Varelotteriet

Varelotteriet - læs alt om det gamle hæderkronede lotteri

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Varelotteriet byder på spænding, mange trækninger og mega mange vindere. Det er faktisk deres egne ord, og vi er tilbøjelige til at give dem ret. Der er gevinster for mere end 133 mio. kr. om året fordelt på 664.000 enkeltstående vindere.

Ja, det er selvfølgelig tilladt at vinde mere end én gang, så mon ikke der også er nogle gengangere imellem?

Varelotteriet er gammel i gårde. Det første lotteri løb af stablen i det herrens år 1887, og de første godt 100 år var præmierne simpelthen købmandsvarer, deraf stammer navnet Varelotteriet. Den går jo ikke længere i disse tider, hvor Cash is King, som man siger, så for godt 30 år siden sadlede Varelotteriet om, og der kom penge på bordet. I dag kan du således vinde helt op til 3 mio. kr. i kolde kontanter – og det endda flere gange om måneden.

Overskuddet fra Varelotteriet går i øvrigt til velgørende formål og sociale indsatser herunder lærlingeuddannelserne indenfor håndværk og industri. Blandt de mange velgørende formål finder vi bl.a. Mødrehjælpen, Høreforeningen, Det Kriminalpræventive Råd og Blindes Støttefond. Så du kan både vinde og tabe med god samvittighed, og det er nu det vigtigste når det kommer til spil.

Få rabat på dine varer

Men helt uden varer er Varelotteriet ikke. Som det eneste danske lotteri, har Varelotteriet nemlig sin helt egen Klub. Den hedder Klub Varelotteriet, og her kan du få klækkelige rabatter på udvalgte varer. Det er gratis at blive medlem, og dine rabatter afhænger ikke af, hvor mange lodder du har købt i Varelotteriet. Heldigvis, for det ville nemlig også være piv-hamrende ulovligt.

Hvis du gerne vil melde dig ind i Klub Varelotteriet, så klik her.

Varelotteriet er underlagt Spillemyndigheden og har fået sin bevilling direkte fra Justitsministeriet, som samtidig er Varelotteriets øverste myndighed. Det er med andre ord Justitsministeriets Formueretskontor – sjovt navn i øvrigt – der styrer løjerne.

Varelotteriet er et fast puljespil

Ligesom de andre lotterier, Klasselotteriet og Landbrugslotteriet, så er der tale om et såkaldt fast puljespil. Du kan altså risikere, at alle lodderne er udsolgt, men det sker vist ret sjældent. Der er nemlig 205.000 Varelotteri-lodder i spil i hver eneste serie, og mon ikke én af dem kan blive din, hvis du har mod på at prøve lykken?

Varelotteriet har en tilbagebetalingsprocent på 62%, hvilket er lidt lavere end Klasselotteriets 65%, men betragtelig bedre end dine odds ved de klassiske Lottospil udbudt af Danske Lotteri Spil. De tre mest kendte lotto-spil i Danmark (Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot) ligger alle på 45%. Tilbagebetalingsprocenten er blot én af mange faktorer, men alligevel næppe den største, når du skal vurdere hvilke spil der passer dig bedst.

Hver eneste måned har du chancen for at vinde et millionbeløb hele to gange i Varelotteriet. Der er to serier om året, og de er hver især opdelt i to, så i hver sæson er der i alt seks trækninger, hvor du kan vinde penge. Den sidste trækning i sæsonen kaldes super-trækningen og her er præmiepuljen firdoblet, så det er ikke så dumt at ramme plet her. Den største gevinst i lotteriet er ikke varer, men god gammeldags mønt. Der er nemlig 3 mio. kr. på højkant i cool cash.

Præmieoversigt

Nedenstående ser du en præmieoversigt for henholdsvis hovedgevinster og sidegevinster. Der findes 15 forskellige præmiestørrelser med henholdsvis 82.673 hovedpræmier og 83.346 sidegevinster.

HovedpræmierSidepræmier
Antal gevinsterPræmieAntal gevinsterPræmie
13.000.000 kr.2100.000 kr.
1*1.5000.000 kr.2*50.000 kr.
51.000.000 kr.1075.000 kr.
1200.000 kr.230.000 kr.
1150.000 kr.215.000 kr.
675.000 kr.128.000 kr.
10 40.000 kr.205.000 kr.
8*15.000 kr.16*7.000 kr.
208.000 kr.401.600 kr.
205.000 kr.401.000 kr.
200 1.600 kr.400500 kr.
400500 kr.800300 kr.
41.000260 kr.82.000100 kr.
41.000*25 kr.

De fem præmiestørrelser markeret med * tilhører den såkaldte Xtra Chancen. Man kan godt sige, at Xtra Chancen er Varelotteriets svar på jokeren fra Lotto.

Alle gevinster er skattefrie, hvis du skulle gå hen og vinde en præmie. Gevinstafgiften på 15% er der taget hånd om, så du kan med ro og mag gå på jagt efter de 33.477.000 skattefrie kroner.

Varelotteriet har landets bedste sidegevinst!

Prisen på lodder i Varelotteriet er ikke til at blive helt klog på. Den svinger nemlig fra måned til måned, hvilket hænger sammen med, at du får flere gevinstchancer jo tidligere i sæsonen, du køber dine lodder.

Er du med helt fra start må du smide 260 kroner, hvilket giver dig action i 6 trækninger, men du kan også nøjes med at købe dit lod til allersidst og blot betale 112 kroner.

Uanset hvad du gør, så held og lykke, og det mener vi, for det kunne jo være, at vores lod kommer lige efter dit, og så er vi næsten i samme båd. Varelotteriet har nemlig som det eneste lotteri herhjemme sidegevinster, og det er altså virkelig noget der batter. Du kan vinde helt op til 300.000 kroner i sidegevinst med Varelotteriet, og det får jo nok de fleste sidegevinster nede i den lokale Bingoklub til at blegne en smule.

Spil med i Varelotteriet her

Du deltager i Varelotteriet ved at købe lodsedler enten på Varelotteriet.dk eller hos en af de mange forhandlere. Det hæderkronede lotteri har desværre ikke en app til mobilen, som det ellers er kutyme hos de fleste spiludbydere.

Når du spiller med på nettet, så er det en god idé at oprette en Betalingsserviceaftale eller automatisk fornyelse via dit kreditkort. Så er du automatisk med i jagten på de mange millioner.

Du kan se oversigt over lotteriets mange forhandlere her.

Find Varelotteriets trækningsliste her

Du kan altid få tjekket dine lodder nede hos en af Varelotteriets mange forhandlere, men du kan også se trækningslisten på DR’s Tekst TV eller i dagspressen. Den letteste måde er dog, at gå ind på lotteriets hjemmeside og se om dit lod står på vinderlisten.

Hvis du foretrækker den personlige betjening, så er du også altid velkommen til at kigge forbi Varelotteriets kontor på Østerbro; Rosbæksvej 5, 2100 København Ø

Se om du har vundet i Varelotteriet lige her.

V for Varelotteriet

Varelotteriet kørte for nogle år siden en kampagne med navnet “V for Varelotteriet”. Se kampagnefilmen herunder.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk