Folketingsvalg odds – Spil på det danske folketingsvalg

Folketingsvalg odds - se de seneste odds på folketingsvalget

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Odds folketingsvalg – spil på politik

Se de seneste folketingsvalg odds fra spiludbyderne her. Vi tager pulsen på de seneste odds på Mette Frederiksen, Jakob Ellemann-Jensen, Søren Pape og alle de andre.

Spiludbyderne er som altid på plads med odds på det politik og i særdeles hvem der bliver næste statsminister. Selv om der i skrivende stund (ultimo juni 2022) er længe til at statsminister Mette Frederiksen skal udskrive folketingsvalg, så ved man aldrig hvornår det næste valg kommer. Resultatet af minkkommisionen kan vende op og ned på det politiske landskab, så hvem ved om vi før eller siden ser et valg i utide. En ting er dog sikkert. Det politiske landskab åbner altid op for en masse muligheder for væddemål.

Spil på folketingsvalget i 2023

Det danske folketingsvalg høster altid stor opmærksomhed hos spiludbyderne. Flere og flere folk spiller på valg og politiske odds, og trenden er naturligvis også kommet til Danmark. Vi kan i dag spille på både folketingsvalg og kommunalvalg samt enkelte specielle politiske væddemål som f.eks. ny partileder, opnår X valg osv. Nogle spiludbydere er også på banen med op til flere Inger Støjberg odds i skrivende stund, så spiludbyderne har virkelig fået øjnene op for spil på politik.

I det store udland er der store fokus på præsidentvalget i USA, og dette afgørende valg tager naturligvis størstedelen af spaltepladsen i medierne lige op til valget hver fjerde år. Der er med andre ord god mulighed for lidt underholdning, og måske også for at tjene en lille mønt, hvis man har god føling med politik.

Mette Frederiksen er favorit til at vinde det næste folketingsvalg. Corona-krisen har givet Mette Frederiksen stor opbakning, og Socialdemokratiet er med afstand landets største parti. Med flertallet af stemmerne i de seneste opinionsmålinger, er der ingen tvivl om at den siddende statsminister høster ganske stor opbakning blandt vælgerne. Er det overhovedet realistisk at andre end Mette Frederiksen bliver næste statsminister? For blot nogle måneder siden ville det være utænkeligt, men nu haler blå blok ind på rød.

Folketingsvalg odds

Nedenstående finder du odds på det næste folketingsvalg.

Næste statsministerOddsSpil her
Mette Frederiksen1.85Unibet
Søren Pape Poulsen3.25Unibet
Jakob Ellemann-Jensen3.75Unibet
Lars Løkke Rasmussen20.00Unibet
Sofie Carsten Nielsen100.00Unibet
Alex Vanopslagh150.00Unibet
Pernille Vermund150.00Unibet
Pia Olsen Dyhr150.00Unibet
Morten MesserschmidtIngenUnibet
Mai VilladsenIngenUnibet
Inger StøjbergIngenUnibet
Sikandar SiddiqueIngenUnibet
Rasmus PaludanIngenUnibet
Franciska RosenkildeIngenUnibet
Marianne KarlsmoseIngenUnibet

Hvad sker der med blå blok?

Splittelsen i blå blok har ikke gjort noget godt for Jakob Ellemann-Jensens muligheder for at blive Danmarks næste statsminister. Venstre-formanden har ikke overbevist de blå vælgere om at han er et reelt alternativ til Mette Frederiksen, og interne uenigheder /stridigheder med den tidligere næstformand Inger Støjberg har ikke hjulpet partiet. Hendes exit tager uden tvivl en god luns af Venstre-stemmerne med til hendes nye parti Danmarksmoderaterne.

Man kan på igen måde sige, at tiden efter Lars Løkke Rasmussen har været en dans på roser for Venstre. Interne stridigheder og manglende udmeldinger om hvor partiet står, har betydet at partiet i dag ikke er blå bloks naturlige lokomotiv. Spiludbyderne ser da også større udsigter for en blå regering ledet af Søren Pape Poulsen.

Det Konservative Folkeparti er tilbage i dansk politik efter at have fløjet under radaren i flere år. Således er Det Konservative Folkeparti gået frem i de seneste mange opinionsmålinger, og med cirka 13% af vælgerne (ultimo juni 2022) fremstår Søren Pape som en reel mulighed for at kunne samle blå blok. Der er dog stadig et stykke vej op til Venstres 16%, og usikkerheden om hvem der skal lede blå blok kan potentielt skade blokken. Venstre er simpelthen nødt til at få styr på tropperne – ellers kan Konservatives fremgang næppe bruges til meget – i hvert fald ikke til at vippe Mette Frederiksen af pinden.

Er der nogen dark horses?

Det er svært at se et alternativ til Mette Frederiksen – i hvert fald i rød blok. Pia Olsen Dyhr er næstfavoritten i rød blok, men trods positive vinde omkring SF er der langt op. Der skal ske særdeles uventede ting og sager før et så stort forspring skal enten sættes over styr eller indhentes.

Sofie Carsten Nielsen og De Radikale har historisk set haft ganske meget at sige på Borgen, når man tager partiets størrelse i betragtning. Når man er tungen på vægtskålen, er der naturligvis en vis mulighed for at opnå politisk indflydelse fra begge begge fløje. I denne regeringsperiode har De Radikale dog haft op til flere konfrontationer med Socialdemokratiet – bl.a. omkring miljø, klima og Rwanda, og det kan potentielt udløse et valg før tid.

Har Sofie Carsten Nielsen en realistisk mulighed for at blive den næste statsminister? Spiludbyderne giver hende cirka 1% chance for at indtage den mægtigste position i dansk politik, så vi har med en kæmpe outsider at gøre. Partiets nyvundne popularitet hos minoriteterne vil komme til at skille vandene.

Dansk Folkeparti ville for blot et par valg siden have været et okay realistisk bud på et regeringsparti, men de seneste år har tilbagegangen været massiv. Efter succesvalget i 2015, hvor partiet blev landets næststørste med imponerede 21% af stemmerne, er det kun gået én vej. Nedad! Morten Messerschmidt – og tidligere Kristian Thulesen Dahl – har svært ved at holde styr på tropperne, og spørgsmålet er faktisk om han er partiets spidskandidat til næste folketingsvalg. I skrivende stund virker det til at Inger Støjberg kan tage ganske mange tidligere DF-vælger med sig til hendes nye parti.

Nye Borgerlige – nye muligheder?

Nye Borgerlige har haft stor succes siden valget i 2019. Ved det seneste folketingsvalg fik man blot fire mandater valgt ind i Folketinget, men siden er opbakningen til Pernille Vermund og co. steget støt. I visse opinionsmålinger henter partiet 7-8% af stemmerne, og dermed overgår de faktisk Dansk Folkeparti. Der er muligvis tale om et permanent magtskifte på den ydre højrefløj i dansk politik.

Pernille Vermund bliver ikke dansk statsminister. Det slår spiludbyderne i hvert fald fast med at tilbyde odds 150 på Nye Borgerliges leder.

Hvor står Lars Løkke henne?

Spiludbyderne er ret sikre på, at tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen kommer i Folketinget. Og det endda med succes. Faktisk er det bemærkelsesværdigt, at kun Søren Pape Rasmussen og Jakob Ellemann-Jensen er større favoritter i blå blok til at indtage statsministeriet. Det bliver spændende at se, hvordan Lars fra Græsted står i en kamp i blå blok, der nu nærmest vælter i partier med tilgangen af Moderaterne og Danmarksdemokraterne. Faren for blå blok er naturligvis stemmespild og/eller splid.

Odds folketingsvalg – se odds fra NordicBet

Spiludbyderen NordicBet er også klar med odds på folketingsvalget. Heller ikke her er der nogen slinger i valsen for Mette Frederiksen.

Helt opdaterede på oddsene er spiludbyderen dog ikke, så hold øje med denne spiludbyder, som tydeligvis kan gribes med bukserne nede om anklerne. Bl.a. har de ikke opdateret oddsene siden skiftet i Danske Folkeparti, og heller ikke de to nye borgerlige partier er på paletten.

Næste statsministerOddsSpil her
Mette Frederiksen1.85NordicBet
Søren Pape Poulsen3.25NordicBet
Jakob Ellemann-Jensen3.75NordicBet
Pia Olsen Dyhr55.00NordicBet
Alex Vanopslagh125.00NordicBet
Pernille Vermund125.00NordicBet
Morten MesserschmidtIngenNordicBet
Inger StøjbergIngenNordicBet
Mai VilladsenIngenNordicBet
Lars Løkke RasmussenIngenNordicBet

Folketingsvalg odds – hvornår afholdes det næste folketingsvalg? 🗳️

Spiludbyderen NordicBet plejer at være ude med odds på hvornår det næste folketingsvalg løber af stablen, men spillet er pt. suspenderet. Det er spiludbyderens vurdering, at det er mest sandsynligt, at vi ikke ser et folketingsvalg i utide. 2023 er stadig favorit med 2022 som næstfavorit. Hold øje med spiludbyderens hjemmeside, da odds kommer og går.

Hvor kan man se de seneste politiske opinionsmålinger?

Vi benytter os af DR Meningsmålinger. De har op til flere lækre data på de enkelte målinger og partier, så man opnår et mere jævnt og retvisende billede af det politiske landskab. Du kan dog også se meningsmålinger hos Berlingske, Voxmeter, Megafon, Ritzau osv.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk