NHL live stream – Spil på og live stream alle kampe fra NHL hos spiludbyderne

NHL live stream - spil på og live stream NHL

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

NHL live streaming – introduktion

Et NHL live stream har ikke været en del af udbuddet hos spiludbyderne før de sidste par sæsoner. Det er derfor med stor glæde, at vi kan konstatere, at det lige pludselig er blevet ultra-nemt at live streame ishockey fra verdens bedste ishockeyliga; National Hockey League. Det kræver blot, at du har en spilkonto hos en spiludbyder – og midler på kontoen. Sé det er da til at overskue!

Der er indtil videre blot to spiludbydere, som er på pletten med de eksklusive Bet & Stream rettigheder til NHL i Danmark: Nemlig populære Bet365 og Unibet. Vi går i nedenstående artikel i dybden med, hvordan du nemt og bekvemt kan spille på og live streame NHL.

Spil på og live stream samtlige kampe fra NHL

Heldigvis byder et par spiludbydere med dansk licens på et fantastisk NHL live stream. Der spiller i skrivende stund syv danskere i NHL, så det er naturligvis en fjer i hatten for spiludbyderne, at kunne præsentere så stærkt et produkt til danske ishockey-fans. Du kan være i gang med at live streame NHL på blot en håndfuld minutter, og vi forklarer dig her hvordan.

  1. Opret en spilkonto hos en spiludbyder som tilbyder NHL live streaming

    Først og fremmest skal du oprette en spilkonto hos en spiludbyder. Klik på nedenstående grønne knap, og du er allerede i gang med tilmeldingsproceduren.

  2. Foretag en indbetaling

    Spiludbydernes NHL-live streaming rettigheder er såkaldte Bet & Stream, så det er et krav, at du har penge på din spilkonto. Heldigvis kan du nøjes med at overføre 40-50 kr., som er minimumbeløbet du kan indsætte. Du kan live streame NHL og alskens anden sport, så længe du har penge på din spilkonto eller spillet indenfor de seneste 24 timer.

  3. BUM! Du har nu adgang til NHL live streaming 🇺🇸🇨🇦🏒

    Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du kan live streame NHL blot ved at oprette en spilkonto og overføre 40-50 kr. Frem med Pittsburgh Penguins-trøjen og en dåse Red Bull – det kan blive en lang nat med ishockey fra Nordamerika!

Sådan live streamer du NHL hos Bet365

Mægtige Bet365 er verdens største privatejede spiludbyder, og også herhjemme er de blandt de mest populære aktører. Spiludbyderen med britiske rødder excellerer på alle måder indenfor live streaming. Der findes ikke en spiludbyder på det danske marked, med et lige så stort udvalg af live streaming. Du kan se med hos Bet365, hvis du blot opretter en spilkonto og foretager et indskud på minimum 50 kr. Du kan endda benytte Apple Pay, så du slipper tilmed for at sidde og fedte med et kreditkort.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Bet365
Bet365 byder på et fantastisk NHL live stream
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Spil på og live stream NHL hos Bet365
3: Du har adgang til NHL live streaming
Se NHL i Danmark med live streaming fra Bet365

Sådan live streamer du NHL hos Unibet

De fleste danske spillefugle kender Unibet. Spiludbyderen med de svenske rødder har været en af de mest populære aktører på det danske marked – både før og efter liberaliseringen i 2012. I dag er Unibet en af de tre største spiludbydere på dansk grund, og en af årsagerne er naturligvis et topfedt produkt (og masser af live streaming!). Når man har skandinaviske rødder, så virker det ikke helt overraskende at NHL live streaming også er en del af paletten. Du kan streame løs fra NHL med en spilkonto og et indskud på mininim 40 kr. Du har endda muligheden for at indbetale med både MobilePay og Apple Pay – så der er face-off i løbet af ganske få minutter.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Unibet
Unibet byder på NHL live streaming
2: Foretag en indbetaling på min. 40 kr.
Se NHL live stream hos Unibet
3: Live stream alle kampe fra NHL
Unibet byder på et flot NHL live stream

Danskere i NHL 🇩🇰🏒

NHL er naturligvis verdens med afstand bedste ishockeyliga, og i det lys er det imponerende, at vi har haft så mange danske spillere i den nordamerikanske række de seneste år. Det danske NHL-eventyr begyndte tilbage i 2006/2007-sæsonen med Frans Nielsen hos New York Islanders, og siden er der kommet ganske mange landsmænd “over there”. Hele 15 danskere har været på kontrakt med et NHL-hold, og selv om flere nu er retur i det europæiske, er der stadig over en håndfuld danske spillere aktive i verdens bedste række.

I 2022/2023-sæsonen kan du bl.a. opleve følgende syv spillere: Lars Eller (Washington Capitals), Frederik Andersen (Carolina Hurricanes), Nikolaj Ehlers (Winnipeg Jets), Oliver Bjorkstrand (Seattle Kraken), Alexander True (Seattle Kraken), Mads Søgaard (Ottawa Senators) og Jonas Røndbjerg (Vegas Golden Knights).

Marginalspillere bliver typisk lejet ud til samarbejdsklubber, og det er derfor ikke sikkert at ovenstående syv er at finde på NHL-is i denne sæson. Uden at fornærme nogen, kan vi godt konstatere, at de absolut største danske stjerner pt. er Lars Eller og Frederik Andersen.

Spiludbyderne har et flot line-up af ishockey live streaming, og med tilføjelsen af NHL live streaming er udvalget komplet. Hvis du er til ishockey, så er NHL ikke til at komme uden om.

NHL live stream – Spørgsmål og svar

Hvilke spiludbydere byder på NHL live streaming?

I skrivende stund kan du kun live streame NHL hos Bet365 og Unibet.

Hvad kræves det for at streame NHL ishockey?

Du skal blot have en spilkonto hos en spiludbyder – samt midler på din spilkonto.

Kan jeg live streame NHL på alle devices?

Ja, du kan live streame NHL på desktop, mobil og tablet.

Kan man live streame NHL i fuld skærm?

Ja, det kan du godt. Kvaliteten er dog klart bedst på en mobil.

Er der danske kommentatorer?

Nej, det er der ikke. Der er ofte amerikanske kommentatorer og/eller ingen kommentatorlyd.

Hvornår spilles NHL-sæsonen 2022/2023?

2022/2023-sæsonen i NHL spilles fra 7. oktober 2022 og til engang i juni 2023.

Kan man live streame andet ishockey hos spiludbyderne?

Ja, spiludbyderne har et bredt udvalg af ishockey live streaming. Du kan bl.a. live streame ishockey fra Sverige (SHL – Svenska hockeyligan) og KHL (Kontinentale Hockey-Liga). Du kan også se frem til Ishockey A-VM live streaming. Fra og med denne sæson kan du også live streame ishockey fra den bedste hjemlige liga: Metal Ligaen.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk