Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo er formentlig landets største bingoudbyder

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo er en online bingoside, som ejes af det tidligere danske spillemonopol Danske Spil. Bingo-produktet udbydes i dag af Danske Licens Spil A/S, som også står bag de velkendte produkter; Oddset, Danske Spil Casino og Danske Spil Poker.

Tidligere var bingo et såkaldt monopolspil, og her gik overskuddet til en lang række gode formål i form af udlodningsmidlerne. I dag går overskuddet til staten – nærmere betegnet 20%.

Danske Spil blev oprettet i 1948 og havde oprindeligt navnet Dansk Tipstjeneste. Frem til 2012 havde spiludbyderen monopol på spil om penge i Danmark. Det hele ændrede sig, da spillemarkedet i Danmark blev liberaliseret i 2012.

Når det gælder bingo, så var det dog først i 2018, at online bingo blev liberaliseret i Danmark. Derfor havde Danske Licens Spil monopol på online bingo frem til 2018, hvor konkurrenter som Maria Bingo, Tombola, og Spilnu Bingo så dagens lys. Senere er også Bingo.dk kommet til.

Dansk produkt

Hos Danske Spil Bingo er det hele på dansk – akkurat som du kender det fra de andre “DS”-produkter. Det emmer af danskhed – det siger sig selv, når man kun har danske kunder. Du finder en lang række forskellige bingorum, hvor du kan spille og chatte sammen med andre danske bingofans.

Danske Spil Bingo har uden sammenligning den bedste bingochat i Danmark med aktive chatværter fra 16.00 til 24.00 i hverdagen og fra 12.00 til 24.00 i weekenden. Læs mere i vores anmeldelse af markedets bedste bingochats her.

Du kan også vinde den helt store bingo jackpot – og udvalget af jackpots er ganske stort og varieret. Når du spiller, vil der ofte blive udbetalt en jackpot, hvis en spiller får fuld plade inden for et bestemt antal opråbte numre – den såkaldte ordinal. En jackpot kan være alt fra nogle få hundrede kroner til flere hundrede tusinde kroner.

Det er nemt at finde det bingorum, du ønsker at spille i. Du kan kontakte den danske kundeservice via telefon og e-mail hver dag fra kl. 9.00 til 23.00. Kundecentermedarbejderne får også fuld plade herfra!

Chat hos Danske Spil Bingo

Når du spiller online bingo hos Danske Spil, så kan du deltage i chatten. Her mødes spillerne og hygger sig. I nogle bingorum kan du møde en af de søde chatværter. Her kan der blive afholdt forskellige quizzer og konkurrencer, hvor du kan vinde en lang række forskellige præmier.

Kort og godt er chatdelen hos Danske Spil Bingo markedets allerbedste – det er der ingen tvivl om. De danske chatværter og værtinder leverer en hyggelig oplevelse, og det understreger blot endnu engang at bingo er et socialt produkt.

Du kan tilmed gå ind på hjemmesiden og læse op på hvem dine yndlings chatværter og -værtinder er. Det er en tilgang som bare emmer af overskud og åbenhed.

Hjemmeside & bingolobby

Danske Spil Bingo har en virkelig lækker hjemmeside, hvor du hele døgnet kan spille online bingo. Hjemmesiden er holdt i lyse farver, og det hele fremstår lyst, lækkert og professionelt. Der er absolut intet at udsætte på hjemmesiden.

Danmarks største spiludbyder ved godt at målgruppen også inkluderer folk som aldrig har spillet før, så du finder naturligvis en lang række informationer til “rookies”.

Du kan vælge imellem seks forskellige bingorum, hvor du kan spille med for ganske få øre. Du spiller direkte i din browser hos Danske Spil Bingo, og behøver altså ikke downloade en specifik software for at komme i gang med at spille.

Udvalget af bingorum er ganske pænt og varieret, og du finder tilmed et bingorum, hvor du spiller med helt gratis. Det hedder “Velkomst Bingo”, og her kan du spille gratis med de første 14 dage fra du er oprettet som bingospiller. Alt hvad du vinder herinde, ryger direkte ind på din bingokonto.

Du kan også spille med i Danske Spil Bingos egne unikke rum. Her er kun adgang for danske spillere, og da Danske Spil Bingo er landets største bingoudbyder, så er præmiepuljerne altid store. Danske Spil Binogs helt egne bingorum hedder Stjernedrys og Gamle Ole.

De fire andre bingorum er såkaldte netværksrum, hvor du spiller mod resten af verden. Her er præmiepuljerne altid størst – og det samme er jackpotterne – men det er også sværere at vinde.

Pladepriser hos Danske Spil Bingo går fra 30 øre til 19 kroner. Jo højere pladepris, jo højere jackpot vil der som udgangspunkt også blive spillet om. Jo flere plader, du køber, jo større chance har du også for at vinde den helt store jackpot.

Spil bingo på mobilen

Du kan spille bingo på din mobiltelefon – eller smartphone om man vil. Det er utroligt nemt. Du spiller direkte i din mobilbrowser. Har du en iPhone- eller Androidenhed, så kan du være med. Kvaliteten er i top, men vi noterer os naturligvis at heller ikke landets største spiludbyder har haft mod på at udvikle en decideret app til bingoproduktet. Hvis ikke markedslederen skal, hvem skal så tage skridtet?

Du kan også deltage i den særdeles aktive bingochat, mens du spiller bingo hos landets fremmeste spiludbyder. Heller ikke her virker chat på mobilen som det naturlige valg. Bingo skal spilles på en større skærm, hvis man vil have chatelementet med.

Kampagner

Hos Danske Spil Bingo venter dig der en lang række forskellige lækre kampagner. Vi vurderer, at udvalget af tilbud og kampagner er markedets bedste.

Velkomst Bingo er et tilbud til alle nye kunder, som gratis kan spille med i de første 14 dage efter registrering. Vi synes, at det er et lækkert koncept, som andre spiludbydere burde kopiere. Det giver en fin og intuitiv introduktion til bingo uden at du skal have muldvarpeskindet op af lommen.

Det er også muligt at deltage i en lang række forskellige jackpotkampagner, hvor der spilles om mange tusinde kroner. Herudover er der forskellige daglige aktiviteter, hvor du kan vinde store præmier.

Fra tid til anden afholdes der også særlige jackpotkampagner, hvor spillerne deler jackpotten eller andet sjovt. Det kan med andre ord altid godt betale sig at holde et vågent øje med kampagnesektionen på Danske Spil Bingo!

Lækkerier fra Danske Spil Bingo

Hvis der er et område hvor Danske Spil Bingo virkelig stikker af fra konkurrenterne, så er det på bingochatten. Bingochatten er ofte det sociale element af bingo, og derfor er det en vigtig differentiator.

Hos Danske Spil Bingo kan du møde de flinke chatværter og deltage i forskellige konkurrencer sammen med de andre bingospillere. Her kan du vinde en lang række lækre præmier som for eksempel pengepræmier, gratis plader og gavekort. Du kan joke, flirte, udveksle bageopskrifter eller blot koncentrere dig om spillet – det er kun dig der bestemmer, hvordan du vil bruge chatten.

Du kan spille både i rent danske bingorum eller i internationale bingorum, og det gør at der er noget til enhver smag.

Samlet vurdering af Danske Spil Bingo

Danske Spil Bingo var det første online bingorum i Danmark. Frem til 2018 havde det tidligere danske spillemonopol monopol på online bingo i landet, og det er tydeligt, at de er den mest rutinerede bingoudbyder på markedet.

Der er masser af bingospil hele døgnet rundt, for landets største spiludbyder har også det største spiludbud af alle. Du finder bingospil ned til 30 øre pr. plade, så alle kan være med her. Er du ny spiller, så kan du endda spille med helt gratis og vinde rigtige penge. Det synes vi er en rigtig fin start på online bingo.

Når du spiller bingo, kan du hygge dig med at chatte med andre bingospillere, imens numrene vil blive råbt op. Du kan også møde chatværterne, og det er klart dem, der gør, at Danske Spil Bingo er en af vores absolutte favoritter. De er simpelthen i en liga for sig selv, og det er deres præmiebudget i øvrigt også!

Du kan også spille med om den helt store jackpot. Er du heldig at få fuld plade, inden for et bestemt antal numre, så kan du vinde op til 300.000 kroner på den største jackpot. Du kan selvfølgelig også spille bingo på din mobiltelefon hos Danske Spil. Vi anbefaler dog, at du også prøver bingo på en desktop / computer, da du her får flere elementer med. Chat-delen er desværre lidt svær at udnytte på en smartphone.

Danske Spil Bingo får vores varmeste anbefalinger med på vejen.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
10
Hjemmeside & bingolobby
9
Mobil app
8
Lækkerier
9
Kampagner
9
danske-spil-bingoDanske Spil Bingo er det tidligere statsmonopols aldeles lækre bingoprodukt. Der er kælet for detaljerne og vi fremhæver gerne bingochatten, de mange og varierede kampagner og de store bingo jackpots. Overordnet set er det vel kun Maria Bingo, som kommer i samme "bingoklasse" som Danske Spil Bingo. Vi kan klart anbefale, at du giver produktet en chance.