto hos Bet365
Bet365 byder på et fremragende Metal Ligaen live stream
3: Du har nu adgang til et Metal Ligaen live stream
Se dansk ishockey via live streaming hos Bet365

Hvorfor er et Metal Ligaen live stream så fedt?

Metal Ligaen er den bedste danske række i ishockey, og det er naturligvis en af de to mest populære rækker blandt danske ishockey-aficionados. Sammen med mægtige NHL (nordamerikansk ishockey) er Metal Ligaen klart den række som høster mest interesse herhjemme. De kun 9 klubber (Herning Bluefox, Aalborg Pirates, SønderjyskE, Frederikshavn White Hawks, Esbjerg Energy, Odense Bulldogs, Rungsted Seier, Herlev Eagles og Rødovre Mighty Bulls) kæmper oftest meget jævnbyrdige kampe imod hinanden. Der er pt. ikke nogen klub, der er lysår foran de andre, så man kan aldrig vide sig sikker på resultatet på forhånd.

Det bemærkelsesværdige ved dansk ishockey er også, at der er meget stor udskiftning af trupperne fra sæson til sæson, så topklubben i en enkelt sæson kan være håbløs i den efterfølgende sæson. Kvaliteten af de udenlandske spillere betyder utroligt meget, og man kan nærmest vinde (købe?) mesterskabet ved at hente knaldstærke udenlandske spillere ind. Typisk kommer spillerne fra Sverige, USA, Canada og Finland.

Tilbage i 90erne var der et max på to udenlandske spillere, og loftet blev senere hævet til fem. Efterfølgende blev der givet frit spil – reglen var ikke forenelig med internationale regler. Det betød et hav af udlændinge i den danske Metal Ligaen – og nu også en god sjat spillere af tvivlsom karakter. I dag har klubberne en gentleman-aftale om max otte udlændinge i truppen, og det er helt sikkert fint at der er et loft. Dels lider talentudviklingen hvis der bliver taget for mange pladser af udlændinge, og dels har de danske ishockeyklubber uden undtagelse haft en ganske anstrengt økonomi de seneste mange år. Den håbløse økonomi kan bl.a. tilskrives dyre udenlandske “journeymen”.

Dansk klubishockey har til trods for et internationalt gennembrud i form af op til flere NHL-spillere og et dansk landshold blandt de 16 bedste i verden, ikke formået at bygge på populariteten. Tilskuergennemsnittet ligger vel omkring 1.500 for klubberne, og det er specielt de jyske klubber, der sæson efter sæson trækker de fleste tislkuere til arenaerne. Aalborg Pirates henter gerne 5.000 tilskuere – og specielt til opgørene imod lokalrivalerne Frederikshavn White Hawks kan det være svært at opdrive billetter.

Dansk ishockeys mest vindende klub Herning Bluefox kan også lokke ganske mange til KVIK Hockey Arena når det går holdet godt, men ellers ser det ud til at de blå ræve må se sig sat i skyggen af FC Midtjylland i kampen om midtjydernes gunst. Dansk ishockey kunne godt trænge til en klub fra Aarhus, men det har flere gange vist sig ganske svært. Fra tid til anden lykkes det dog de sjællandske klubber at bryde den jyske dominans, men ellers er det mere reglen end undtagelsen at mesterskabet havner i hovedlandet.

Der bliver desværre ikke kræset for danske hockeyfans i medierne, så det er naturligvis kæmpestort, at vi nu kan live streame Metal Ligaen hos spiludbyderne.

Metal Ligaen live stream – spørgsmål og svar

Hvor kan man live streame dansk ishockey?

Du kan live streame alle kampene fra Metal Ligaen hos spiludbyderen Bet365.

Er det gratis at live streame dansk ishockey

Ja, det er gratis i den forstand at du skal have en spilkonto med penge på, men du behøver ikke placere nogen væddemål.

Hvorfor kan jeg se live ishockey Metal Ligaen hos en spiludbyder?

Du kan se live ishockey Metal Ligaen hos spiludbyderen Bet365 fordi de har erhvervet sig Bet and Watch-rettighederne til den bedste hjemlige ishockeyrække.

Hvilke devices kan jeg live streame Metal Ligaen på?

Det er helt op til dig hvilke devices du ønsker at benytte til et Metal Ligaen live stream. Du kan se dansk ishockey på både desktop, mobil og tablet. Hvis du tilgår live streamingen via en mobil enhed anbefaler vi, at du henter spiludbyderen Bet365s mobile betting app. Det er klart federe, at streame via app’en end i browseren på din mobil.

Er der dansk kommentatorer?

Der er kun danske kommentatorer på ganske få kampe.

Hvordan er kvaliteten på et Metal Ligaen live stream?

Selve opløsningen er ganske fin. Den tilsvarer kvaliteten, som du henter ved live streaming af stort set al anden sport via nettet. Til gengæld kunne vi godt ønske flere kameraer til dækningen. Oftest er det blot ét kamera placeret ved midterlinjen der udgør dækningen, og det kan man sagtens blive lidt træt af i længden. Du får ingen lækre zoom-ind på spillernes ansigter, trænerne og udskiftningsbænken. Alt i alt en discountløsning, som vi håber bliver forbedret med tiden og hvis økonomien tillader det.

Hvilke kampe fra Metal Ligaen kan man live streame?

Som det ser ud lige nu kan du live streame alle sæsonens kampe hos Bet365.

Hvad kræver det at live streame Metal Ligaen?

Det kræver blot en spilkonto hos spiludbyderen Bet365. Du skal have penge på kontoen, eller have sat et spil indenfor de seneste 24 timer.

Er der reklamepauser i live streamingen?

Nej, der er ikke reklamepauser i live streamingen.

Kan man live streame andre ligaer end Metal Ligaen?

Ja, du kan live streame svensk ishockey fra både SHL (Svenska hockeyligan), KHL fra Rusland og NHL fra Nordamerika. Disse ligaer kræver dog en spilkonto hos f.eks. Unibet eller Bet365.

Kan man live streame Metal Ligaen i fuld skærm?

Ja, du kan live stream Metal Ligaen hos Bet365 i fuld skærm.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk