Oddset

Anmeldelse af Oddset

Introduktion til Oddset

Det er simpelthen umuligt at komme udenom Danske Spils bookmakerprodukt Oddset, når det drejer sig om sport og spil. Det tidligere statsmonopol mistede sin monopolstilling på det danske spillemarked i januar 2012, da markedet blev liberaliseret. På trods af, at der er kommet mange flere udbydere i Danmark, og Danske Spils markedsandele er faldet, så står de stadig for den højeste markedsposition i Danmark.

Oddset blev grundlagt i 1994 og var med lige fra starten i januar 2012. Oddset ejes af den danske stat, men er dog ikke en del af de produkter som direkte spiller ind til udlodningsmidlerne (tidligere kaldet tipsmidlerne). Danske Spil har hovedkontor i Brøndby ved København. Oddset er nok det mest kendte brand på det danske spillemarked, og med et af landets største marketingbudgetter er der god grund til at regne med at selskabet forbliver en af de største. Selskabet har gennem tiden kørt nogle af de mest populære reklamekampagner med sloganet ”Der er så meget, kvinder ikke forstår”. Denne kampagne er dog blevet ændret en del igennem de sidste mange år, og nu er tonen en anelse mere kønsneutral.

Dansk produkt

Oddset kan ikke blive meget mere dansk. Det tidligere statsmonopols sportsbettingprodukt havde monopol på odds-spil i Danmark i flere år, og mange danskere er nærmest vokset op med Oddset. Fokus har altid været 100% dansk – alene af den grund at selskabet ikke modtager udenlandske kunder. Hos Oddset er fokus på spil med dansk islæt derfor stort – og lignende fokus overgås ikke af nogen nuværende konkurrenter på det danske marked. Du kan spille på kampe helt ned til Danmarksserien i fodbold, herreligaen i håndbold, herreligaen i basketball og meget mere. Du finder et godt udvalg af forskellige sportsgrene, om end nogle spiludbydere tilbyder flere ud i den mere obskure afdeling. Du kan naturligvis indbetale og spille i danske kroner. Du kan kontakte det danske kundecenter fra klokken 9 til 23 hver dag via telefon eller e-mail. Det er lidt ærgerligt, at Oddset ikke tilbyder livechat ligesom flere andre store konkurrenter.

Odds

Oddset har sine egne oddssættere, og det er efterhånden mere undtagelsen end reglen. De dygtige oddssættere producerer dagligt et stort udvalg af odds på alle mulige kampe – oftest med dansk fokus. Du kan f.eks. finde over 400 specialodds på en normal Superligakamp. Det samme gælder også visse kampe i den engelske Premier League, den spanske La Liga, den tyske Bundesliga og i den italienske Serie A. I nogle ligaer finder du kampe med over 200 specialmarkeder, så der er bestemt gravet dybt ift. spiludvalget. Selv til danske 1. divisionskampe finder du over 50 specialmarkeder og på en lettere obskur Serie C-kamp i den italienske liga finder du typisk 35 specialmarkeder. Oddset ligger dermed helt i front, når det kommer til antallet af sidevæddemål.

Du finder også E-sport hos Oddset. De har tilmed oprettet sin helt egen afdeling under Oddset. Det kalder de for eOddset. Du kan spille på Counter-Strike, League of Legends, DOTA 2, Overwatch, Hearthstone, Starcraft og Rocket League. Her kan du endda ofte finde en god portion specialspil. Du kan finde matchups med intet mindre end 10 specialmarkeder. Det ses yderst sjældent hos en bookmaker.

Du finder naturligvis også odds på populære sportsgrene som håndbold, tennis, ishockey, cykling, golf og meget mere. Du kan for eksempel også spille på dansk hestesport som trav eller galop. Det er der ganske få spiludbydere, som udbyder odds på. Formentlig også pga. en lille ekstraskat på hestespil (Hestevæddeløb er underlagt en særlig skat på 8 procent). Dermed er Oddset er en af de få udbydere, som tilbyder spil på vores firbenede venner – det giver et flot plus i vores karakterbog.

Holder du af at spille på den næste statsminister, Vild med dans, Eurovision eller den næste James Bond-skuespiller, så finder du det også hos Oddset. Det er netop på specialspillene at det skinner tydeligt igennem, at selskabet har sine egne oddssættere (eller “odds compilers” som det hedder i bettingens moderland; England).

Oddset har et stort udvalg af diverse spil til de mange danske kunder. Hvad enten du helst vil spille før eller efter spilstart (live), så er der noget for dig. Især på specialspil-fronten er Oddset førende i Danmark.

Hjemmeside

Oddsets hjemmeside er holdt i logoets traditionelle farver blå og hvid. Siden er lækker, nem at navigere rundt i og teksterne står meget klart. Det er nemt at finde ens spil med søgefunktionen. Det er en kæmpe fordel, som er yderst behjælpelig. Du kan både søge på hold eller på den enkelte udøver/atlet. Designet fremstår en anelse outdated, men det virker knaldgodt – og så må det æstetiske touch gemmes til app’en.

Du finder en masse lækre kampagner hos Oddset heriblandt en velkomstbonus, sportsrejser og daglige tilbud. Du kan spille hos Oddset via din computer, tablet eller mobil. Hver dag finder du hundredvis af forskellige events som fodbold, tennis, håndbold, badminton og meget mere. Du kan livestreame en pæn sjat af disse sportsgrene og kampe helt gratis. Du skal bare have penge på din konto eller have foretaget en indsats inden for de sidste 24 timer.

Mobil app

Det er nok ingen overraskelse, at Oddset også er med på vognen, når det gælder spil på mobilen. Og de er ikke blot med på vognen – de er helt fremme i vognen også. Glæd dig til en superfed mobil app, som kæmper en brav kamp for at være markedets allerbedste mobile app.

Du kan enten spille direkte i din mobilbrowser (men få nu bare downloadet app’en – det er meget federe) eller downloade den særlige app til iPhone eller Android-enheder. Vi anbefaler, at du downloader appen, da du her vil kunne finde søgefunktionen, som du også finder i desktop-versionen. Det er nemt at bruge appen, som fungerer helt perfekt og reagerer hurtigt.

I Oddsets app finder du det hele. Finder du det på hjemmesiden, så finder du det også i appen. Det er nemt at finde sit spil og foretage en indsats. Du kan endda livestreame via appen, imens du livebetter. Du kan oprette en konto direkte i appen og også indsætte penge her.
Hvis du ønsker at livestreame, så skal du have en god forbindelse. De fleste har dog 4G i dag, og det er mere end rigeligt til at give et flydende billede.

Noget af det mest imponerende ved Unibet app’en er nok, at stort set alt undtagen spilforslag og podcasts er samlet ét sted uden at det virker rodet. Du kan groft sagt ikke finde noget på hjemmesiden, som du savner i den mobile løsning – og det er ellers mere reglen end undtagelsen. Der er en fin oversigt over igangværende og historiske spil, ind- og udbetalinger og bonusser. Oftest er det denne del der kikser for spiludbyderne.

Som en af de få spiludbydere har Unibet formået at koble livebetting og livestreaming sammen til én enhed. Brugervenligheden er helt i top, og man savner ikke den større skærm fra sin laptop. Bevares, man bliver lidt skør i bolden, hvis man følger en fodboldkamp intenst over 90 minutter via mobilen, men langt de fleste af os har bare kampen kørende i baggrunden.

Unibet Sports-app’en er tilgængelig på både Apple- og Android-platforme. Du kan også vælge at tilgå alle herlighederne via browseren på mobilen.

Livebetting + livestreaming

Livebetting står i dag for størstedelen af omsætningen hos en bookmaker, og derfor er det også meget naturligt, at Unibet prioriterer netop dette aspekt. Det er ganske svært at finde kampe i de store sportsgrene, som ikke er tilgængelige for spil efter kampstart. Udvalget er gigantisk, og det er fordelen ved at være en del af en større platform som Unibet er. Du kan dagligt spille live på flere hundrede forskellige kampe og begivenheder, og det virker lidt som om, at det kun er et spørgsmål om tid før pre-match ryger helt i baggrunden.

Unibet topper sin livebetting op med markedets største udvalg af gratis livestreaming. Så længe du er aktiv kunde eller har penge på din konto, kan du streame alverdens kampe og begivenheder ganske gratis. Vi snakker ikke diverse obskure kampe fra mindre sportsgrene, men i flere tilfælde ultrapopulære sportsbegivenheder. Du kan bl.a. se fodbold fra Bundesligaen, La Liga, Serie A, den engelske FA Cup, The Championship (den næstebedste række i England), Ligue 1 (Frankrig), den hollandske Æresdivision, Europa League og nogle få udvalgte landskampe. Hvis du ikke er til fodbold, så kan du måske lade dig friste af amerikansk NBA-basket, tysk Bundesliga-håndbold, eller tusindvis af tenniskampe fra ATP, WTA og Challenger-turneringerne.

Kampagner

Unibet er altid med på beatet, når det kommer til kampagner. Vi kan rigtigt godt lide det brede udvalg af kampagner, som tilgodeser trofaste spillere med ekstra lir, når selve væddemålene skal spices lidt op. Udvalget af kampagner er ganske diversificeret, og der er noget for enhver smag. Du finder odds- og profit-boosts, lodtrækninger, jackpot/pulje-konkurrencer og cashback/refunderinger.

Med de mange sponsorater er Unibet også særdeles aktive med tilbud og konkurrencer, som omhandler de sponsorerede hold og begivenheder. Det være sig både F.C. København, Astralis, Håndbold-VM og Ishockey-VM. Alt i alt er der en god blanding af kampagner, som ikke kræver, at du spiller dig fra hus og hjem for at kunne deltage. Er der spilkrav / gennemspilskrav, så er de oftest ganske lempelige.

Lækkerier fra Oddset

Lækkerier er vores lille ekstra kategori, som kan favne over alt det som ikke nødvendigvis falder i de andre kategorier. Der er ingen tvivl om at Unibet tilbyder et knaldstærkt kerneprodukt. Der er dog også så mange andre små ting, som gør at spiludbyderen adskiller sig positivt. Vi tager hatten af for selskabets content marketing strategi, som byder på et hav af videooptakter, spilforslag og podcasts om løst og fast. Oftest er det svært at koble disse tiltag til kerneproduktet, men set over tid giver det os som kunder en massiv ekstraværdi. Sportsmagasinet er nærmest et medie i sig selv, og det er bestemt muligt at finde masser af nørdede guldkorn. Det samme kan siges om de mange podcasts og videooptakterne. Det er kun Danske Spil, som tilnærmelsesvist kommer i nærheden af Unibet på “ekstra lir-skalaen”, og det er en fjer i hatten i sig selv.

Samlet vurdering af Oddset

Unibet er en af de tre største spiludbydere på det danske marked, og der er ingen tvivl om, at de ikke er kommet sovende til den position. Det er i vores øjne markedets bedste spiludbyder, og de sætter på flere parametre overlæggeren så højt, at konkurrenterne ikke kan være med. Fokus er på kvalitet og loyale kunder på den lange bane. Her er der ingen hurtige tilbud, som skal lokke dig til at smide penge efter en sløj velkomstbonus eller en kampagne, hvor du ikke føler dig fortabt i vilkår allerede inden du får begyndt. Fairplay er i højsædet – og det bakkes naturligvis op af et ganske ekstraordinært kerneprodukt.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Dansk produkt
10
Odds
8
Hjemmeside
7
Mobil app
9
Live betting + live streaming
8
Lækkerier
10
Kampagner
8