Bet365

Bet365

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Bet365

Britiske Bet365 er en mastodont på spillemarkedet både i Danmark og i udlandet. På det danske marked er det kun det tidligere statsmonopol Danske Spil, som man mener har større markedsandele end Bet365. Sammen med Unibet udgør de to spiludbydere “The Big Three” på det danske spilmarked.

Bet365 blev stiftet i år 2000, og er derfor blandt de ældste udbydere på markedet. Selskabet er privatejet af Coates-familien og drives af Denise Coates, en af Storbritanniens absolut rigeste personer. Bet365 har sit hovedkontor i Stoke on Trent i England.

Som en af de helt store og fremtrædende spiludbydere på markedet, har du nok set Bet365 i alle mulige reklameøjemed. Selskabet er sponsor og/eller betting partner for en lang række fodboldklubber – bl.a. 10 forskellige spanske La Liga-klubber. Men det mest kendte sponsorat er nok det som selskabet har med the Championship-klubben (den næstbedste engelske fodboldrække) Stoke City F.C., som også ejes af Coates-familien. Stoke Citys stadion er endda også opkaldt efter Bet365, og har siden 2016 været kendt som Bet365 Stadium. Du kommer ikke udenom denne spiludbyder i din betting-portefølje – læs hvorfor på denne side.

Produkt optimeret til danske spillere

Bet365 har i mange år været en favorit blandt danske sportsbettere. Der er stor fokus på at give de danske spillere et godt og lokaliseret produkt. Der er et stort udvalg af spil på forskellige sportsgrene med dansk islæt. Fokus er klart på det internationale marked, men der er en masse sjove danske specialspil på især fodbold, som er spiludbyderens helt store fokusområde.

Det er tydeligt, at spiludbyderen har danske oddssættere på lønningslisten, så du er sikret et ganske flot udvalg af danske odds (som naturligvis også tilbydes til det store internationale publikum). Det er god stil at producere egne danske odds, og det er der kun en håndfuld spiludbydere på det danske marked som stadig gør. Det betyder bl.a. at du finder odds på Folketingsvalget, Melodi Grand Prix, Vild med dans, Dronningens nytårstale og andre danske begivenheder, som tiltrækker sig interesse fra medier og spillefugle.

Bet365 har en flot dansk side, som er nem at navigere rundt i. Du kan naturligvis indbetale og spille i danske kroner, så “the basics” er der styr på. Bet365 tilbyder support via live chat døgnet rundt, og her får de andre spiludbydere i den grad baghjul. Overordnet set fremstår spiludbyderen ganske dansk uden overhovedet at være det. Vi øffer kun over at der nogle gange mangler ultra-danske special-spil så som trænerfyringer, landsholdsudtagelser og politiske væddemål.

Odds på alverdens sport og begivenheder

Bet365 har sine egne oddssættere, som er kendte for at være nogle af de første til at tilbyde odds på forskellige væddemål. Her finder du et virkelig stort udvalg af odds på alle mulige spilletyper. Uanset om du for eksempel vil spille direkte på udfaldet af en kamp i Superligaen, eller du går efter specialspil som “scorecast” eller “wincast”, så kan du finde det hos Bet365. Hvis du kommer en anelse længere ned i ligaerne, så tilbydes der ikke så mange specialspil.

Håndbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark, og det ser man tydeligt hos Bet365. Der er intet mindre end 21 forskellige specialspil på Håndboldligaen (Primo Tours Ligaen). Et andet sted hvor Bet365 udmærker sig er på eSport. Her er virkelig et stort udvalg af forskellige eSport-kampe, som du kan spille på. Du finder blandt andet Counter-Strike, Call of Duty, League of Legends, FIFA, DOTA2, Heartstone, Overwatch, World of Warcraft og en masse andre spil. Esport forventes at blive det helt store indenfor betting, og det har Bet365 naturligvis indset.

Bet365 er naturligvis også med på vognen, når det drejer sig om odds på cykelsport. Du kan spille på alle de store løb rundt omkring i Europa – både de store etapeløb som Giro d’Italia, Vuelta a España og Tour de France samt endagsklassikerne som Paris-Roubaix og Flandern Rundt. Det giver dig muligheden for at sætte en mønt på Jonas Vingegaard, Mads Pedersen, Kasper Asgreen, Magnus Cort og alle de andre danske cykelhelte. Du finder vinderspil, H2H og diverse special-spil. Alt i alt et flot udvalg af odds til cykelfans.

Formel 1 er rygende populært i spiludbyderens hjemland og største marked; Storbritannien. Det skyldes ikke mindst Lewis Hamilton, og de britiske bilfabikanter. Bet365 har et ganske imponerende udvalg af odds på Formel 1 – uanset om det er før eller under løbet. Ja, du finder sågar et flot udvalg af Kevin Magnussen odds, og oddsene justeres løbende før, under og efter træning og kvalifikation.

Hvis du gerne vil spille på den næste danske statsminister, kan du glæde dig over et habilt udvalg af folketingsvalg odds. Der er også stor fokus på præsidentvalget i USA, vinderen af X-Factor, og op til flere Vild med dans odds og Dronningens nytårstale odds, så glæd dig over at spiludbyderen også har fokus på alt det mere skæve. Du kan endda spille på match-ups på X-Factor. Alt i alt er der et fint udvalg af danske odds, og den britiske gigant ligger klart over gennemsnittet.

Uanset om man er spritny better eller erfaren rotte, så har Bet365 et spil, som passer til ens temperament. Endelig en spiludbyder som favner hele paletten af kunder!

Topmoderne og velfungerende hjemmeside

Bet365s hjemmeside er overordnet holdt i de tre farver grøn, gul og hvid. Siden er enkel og let at navigere rundt i. Teksterne står klare og tydelige, og der er ingen forstyrrende elementer som store bannere og andet. Det er utrolig nemt at bruge siden og finde lige præcis det spil, man ønsker. Det er meget nemt at skifte rundt mellem de forskellige sportsgrene og spil i menuen i venstre side.

Der er et stort udvalg af lækre kampagner hos Bet365, og mens du better, kan du blandt andet se mange af de kampe, som du spiller på i høj opløsning. Du kan både gøre det fra hjemmesiden eller fra din mobil eller tablet. For at kunne se gratis fodbold, tennis, ishockey og basketball osv., skal du have en konto med penge på hos Bet365.

Nogle vil mene at hjemmesiden er lidt til den mørke side, og de kan have en pointe. Spiludbyderen har i flere år gjort sig i den grønne farve, men er på det seneste gået over til at bruge den mørkegrå farve som gennemgående tone på siden. Det skiller måske vandene lidt. Der bliver hele tiden arbejdet på hjemmesiden, og hvis man er loyal spiller kan man nemt se ændringerne over tid. Der bliver fintunet til den helt store guldmedalje hos udviklerne i Stoke, og det er en fryd for øjet at følge hvor lækker sitet efterhånden fremstår.

Lækker mobil app med masser af live action

Bet365 tilbyder naturligvis også spil via mobilen. Du kan enten spille direkte i din mobilbrowser på din mobil, eller via spiludbyderens apps til iPhone eller Android. Softwaren er flot og ligetil at bruge. Du har endda mulighed for at logge ind med Touch ID, Face ID og fingeraftryk, hvis din mobil tilbyder dette.

Du finder adgang til andre former for spil som casino og poker på Bet365 Sports-appen. Du skal dog downloade en specifik app til disse produkter. Enkelthed og brugervenlighed er virkelig i højsædet hos Bet365. Du finder det hele på Bet365s mobil app. Finder du det på desktop-versionen, så finder du det også på mobilversionen. På mobilen kan du blæse livestreamingen op i fuld skærm, så det giver store plusser i karakterbogen.

Hastigheden er i højsædet og softwaren reagerer hurtigt på dine forespørgsler, så du nemt kan foretage en indsats for eksempel på live betting, mens du livestreamer kampen samtidig. Du kan oprette en konto og indsætte penge direkte via mobil appen. Og så denne proces går smertefrit hos den grønne bookie. Du kan bl.a. indbetale via Apple Pay på mobilen, så det er nemt og bekvemt.

Er du ikke til apps, så prøv at tilgå bet365 via din mobile browser. Det er måske den bedste browser-oplevelse du finder på markedet. Der er nærmest ikke forskel på browser-versionen og en native app. Vi anbefaler dog at du henter app’en – den vil altid være hurtigere og bedre end browser-versionen.

Markedets største udvalg af livebetting + livestreaming

Som så mange andre bookmakere på markedet, så har Bet365 et meget stort fokus på livebetting. Det er her, der bliver bettet klart flest penge. Bet365 er kongen af livebetting – det kan der ikke være nogen tvivl om. Live-produktet er intet mindre end imponerende. Udvalget af livebetting-events er enormt hos Bet365. Nærmest uanset hvilke kampe du ønsker at spille på, så findes der livebetting på kampen hos Bet365. Du kan hele døgnet livebette på sport fra hele verden på hundredvis af forskellige begivenheder.

En af de ting, som gør det rigtig fedt at spille hos Bet365, er deres livestreaming. Du kan nemlig helt gratis, hvis du har penge på din konto, livestreame en lang række kampe fra europæiske topligaer. Se La Liga fra Spanien, den italienske Serie A, La Ligue, Primeira Liga (Liga Portugal) og mange flere. Af de store ligaer er det faktisk kun Premier League, som glimrer med sit fravær. Udvalget er kæmpestort, og du finder ikke en konkurrent der når denne populære spiludbyder til sokkeholder når det kommer til live streaming.

Lad dig heller ikke afskrække af de små skærme vi har afbilledet her på siden. Det er blot fordi vi ikke har lyst til at nogen kommer efter os. Du kan naturligvis live streame alskens sport i fuld skærm – på mobil, tablet og desktop.

Bet365 er også én af få spiludbydere i Danmark, som tilbyder Bundesliga live streaming. Du kan også se ATP, WTA og Challenger Tour-tennis, håndbold, basketball, ishockey (bl.a verdens bedste liga: Nordamerikanske NHL) og meget mere live direkte på din computer, din mobil eller tablet. Det bør også nævnes, at spiludbyderen er den eneste på det danske marked, som byder på NFL live streaming. Og ja, du kan også se frem til et Super Bowl live stream.

Et hav af attraktive kampagner fra Bet365

Hos den populære spiludbyder finder du en en række lækre kampagner. Her er både det gængse velkomsttilbud (Bet365 væddemålskreditter) til nye spillere, og kampagner for de mere trofaste spillere. Du finder bl.a. specielle tilbud på fodbold, tennis, basket, ishockey og rugby. Du kan også få pengene tilbage, hvis kampen ender målløst, eller vinde, hvis dit fodboldhold kommer foran med to mål.

Hvis du gerne vil have lidt ekstra spænding, så kan du få din gevinst op til fordoblet, hvis du spiller på flere kampe på en gang. Det er dog ikke et tilbud som vi er specielt vilde med. Jo flere kampe du vælger på din kupon, desto lavere bliver din teoretiske tilbagebetalingsprocent. Har du planer om at lave en kupon med op til flere kampe, så tag et kig på tilbuddet men ellers så hold snitterne fra multispil.

Den britiske spilgigant har i flere år været på banen med et tilbud kaldet Bet365 akkumulator bonus. Konceptet går ud på, at man på specielle sportsgrene og ligaer kan høste ekstra procenter afhængig af hvor man kampe man har på sin kupon.

Den populære Bet365 akkumulator bonus er heldigvis tilbage på spiludbyderens hjemmeside. Denne gang med fokus på sportsgrene som f.eks. fodbold, tennis, og NBA basketball.

Hvis du er til “tidlig udbetaling”-konceptet, finder du næppe en bedre spiludbyder end Bet365. Konceptet går ud på, at du kan få udbetalt den fulde gevinst selv om kampen / eventet ikke er afsluttet. Du finder bl.a. tidlig udbetaling på håndbold (hvis dit hold fører med seks mål), fodbold (hvis dit hold fører med 2 mål), basketball (hvis dit hold fører med 18 point), baseball (hvis dit hold fører med 5 runs), NFL (hvis dit hold fører med 17 point), og ishockey (hvis dit hold fører med tre mål).

En af de kampagner vi gerne vil fremhæve her er tippekampagnen, hvor spiludbyderen kombinerer sportsbook’en og casino-produktet. Du skal gætte resultatet af en højt profileret kamp indenfor fodbold – f.eks. Liverpool-Manchester United (1X2). Du har ét gæt 1 (hjemmesejr), X (uafgjort) og 2 (udesejr), og afhængig af kampens udfald vinder du freespins til casinoet. Hvor mange afspejles af chancevurderingerne, men det er helt op 30 styks. Førnævnte kamp er oftest ret lige på papiret, så der får du nogenlunde lige mange spins hvis du gætter resultatet. Tjek kampagnen ud – den kører ikke på noget specielt tidspunkt, men vi støder på den én til to gange om ugen afhængig af hvor mange højtprofilerede kampe der er på programmet.

Nogle kampagner har intet gennemspilskrav, men hvis der er, så vil du opleve dem som ganske rimelige.

Opsummering – Bet365 kan ikke helt følge med f.eks. Unibet og LeoVegas Sport på kampagne-fronten, men ikke desto mindre er der masser af kampagner og gode tilbud på paletten. Det er kerneproduktet der vinder kampen og kundernes gunst – ikke så meget alt udenomsliren.

Lækkerier fra Bet365

Er du til en hjemmeside som altid leverer varen, så er Bet365 lige noget for dig. Overalt får verdens største bookmaker ros for sin hjemmeside og apps, og det fungerer også 100% som det skal. Hjemmesiden er som en tysk bil – det er velkendt kvalitet, som du kan stole på. Eller som Ritter Sport – Kvadratisk, praktisk, god.

Bet365 har dagligt korte sportsnyheder fra ind og udland. Fokus er især på fodbold, og hvis du vil have en hurtig opdatering, så er det en fin måde at gøre det på. Det er dog ikke de lange kampanalyser, du skal forvente at finde her. Bet365 mangler lige nogle ekstra add-ons som spilforslag, ekspertvurderinger eller andet for at score højt i denne kategori.

Spiludbyderens helt store USP er det kæmpemæsige udvalg af live streaming. Hos ingen anden spiludbyder finder du så stort og velassorteret et udvalg af live streaming. Det er helt utroligt hvilke streaming-rettigheder spiludbyderen har erhvervet sig. Vi letter på hatten for dette tiltag, og er ikke blege for at blot live streaming-udvalget gør Bet365 til en must-have spiludbyder i ens portefølje. Prøv det og du vil aldrig se dig tilbage!

Samlet vurdering af Bet365

Som en af de helt tunge spillere på markedet, er Bet365 ikke til at komme udenom som sportsbetter. Spiludbyderen er sammen med Danske Spil og Unibet blandt de tre store på det danske spillemarked – og de er klart de tre bedste spiludbydere. De tre spiludbydere står tilsammen for mere end 70% af markedet, så der er bestemt tale om et triopol på det danske spilmarked.

Kvaliteten og brugervenligheden er i højsædet hos den ultrapopulære spiludbyder. Kampagnerne skifter ikke hele tiden, hvilket gør det meget overskueligt at spille her – måske også en smule ensformigt i længden. Gennemspilskravene, når de er der, er yderst fair, og man føler ikke som spiller, at det er umuligt at spille bonusserne fri.

Bet365 har et meget stort udvalg af forskellige specialspil, så der er noget for alle. Det er dog uden, at det hele føles uoverskueligt. Der er ingen tvivl om, at Bet365 er en britisk udbyder, da der er stor fokus på især fodbold fra Storbritannien. Det betyder dog ikke, at man som dansker føler, at der mangler noget, da udvalget af forskellige former for dansk islæt er ganske stort.

Er du til andet end odds, kan du også se frem til både casino, live casino og poker. Alle produkter holder høj klasse.

Skulle du være så dygtig at gå hen og vinde adskillige tusinde kroner hos Bet365, kan du risikere at blive limiteret. Det betyder kort og godt, at du derefter ikke får lov at satse specielt meget på dine væddemål. Det er lidt en kontroversiel problemstilling, som vi ikke vil gå i dybden med her, men blot gøre dig opmærksom på at risikoen er tilstede. Heldigvis er det kun de færreste “forundt” at blive limiteret.

Et af de områder hvor spiludbyderen giver konkurrenterne gigantisk baghjul, er når det kommer til live streaming. De har med afstand markedets største udbud, og langt hen ad vejen kan man sagtens undvære et dyrt tv-abonnement med de fede Bet & Stream rettigheder som man får her. Tjek udvalget ud – det fås ikke bedre i Danmark!

Bet365 lever højt på kerneproduktet; en superlækker sportsbook som altid virker og med stor fokus på brugervenligheden. Oftest lader de konkurrenterne om udenomsliren, og det er en strategi som virker. Man bliver ikke verdens største bookmaker uden grund.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
8
Odds
8
Hjemmeside
9
Mobil app
9
Live betting + live streaming
9
Lækkerier
8
Kampagner
8
bet365Bet365 er en af de største og mest populære udbydere på det danske marked. I en lang årrække har selskabet været blandt de foretrukne blandt danskerne. Udvalget af spil er fremragende, det er nemt at navigere rundt på siden og mobilversionen fungerer rigtig godt både som app og i mobilbrowser. Der er et stort udvalg af live odds, og så kan du livestreame en masse forskellige kampe helt gratis. Enhver seriøs dansk sportsbetter vil nødvendigvis skulle have Bet365 i sin portefølje af spiludbydere.