Se A-VM ishockey live streaming hos spiludbyderne

Se A-VM ishockey live streaming hos spiludbyderne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Se masser af A-VM i ishockey hos spiludbyderne. Vi forklarer i denne artikel, hvordan du kan live streame samtlige kampe fra VM i ishockey 2024 i Tjekkiet – naturligvis inklusiv alle Danmarks kampe. Det tager blot en håndfuld minutter og du kan gå i gang med al den A-VM ishockey live streaming som du magter.

Sådan live streamer du A-VM i ishockey 2024

Er du på udkig efter et live stream til A-VM i ishockey? Så er du kommet til rette sted. Følg nedenstående nemme trin, og du har adgang til live streaming af alle kampe fra A-VM i ishockey 2024 i Tjekkiet.

  1. Opret en spilkonto hos en spiludbyder

    For at få adgang til A-VM ishockey live streaming skal du have en spilkonto hos en af de to spiludbydere, som viser alle kampene fra Tjekkiet. Klik blot på nedenstående grønne knap, og du har lige straks adgang til masser af ishockey action.

  2. Foretag en indbetaling til din spilkonto

    Det er et krav fra spiludbyderen, at du skal have penge på din spilkonto for at få adgang til A-VM ishockey live streaming. Det er udelukkende et krav fra rettighedshaverne, så du slipper altså ikke udenom. Heldigvis kan du nøjes med at indbetale et minimumindskud, som typisk ligger på 40-50 kr. Du har også adgang, hvis du har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

  3. SÅDAN! Du har nu adgang til A-VM ishockey live streaming

    Ja, det er ikke sværere end det. Når du har en spilkonto med midler på, så har du adgang til A-VM ishockey live streaming. Du kan følge Mikael Gaths tropper og alle de andre stjerner fra turneringen i Tjekkiet.

Se A-VM ishockey live streaming hos Bet365

Spiludbyderen Bet365 regnes for at være verdens største sportsbook, og det bliver man naturligvis ikke uden at kunne tilbyde sine kunder et knaldstærkt produkt. Den populære spiludbyder har naturligvis også live streaming af A-VM i ishockey 2024 på programmet. Sådan får du adgang til masser af ishockey live streaming med Bet365:

1: Opret en spilkonto hos Bet365
Se A-VM ishockey live streaming hos Bet365
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Du kan live streame alle Danmarks kampe ved VM i ishockey
3: Du kan nu live streame A-VM i ishockey
Live stream A-VM i ishockey hos Bet365

Unibet byder på live streaming af A-VM ishockey

Den skandinaviske spiludbyder Unibet er også klar til face-off! Unibet er naturligvis også på isen med masser af ishockey live streaming fra VM 2024 i Tjekkiet. Det tager blot en håndfuld minutter, og det er ganske nemt at oprette en spilkonto, så du kan næppe nå at komme på glatis.

1: Opret en spilkonto hos Unibet
Se A-VM ishockey live streaming hos Unibet
2: Foretag en indbetaling på min. 40 kr.
Spiludbyderen Unibet streamer masser af hockey fra verdensmesterskaberne
3: Du er nu klar til A-VM i ishockey
Live stream alle kampe fra A-VM i ishockey

Spændende A-VM i ishockey 2024 venter

Ishockey A-VM plejer altid at være garant for en masse underholdning, og ofte med ganske mange overraskelser til følge. Da A-VM spilles mens NHL stadig er i gang, er det for de fleste holds vedkommende en blandet landhandel man sender afsted. I 2024-udgaven er turneringen naturligvis også påvirket af udelukkelsen af Rusland som typisk er en af favoritterne. Og nåh ja, Belarus (Hviderusland) er også udelukket, men de ville næppe vinde turneringen alligevel.

Det kan virke som lidt af et B-produkt ift. NHL, men det er det nu ikke. A-VM byder historisk set altid på masser af underholdning, og specielt når det danske landshold er med, kan man se frem til masser af interessant ishockey. Når spiludbyderne samtidig er klar med masser af “gratis” ishockey live streaming, så er det bestemt værd at tage et kig på den populære vintersport.

Danmark har desværre ikke alle NHL-profilerne tilråde, da flere af dem er godt trætte efter en lang og hård sæson i det nordamerikanske. Der er dog et par store profiler fra udlandet med i form af f.eks. Alexander True, Oliver Lauridsen og Nicklas Jensen. Ellers er truppen fyldt ud med profiler fra den hjemlige Metal Ligaen, og spillere primært fra de svenske (Svenska Hockeyligan) og tyske ligaer (Deutsche Eishockey-Liga).

Der er ingen tvivl om at Danmark i de seneste år har kunne spise kirsebær med de store, men desværre ser det lidt sort ud uden profiler som Frederik Andersen, Oliver Bjorkstrand, Lars Eller og Jonas Røndbjerg. Lad os se hvordan det går uden de store profiler fra det nordamerikanske. Spiludbyderne har moderat tiltro til de danske spillere, og Danmark er vurderet til at være det 10.-stærkeste hold ud af de 16 hold.

Du kan se spilleplanen på den officielle hjemmeside for VM i ishockey.

Gruppe AGruppe B
ØstrigFrankrig
CanadaKazakhstan
DanmarkLetland
FinlandPolen
NorgeSlovakiet
SchweizSverige
StorbritannienTyskland
TjekkietUSA

Den danske trup til VM i ishockey 2024

SpillerKlub
Alexander TrueCharlotte Checkers
Anders KochAalborg Pirates
Christian WejseFischtown Pinguins
Felix ScheelFischtown Pinguins
Frederik Dichow NissenHV71
Frederik StormKölner Haie
Jesper Jensen AaboKAC Klagenfurt
Joachim BlichfeldVäxjö Lakers HC
Markus LauridsenLöwen Frankfurt
Mathias FromHerning Blue Fox
Mathias SeldrupEsbjerg Energy
Matias LassenMalmö Redhawks
Mikkel AagaardMoDo Hockey
Morten PoulsenHerning Blue Fox
Nicholas B JensenFischtown Pinguins
Nick OlesenIK Oskarshamn
Niklas AndersenAugsburger Panther
Oliver Joakim LarsenMikkelin Jukurit
Oliver KjærEsbjerg Energy
Oliver LauridsenTPS Turku
Oscar Fisker MølgaardHV71
Patrick RussellLinköping HC
Phillip BruggisserFischtown Pinguins
Phillip SchultzEsbjerg Energy
William RørthRødovre Mighty Bulls

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk