Hvem bliver den næste James Bond?

Hvem bliver den næste James Bond? Se oddsene fra spiludbyderne her

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Hvem skal spille den næste James Bond? Spekulationerne er mange, og spiludbyderne har naturligvis odds på hvem, der skal afløse Daniel Craig som verdens mest ikoniske MI6 agent. Se oddsene på den næste James Bond her.

Spiludbyderne er klar med odds på den næste James Bond

Hvem skal spille James Bond efter Daniel Craig? Det er et godt spørgsmål, og kun tiden vil vise hvem Eon Productions og de andre selskaber bag James Bond-franchisen vælger som ny 007. Grundet forsinkelsen på premieren på No time to Die (dansk biografpremiere var gentagne gange blevet udsat og endelig fik filmen premiere 30. september 2021), er forberedelserne til den næste James Bond-film formentlig udsat på ubestemt tid.

James Bond odds fra Betfair

OPDATERET 1. februar 2022: Spiludbyderen Betfair er i skrivende stund en af de få spiludbyder på det danske marked, som stadig er ude med odds på hvem der skal følge efter Daniel Craig. Lige som de andre spiludbydere og eksperter, er Tom Hardy blandt favoritterne sammen med folk som Regé-Jean Page og Idris Elba. Favoritten er nu “Superman” Henry Cavill, som har taget et gigantisk skridt frem i forhold til sidste år. Relativt ny på listen i forhold til sidste år er Regé-Jean Page – mest kendt fra Netflix-serien Bridgerton. Richard Madden fra den anmelderroste Budyguard spås stadig gode chancer.

De seneste James Bond odds fra Unibet

OPDATERING 1. februar 2022: Spiludbyderen Unibet har nu lukket for spillet på den næste James Bond. Du skal derfor spille hos ovenstående spiludbyder – Betfair – hvis du vil have en mønt på den næste agent 007.


Den populære spiludyder Unibet, er ikke overraskende klar med odds på den næste agent i hendes majestæts tjeneste. Spiludbyderen har altid en lang række spændende special-spil, og 007-spillet er ingen undtagelse. Hos Unibet har seks skuespillere skilt sig ud som markante favoritter. Nedenstående odds er fra tirsdag d. 17. november, og kan naturligvis ændre sig løbende. Der er spilstop 1. januar 2022. Efter at denne artikel er publiceret første gang, er Regé-Jean Page fra Netflix-serien Bridgerton endt blandt de absolut største favoritter til at spille 007.

Odds på den næste James Bond fra Unibet

Henry Cavill – er manden mere end af stål?

Henry Cavill kender de fleste for Superman i DC Comics filmene, som enten fascinerer dig eller får dig til at løbe skrigende bort. Det bliver spændende om så markant en rolle egentlig er en fordel for Cavill, som de fleste vil forbinde med glansrollen. Det skal dog siges at den dygtige skuespiller gør alt for at blive set som en “one-trick pony”, og med roller i Enola Holmes (1+2), The Tudors, Netflix-serien The Wither gør han i hvert fald sit for at smide Man of Steel-prædikatet.

Tom Hardy – superstjerne med et imponerende CV

Superpopulære Tom Hardy er spiludbydernes favorit til at afløse Daniel Craig som den næste James Bond. Den 43-årige brite har allerede et hav af storfilm på CV’et, og han er formentlig den mest kendte af de seks favoritter. Kendthedsfaktoren har dog historisk set, ikke nødvendigvis været en fordel, når 007-rollen har skulle besættes.

Du kender Tom Hardy fra bl.a. Nolan-hittet The Dark Knight Rises, Peaky Blinders, Dunkirk, The Revenant, Mad Max: Fury Road og Venom. Det store spørgsmål er, om en superstjerne som Tom Hardy har lyst til at blive “låst” som Agent 007 i James Bond-franchisen. Flere James Bond-skuespillere har haft svært ved at bryde ud fra rollen som den populære agent, og undervejs er man bundet op på flere klausuler. Pengene er naturligvis gode, men er det nok for Hardy?

James Norton – næste naturlige skridt i karrieren?

James Norton ringer måske ikke nogen klokker hos de fleste danskere, men i hjemlandet England har han efterhånden slået sit navn fast. Siden filmen Mr. Turner i 2014 har den britiske skuespiller været fast inventar i en lang række populære britiske tv-serier, så på den måde virker det meget plausibelt, at rollen som den næste James Bond kan blive hans helt store internationale gennembrud. Pierce Brosnan var f.eks. også primært kendt fra tv-serien Remington Steele før sit gennembrud som Agent 007 i Goldeneye.

Du kender måske James Norton fra BBC-serien Krig & Fred, hovedrollen i McMafia eller i tv-serierne The Trial of Christine Keeler og The Nevers.

Idris Elba – den næste James Bond?

Den populære skuespiller Idris Elba har tidligere indtaget spiludbydernes favoritrolle som den næste James Bond. På det seneste er briten dog blevet overhalet, men han er i den grad stadig blandt topfavoritterne. Den mørke skuespiller vil formentlig skille vandene hos nogle 007-fans, og tiden vil vide, om verden er klar til en mørk James Bond – eller kvinde for den sags skyld. Hudfarve og køn er to varme kartofler – specielt i Hollywood – og det store spørgsmål er, om folk vil acceptere et endeligt farvel til den hvide mandlige machofigur James Bond?

Idris Elba er en kæmpe stjerne, og skuespilleren har efterhånden fået bygget sig et flot CV. Du kender ham måske fra The Wire, The Office, rollen som Heimdall i Marvel-universet, Luther: strømer på kanten eller Fast & Furious-spin off’en; Fast & Furious: Hobbs and Shaw. Idris Elba kan i den grad tage James Bond-rollen i en ny og spændende retning.

Richard Madden – tid til det store lærred

Richard Madden er et forholdsvist ubeskrevet blad, som fik sit helt store gennembrud i BBC-serien Bodyguard. En rolle som også handlede om at beskytte Storbritannien fra alskens bad guys, korruption og terror. Før denne serie var skottens store claim to fame 22 afsnit i monsterserien Game of Thrones i rollen som Robb Stark.

Richard Madden er spot on som Agent 007, og rollen i Bodyguard var nærmest en slags “Mini-007”. For ham taler det i hvert fald, at han nærmest ligner en James Bond før han overhovedet har fået en smoking på og et ekstra es i ærmet: flot, mørkhåret og veltrænet. Madden står dermed med rigtigt gode kort på hånden.

Sam Heughan – fra Highlander til rystede Martinis

Skotske Sam Heughan er på det seneste blevet kædet sammen med rollen som den nye James Bond. Highlander-skuespilleren har spillet hovedrollen i den populære serie i over seks år, og priserne har haglet ned over Heughan. Det er endnu uvist om serien får en sæson 7, og før det er besluttet, er den populære skuespiller i den grad i spil til rollen som 007. Stopper Highlander nu, vil chancen for at se Sam Heughan som James Bond formentlig stige betragteligt.

Sam Heughan kender du naturligvis bedst fra hovedrollen i tv-serien Highlander, men også spion-filmen The Spy Who Dumped Me og superheltefilmen med Vin Diesel; Bloodshot er du måske stødt på.

Tom Hiddleston – en garvet franchise-skuespiller

Den engelske skuespiller Tom Hiddleston afslutter spiludbydernes felt af favoritter til at spille 007. Hiddleston har tidligere være den absolutte topfavorit, men oddsene er gået i den forkerte retning på det seneste.

Du kender måske bedste Tom Hiddleston fra Marvel-universet (Loke/Loki i bl.a. The Avengers, Thor, Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame. Lige nu har populære Hiddleston fået sin helt egen tv-serie; Loki – og det er måske årsagen til, at englænderen har alt for travlt med Marvel-film og serier. Kender vi Marvel ret, så er der et hav af film, serier og spin-offs på tapetet. Det er bestemt ikke til Hiddlestons fordel at han er sovset ind i Marvel-universet.

Har outsiderne overhovedet en chance for at blive den næste James Bond?

Der er naturligvis en ganske fin mulighed for, at den næste James Bond ikke skal findes blandt ovenstående seks favoritter. Det vil dog i så fald være et valg, som kan efterlade James Bond-fans over hele verden en anelse rystede (ikke blot rørt).

Det kunne naturligvis være mægtigt interessant, at se danske Nikolaj Coster-Waldau i rollen som 007, men synderligt oplagt virker det ikke. Spiludbyderne og eksperter mener i hvert fald, at det er mest sandsynligt at det bliver en britisk skuespiller. Det er dog ikke en regel at James Bond skal spilles af en englænder, men det er sikkert en god fordel i disse urolige brexit-tider.

Lad os bare være ærlige. Nogle af ovenstående kandidater fra Unibet er udelukkende på listen, fordi det er en god historie, og kan skabe lidt PR. Kandidater som David Beckham, Will Smith og Jason Statham har ikke en kinamands chance for at blive den næste James Bond. Lad være med at gå efter kæmpeoverraskelsen.

Trailer til James Bond-filmen No Time to Die

Uanset hvem der overtager rollen som den næste James Bond efter Daniel Craig, er det sikkert, at vi har fået et fantastisk farvel til den populære skuespiller. Se traileren til No Time to Die herunder.

No Time to Die havde premiere 30. september 2021.

James Bond – spørgsmål og svar

Hvornår bliver det afgjort, hvem der skal være den næste James Bond?

Grundet corona-pandemien er beslutningen formentlig udsat til efter premieren på No Time to Die. Dvs. at den næste James Bond formentlig ikke findes før tidligst næste sommer.

Er det helt utopisk, at Daniel Craig fortsætter som James Bond?

Daniel Craig har flere gange udtalt, at No Time to Die bliver hans sidste James Bond-film. Optagelserne er simpelthen for krævende, og skuespilleren vil efter over 15 år i James Bond-franchisen prøve noget nyt. Skulle Daniel Craig fortsætte vil væddemålet blive annulleret.

Hvem har spillet James Bond før?

Det har Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan og Daniel Craig.

Skal James Bond spilles af en kvinde?

Der har været rygter om, at den næste James Bond skal spilles af en kvinde. I den seneste film, No Time to Die, er den nye 007 spillet af skuespillerinden Lashana Lynch, efter at den “oprindelige” 007 har trukket stikket og er gået på pension. Troede han… Se filmen og bliv meget klogere på den debat.

Findes der en James Bond spilleautomat?

Ja, der findes op til flere James Bond-spilleautomater. De er dog af rettighedsmæssige årsager ikke at finde på det danske marked. Du kan i stedet prøve disse 7 spilleautomater fra filmens verden.

Hvem streamer James Bond i Danmark?

Viaplay har rettighederne til at streame James Bond-filmene i Danmark. Hos streaming-tjenesten kan du lige nu streame alle James Bond-filmene.

Hvornår har No Time to Die dansk premiere?

No Time to Die var udsat til 30. september 2021. Den 25. James Bond-film skulle have haft premiere i november 2020.

Hvor kan jeg spille på næste James Bond?

I skrivende stund (tirsdag d. 1. februar 2022) kan du spille på den næste James Bond hos Betfair og NordicBet.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk