Landbrugslotteriet

Landbrugslotteriet er et hæderkronet dansk lotteri med rødder i landbruget

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Landbrugslotteriet drives af en selvejende institution under justitsministeriet, og overskuddet fra spillet ryger direkte tilbage til landbruget. Her kan du altså spille og støtte bøndernes levevilkår på samme tid.

Landbrugslotteriet er et dansk lotteri, og det blev startet i 1907, hvor landbruget havde særdeles strenge kår. I dag går størstedelen af overskuddet til landlegater, så hvis du taber i Landbrugslotteriet har du altid en ekstra chance. Du skal bare – blive landmand – og søge om et legat!

Tilbagebetalingen i Landbrugslotteriet er samlet set på 64%, hvilket er klart bedre end både Lotto, Vikinglotto og Eurojackpot. Spiller du med i periodens 6 forskellige trækninger, så vinder du en gevinst tre ud af fire gange – eller helt præcist 78% af gangene

Landbrugslotteriet er fulde af numre

Ligesom i både Klasselotteriet og Varelotteriet er der trækninger hver eneste måned, og chancen for at du får en gevinst er ganske pæn. Der er således helt op til 78% chance for, at du vinder en eller anden form for gevinst, og hovedpræmien er hver måned på 2 mio. kr., så det er jo ganske pænt.

Landbrugslotteriet udbyder 210.000 lodseddelnumre hvert halve år, og af dem udtrækkes hele 164.700 numre med gevinst pr. serie – altså i alt 78%.

I modsætning til eksempelvis Lotto, så er der i lotterier et begrænset antal lodder. Der kan med andre ord være udsolgt, og derfor anbefales det, at du husker at forny en lodseddel. Dette gøres inde på lotteriets egen hjemmeside på www.landbrugslotteriet.dk

Hvad koster Landbrugslotteriet?

Du kan købe lodder til Landbrugslotteriet hele året, men de månedlige trækningerne er baseret på halvårlige serier. Du har altså seks skud i bøssen på hver serie.

Prisen for at spille med i Landbrugslotteriet afhænger af, hvilken type lod du køber. Ligesom i Klasselotteriet er der nemlig forskellige lodder. Du kan enten købe et helt eller et halvt lod.

Vinder du på et halvt lod, så vinder du halvdelen af præmien. Den anden halvdel går til den person, der har købt den anden halve lodseddel.

1/1 lodder koster 300 kr. hvert halve år.
½ lodder koster 150 kr. hvert halve år.

Lodderne køber du enten på nettet eller hos en af de mange fysiske forhandlere. Vi anbefaler dog, at du straks tilmelder dig Gevinstovervågning. Det er en gratis service, som Landbrugslotteriet tilbyder sine spillere, og så er du sikker på aldrig at gå glip af din gevinst.

Gevinster i Landbrugslotteriet

Husk at der er over 36 mio. kr. i puljen, og hvis du har held i sprøjten, så vinder du 2 mio. kroner. Alle gevinster du vinder i Landbrugslotteriet er i øvrigt skattefrie. Gevinstafgiften på 15% er fratrukket, så det er lige ned i muffedisen med pengene – og så er det ik’ engang løwn! 🐄

Antal gevinsterGevinststørrelsePræmiesum
62.000.000 kr. 12.000.000 kr.
6100.000 kr.600.000 kr.
6010.000 kr. 600.000 kr.
1685.000 kr.840.000 kr.
3002.000 kr. 600.000 kr.
3601.000 kr.360.000 kr.
50.400 store endetalsgevinster200 kr.10.080.000 kr.
113.400 små endetalsgevinster100 kr. 11.340.000 kr.
36.420.000 kr.

Pas ekstra godt på dine lodder

Uha, det er ikke sjovt at miste sit lod til Landbrugslotteriet. Det er nemlig det man på fint dansk kalder et ihændehaverpapir, og det betyder, at den der har lodsedlen i hånden kan få udbetalt gevinsten. Derfor anbefaler vi, at du køber dine lodder elektronisk, for så er du ude over den hovedpine.

Hvis du mister dit lod, så kontakt straks Landbrugslotteriet. De kan i de fleste tilfælde hjælpe med at få udbetalt eventuelle gevinster, men det kræver altså, at ingen allerede har hentet pengene.

Husk i øvrigt, at du sagtens kan vinde flere gange på samme lod. Et lod gælder til 6 forskellige trækninger.

Har Landbrugslotteriet en app?

Der fandtes tidligere en app, hvor du kunne tjekke vindernumre og finde den nærmeste forhandler. Denne app er dog ikke tilgængelig længere, så du må tilgå Landbrugslotteriet via browseren på din smartphone / desktop eller traske ned til en forhandler.

Her finder du Landbrugslotteriets trækningsliste

Der er 12 trækninger om året i Landbrugslotteriet, og du kan se vindernumrene på DR’s Tekst-TV eller i avisen. Men hvis du synes, det er for bøvlet, så tjek dit lod inde på landbrugslotteriets egen hjemmeside. De har en smart søgefunktion, hvor du altid kan se om der er gevinst på dine lodder eller ej.

Landbrugslotteriet holder til i Roskilde på Sjælland, og du er også velkommen til at kigge forbi og få tjekket dine lodder på Ternevej 20.

Landbrugslotteriet – spørgsmål og svar

Hvad koster Landbrugslotteriet?

Et helt lod koster 300 kroner hvert halve år svarende til 50 kroner om måneden. Du kan også nøjes med at købe et halvt lod i Landbrugslotteriet. Det koster 150 kroner for 6 måneder.

Hvad er forskellen på halve og hele lodder?

Når du køber et helt lod, får du også hele gevinsten, hvis dit nummer trækkes ud. Køber du et halvt lod, får du kun halvdelen af gevinsten. Til gengæld har du også kun betalt halvt så meget for lodsedlen.

Hvornår skal mine lodder fornyes?

Hvis du har købt dit lod på nettet og tilmeldt dig betalingsservice, så behøver du ikke forny dine lodder. Det sker helt automatisk. Er du derimod ikke tilmeldt betalingsservice skal lodderne fornyes hver 6. måned ellers mister du dit lod. Se fristen inde på Landbrugslotteriets hjemmeside.

Hvordan ser man om man har vundet i Landbrugslotteriet?

Trækningslisterne offentliggøres inde på Landbrugslotteriets hjemmeside. Der er en ny trækning hver måned. Du kan tilmelde dig gevinstovervågning. Det er helt gratis, og er du tilmeldt servicen, så får du automatisk besked, hver gang, der er gevinst.

Hvor mange trækninger er der i Landbrugslotteriet?

Der er to halvårlige spilperioder i Landbrugslotteriet i henholdsvis april og oktober. Hver periode har 6 trækninger, hvor du kan vinde. Samlet set er der altså 12 trækninger om året, men du deltager kun i periodens 6 trækninger med mindre, du fornyer dit lod.

Hvad kan man vinde i Landbrugslotteriet?

Der er 36 millioner kroner i puljen hver eneste måned, og topgevinsten er hver måned på 2 millioner kroner. Der er i øvrigt i 27.449 kontantgevinster på spil hver eneste måned. Spiller du med i alle perioden 6 forskellige trækninger, har du en gevinstchance på 78%

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk