Bet365

Bet365

Introduktion til Bet365

Britiske bet365 er en mastodont på spillemarkedet både i Danmark og i udlandet. På det danske marked er det kun det tidligere statsmonopol Danske Spil, som man mener har større markedsandele end Bet365.

Bet365 blev stiftet i år 2000, og er derfor blandt de gamle udbydere på markedet. Selskabet er privatejet af Coates-familien og drives af Denise Coates, en af Storbritanniens absolut rigeste personer. Bet365 har sit hovedkontor i Stoke on Trent i England.

Som en af de helt store og fremtrædende spiludbydere på markedet har du nok set Bet365 i alle mulige reklameøjemed. Selskabet er sponsor og/eller betting partner for en lang række fodboldklubber, bl.a. 10 forskellige spanske La Liga-klubber. Men det mest kendte sponsorat er nok det som selskabet har med the Championship-klubben (den næstbedste engelske fodboldrække) Stoke City F.C., som også ejes af Coates-familien. Stoke Citys stadion er endda også opkaldt efter Bet365, og har siden 2016 været kendt som Bet365 Stadium.

Dansk produkt

Bet365 har i mange år været en favorit blandt danske sportsbettere. Der er stor fokus på at give de danske spillere et godt og lokaliseret produkt. Der er et stort udvalg af spil på forskellige sportsgrene med dansk islæt. Fokus er klart på det internationale marked, men der er en masse sjove danske specialspil på især fodbold, som er spiludbyderens helt store fokusområde. Bet365 har en flot dansk side, som er nem at navigere rundt i. Du kan naturligvis indbetale og spille i danske kroner. Bet365 tilbyder dansk support hele døgnet.

Odds

Bet365 har sine egne oddssættere, som er kendte for at være nogle af de første til at tilbyde odds på forskellige væddemål. Her finder du et virkelig stort udvalg af odds på alle mulige spilletyper. Uanset om du for eksempel vil spille direkte på udfaldet af en kamp i Superligaen, eller du går efter specialspil som “scorecast” eller “wincast”, så kan du finde det hos Bet365. Hvis du kommer en anelse længere ned i ligaerne, så tilbydes der ikke så mange specialspil.

Håndbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark, og det ser man tydeligt hos Bet365. Der er intet mindre end 21 forskellige specialspil på Håndboldligaen. Et andet sted hvor Bet365 udmærker sig er på eSport. Her er virkelig et stort udvalg af forskellige eSport-kampe, som du kan spille på. Du finder blandt andet Counter-Strike, Call of Duty, League of Legends, FIFA, DOTA2, Heartstone, Overwatch, World of Warcraft og en masse andre spil.

Bet365 er naturligvis også med på vognen, når det drejer sig om odds på cykelsport. Du kan spille på alle de store løb rundt omkring i Europa – både de store etapeløb som Giro d’Italia, Vuelta a España og Tour de France samt endagsklassikerne som Paris-Roubaix og Flandern Rundt.

Formel 1 er rygende populært i spiludbyderens hjemland og største marked; Storbritannien. Bet365 har et ganske imponerende udvalg af odds på Formel 1 – uanset om det er før eller under løbet.

Hvis du gerne vil spille på den næste danske statsminister eller vinderen af X-Factor, så tillader spiludbyderen også det. Du kan endda spille på Match-Ups på X-Factor. Alt i alt er der et fint udvalg af danske odds, og den britiske gigant ligger klart over gennemsnittet.

Uanset om man er spritny better eller erfaren rotte, så har Bet365 et spil, som passer til ens temperament.

Hjemmeside

Bet365s hjemmeside er overordnet holdt i de tre farver grøn, gul og hvid. Siden er enkel og let at navigere rundt i. Teksterne står klare og tydelige, og der er ingen forstyrrende elementer som store bannere og andet. Det er utrolig nemt at bruge siden og finde lige præcis det spil, man ønsker. Det er meget nemt at skifte rundt mellem de forskellige sportsgrene og spil i menuen i venstre side.

Der er et stort udvalg af lækre kampagner hos Bet365, og mens du better, kan du blandt andet se mange af de kampe, som du spiller på i høj opløsning. Du kan både gøre det fra hjemmesiden eller fra din mobil eller tablet. For at kunne se gratis fodbold, tennis, ishockey og basketball osv.,så skal du have en konto med penge på hos Bet365.

Mobil app

Bet365 tilbyder naturligvis også spil via mobilen. Du kan enten spille direkte i din mobilbrowser på din mobil, eller via spiludbyderens apps til iPhone eller Android. Softwaren er flot og ligetil at bruge. Du har endda mulighed for at logge ind med Touch ID, Face ID og fingeraftryk, hvis din mobil tilbyder dette.

Du finder adgang til andre former for spil som casino og poker på Bet365 Sports-appen. Du skal dog downloade en specifik app til disse produkter. Enkelthed og brugervenlighed er virkelig i højsædet hos Bet365. Du finder det hele på Bet365s mobil app. Finder du det på desktop-versionen, så finder du det også på mobilversionen.

Hastigheden er i højsædet og softwaren reagerer hurtigt på dine forespørgsler, så du nemt kan foretage en indsats for eksempel på live betting, mens du livestreamer kampen samtidig. Du kan oprette en konto og indsætte penge direkte via mobil appen. Og så denne proces går smertefrit hos den grønne bookie.

Er du ikke til apps, så prøv at tilgå bet365 via din mobile browser. Det er måske den bedste browser-oplevelse du finder på markedet. Der er nærmest ikke forskel på browser-versionen og en native app.

Livebetting + livestreaming

Som så mange andre bookmakere på markedet, så har Bet365 et meget stort fokus på livebetting. Det er her, der bliver bettet klart flest penge. Bet365 er kongen af livebetting – det kan der ikke være nogen tvivl om. Live-produktet er intet mindre end imponerende. Udvalget af livebetting-events er enormt hos Bet365. Nærmest uanset hvilke kampe du ønsker at spille på, så findes der livebetting på kampen hos Bet365. Du kan hele døgnet livebette på sport fra hele verden på hundredvis af forskellige begivenheder.

En af de ting, som gør det rigtig fedt at spille hos Bet365, er deres livestreaming. Du kan nemlig helt gratis, hvis du har penge på din konto, livestreame en lang række kampe såsom fodbold fra Superligaen, La Liga, Bundesligaen, den italienske Serie A, La Ligue og mange flere. Du kan også se tennis, håndbold, basketball, ishockey og meget mere live direkte på din computer, din mobil eller tablet.

Kampagner

Hos Bet365 finder du en en række lækre kampagner. Her er både den gængse velkomstbonus til nye spillere, og kampagner for de mere trofaste spillere. Du finder bl.a. specielle tilbud på fodbold, tennis, basket, ishockey og rugby. Du kan også få pengene tilbage, hvis kampen ender målløst, eller vinde, hvis dit fodboldhold kommer foran med to mål.

Hvis du gerne vil have lidt ekstra spænding, så kan du få din gevinst op til fordoblet, hvis du spiller på flere kampe på en gang. Det er dog ikke et tilbud som vi er specielt vilde med. Jo flere kampe du vælger på din kupon, desto lavere bliver din teoretiske tilbagebetalingsprocent.

Den britiske spilgigant har i flere år været på banen med et tilbud kaldet Bet365 akkumulator bonus. Konceptet går ud på, at man på specielle sportsgrene og ligaer kan høste ekstra procenter afhængig af hvor man kampe man har på sin kupon. Som du kan se på nedenstående grafik, kan du få op til 100% ekstra ved at spille en 14-ling. Det giver naturligvis slet ikke mening at spille så mange kampe (da tilbagebetalingsprocenten styrtdykker), men ofte kan det være et fint supplement til en double eller maksimalt en triple.

OPDATERING PRIMO 2020: Den populære Bet365 akkumulator bonus er desværre ikke længere at finde på spiludbyderens hjemmeside.

Nogle kampagner har intet gennemspilskrav, men hvis der er, så vil du opleve dem som ganske rimelige.

Opsummering – Bet365 kan ikke helt følge med f.eks. Unibet og LeoVegas Sport på kampagne-fronten, men ikke desto mindre er der fra tid til anden lidt guf at hente. Det er kerneproduktet der vinder kampen og kundernes gunst – ikke så meget alt udenomsliren.

Lækkerier fra Bet365

Er du til en hjemmeside som altid leverer varen, så er Bet365 lige noget for dig. Overalt får verdens største bookmaker ros for sin hjemmeside og apps, og det fungerer også 100% som det skal. Hjemmesiden er som en tysk bil – det er velkendt kvalitet, som du kan stole på.

Bet365 har dagligt korte sportsnyheder fra ind og udland. Fokus er især på fodbold, og hvis du vil have en hurtig opdatering, så er det en fin måde at gøre det på. Det er dog ikke de lange kampanalyser, du skal forvente at finde her. Bet365 mangler lige nogle ekstra add-ons som spilforslag, ekspertvurderinger eller andet for at score højt i denne kategori.

Samlet vurdering af Bet365

Som en af de helt tunge spillere på markedet, så er Bet365 ikke til at komme udenom som sportsbetter. Udbyderen er sammen med Danske Spil og Unibet blandt de tre store på det danske spillemarked – og de er klart de tre bedste spiludbydere. De tre spiludbydere står tilsammen for mere end 70% af markedet, så der er bestemt tale om et triopol på det danske spilmarked.

Kvaliteten og brugervenligheden er i højsædet hos den ultrapopulære spiludbyder. Kampagnerne skifter ikke hele tiden, hvilket gør det meget overskueligt at spille her – måske også en smule ensformigt i længden. Gennemspilskravene, når de er der, er yderst fair, og man føler ikke som spiller, at det er umuligt at spille bonusserne fri.

Bet365 har et meget stort udvalg af forskellige specialspil, så der er noget for alle. Det er dog uden, at det hele føles uoverskueligt. Der er ingen tvivl om, at Bet365 er en britisk udbyder, da der er stor fokus på især fodbold fra Storbritannien. Det betyder dog ikke, at man som dansker føler, at der mangler noget, da udvalget af forskellige former for dansk islæt er ganske stort.

Bet365 lever højt på kerneproduktet; en superlækker sportsbook som altid virker og med stor fokus på brugervenligheden. Oftest lader de konkurrenterne om udenomsliren, og det er en strategi som virker. Man bliver ikke verdens største bookmaker uden grund.

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
8
Odds
8
Hjemmeside
9
Mobil app
9
Live betting + live streaming
9
Lækkerier
8
Kampagner
8