NBA live stream – Se alle kampene hos spiludbyderne

NBA live stream - sådan ser du NBA basket hos spiludbyderne
Artikelfoto: Unsplash

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Er du på udkig efter et NBA live stream? Så er du havnet på den rette side. Her i artiklen fortæller vi dig hvordan du kan se alle kampene fra den amerikanske NBA-liga – uden at komme alt for meget op med muldvarpeskindet. Det er nemlig sådan, at flere spiludbydere på det danske marked tilbyder gratis NBA live streaming, hvis du blot har en spilkonto med penge på.

NBA live stream – her finder du NBA streaming i 2023/2024-sæsonen

NBA har lidt trange kår på dansk TV. Interessen for verdens bedste basketball-liga er voksende herhjemme, men i modsætning til f.eks. NFL, så er de hjemlige TV-stationer ikke helt oppe på beatet endnu. TV2-kanalerne TV2 Sport og TV2 Sport X er dog begyndt at røre på sig, så måske danskerne snart kender til udtrykkene alley-oop, buzzer beater og hook shot.

Den sparsomme TV-dækning er en skam fordi ligaen ser mere spændende ud end længe. Der er dog hjælp at hente fra spiludbyderne, som tilbyder “gratis” NBA live streaming. Når vi skriver “gratis” i gåseøjne, så er det fordi det ikke koster dig noget, men du skal trods alt have en spilkonto med penge på.

2023/2024-sæsonen – seks hold skiller sig ud

2023/2024-sæsonen ser mere spændende ud end længe. Ingen hold skiller sig markant ud som storfavoritter, som f.eks. Golden State Warriors for blot et par sæsoner siden. Op til denne sæson er der hele seks hold, som spiludbyderne har udpeget som favoritter til at løbe af med “The Larry O’Brien NBA Championship Trophy.

Boston Celtics er spiludbydernes favoritter til at vinde titlen, og holdet havde da også en fremragende sidste sæson, hvor det blev til en conference-finale imod Miami Heat. Celtics var faktisk favoritter til at hente titlen før play-offs, men sådan skulle det ikke gå. Jayson Tatum får endnu en chance i den nye sæson – nu med lidt mere erfaring. Traditionsklubben giver odds 6.50 før sæsonen og det understreger hvor åben sæsonen er.

De forsvarende mestre fra Denver Nuggets skal naturligvis også have gode chancer for at genvinde titlen. Superstjernen Nikola Jokić og co. har i hvert fald alle muligheder for at gentage triumfen i hvad der ligner en meget tæt sæson. Denver har bestemt ikke været vant til at ære med hvor det er sjovt, og det bliver spændende at se hvordan holder reagerer på at være favoritter.

Hvad med LA Lakers? Som altid er der store forventninger til holdet fra filmbyen, og det skyldes ikke mindst samspillet mellem superstjernerne Anthony Davis og LeBron James. Lakers havde en god anden halvdel af sæsonen og i slutspillet var der store forventninger til holdet, som i den grad måtte forlade play-offs efter kampene imod Denver Nuggets. Er det LeBrons sidste chance for en sidste titel med Lakers? Nogle vil mene at han er over-the-hill, men King James skal nu nok vise sig fra sin bedste side hvis han holder sig skadesfri.

Milwaukee Bucks med superstjernen Giannis “Greak Freak” Antetokounmpo bejler også til titlen i denne sæson, men i modsætning til Lakers har Bucks ikke to VERDENSSTJERNER – “kun” et fantastisk hold. Golden State har op til flere superstjerner, men de sidste sæsoner har været lidt svingende for Curry og co.

Miami Heat og Phoenix Suns følger lige i kølvandet på de største favoritter til NBA-titlen. Begge klubber er der store forventninger til i denne sæson, men om det er nok til at besejre de største favoritter er svært at sige.

Hvem kan udfordre de seks hold i 2023/2024-sæsonen? Spørger du bookmakerne, så er der pæn tiltro til at trofæet havner blandt de seks hold, men som nævnt er der ingen kæmpefavoritter før denne sæson.

Skulle en af de resterende klubber gå hen og vinde, vil det være en ganske gedigen overraskelse. Alt kan dog ske, og med en lang sæson og en tætpakket play-offs, så skal man ikke tage noget for givet. Selv de bedste hold afhænger af én eller to topspillere – se blot på hvor dårligt Golden State Warriors er kørende uden Stephen Curry og Klay Thompson – og det samme med Lakers og holdets to store megastjerner.

Hvem viser NBA i Danmark?

I 2023/2024 er der en håndfuld spiludbydere på det danske marked, som tilbyder live streaming af NBA. Vi guider dig til NBA live streaming hos spiludbyderne med nedenstående oversigt.

NBA live stream – sådan får du adgang

Følg nedenstående tre trin og du har lynhurtigt adgang til NBA live stream via din favorit spiludbyder.

  1. Opret en spilkonto hos en af nedenstående spiludbydere
    For at få adgang til NBA live streaming, skal du have en spilkonto hos en af nedenstående spiludbydere. Det tager typisk et par minutter at oprette en spilkonto.
  2. Indsæt penge på din spilkonto
    Spiludbyderne kræver at du har penge på din spilkonto, for at du kan live streame NBA. Mindsteindskuddet er 40 kr., så det er altså ikke alverden. Du har dog også adgang til NBA live streaming, hvis du har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.
  3. BUM! Du har nu adgang til en masse NBA live streaming
    Når der er penge på din spilkonto, er du klar til masser af live streaming fra Guds eget land. Kan du lide at spille på odds, så husk på at spiludbyderne tilbyder live betting på ALLE NBA-kampe i 2023/2024-sæsonen – også play-offs.

NBA live stream hos Bet365

Verdens største online spiludbyder er naturligvis også på banen med NBA live streaming. Du kan ikke undgå at have hørt om Bet365, som vurderes til at være en af de tre største spiludbydere på det danske marked – sammen med Unibet og Danske Spil. Når du opretter en spilkonto hos Bet365, så er du blot minutter fra at have adgang til “den store NBA-pakke”. Pakken byder på alle sæsonens kampe – samt de afgørende kampe i play-offs.

Akkurat som nedenstående spiludbyder, så har verdens største spiludbyder også et gigantisk udvalg af live streaming. Du finder udover en masse europæisk topfodbold (Bundesligaen, Serie A, La Liga, Ligue 1, Æresdivisionen, Primeira Liga, Jupiler Pro League og Süper Lig) også masser af NFL, ishockey (bl.a. fra SHL og KHL) og nu også NHL live streaming, tennis fra ATP- WTA- og Challenger-touren, og basket fra flere europæiske turneringer. Læs anmeldelse af Bet365.

1: Opret spilkonto hos Bet365
NBA live stream hos Bet365 - spiludbyderen viser samtlige sæsonens kampe
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Se NBA i Danmark via spiludbyderne. Bet365 byder på masser af NBA live streaming.
3: Live stream NBA basket hos Bet365
Se NBA i Danmark via live streaming hos spiludbyderne. Bet365 streamer alle kampe fra NBA.

NBA live stream hos Unibet

Spiludbyderen Unibet kræver næppe den store introduktion. Du kender måske spiludbyderen fra en TV-reklame eller to, eller som trøjesponsor for FC København. Den grønne spiludbyder tilbyder markedets største udvalg af live streaming – ikke kun fra NBA. Opret en spilkonto og du har adgang i løbet af ganske få minutter.

Er du til andet end NBA live streaming, så er Unibet også det naturlige valg. Du kan bl.a. live streame et hav af fodboldkampe fra Serie A, Ligue 1 og Championship. Spiludbyderen byder også på Bundesliga live streaming og du kan også se La Liga. Du kan live streame NFL og nyde en omgang Super Bowl live streaming, hvis du er til amerikansk fodbold. Du finder også markedets bedste tennis live streaming fra ATP- WTA- og Challenger-touren.

1: Opret spilkonto hos Unibet
NBA live stream hos Unibet - se alle kampene hos den populære spiludbyder
2: Indbetal min. 40 kr. til din spilkonto
Se NBA i Danmark hos Unibet. Spiludbyderen viser samtlige kampe fra sæsonen + play-offs.
3: Live stream NBA basket hos Unibet
Se NBA i Danmark hos Unibet. Spiludbyderen live streamer alle kampe fra NBA.

NBA live stream hos Betfair

Spiludbyderen Betfair er måske mest kendt for sin fremragende og nyskabende spillebørs, men selskabet tilbyder også en traditionel sportsbook. Hvis du opretter en konto hos Betfair – den gælder for både sportsbook og spillebørs – så kan du live streame NBA. Du har adgang til NBA action uanset hvilken måde du foretrækker at spille på.

1: Opret spilkonto hos Betfair
Når du har en spilkonto hos Betfair kan du se al den NBA basket du ønsker.
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Det er ligegyldigt om du vælger at spille hos Betfairs sportsbook eller spillebørs - de viser begge basket.
3: Live stream NBA basket hos Betfair
Se NBA i Danmark - Betfair tilbyder live stream af alle kampene fra NBA.

Hvis du er til live streaming, så tilbyder verdens største spillebørs streaming af specielt udvalgte sportsgrene og ligaer. Fokus er på NBA basket, tennis fra ATP-, WTA- og Challenger-touren, ishockey og snooker. Læs anmeldelse af Betfair.

NBA live stream hos Bwin

Spiludbyderen med de østrigske rødder, Bwin, kender du sikkert fra de mange sponsorater indenfor sportens verden. Bwin har i mange år sponseret cremen af cremen indenfor europæisk topfodbold – bl.a. Real Madrid, Juventus, AC Milan, og Valencia CF.

Bwin som er en af frontløberne indenfor live betting og live streaming, er naturligvis også på pletten med masser af NBA live streaming.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Bwin
Kongen af livebetting, Bwin, er naturligvis på banen med NBA-streaming.
2: Indbetal min. 100 kr. til din spilkonto
Se NBA i Danmark via spiludbyderen Bwin.
3: Live stream NBA basket hos Bwin
Se NBA i Danmark - spiludbyderen er på pletten med NBA live stream.

Spiludbyderen med rødder i de tysktalende lande har naturligvis stor fokus på live streaming af events af lokal interesse. Således kan du live streame både 1. og 2. Bundesliga hos Bwin. Er du til skisport og vintersport af enhver slags, er Bwin et yderst spændende bud på en spiludbyder i vinterhalvåret. Læs anmeldelse af Bwin.

Spørgsmål og svar

Koster det penge at live streame NBA hos spiludbyderne?

Nej, det er ganske gratis. Du skal dog huske på at have penge på din spilkonto – ellers har du ikke adgang.

Kan jeg live streame på mobilen?

Ja, du kan live streame NBA på alle dine devices. Det uanset om det er desktop, tablet eller smartphone.

Hvordan er kvaliteten?

Kvaliteten er ganske fornem. Du skal ikke forvente 4K eller noget i den stil, men den er flot og yderst brugbar. Husk på at det er en gratis service fra spiludbyderne.

Kan man streame i fuld skærm?

Ja, det kan du godt på mobilen. Bl.a. tilbyder Unibet fuld-skærm på mobilen. Det giver dig samtidig mulighed for at caste det over på en større skærm.

Hvor meget er forsinkelsen?

Der er lidt forsinkelse på signalet fra Guds eget land. Forvent at der er cirka 20-30 sekunder. Det er fint nok til live betting, men hold dig fra “næste event”-spillene for en sikkerheds skyld.

Live streamer spiludbyderne også play-offs?

Det kan du tro at de gør. De live streamer NBA til den bitre ende.

Er der kommentatorlyd på?

Ja, det er der på enkelte kampe. I så fald er det amerikansk kommentatorer.

Kan man hæve sine penge igen uden at spille?

Ja, det står dig frit for. Det er dog i al fairness ikke noget vi anbefaler.

Kan man live streame de kampe som vises på dansk TV?

Ja, spiludbyderne dækker alle kampe uden undtagelse.

Kan man se NBA på dansk TV?

Ja, du kan se udvalgte kampe på TV2 Sport, TV2 Sport X og TV2 Play. Det betyder dog, at du skal op med muldvarpeskindet. Priserne starter ved 149 kr./md.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk