NordicBet

Anmeldelse af NordicBet

Introduktion til NordicBet

NordicBet har været på det danske marked siden 2005 og er en del af det svenske online gambling-firma Betsson Group, som også blandt andet inkluderer Betsafe, Betsson og Casino.dk.

Bookmakeren har stort fokus på det nordiske marked og er en kendt spilleudbyder blandt danske sportsbettere. Betsson Group er noteret på børsen i Stockholm, hvor de også har hovedkontor samt et operationelt hovedkontor på Malta.

NordicBet er en meget populær spiller på det danske marked, og er blevet en favorit blandt mange danske sportsbettere. I 2017 vandt de prisen som årets sportsbetting-operatør. NordicBet er især kendte for sine sponsorater. I øjeblikket er de bl.a. hovedsponsor for 1. division-turneringen i fodbold, kendt som NordicBet Ligaen.

Du er sikkert også stødt på denne spiludbyder i forbindelse med annoncer eller reklamer med Mikkel Kessler og Simon Kjær. Begge danske sportsstjerner er i stald hos NordicBet.

Dansk produkt

NordicBet har et meget stort udvalg af spil på en lang række sportsgrene. Især på fodbold hvor der i skrivende stund er mere end 50.000 forskellige odds at vælge imellem. Som hovedsponsor for 1. division i Danmark er der naturligvis en masse lækre ting, man kan spille på.

Vi synes dog, at der godt kunne være mere fokus på seriefodbold. Fokus er på Superligaen og NordicBet-ligaen. For ishockey-fans er det muligt at spille på Metal Ligaen, og på håndbold finder man naturligvis også odds på danske kampe når sæsonen er i gang. Hjemmesiden er nem og overskuelig at navigere rundt i. Der er bl.a. en søgefunktion, så man nemt og hurtigt kan finde den kamp, man gerne vil spille på. Du kan selvfølgelig spille i danske kroner hos NordicBet. Dansk support tilbydes via telefon, e-mail og live chat dagligt fra klokken 8.00 til 23.45.

Odds

Som en del af moderselskabet Betsson Group, vil man kunne forvente at se de samme odds hos både NordicBet og Betsafe. Det betyder, at man ikke som sådan har mulighed for at spekulere i oddsforskelle, men hvis man skulle få en indsatsbegrænsning hos for eksempel NordicBet, så vil man kunne forsøge sig med en anden udbyder i gruppen.

NordicBet tilbyder et meget stort udvalg af odds på alverdens sportsgrene. Uanset om man vil spille direkte på kampen (1X2), eller om man er mere til specials, så findes alverdens odds-varianter her. Udvalget af specials er meget stort. For eksempel er der på Superligaen mulighed for 125 forskellige specials som 5- og 10-vejs handicap, spil på røde og gule kort, målscorere, hjørnespark og meget mere. Også på 1. division er der omkring 125 forskellige specials og på dansk ishockey 40 forskellige specials. Det er langt over standarden.

Der kan spilles på over 30 forskellige sportsgrene hos NordicBet. Her er store internationale events som OL og vinter-OL ikke taget med. Også på ultrapopulære E-sport er NordicBet med helt fremme. Du kan her spille på Counter Strike, League of Legends, Overwatch, Dota 2, FIFA og Starcraft 2. Der er endda mulighed for at spille på en række specials heriblandt forskellige former for handicap-spil. Der er som hos mange andre spiludbydere også mulighed for at spille på andre begivenheder end sport. Du kan for eksempel spille på folketings- og kommunalvalg, på britisk og amerikansk politik eller på Eurovision blandt meget mere.

NordicBet har et godt udvalg af spil, men der kunne godt være et lidt bedre udvalg af spil med dansk islæt efter vores opfattelse. De mangler lige det sidste for at kunne konkurrere med primært Danske Spil.

Hjemmeside

NordicBets hjemmeside er holdt i selskabets blå og hvide farver. Hjemmesiden er forholdsvis enkel at gå til med en menu i venstre side, hvor alle de forskellige kampe kan findes. Med over 60.000 forskellige spil at vælge imellem i skrivende stund, så er søgefunktionen yderst behjælpelig. Ligeså snart man begynder at taste, søger den. Det er virkelig en lækker feature, som gør det nemt at finde lige præcis den kamp, man ønsker at spille på.

Hvad vi til gengæld øffer en del over er spilhistorikken. Den er ganske langt under standarden. Der er sparet på oplysninger, og vi bryder os generelt ikke om den måde den er præsenteret på. En anden ting som er ved at drive os til vanvid, er brugen af Flash. Det gør, at vi i visse browsere ikke kan få den fulde spiloplevelse.

Den skandinaviske spiludbyder har en masse fede kampagner til både nye og trofaste spillere heriblandt Cashback, Freebets og fodboldrejser. Du kan spille på NordicBet på din computer, tablet eller mobil.

Mobil app

Hos NordicBet kan du naturligvis også spille via mobilen. Du kan spille via en ganske fin app, som findes til iPhone eller Android eller direkte i din mobilbrowser. Det er virkelig nemt at finde sit spil på mobiludgaven. Designet er lækkert og navigationen er nem at gå til. Det kunne måske være en anelse nemmere at skifte mellem spil. Det er lidt omstændigt, at man ikke nemt og hurtigt kan komme tilbage til oversigten over spil.

Du finder både pre-live odds og livebetting i mobilversionen. På trods af manglerne, så er app’en stadig rigtig god. Man kan logge ind via Touch ID med iPhone. Udover dette, så kan du også livestreame af en lang række forskellige sportevents som tysk, fransk og spansk fodbold og ATP- og WTA-tennis, basketball og ishockey. Det er altsammen ganske helt gratis, hvis du har penge på din NordicBet-konto. Du kan oprette din konto, sætte penge ind og kontakte supporten via e-mail og live chat direkte i mobilversionen. 

Livebetting + livestreaming

Som alle de andre spiludbydere, så har NordicBet også et meget stort fokus på livebetting. Du kan livebette døgnet rundt på fodbold, håndbold, tennis, ishockey, basketball, E-sport og meget mere. Her mangler bestemt ikke noget. Hver eneste dag finder du hundredvis af kampe, som du kan livebette på. Det være sig kamp-odds, resultatet eller på nogle af de mange forskellige specials som tilbydes.

NordicBet tilbyder naturligvis også gratis livestreaming af en masse kampe og begivenheder. Vi er specielt glade for italiensk Serie A, spansk La Liga og tysk Bundesliga. Er du til andre sportsgrene, så kan du streame NBA-basket, tennis fra alle de store turneringer på ATP- og WTA-touren, og ishockey fra en række førende europæiske ligaer.

Kampagner

NordicBet tilbyder en række attraktive kampagner til sine trofaste spillere. Her er der både velkomsttilbud med risikofrit spil til nye spillere samt Cashbacks og Freebets. Der er fra tid til anden mulighed for at vinde fodboldrejser eller møde nogle af de sportsudøvere, som NordicBet har valgt at sponsorere.

Gennemspilskravene for bonusser er yderst rimelige. Man bør dog altid læse bonus- eller kampagnereglerne, hvis der modtages en bonus eller anden form for kampagne.

Overordnet set er NordicBet en af markedets bedste spiludbydere, når det kommer til kampagne-delen. Vi tager hatten af for en endeløs række tilbud.

Lækkerier fra NordicBet

NordicBet har flere lækkerier til sine danske spillere. Spiludbyderen giver dig bl.a. adgang til en lang række optakter og spilforslag fra eksperter med en ganske fin track record – bl.a. Steffen Dam, som du måske kender som eksperttipper fra BT.

Tidligere gjorde NordicBet sig også en del i en række interessante videoer, men det ser ud til at de pt. er lagt på hylden.

Samlet vurdering af NordicBet

NordicBet har været på det danske marked i over 13 år og er blandt de mest populære spiludbydere i Danmark. NordicBet har fokus på både det skandinaviske og det internationale marked, og danske spillefugle kan nyde godt af en pæn fokus på Danmark.

Spiludbyderen er helt fremme i skoene, når det drejer sig om kampagner og bonusser, og vi er også glade for både spiltips og optakter. Man tager kunderne seriøst, og hvis man lige kan få optimeret de sidste små detaljer med hjemmeside, spilhistorik og søgefunktionen, så vil spiludbyderen bonge særdeles positivt ud.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Dansk produkt
8
Odds
7
Hjemmeside
8
Mobil app
7
Live betting + live streaming
8
Lækkerier
7
Kampagner
9