Folketingsvalg odds – Spil på det danske folketingsvalg

Folketingsvalg odds - se de seneste odds på folketingsvalget

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Odds folketingsvalg – spil på politik

Se de seneste folketingsvalg odds fra spiludbyderne her. Vi tager pulsen på de seneste odds på Mette Frederiksen, Jakob Ellemann-Jensen, Søren Pape og alle de andre.

Spiludbyderne er som altid på plads med odds på det politik og i særdeles hvem der bliver næste statsminister. Selv om der i skrivende stund (ultimo oktober 2022) kun er en uge til folketingsvalget, så kan der stadig ske meget. Konservative er f.eks. halveret på en måned, og diverse skandaler fortsætter med at dukke op i øst og vest. En ting er dog sikkert. Det politiske landskab åbner altid op for en masse muligheder for væddemål.

Spil på folketingsvalget i 2022

Det danske folketingsvalg høster altid stor opmærksomhed hos spiludbyderne. Flere og flere folk spiller på valg og politiske odds, og trenden er naturligvis også kommet til Danmark. Vi kan i dag spille på både folketingsvalg og kommunalvalg samt enkelte specielle politiske væddemål som f.eks. ny partileder, opnår X valg osv. Nogle spiludbydere er også på banen med op til flere specialspil, så spiludbyderne har virkelig fået øjnene op for spil på politik.

I det store udland er der altid stor fokus på præsidentvalget i USA, og dette afgørende valg tager naturligvis størstedelen af spaltepladsen i medierne lige op til valget hver fjerde år. Der er med andre ord god mulighed for lidt underholdning, og måske også for at tjene en lille mønt, hvis man har god føling med politik.

👉 Spil for 250 kr risikofrit på folketingsvalget 👈

Mette Frederiksen er favorit til at vinde det næste folketingsvalg. Corona-krisen har givet Mette Frederiksen stor opbakning, og Socialdemokratiet er med afstand landets største parti. Blå blok var ellers kommet stærkt tilbage i nogle opinionsmålinger, men det fik Søren Pape-sagerne ellers vendt op og ned på i den grad. Er det overhovedet realistisk at andre end Mette Frederiksen bliver næste statsminister? For blot nogle måneder siden ville det være utænkeligt, men nu kan f.eks. Lars Løkke være en outsider.

Folketingsvalg odds fra Unibet

Nedenstående finder du odds på det næste folketingsvalg.

Næste statsministerOddsSpil her
Mette Frederiksen (A)1.45Unibet
Søren Pape Poulsen (C)35.00Unibet
Jakob Ellemann-Jensen (V)5.50Unibet
Lars Løkke Rasmussen (M)3.75Unibet
Nicolai Wammen (A)25.00Unibet
Magnus Heunicke (A)35.00Unibet
Sofie Carsten Nielsen (B)50.00Unibet
Alex Vanopslagh (I)45.00Unibet
Morten Bødskov (A)75.00Unibet
Pernille Vermund (D)250.00Unibet
Pia Olsen Dyhr (F)150.00Unibet
Morten Messerschmidt (O)500.00Unibet
Mai Villadsen (Ø)500.00Unibet
Inger Støjberg (Æ)75.00Unibet
Sikandar Siddique (Q)IngenUnibet
Rasmus Paludan (P)IngenUnibet
Franciska Rosenkilde (Å)IngenUnibet
Marianne Karlsmose (K)IngenUnibet

Hvad sker der med blå blok?

Splittelsen i blå blok har ikke gjort noget godt for Jakob Ellemann-Jensens muligheder for at blive Danmarks næste statsminister. Venstre-formanden har ikke overbevist de blå vælgere om at han er et reelt alternativ til Mette Frederiksen, og interne uenigheder /stridigheder med den tidligere næstformand Inger Støjberg har ikke hjulpet partiet. Hendes exit tager uden tvivl en god luns af Venstre-stemmerne med til hendes nye parti Danmarksmoderaterne.

Man kan på igen måde sige, at tiden efter Lars Løkke Rasmussen har været en dans på roser for Venstre. Interne stridigheder og manglende udmeldinger om hvor partiet står, har betydet at partiet i dag ikke er blå bloks naturlige lokomotiv. Spiludbyderne så da også større udsigter for en blå regering ledet af Søren Pape Poulsen, men det var blot indtil diverse sager begyndte at rulle i medierne.

Det Konservative Folkeparti havde gang i et kæmpe comeback i dansk politik efter at have fløjet under radaren i flere år. Således var Det Konservative Folkeparti gået frem i utallige opinionsmålinger, og på et tidspunkt havde de cirka 16% af vælgerne (i begyndelsen af september 2022). Her blot en uge før folketingsvalget, spås Konservative ikke de store muligheder ovenpå den ene sag efter den anden. Både Venstre og Konservative er simpelthen nødt til at få styr på tropperne – ellers kan Lars Lække gå hen og tiltrække en masse borgerlige vælgere. Hele balladen med Søren Papes (eks)mand har flyttet en del stemmer, og ultimo oktober er Venstre igen meget større end Konservative.

Er der nogen dark horses?

Det er svært at se et alternativ til Mette Frederiksen – i hvert fald i rød blok. Pia Olsen Dyhr er næstfavoritten i rød blok, men trods positive vinde omkring SF er der langt op. Der skal ske særdeles uventede ting og sager før et så stort forspring skal enten sættes over styr eller indhentes.

Sofie Carsten Nielsen og De Radikale har historisk set haft ganske meget at sige på Borgen, når man tager partiets størrelse i betragtning. Når man er tungen på vægtskålen, er der naturligvis en vis mulighed for at opnå politisk indflydelse fra begge begge fløje. I denne regeringsperiode har De Radikale dog haft op til flere konfrontationer med Socialdemokratiet – bl.a. omkring miljø, klima og Rwanda, og det kan potentielt udløse et valg før tid. Lars Løkkes Moderaterne ser ud til at samle en del Radikale vælgere op, så det ser ikke for godt ud for Sofie Carsten Nielsen og co.

Har Sofie Carsten Nielsen en realistisk mulighed for at blive den næste statsminister? Spiludbyderne giver hende cirka 2% chance for at indtage den mægtigste position i dansk politik, så vi har med en kæmpe outsider at gøre. Partiets nyvundne popularitet hos minoriteterne vil komme til at skille vandene.

Dansk Folkeparti ville for blot et par valg siden have været et okay realistisk bud på et regeringsparti, men de seneste år har tilbagegangen været massiv. Efter succesvalget i 2015, hvor partiet blev landets næststørste med imponerede 21% af stemmerne, er det kun gået én vej. Nedad! Morten Messerschmidt – og tidligere Kristian Thulesen Dahl – har svært ved at holde styr på tropperne, og spørgsmålet er faktisk om de kan falde helt ned omkring spærregrænsen. De har været under i op til flere opinionmålinger i oktober. I skrivende stund virker det til at Inger Støjberg kan tage ganske mange tidligere DF-vælgere med sig til sit nye parti.

Nye Borgerlige – nye muligheder?

Nye Borgerlige har haft stor succes siden valget i 2019. Ved det seneste folketingsvalg fik man blot fire mandater valgt ind i Folketinget, men siden er opbakningen til Pernille Vermund og co. steget støt. I visse opinionsmålinger henter partiet 7-8% af stemmerne, og dermed overgår de Dansk Folkeparti med flere længder. Der er muligvis tale om et permanent magtskifte på den ydre højrefløj i dansk politik, men Inger Støjbergs Danmarksdemokraterne vil utvivlsomt også tage sin luns af Nye Borgerliges stemmer.

Pernille Vermund bliver ikke dansk statsminister. Det slår spiludbyderne i hvert fald fast med at tilbyde odds 250 på Nye Borgerliges leder.

Hvor står Lars Løkke og Støjberg?

Spiludbyderne er ret sikre på, at tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen kommer i Folketinget. Og det endda med kæmpe succes. Lars Løkke er gået fra at være Dark Horse til nu at være spiludbydernes eneste reelle alternativ til Mette Frederiksen. Søren Pape Poulsen og Jakob Ellemann-Jensen er derfor ikke favoritter i blå blok til at indtage statsministeriet – hvis man altså kan se Lars Løkke som blå? Det bliver spændende at se, hvordan Lars fra Græsted står i en kamp for en regering hen over midten – et midterfelt der nu nærmest vælter i partier med tilgangen af Moderaterne.

Lars Løkkes tidligere partikollega Inger Støjberg har til gengæld fået en flyvende start på hendes nye politiske karriere som formand for Danmarksdemokraterne. Partiet står til i skrivende stund at få op til 8-9% af stemmerne, og det gør partiet til Folketingets fjerdestørste – et mulehår foran Konservative. Om situationen er den samme, når vi nærmer os valget er naturligvis usikkert, men sikkert er det, at Støjberg nok skal lave ravage i blå blok og dansk politik i det hele taget.

Odds folketingsvalg – se odds fra NordicBet

Spiludbyderen NordicBet er også klar med odds på folketingsvalget. Oddsene er meget lig dem du finder hos de andre spiludbydere på markedet.

Helt up-to-date på oddsene er spiludbyderen dog ikke, så hold øje med denne spiludbyder, som tydeligvis kan gribes med bukserne nede om anklerne. Bl.a. har de ikke opdateret oddsene siden skiftet i Enhedslisten, og du kan fakstisk stadig spille på Uffe Elbæk som statsminister. Ak ja, nogle oddssættere er bedre til sport end politik.

Næste statsministerOddsSpil her
Mette Frederiksen (A)1.50NordicBet
Søren Pape Poulsen (C)35.00NordicBet
Jakob Ellemann-Jensen (V)5.00NordicBet
Pia Olsen Dyhr (F)176.00NordicBet
Alex Vanopslagh (I)40.00NordicBet
Pernille Vermund (D)301.00NordicBet
Morten Messerschmidt (O)750.00NordicBet
Inger Støjberg (Æ)125.00NordicBet
Mai Villadsen (Ø)750.00NordicBet
Lars Løkke Rasmussen (M)3.50NordicBet
Sofie Carsten Nielsen (B)151.00NordicBet

Folketingsvalg odds fra LeoVegas Sport

Spiludbyderen LeoVegas Sport er også ude med odds på det næste folketingsvalg. Oddssætterne vurderer i store træk kandidaternes chancer som ovenstående spiludbydere, men oddsene er dog markant anderledes.

Næste statsministerOddsSpil her
Mette Frederiksen (A)1.45LeoVegas Sport
Søren Pape Poulsen (C)35.00LeoVegas Sport
Jakob Ellemann-Jensen (V)5.50LeoVegas Sport
Lars Løkke Rasmussen (M)3.75LeoVegas Sport
Sofie Carsten Nielsen (B)50.00LeoVegas Sport
Alex Vanopslagh (I)45.00LeoVegas Sport
Inger Støjberg (Æ)75.00LeoVegas Sport
Nicolai Wammen (A)25.00LeoVegas Sport
Magnus Heunicke (A)35.00LeoVegas Sport
Morten Bødskov (A)75.00LeoVegas Sport
Pia Olsen Dyhr (F)150.00LeoVegas Sport
Pernille Vermund (D)250.00LeoVegas Sport
Morten Messerschmidt (O)500.00LeoVegas Sport
Mai Villadsen (Ø)500.00LeoVegas Sport
Sikandar Siddique (Q)IngenLeoVegas Sport
Rasmus Paludan (P)IngenLeoVegas Sport
Franciska Rosenkilde (Å)IngenLeoVegas Sport
Marianne Karlsmose (K)IngenLeoVegas Sport

Folketingsvalg odds fra Bet365

Den populære spiludbyder, Bet365, har også mandet sig op til at tilbyde odds på det kommende folketingsvalg. Den britiske spilgigant har i skrivende stund markedets højeste odds på Mette Frederiksen.

Næste statsministerOddsSpil her
Mette Frederiksen1.50Bet365
Jakob Ellemann-Jensen4.00Bet365
Lars Løkke Rasmussen4.00Bet365
Søren Pape9.00Bet365
Inger Støjberg67.00Bet365
Alex Vanopslagh34.00Bet365
Sofie Carsten Nielsen101.00Bet365
Pia Olsen Dyhr151.00Bet365
Pernille Vermund251.00Bet365
Mai Villadsen501.00Bet365
Morten Messerschmidt501.00Bet365

Spil på stemmeprocenten

Du kan også spille på stemmeprocenten hos Bet365. Spiludbyderen tilbyder i skrivende stund nedenstående spil. I 2015 var stemmeprocenten 85,9%, og den faldt i 2019 til 84,6%.

StemmeprocentOddsSpil her
Under 86%1.36Bet365
Over 86%3.00Bet365

Unibet med masser af spil på næste partileder

Ud over spillet på hvem der bliver næste statsminister, er Unibet også på banen med en række spil på hvem, der er partileder for de enkelte partier pr. 1. januar 2023. Oddsene er som følger:

Socialdemokratiets partileder pr. 1. januar 2023OddsSpil her
Mette Frederiksen1.18Unibet
Nicolai Wammen4.50Unibet
Magnus Heunicke7.50Unibet
Morten Bødskov15.00Unibet
Nick Hækkerup18.00Unibet
Peter Hummelgaard20.00Unibet
Dan Jørgensen25.00Unibet
Pernille Rosenkrantz-Theil50.00Unibet
Henrik Sass Larsen75.00Unibet
Lars Aslan Rasmussen80.00Unibet
Astrid Krag250.00Unibet
Konservatives partileder pr. 1. januar 2023OddsSpil her
Søren Pape1.35Unibet
Rasmus Jarlov3.50Unibet
Mai Mercado5.00Unibet
Mette Abildgaard7.50Unibet
Venstres partileder pr. 1. januar 2023OddsSpil her
Jakob Ellemann-Jensen1.14Unibet
Søren Gade5.00Unibet
Lars Krarup7.50Unibet
Karen Ellemann10.00Unibet
Troels Lund Poulsen12.00Unibet
Sophie Løhde15.00Unibet
Mads Fuglede20.00Unibet
Karsten Lauritzen40.00Unibet
Kristian Jensen50Unibet
SFs partileder pr. 1. januar 2023OddsSpil her
Pia Olsen Dyhr1.25Unibet
Jacob Mark4.50Unibet
Carl Valentin10.00Unibet
Kirsten Normann Andersen20.00Unibet
Karsten Hønge25.00Unibet
Lisbeth Bech Poulsen40Unibet
Liberal Alliances partileder pr. 1. januar 2023OddsSpil her
Alex Vanopslagh1.03Unibet
Ole Birk Olesen10.00Unibet
Henrik Dahl15.00Unibet
Joachim B. Olsen25.00Unibet
Anders Samuelsen250.00Unibet
Radikale Venstres partileder pr. 1. januar 2023OddsSpil her
Sofie Carsten Nielsen1.20Unibet
Andreas Steenberg5.00Unibet
Ida Auken7.50Unibet
Lotte Rod8.00Unibet
Zenia Stampe15.00Unibet
Rasmus Helveg Petersen 35.00Unibet
Morten Østergaard250.00Unibet
Dansk Folkepartis partileder pr. 1. januar 2023OddsSpil her
Morten Messerschmidt1.33Unibet
René Christensen4.00Unibet
Kenneth Kristensen Berth6.50Unibet
Mikkel Dencker10.00Unibet
Alex Arendtsen15.00Unibet
Marie Krarup20.00Unibet
Kim Christiansen50.00Unibet

Folketingsvalg odds – hvornår afholdes det næste folketingsvalg? 🗳️

OBS: DETTE SPIL ER LUKKET! Spiludbyderen Unibet har odds på hvornår det næste folketingsvalg løber af stablen, og oddsene bør være tilgængelige lige indtil selve valgdagen. Det er spiludbyderens vurdering, at det er mest sandsynligt, at vi ser et folketingsvalg i 2022. Oddsene på 2022 er helt nede i odds 1.01, så det er ikke værd at spille på. Tror du i stedet på 2023, får du odds 15.00.

Du kan også spille på hvilken måned folketingsvalget løber af stablen. Oktober er klar favorit til odds 1.25, mens du kan få pengene 20 gange igen hvis du tror Mette Frederiksen lurepasser den helt indtil december. Se oddsene på de andre måneder ved at klikke på nedenstående grønne knap. Hold øje med spiludbyderens hjemmeside, da odds kommer og går.

Hvor kan man se de seneste politiske opinionsmålinger?

Vi benytter os af DR Meningsmålinger. De har op til flere lækre data på de enkelte målinger og partier, så man opnår et mere jævnt og retvisende billede af det politiske landskab. Politiko eksisterer desværre ikke længere, men du kan dog også se meningsmålinger hos Berlingske, Altinget, TV2, Voxmeter, Megafon, Ritzau osv. Specielt Voxmeter tilbyder en flot oversigt over de seneste opinionsmålinger.

Husk i øvrigt på, at Unibet deler odds-platform med Mr Green Sport. Det betyder, at hvis du ikke kan sætte et stort nok spil hos førstnævnte spiludbyder, kan du evt. forsøge hos den grønne gentleman.

Folketingsvalg odds – Spørgsmål og svar

Hvornår er der folketingsvalg?

Der er folketingsvalg tirsdag d. 1. november 2022.

Hvem er favorit til at blive Danmarks næste statsminister?

Mette Frederiksen (A) er favorit til at blive Danmarks næste statsminister. Lars Løkke Rasmussen (M) er næstfavorit.

Hvem vinder næste valg?

Det er svært at sige. Står det til spiludbyderne, så fortsætter Mette Frederiksen som dansk statsminister med et rødt flertal bag sig. Blå blok er dog ikke uhjælpeligt langt bagud i meningsmålingerne, så det kan blive ganske tæt afhængig af opbakningen til Lars Løkkes “midterprojekt”.

Hvor kan jeg spille på valg odds?

Du finder et stort udvalg af folketingsvalg odds hos spiludbyderne Unibet og NordicBet.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk