Betfair

Betfair Sportsbook

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Betfair

Britiske Betfair er måske mest kendt for sin spillebørs, men i 2014 fik de danske spillere mulighed for at benytte den relativt nye Betfair Sportsbook. I dag er spiludbyderen stadig profileret på sin “betting exchange”, men der er ingen tvivl om, at det er på den traditionelle sportsbook at pengene hentes.

Betfair blev stiftet omkring årtusindeskiftet som en spillebørs (Betfair Spillebørs), men siden er der kommet flere produkter til. I 2012 åbnede Betfair op for deres nye sportsbook til først briterne og et par år senere til danske kunder.

Bookmakeren ejes af Flutter Entertainment (tidligere Paddy Power Betfair), et af verdens største spillefirmaer. Selskabet er noteret til handel på børsen i London, så der er tale om et gigantisk foretagende. Spiludbyderen har sine hovedkontorer i Dublin og London, men er også massivt tilstede på i-gaming-øen Malta. Spiludbyderen Paddy Power (ingen dansk licens!) er også en del af Flutter Entertainment. Det er selskabet, som i Danmark mest er kendt for Nicklas Bendtners underbukse-stunt.


Betfair kender du måske som sponsor for nogle af de absolut største fodboldklubber i verden – bl.a. FC Barcelona, Real Madrid og Sevilla. På det danske marked har selskabet de seneste år været fast betting-partner for Superliga-klubben Brøndby IF. Siden 2019 har selskabet også benyttet Hollywood-skuespilleren Clive Owen som ambassadør.

Strømlinet internationalt produkt

Betfair har i en lang årrække tilbudt spillebørsen og online casino til sine danske spillere, men i 2014 fik vi endelig mulighed for at spille på den ganske flotte sportsbook. Den store udfordring ved en spillebørs kan være mangel på likviditet på de små markeder, og det problem finder vi ikke på en traditionel sportsbook. Derfor er spiludbyderen særdeles godt stillet i Danmark efter lanceringen af et traditionelt odds-produkt.

Betfair leverer et odds-produkt med et solidt udvalg af spil med dansk islæt. Der er ingen tvivl om, at Betfair er en international udbyder, og fokus er på det internationale marked og især de store europæiske fodboldnationer. Det betyder ikke, at det danske islæt er glemt.

Du kan for eksempel spille på Superligaen med over 100 specialmarkeder eller Herrehåndboldligaen med over 25 specialmarkeder. Det er bestemt over standard. Betfairs hjemmeside er nem at navigere rundt i, og selv om den på flere områder skiller sig markant ud fra mængden (primært på design og UX), så vil du finde hjemmesiden ganske brugervenlig.

Betfair tilbyder dansk support via live chat hver dag fra klokken 10.00 til 23.00, via telefon hver dag fra klokken 10.00 til 18.30 og via e-mail også fra kl. 10.00 til 23.00 hver dag.

Odds i lange baner

Betfair har sine egne oddssættere, hvilket man ikke længere skal tage for givet i bookmaker-branchen. Hos Betfair finder du et meget stort udvalg af odds på alle mulige og umulige spil. Det gælder både før og efter kampstart. Du kan spille på et stort udvalg af underligaer i de store fodboldnationer, og du finder også odds på mindre ligaer som f.eks. den tyske regionalliga og den femtebedste engelske række National League.

Du finder et gigantisk udvalg af specialmarkeder, og det er heldigvis ikke kun på de tre store internationale sportsgrene (fodbold, tennis og basketball). Du kan for eksempel finde over 25 specialmarkeder til en herrehåndboldkamp.

Du kan også finde daglige kombinationsspil med forhøjede odds. Forhøjede odds – eller odds boosts som de også kaldes – er spiludbyderens helt store kæphest. Du finder et hav af disse specialspil, som du med garanti ikke finder hos andre bookies.

Er du til “Næste manager”-spil, så er Betfair ikke til at komme udenom. Hvis en prominent klub fyrer sin træner eller manager, så kan du være sikker på at du ganske kort tid efter kan spille på hvem der skal være afløseren.

Betfair tilbyder også odds på den yderst populære E-sport. Her kan du spille på kampe i Starcraft 2, Counter-Strike, Overwatch og League of legends.

Du kan spille på over 30 forskellige sportsgrene hos Betfair. Naturligvis de store og velkendte sportsgrene som ishockey, golf og cykling, men også mindre sportsgrene som netbold, hurling og surfing. Ja, du læste rigtigt; surfing!

Betfair tilbyder selvfølgelig også specialmarkeder som ingen andre. Hvem vinder Nobels Fredspris? Hvordan ser de seneste Folketingsvalg odds ud? Hvem vinder præsidentvalget i USA 2020? Hvem bliver den næste James Bond? Læg dertil en masse royale markeder og begivenheder som har offentlighedens bevågenhed.

Alt i alt har Betfair et superlækkert udvalg af odds, hvor der er noget for enhver. Læg dertil at Betfair ikke er en del af spilleplatforme som f.eks. Kambi og SBTech, så oddsene finder du oftest ikke hos andre spiludbydere på det danske marked.

Flot og velfungerende hjemmeside

Spiludbyderens hjemmeside er holdt i gule, sorte og hvide farver, og det fungerer rigtig godt. Siden har desværre ingen søgefunktion, hvilket trækker lidt ned.

Derudover er menustrukturen lidt omstændig, da man hos Betfair har valgt kun at liste de mest populære sportsgrene i den øverste menu. Ønsker man at spille andre spil som for eksempel cykling, så skal en anden menu udfoldes. Brugervenligheden er der helt sikkert tænkt en masse over, men om det virker vil vi lade være op til dig.

Betfair har et stort udvalg af kampagner. Her finder du blandt andet en velkomstbonus til nye spillere, men til de loyale er der bestemt også lækkerier som freebets til både fodbold og basketball.

Mobil app som er klart over gennemsnittet

Selvfølgelig har Betfair en superlækker app – der er jo tale om et selskab som prioriterer innovationen. Du kan vælge at spille direkte i din mobilbrowser eller downloade den særlige app til iPhone eller Android. Vi anbefaler naturligvis at man vælger sidstnævnte, da man her får “den fulde pakke”.

Betfair har en rigtig flot software, som er rigtig nem at bruge. Hvis du har en iPhone, så kan du logge ind via Touch ID eller Face ID. Hvis du ønsker at spille på Betfairs spillebørs, så skal du downloade en specifik app til dette. Dermed blander selskabet ikke æbler og pærer i samme app.

Alt det du finder på desktopversionen, finder du naturligvis også på Betfair Sportbooks mobilapp. Softwaren er rigtig lækker og brugervenligheden er i top. Du kan se livestreams af en lang række forskellige events døgnet rundt helt gratis. Du kan oprette en konto og indsætte penge direkte via appen.

Livebetting + livestreaming

Betfair fokuserer som alle andre spiludbydere også på livebetting. Livebettingen på selskabets spillebørs har i mange år været nyskabende i branchen. Livebetting-produktet på bookmaker-delen er naturligvis en anelse mere ordinært, men placerer sig over gennemsnittet på skalaen.

Udvalget af kampe og begivenheder er virkelig godt. Hver eneste dag kan du finde flere hundrede forskellige events, som du kan bette på direkte mens de sker. Du kan bl.a. livebetter på fodbold, tennis, basketball, ishockey, snooker, e-sport, badminton og meget mere.

Betfair tilbyder også livestreaming af alverdens begivenheder døgnet rundt. Her kan du se en masse forskellige events helt gratis på din computer, tablet eller mobil. For at kunne livestreame skal du have placeret et væddemål. Du kan bl.a. se svensk fodbold (Allsvenskan), Serie A eller ATP, WTA og Challenger-touren i tennis. Udvalget matcher ikke helt Unibet og Bet365, men mindre kan også gøre det.

Flere kampagner med fokus på odds boosts

Betfair tilbyder på sportsbook-produktet et særdeles godt udvalg af gode kampagner. Her kan du få en flot velkomstbonus hvis du er ny spiller, eller hvad med freebets til fodbold eller basketball? Der er stort set altid odds-boost til nye kunder – og er du allerede kunde kan du drage nytte af det kæmpe udvalg af odds-boosts og special-væddemål.

Modsat spillebørs-produktet, som oftest kun kører cashraces, så finder du på sportsbook-produktet altid en kampagne eller to. Du vil bl.a. støde på Acca Edge (en penge-retur kampagne) og Golden Goals (gættekonkurrence), og på det sidste også multispil på samme kamp.

Som en del af kommunikationsmaskinen er Betfair også ude med en garanti for højeste odds på en specifik sportsgren eller turnering. Oddsene fra Betfair Sportstbook bliver løbende sammenlignet med odds fra følgende bookmakere: Bet365, Danske Spil, Unibet, Leo Vegas og 888 Sport. Hvorvidt selskabet rent faktisk lever op til det budskab, er vi desværre ikke i stand til at tjekke.

Lækkerier fra Betfair

Vi vil gerne fremhæve de mange specialspil og forhøjede odds. Dagligt er der masser af guf at hente i promo-afdelingen, og de mange tiltag bakkes op af et kæmpestort udvalg af odds boosts. Er du til forhøjede odds, så skal du tjekke Betfairs udvalg ud. Du finder naturligvis også en hel del odds og kombinationer, som du aldrig ville røre med en ildtang, men overordnet er der basis for at hente lækre guldkorn på daglig basis.

Samlet vurdering af Betfair

Betfair er verdenskendt for sin nyskabende spillebørs, men har også en fremragende sportsbook. Her finder du et virkelig flot udvalg af forskellige odds både før og efter kampstart. Der er en masse forskellige specialmarkeder – f.eks. over 100 på en Superliga-kamp. Du kan glæde dig over fine kampagner, og et uhørt højt antal af odds boosts og special-odds.

Du kan livestreame en lang række events helt gratis hver eneste dag døgnet rundt. Der er et pænt udvalg af spil med dansk islæt – et område, hvor selskabet historisk har haltet ift. spillebørsen.

Alt i alt tilbyder Betfair et flot sportsbook-produkt, som sammen med spillebørsen placeret selskabet helt fremme i klassen. Hvis du opretter en konto hos det ene produkt, så kan du faktisk slå to fluer med ét smæk, da du så kan tilgå begge produkter med én og samme konto.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
8
Odds
8
Hjemmeside
7
Mobil app
8
Live betting + live streaming
8
Lækkerier
9
Kampagner
9
betfairBetfair tilbyder et stort udvalg af spil - både som prematch eller som liveodds. Du finder en masse specialmarkeder som for eksempel over 100 på en Superliga-kamp. Læg dertil et hav af forhøjede odds og specialmarkeder. Du kan livestreame en lang række events helt gratis. Både hjemmesiden og mobilversionen fungerer ganske fint.