Oddset

Anmeldelse af Oddset

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Oddset

Det er simpelthen umuligt at komme udenom Danske Spils bookmakerprodukt Oddset, når det drejer sig om sport og spil. Det tidligere statsmonopol mistede sin monopolstilling på det danske spillemarked i januar 2012, da markedet blev liberaliseret. På trods af, at der er kommet mange flere udbydere i Danmark, og Danske Spils markedsandele er faldet, så står de stadig for den højeste markedsposition i Danmark. Online kæmper de med bl.a. Bet365 og Unibet om førertrøjen, og de tre spiludbydere

Oddset blev grundlagt i 1994 og var med lige fra starten i januar 2012. Oddset ejes af den danske stat, men er dog ikke en del af de produkter som direkte spiller ind til udlodningsmidlerne (tidligere kaldet tipsmidlerne). Danske Spil har hovedkontor i Brøndby ved København. En af bagmændene bag produktet var Holger Kristiansen, som senere stiftede både Bet24 og Bet25 – han er dog ikke længere involveret i disse.

Oddset er nok det mest kendte brand på det danske spillemarked, og med et af landets største marketingbudgetter er der god grund til at regne med at selskabet forbliver en af de største. Tidligere kunne man nærmest ikke se tv-reklamer uden at støde på en af de populære “Der er så meget kvinder ikke forstår”-reklamer. Konceptet med Oddset-Janni blev senere afløst af Oddset-Kath og slutteligt lagt i graven.

Ultra dansk produkt

Oddset kan ikke blive meget mere dansk. Det tidligere statsmonopols sportsbettingprodukt havde monopol på odds-spil i Danmark i flere år, og mange danskere er nærmest vokset op med Oddset. Fokus har altid været 100% dansk – alene af den grund at selskabet ikke modtager udenlandske kunder. Hos Oddset er fokus på spil med dansk islæt derfor stort – og lignende fokus overgås ikke af nogen nuværende konkurrenter på det danske marked.

Du kan spille på kampe helt ned til Danmarksserien i fodbold, herreligaen i håndbold, herreligaen i basketball og meget mere. Man finder også et godt udvalg af forskellige sportsgrene, om end nogle spiludbydere tilbyder flere ud i den mere obskure afdeling. Du kan spille på dansk floorball, basketball, volleyball, badminton, ishockey og tv-begivenheder som f.eks. X Factor og Vild med dans.

Hjemmelavede odds

Oddset har sine egne oddssættere, og det er efterhånden mere undtagelsen end reglen. De dygtige oddssættere producerer dagligt et stort udvalg af odds på alle mulige kampe – oftest med dansk fokus. Du kan f.eks. finde over 400 specialodds på en normal Superligakamp. Det samme gælder også visse kampe i den engelske Premier League, den spanske La Liga, den tyske Bundesliga og i den italienske Serie A.

I nogle ligaer finder du kampe med over 200 specialmarkeder, så der er bestemt gravet dybt ift. spiludvalget. Selv til danske 1. divisionskampe finder du over 50 specialmarkeder og på en lettere obskur Serie C-kamp i den italienske liga finder du typisk 35 specialmarkeder. Oddset ligger dermed helt i front, når det kommer til antallet af sidevæddemål.

Du finder også E-sport hos Oddset. De har tilmed oprettet sin helt egen afdeling under Oddset. Det kalder de for eOddset. Du kan spille på Counter-Strike, League of Legends, DOTA 2, Overwatch, Hearthstone, Starcraft og Rocket League. Her kan du endda ofte finde en god portion specialspil. Du kan finde matchups med intet mindre end 10 specialmarkeder. Det ses yderst sjældent hos en bookmaker.

Du finder naturligvis også odds på populære sportsgrene som håndbold, tennis, ishockey, cykling, golf og meget mere. Du kan for eksempel også spille på dansk hestesport som trav eller galop. Det er der ganske få spiludbydere, som udbyder odds på. Formentlig også pga. en lille ekstraskat på hestespil (Hestevæddeløb er underlagt en særlig skat på 8 procent). Dermed er Oddset er en af de få udbydere, sammen med Derby25, som tilbyder spil på vores firbenede venner – det giver et flot plus i vores karakterbog.

Holder du af at spille på den næste statsminister, så kan du glæde dig over et flot udvalg af Folketingsvalg odds. Er du til Vild med dans odds, er der også altid nogle der kan spice din fredag aften op med. Spiludbyderen er generelt dækket godt ind på diverse underholdningsspil; Oscar odds, Melodi Grand Prix odds, Eurovision eller den næste James Bond-skuespiller. Det er netop på specialspillene at det skinner tydeligt igennem, at selskabet har sine egne oddssættere (eller “odds compilers” som det hedder i bettingens moderland; England).

Der er stor fokus på politik, og man finder altid nogle spil med politiske vinkler. Vær sikker på at du også finder en masse odds på præsidentvalget i USA.

Oddset har et stort udvalg af diverse spil til de mange danske kunder. Hvad enten du helst vil spille før eller efter spilstart (live), så er der noget for dig. Især på specialspil-fronten er Oddset førende i Danmark.

Funktionel hjemmeside men ikke speciel pæn

Oddsets hjemmeside er holdt i logoets traditionelle farver blå og hvid. Siden er lækker, nem at navigere rundt i og teksterne står meget klart. Det er nemt at finde ens spil med søgefunktionen. Det er en kæmpe fordel, som er yderst behjælpelig. Du kan både søge på hold eller på den enkelte udøver/atlet. Designet fremstår en anelse outdated, men det virker knaldgodt – og så må det æstetiske touch gemmes til app’en.

Du finder en masse lækre kampagner hos Oddset heriblandt en velkomstbonus, sportsrejser og daglige tilbud. Du kan spille hos Oddset via din computer, tablet eller mobil. Hver dag finder du hundredvis af forskellige events som fodbold, tennis, håndbold, badminton og meget mere. Du kan livestreame en pæn sjat af disse sportsgrene og kampe helt gratis. Du skal bare have penge på din konto eller have foretaget en indsats inden for de sidste 24 timer.

Markedets bedste app til mobilen

Det er nok ingen overraskelse, at Oddset også er med på vognen, når det gælder spil på mobilen. Og de er ikke blot med på vognen – de er helt fremme i vognen også. Glæd dig til en superfed mobil app, som kæmper en brav kamp for at være markedets allerbedste mobile app.

Du kan enten spille direkte i din mobilbrowser (men få nu bare downloadet app’en – det er meget federe) eller downloade den særlige app til iPhone eller Android-enheder. Vi anbefaler, at du downloader appen, da du her vil kunne finde søgefunktionen, som du også finder i desktop-versionen. Det er nemt at bruge appen, som fungerer helt perfekt og reagerer hurtigt.

I Oddsets app finder du det hele. Finder du det på hjemmesiden, så finder du det også i appen. Det er nemt at finde sit spil og foretage en indsats. Du kan endda livestreame via appen, imens du livebetter. Du kan oprette en konto direkte i appen og også indsætte penge her. Hvis du ønsker at livestreame, så skal du have en god forbindelse. De fleste har dog 4G i dag, og det er mere end rigeligt til at give et flydende billede.

App’en er udviklet af danske Shape Games (nu ejet af svenske Kambi), og det er helt igennem en fornem oplevelse. Her rykker det tidligere monopol virkelig fra størstedelen af konkurrenterne. Alt ved app’en er topfedt lavet, og det er en app der trænger sig på til en god pladsering på hjemmeskærmen.

Livebetting + livestreaming

Oddset har som de fleste andre bookmakere et stort fokus på livebetting. Selv midt om natten kan man livebette på alverdens sportsgrene fra overalt på kloden.

Hele døgnet kan du finde et stort udvalg af kampe at spille på, mens de sker. Du finder fodbold, ishockey, basketball, snooker, baseball, volleyball og meget mere. Ja, på en valgdag kan du sågar livebette på din favoritpolitik.

Livebetting løsningen er ganske fin, men kan dog ikke helt måle sig med bl.a. Bet365 og Bwin. Udvalget af oddsmarkeder er en anelse mindre, men alle de mest populære væddemålsvarianter er der naturligvis. Integrationen med livestreaming er funktionel og virker klart bedre end hos spiludbydere som lader streamen åbne i et nyt vindue.

Hvis du går op i et pænt og struktureret design, så vil du opleve livebetting-sektionen som en anelse rodet. Den er fyldt med alskens krydssalgsbannere for alt fra kampagner til casino.

Oddset tilbyder et pænt udvalg af kampe, som du kan livestreame uden at udvalget dog kan tage kampen op med Unibet og Bet365. Det tidligere monopol byder bl.a. på Serie A live streaming og der er også fodbold fra den bedste spanske række; La Liga.

Hver eneste dag finder du masser af kampe, som du helt gratis kan se via Oddset-TV. Se fodbold, tennis, håndbold, basketball, badminton og meget mere. Du kan livestreame via din computer, din tablet eller gennem mobilappen.

Massivt udvalg af kampagner til enhver smag

Oddset tilbyder et rigtig godt udvalg af kampagner både til nye og gamle spillere. Der er altid en kampagne eller to som man kan deltage i. Det ligger åbenbart til “huset”, da Oddsets lillebror Youbet også altid har nogle interessante promos.

Til nye spillere er der en odds bonus med et meget rimeligt gennemspilskrav. Du kan også deltage i daglige kampagner, hvor du blandt andet kan få gaveodds eller booste din gevinst. Fra tid til anden kan du også deltage i konkurrencer, hvor der spilles om sportsrejser eller andre lækre præmier og oplevelser.

Gennemspilskravene er altid fair – uden undtagelse. Nogle kampagner hos Oddset har intet gennemspilskrav. Husk dog altid at læs det med småt før du går i krig med et tilbud.

Lækkerier fra Oddset

Oddset adskiller sig fra stort set samlige konkurrenter – med undtagelse af Bet25 – ved udelukkende at henvende sig til danske kunder. Det betyder naturligvis også at produktet er langt mere dansk end konkurrenternes. Vi er helt vilde med egenproducerede odds. Selv om landets største spiludbyder også tilbyder en kilometerlang liste af “købte” odds fra udlandet, så skinner det tydeligt igennem at der er masser af odds fra den hjemlige andedam.

Danskheden går igen i kampagner og tilbud. Alle kampagner er ikke lige interessante, men du kan være sikker på at “regler og betingelser” er fair. Her finder du ikke kropumulige betingelser og unfair gennemspilskrav. Hatten af for en spiludbyder som ser kampagner, som en måde at værdsætte sine kunder på – og ikke et middel til at plyndre dem. Er du kunde hos Oddset, så er du det for så vidt for resten af livet.

Samlet vurdering af Oddset

Danske Spil er den største spiludbyder på det danske marked, og det forpligter naturligvis. Det tidligere danske spillemonopol har tilbudt væddemål til danskerne siden 1994 og var naturligvis med, da spillemarkedet blev liberaliseret i 2012. Sammen med bet365 og Unibet står Oddset for over 70% af det samlede danske spillemarked. Dermed er der tale om masser af erfaring og ekstremt rutinerede kræfter bag produktet.

Kvalitet, spiludvalg og odds på især danske specialmarkeder er Oddsets helt store styrker. Her bliver oddsene sat af et rigtigt menneske, og er ikke blot en stangvare fra en international odds-maskine. Du finder et rigtig godt udvalg af kampagner med rimelige gennemspilskrav, og du har mulighed for at livestreame et pænt antal kampe hele døgnet rundt.

Hjemmesiden er utrolig lækker og nem at navigere rundt i, og kan du se bort fra lidt for mange kringlede “frames” / nye vinduer og masser af krydssalgsbannere, så fungerer siden som den skal. Mobilversionen er decideret fremragende. Ganske få konkurrenter når Oddset-app’en til sokkeholderne.

Oddset er dansk med stort D. Spiludbyderen er et must i enhver dansk oddsers portefølje.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
10
Odds
9
Hjemmeside
7
Mobil app
9
Live betting + live streaming
7
Lækkerier
10
Kampagner
8
oddsetOddset ejes af Danske Spil, som er markedets største spiludbyder. Hos Oddset finder du et meget stort udvalg af "danske" odds, og det er tydeligt at spiludbyderen har en masse oddssættere ansat. Hjemmesiden er nem at navigere rundt i, og du finder hundredvis af liveodds hver eneste dag døgnet rundt. Derudover kan du livestreame et flot udvalg af kampe hver eneste dag fuldkommen gratis. Oddset er en af de tre største bookmakere på det danske marked, og vi synes også, at de er blandt de tre bedste.