NordicBet

NordicBet

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til NordicBet

NordicBet har været på det danske marked siden 2005 og er en del af det svenske online gambling-firma Betsson Group, som også blandt andet inkluderer Betsson på det danske marked.

Bookmakeren har stort fokus på det nordiske marked og er en kendt spilleudbyder blandt danske sportsbettere. Betsson Group er noteret på børsen i Stockholm, hvor de også har hovedkontor samt et operationelt hovedkontor på Malta.

NordicBet er en meget populær spiller på det danske marked, og er blevet en favorit blandt mange danske sportsbettere. I 2017 vandt de prisen som årets sportsbetting-operatør. NordicBet er især kendte for sine sponsorater. I øjeblikket er de bl.a. hovedsponsor for 1. division-turneringen i fodbold, kendt som NordicBet Ligaen.

Du er sikkert også stødt på denne spiludbyder i forbindelse med annoncer eller reklamer for hurtig udbetalinger, som kommunikeres vidt og bredt. Et nyt reklameunivers er kicket off ultimo 2022, og det er i skrivende stund det, der bærer spiludbyderens kommunikation. Velkommen til en fremragende spiludbyder!

Produkt med stor fokus på danske spillere

NordicBet har et meget stort udvalg af spil på en lang række sportsgrene. Især på fodbold hvor der i skrivende stund er mere end 50.000 forskellige odds at vælge imellem. Som hovedsponsor for 1. division i Danmark er der naturligvis en masse lækre ting, man kan spille på.

Vi synes dog, at der godt kunne være mere fokus på seriefodbold. Fokus er på Superligaen og NordicBet-ligaen. For ishockey-fans er det muligt at spille på Metal Ligaen, og på håndbold finder man naturligvis også odds på danske kampe fra bl.a. HTH Herreligaen og Kvindeligaen når sæsonen er i gang.

Danske basket-fans kan se frem til en masse odds på den hjemlige Basketligaen – og du kan tilmed live streame kampene direkte i live betting-sektionen. Det er lækkerier! 🏀

Du kan selvfølgelig spille i danske kroner hos NordicBet. Dansk support tilbydes via telefon, e-mail og live chat dagligt fra klokken 8.00 til 23.45. Alt i alt en fremragende spiludbyder, hvis du prioriterer dansk sport og at spille i trygge danske rammer.

Stort og velassorteret udvalg af odds

NordicBet tilbyder et meget stort udvalg af odds på alverdens sportsgrene. Uanset om man vil spille direkte på kampen (1X2), eller om man er mere til specials, så findes alverdens odds-varianter her. Udvalget af specials er meget stort. For eksempel er der på Superligaen mulighed for 125 forskellige specials som 5- og 10-vejs handicap, spil på røde og gule kort, målscorere, hjørnespark og meget mere. Også på 1. division er der omkring 125 forskellige specials og på dansk ishockey 40 forskellige specials. Det er langt over standarden.

Der kan spilles på over 30 forskellige sportsgrene hos NordicBet. Her er store internationale events som OL og vinter-OL ikke taget med. Også på ultrapopulære E-sport er NordicBet med helt fremme. Du kan her spille på Counter Strike, League of Legends, Overwatch, Dota 2, FIFA og Starcraft 2. Der er endda mulighed for at spille på en række specials heriblandt forskellige former for handicap-spil.

Der er som hos mange andre spiludbydere også mulighed for at spille på andre begivenheder end sport. Du kan for eksempel spille på en del politiske væddemål. Du finder et flot udvalg af folketingsvalg odds – og kommunalvalget når det løber af stablen. Derudover er der naturligvis også odds på britisk, tysk og svensk politik – og naturligvis præsidentvalget i USA som er den enkeltstående begivenhed i verden, der omsætter for flest penge hos spiludbyderne. Blandt specialspillene finde du også odds på Eurovision, Melodi Grand Prix og Vild med dans. Uden at lægge sig i pole position, så er den populære spiludbyder godt med når det kommer til special-odds, og odds-sætterne kan nogle gange gribes med bukserne nede.

Spiludbyderen har også bidt mærke i den store interesse for padel i Skandinavien. De har i hvert fald et solidt udvalg af padel odds på programmet. Det er dog intet imod udvalget af sportens “storebror” tennis. Her finder du odds på revl og krat fra både ATP, WTA og Challenger-touren. Dermed kan du altid få sat et spil på Holger Rune, Clara Tauson og alle de andre verdensstjerner.

NordicBet har et godt udvalg af spil, men der kunne godt være et lidt bedre udvalg af spil med dansk islæt efter vores opfattelse. De mangler lige det sidste for at kunne konkurrere med primært Danske Spil. Hovedspillene er der ofte, men dybden mangler lidt. Et godt eksempel kunne f.eks. være valg-oddsene.

Faceliftet hjemmeside tager kegler

NordicBets hjemmeside er holdt i selskabets blå og hvide farver. Hjemmesiden er forholdsvis enkel at gå til med en menu i venstre side, hvor alle de forskellige kampe kan findes. Med over 60.000 forskellige spil at vælge imellem i skrivende stund, så er søgefunktionen yderst behjælpelig. Ligeså snart man begynder at taste, søger den. Det er virkelig en lækker feature, som gør det nemt at finde lige præcis den kamp, man ønsker at spille på.

Hvad vi til gengæld øffer en del over er spilhistorikken. Den er lidt under standarden. Der er sparet på oplysninger, og vi bryder os generelt ikke om den måde den er præsenteret på.

Den skandinaviske spiludbyder har en masse fede kampagner til både nye og trofaste spillere heriblandt cashback, freebets og fodboldrejser. Du kan spille på NordicBet på din computer, tablet eller mobil (både app og i browseren på din smartphone). Ind- og udbetalinger går som smurt og MobilePay er naturligvis altid et hit. Hvis du vælger at udbetale via Trustly kan du faktisk have din penge på din egen bankkonto indenfor 15 minutter efter du har efterspurgt en udbetaling. Det er på ingen måder noget, som mange spiludbydere kan matche!

Lækker mobil app

Hos NordicBet kan du naturligvis også spille via mobilen. Du kan spille via en ganske fin app, som findes til iPhone eller Android eller direkte i din mobilbrowser. Det er nemt at finde sit spil på mobiludgaven. Designet er lækkert og navigationen er nem at gå til. Det kunne måske være en anelse nemmere at skifte mellem spil. Det er lidt omstændigt, at man ikke nemt og hurtigt kan komme tilbage til oversigten over spil.

Du finder både pre-live odds og livebetting i mobilversionen. På trods af manglerne, så er app’en stadig rigtig god. Man kan logge ind via Touch ID / Face ID med iPhone. Udover dette, så kan du også livestreame af en lang række forskellige sportevents som tysk, fransk og spansk fodbold, ATP- og WTA-tennis, basketball og ishockey. Det er altsammen ganske gratis, hvis du har penge på din NordicBet-konto eller sat et spil indenfor de seneste 24 timer. Du kan oprette din konto, sætte penge ind og kontakte supporten via e-mail og live chat direkte i mobilversionen. Du behøver derfor ikke have en desktop på noget tidspunkt i forløbet.

Det skal naturligvis også med, at du kan indsætte penge via MobilePay, hvilket giver et ekstra plus i karakterbogen.  

Livebetting + livestreaming – klart bedre end tidligere!

Som alle de andre spiludbydere, så har NordicBet også et meget stort fokus på livebetting. Du kan livebette døgnet rundt på fodbold, håndbold, tennis, ishockey, basketball, E-sport og meget mere. Her mangler bestemt ikke noget. Hver eneste dag finder du hundredvis af kampe, som du kan livebette på. Det være sig kamp-odds, resultatet eller på nogle af de mange forskellige specials som tilbydes.

NordicBet tilbyder naturligvis også gratis livestreaming af en masse kampe og begivenheder. Vi er specielt glade for italiensk Serie A, spansk La Liga og Segunda Division og fransk Ligue 1. Du finder bl.a. også belgisk Jupiler League, Champions League kvalifikation, og japansk J. League på programmet. Derudover er der en lang række mere eller mindre obskure rækker, som du nok ikke kender så meget til – bl.a. en del østeuropæiske ligaer. Der er dermed tale om et ret flot udvalg af live streaming, som tilsyneladende vokser hele tiden.

Er du til andre sportsgrene, så kan du streame NBA-basket, tennis fra alle de store turneringer på ATP- og WTA-touren, og ishockey fra en række førende europæiske ligaer. I sidste sæson kunne du live streame samtlige kampe fra Metal Ligaen. Det er i skrivende stund ikke sikkert, at du også kan streame dansk ishockey i 2022/2023-sæsonen. Vi anbefaler at du klikker på PLAY-ikonet i menuen, og du får listet alle de streamede kampe og begivenheder, som er gået LIVE.

Solidt udvalg af kampagner til danske spillefugle

NordicBet tilbyder en række attraktive kampagner til sine trofaste spillere. Her er der både velkomsttilbud med freebet til nye spillere samt cashback og andre lækkerier. Der er fra tid til anden mulighed for at vinde fodboldrejser eller møde nogle af de sportsudøvere / hold, som spiludbyderen har valgt at sponsorere.

Er du til “tidlig udbetaling”-konceptet er der bestemt noget at hente hos den blå spiludbyder. Her kan du på Superligaen, Premier League og Champions League få udbetalt din gevinst, hvis dit hold fører med to mål. Det betyder med andre ord, at hvis dit hold senere i kampen sætter to-målsføringen over styr kan du være ligeglad – du har nemlig allerede fået gevinsten. Fed lille gimmick!

Gennemspilskravene for bonusser er yderst rimelige, men det svinger naturligvis lidt fra tid til anden. Du bør altid læse bonus- eller kampagnereglerne, hvis du modtager en bonus eller anden form for kampagne.

NordicBet Trappen er en spritny kampagne, hvor du kan vinde hele 500.000 kr. ved at gætte rigtigt på op til 20 forskellige spørgsmål. Det er et ganske fint koncept, som nok skal tiltrække lykkeriddere. Det er i øvrigt gratis at deltage.

Overordnet set er NordicBet en af markedets bedste spiludbydere, når det kommer til kampagne-delen. Vi tager hatten af for en endeløs række tilbud med fair regler for deltagelseskrav.

Lækkerier fra NordicBet

NordicBet har flere lækkerier til sine danske spillere. Spiludbyderen giver dig bl.a. adgang til en lang række optakter og spilforslag fra eksperter med en ganske fin track record – bl.a. Steffen Dam, som du måske kender som eksperttipper fra BT. Bloggen med journalisten Søren Sorgenfri (Transfer Talk) tager også kegler. Bornholmeren har altid noget på hjerte, og denne blog er ingen undtagelse. Der er oftest noget spændende at hente – bl.a. transferrygter, som bloggen lidt overraskende kan breake foran snuden på etablerede medier. Ret imponerende!

Tidligere gjorde NordicBet sig også en del i en række interessante videoer, men det ser ud til at de pt. er lagt på hylden.

I lækkerier-kategorien bør vi også nævne de mange tilbud. Vi er specielt glade for udvalget af kampagner og tilbud hos NordicBet. Den nye Trappe-kampagne er et ganske fint tiltag, som gør at spiludbyderen differentierer sig fra de andre.

Samlet vurdering af NordicBet

NordicBet har været på det danske marked i over 15 år, og er blandt de mest populære spiludbydere i Danmark. De er også en af vores favoritter, og de er ikke til at komme udenom hvis man elsker dansk og nordisk sport. NordicBet har fokus på både det skandinaviske og det internationale marked, og danske spillefugle kan nyde godt af en pæn fokus på Danmark.

Spiludbyderen er helt fremme i skoene, når det drejer sig om kampagner og bonusser, og vi er også glade for både spiltips og optakter. Man tager kunderne seriøst, og hvis man lige kan få optimeret de sidste små detaljer med hjemmeside, spilhistorik og søgefunktion, så vil spiludbyderen bonge særdeles positivt ud. Tjek den blå spiludbyder ud – vi synes at de er en naturlig del af enhver portefølje.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
8
Odds
7
Hjemmeside
8
Mobil app
8
Live betting + live streaming
8
Lækkerier
8
Kampagner
9
nordicbetNordicBet har vokset sig til at være en af de primære spiludbydere på det danske marked. Selskabet har nordiske rødder og det kendetegner produktet og tilgangen i det hele taget. Vi kan godt lide rækken af spændende kampagner, og kerneproduktet er bestemt heller ikke at forklejne. Hvis du mangler et alternativ til de "tre store" er NordicBet det mest oplagte valg. Det føles på en eller anden måde lidt hyggeligt og personligt at spille hos NordicBet.