EFL Cup live stream – Se Carabao Cuppen live hos spiludbyderne

EFL live stream - Se Carabao Cup hos spiludbyderne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til EFL Cup live stream

Den engelske liga cup – og kaldet EFL Cup eller Carabao Cup – bliver taget ganske seriøst i det engelske i modsætning til i andre lande. EFL Cup-vinderen kvalificerer sig bl.a. til Europa League, og det er en ret attraktiv præmie udover at vinde en finale på et udsolgt Wembley. Du kan live streame alle kampene hos spiludbyderen Bet365. Vi går på denne side i dybden med EFL Cup live streaming.

Så nemt er det at live streame kampene

Det er ganske nemt og bekvemt, at streame engelsk liga-cup bold hos spiludbyderne. Følg blot nedenstående nemme trin, og du har snart fingrene i et fremragende EFL Cup live stream.

  1. Opret en konto hos en spiludbyder

    Du skal først og fremmest være i besiddelse af en konto hos en spiludbyder, som har erhvervet sig et EFL Cup live stream. Vi anbefaler dig, at tage et kig på Bet365. Spiludbyderen med de britiske rødder er alle andre overlegen, når det kommer til live streaming. Klik på nedenstående grønne knap, og du er allerede godt på vej til første parket på Wembley.

  2. Foretag en indbetaling

    For at kunne streame EFL Cup og alskens anden sport, skal du have penge på spilkontoen, eller sat et væddemål i de foregående 24 timer. Minimumindskuddet hos Bet365 ligger på en rund 50’er, så det er ikke så galt. Du bestemmer selv om du vil indbetale mere og evt. sætte et væddemål eller to.

  3. Du har nu et flot EFL Cup live stream

    1-2-3 Du har nu et lækkert EFL Cup live stream, hvor du kan se et hav af kampene fra den spændende liga cup inklusiv finalen fra Wembley.

Live stream EFL Cuppen hos Bet365

Spiludbyderen fra Stoke-on-Trent i England har markedets største udvalg af live streaming. Du kan se frem til hundredtusindvis af kampe og events hver år med en Bet365-konto. For at kunne live streame EFL Cuppen – eller Carabao Cuppen som den officielt hedder – har du blot brug for en spilkonto hos Bet365 med midler på. Så nemt er det at streame hos den populære spiludbyder:

1: Opret spilkonto hos Bet365
Bet365 byder på et flot EFL Cup live stream - Se masser af kampe fra Carabao Cuppen
2: Indbetal min. 50 kr. til spilkontoen
Du finder et Carabao Cup live stream hos spiludbyderen Bet365
3: Du har nu et fedt EFL Cup live stream
Bet365 byder på EFL Cup live streaming. Du kan naturligvis også se Carabao Cup finalen

Bag om EFL Cup / Carabao Cup

EFL Cuppen – også kendt som Carabao Cup på grund af en sponsoraftale, er navnet på den engelske liga cup. I turneringen deltager hold fra de øverste fire ligaer i det engelske fodboldliga-system. Turneringen er organiseret af English Football League (EFL), og er en af de tre største nationale pokalturneringer i England, sammen med FA Cup og Community Shield.

Carabao-navnet er ikke så kendt på vores breddegrader, men det er altså en ret kendt energidrik fra Thailand. Carabao har været navnesponsor siden sommeren 2017, og den nuværende aftale udløber i 2024. Tidligere har turneringen heddet bl.a. Carling Cup, Capital One Cup, Worthington Cup og sågar Coca-Cola Cup.

EFL Cuppen består af et knockout-format, hvor holdene spiller knald-eller-fald kampe gennem hele turneeringen. Vinderen af konkurrencen modtager en plads i UEFA Europa League i den følgende sæson, og derfor er turneringen ret højt på prioritetslisten hos mange hold. Det er klart den korteste vej til Europa for de engelske hold. Finalen spilles på Wembley, og dermed er der naturligvis visse ligheder med “storebroren” FA Cuppen.

EFL Cup live stream – Spørgsmål og svar

Hvornår spilles EFL Cup finalen?

EFL Cup finalen spilles søndag d. 26. september kl. 17.30, 2023. I dette års version mødes Manchester United og Newcastle United F.C.

Hedder det EFL Cup eller Carabao Cup?

Liga Cup-turneringen i England hedder både EFL Cup og Carabao Cup. Carabao er navnesponsor bag turneringen. Carabao er i øvrigt en thailandsk energidrik.

Kvalificerer vinderen af EFL Cuppen sig til Europa?

Vinderen af EFL Cuppen kvalificerer sig til Europa League.

Hvor spilles EFL Cup-finalen?

EFL Cup-finalen spilles på det historiske Wembley i London. Begge finalister er dermed sikret optimal opbakning.

Hvem viser EFL Cup på dansk tv?

TV-kanalerne 3+ og TV3 Sport viser EFL Cup / Carabao Cup på dansk tv.

Er det lovligt at live streame EFL Cuppen via spiludbyderne?

Det er 100% lovligt at live streame EFL Cuppen hos en spiludbyder. De har naturligvis erhvervet sig streaming-rettighederne.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk