Betfair Spillebørs

Betfair Spillebørs er verdens med afstand største spillebørs, hvor du kan købe og sælge odds

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Betfair Spillebørs

Britiske Betfair Spillebørs er ikke til at komme udenom, hvis man ønsker at spille på en spillebørs. En spillebørs er en platform, hvor du i stedet for at spille mod en traditionel bookmaker spiller mod andre spillere. Mastodonten Betfair er intet mindre end markedets absolut største spillebørs foran konkurrenter som bl.a. BETDAQ, Smarkets og Matchbook. Disse tre spillebørser har dog ikke licens til at operere i Danmark, så de er ikke et reelt alternativ for danske kunder.

Betfair blev grundlagt i år 2000 som en ren spillebørs / betting exchange. De fik en dansk spillelicens i Danmark i 2012, hvor spillemarkedet blev liberaliseret. Betfair ejes af Flutter Entertainment (tidligere Paddy Power Betfair), som er et af verdens største bettingfirmaer. Betfair har sit kontor i den irske hovedstad Dublin. Selskabets aktier handles på den britiske børs London Stock Exchange under navnet Flutter Entertainment PLC.

Betfair Spillebørs er som en af verdens største spilleudbydere naturligvis sponsor for nogle af verdens største fodboldklubber. Det gælder for eksempel mægtige FC Barcelona, Premier League-klubben Arsenal, Serie A-klubben Juventus og Sevilla fra La Liga. I Danmark har spilleselskabet i mange år været sponsor for Brøndby IF.

Dansk produkt

Betfair er verdensberømt for sin spillebørs, og selskabet var selvfølgelig med lige fra start, da spillemarkedet i Danmark blev liberaliseret i 2012. Betfair har primært fokus på det internationale marked, men du finder også spil på den danske Superliga og Herrehåndboldligaen. Det er dog til de store internationale fodboldkampe, at de fleste spillere sætter deres penge. Likviditeten – altså omsætningen – er lidt tynd på mindre lokale sportsgrene, så har du lyst til at give dig i kast med de mindre sportsgrene er selskabets traditionelle bookmaker-produkt nok mere dig.

Spillebørsen er nem at navigere rundt i. Du kan indbetale og spille i danske kroner. Betfair Spillebørs tilbyder dansk support via live chat dagligt fra klokken 10 til 23, via telefon dagligt fra klokken 10 til 18.30 og via e-mail dagligt fra klokken 10 til 23.

Hvad er en spillebørs?

Hos en spillebørs spiller du mod andre spillere i stedet for at spille mod bookmakeren. Det betyder, at du kan opnå en rigtig høj tilbagebetaling på over 95%. Du kan enten vælge at købe odds, det vil sige, at en anden spiller sælger oddset til dig og agerer bookmaker. Eller du kan vælge at sælge et odds, og her er det så dig, som er bookmakeren. Produktet henvender sig måske ikke til den typiske nybegynder indenfor betting, men det er nu ikke så svært at lære alligevel.

Odds

Hos Betfair Spillebørs finder du et stort udvalg af markeder, du kan spille på. Du kan spille både pre-match eller efter kampstart (altså live). Betfair Spillebørs giver mulighed for spil på en lang række sportsgrene og ligaer. Også underligaerne. Det er dog primært de store ligaer, hvor der er masser af omsætning.

Men er der spillere, som vil satse, så er der nærmest ingen grænse for, hvad du kan spille på og oddsene er tårnhøje. På det internationale marked kan kun Pinnacle følge med – desværre er denne spiludbyder ikke i Danmark. Du kan udover at spille på det gængse 1X2 også spille på et hav af specialmarkeder. Sagen er faktisk den, at du kan spille på en masse begivenheder, som en traditionel spiludbyder ikke ville turde at sætte odds på. Det kan lade sig gøre fordi spillebørsen ikke løber nogen risiko ved at stable et marked på benene – det er udelukkende de spillere som deltager i markedet, som er eksponeret for risici.

Du kan selvfølgelig også spille på andet end fodbold. Blandt andet på den populære e-sport, formel 1, cykling, tennis, basketball, amerikansk fodbold og meget mere. Så længe der er andre spillere, som ønsker at købe eller sælge odds, så kan du spille med. Alt i alt har Betfair Spillebørs et rigtig godt udvalg af spil, hvor der er noget for enhver.

Hjemmeside

Betfair Spillebørs’ hjemmeside er holdt i Betfairs farver gul, sort og hvid, og det fungerer virkelig godt. Det er nemt at finde sit spil med søgefunktionen. Indtast den turnering eller det hold, du vil spille på og få en liste over spil, du kan spille.

Når du skal til at handle odds – enten købe eller sælge odds – så er det en god idé lige at tjekke selskabets tutorial ud. Vi er også ved at udarbejde en grundig how-to artikel om spil på en spillebørs. Det er ikke helt lige til ved første øjekast, men når du først har lært det, så er det piece of cake.

Mobil app

Hos Betfair Spillebørs kan du downloade en app og spille direkte på din mobil eller tablet. Du kan downloade en app til iPhone eller Android. Spiludbyderen har en rigtig lækker app, som er meget enkel at bruge. Du kan nemt finde dit spil med søgefunktionen, og ellers kan du også benytte “dagens kampe” til at finde dit spil.

Du finder selvsagt de samme odds i mobil appen, som du finder i desktop-versionen. I appen kan du se livestreaming af en lang række forskellige events hele døgnet. Det er helt gratis. Du skal bare have placeret et væddemål eller have penge på kontoen. Du kan oprette en konto og indsætte penge direkte via mobil appen.

Det kræver en normal mobilforbindelse at livestreame, men har du 4G eller er du koblet op via WiFi, så vil du få en helt forrygende oplevelse.

Udvalget af livestreamede events er ikke helt så stort som hos Unibet og Bet365, men det er alligevel ganske fornuftigt.

Livebetting + livestreaming

Betfair Spillebørs giver også mulighed for at livebette på kampe døgnet rundt. Der er et rigtig godt udvalg her. Du kan spille på mange hundrede events hver eneste dag. Det gælder blandt andet fodbold, tennis, basketball, ishockey, volleyball, amerikansk fodbold og baseball.

Døgnet rundt kan du livestreame en lang række events hos Betfair Spillebørs. Du kan gøre dette på din desktop, din tablet eller din mobil. Du skal have placeret et væddemål eller have penge på din konto for at kunne livestreame alskens sport. Det er bl.a. muligt at se Bundesliga live, Serie A og La Liga-fodbold, Allsvenskan og ATP-, WTA- og Challenger-touren i tennis og meget mere her. Du kan se næsten samtlige store fodboldligaer med undtagelse af Premier League og Champions League.

Kampagner

Betfair Spillebørs tilbyder et risikofrit spil på 550 kr. som velkomsttilbud. Husk altid at læse reglerne, inden du får en bonus eller deltager i en eller anden form for kampagne.

Du kan løbende deltage i Betfair Spillebørs CASH RACE. Du optjener point hver gang du vinder og taber, og ved kampagnens udløb tælles dine point sammen. Du optjener kolde kontanter – op til flere tusinde kroner – som ikke er underlagt nogen krav om gennemspil. CASH RACE er et fedt koncept for spillere, som har godt gang i spillet, men det er typisk ikke henvendt til hobbyspillerne eftersom der skal optjenes en del point for at få fingrene i de attraktive kontante præmier. Vi øffer lidt over at denne kampagne ikke tilgodeser småspillerne.

Betfair er en spiludbyder med mange sponsorater, og derfor finder du også nogle gange promotions, hvor du kan vinde eksklusive oplevelser med de involverede klubber. Hvad siger du f.eks. til en Meet-and-Greet med selveste Messi og FC Barcelona?

Er du til velkomstbonusser, så tjek i øvrigt vores store oversigt over odds bonusser ud.

Lækkerier fra Betfair Spillebørs

Hvilke lækkerier har Betfair Spillebørs at byde på? Ja, til at begynde med så er spillebørsen jo et superlækkert koncept i sig selv. Det er ikke længere nyskabende, men på mange måder er produktet gennemsyret af at have været så mange år på markedet. Teknikken bag er enestående, og på de store og likvide markeder vil du finde det vildt underholdende at spille. Hvis du aldrig har spillet på en spillebørs før, så kan vi med statsgaranti love dig at du vil finde Betfair Spillebørs ganske sjovt.

Ud over en anderledes spilleoplevelse med køb og salg af odds, så finder du også nogle funktioner som du kender fra andre udbydere. Cash-out, CASH RACES, og gratis live streaming er blot tre lækre add-ons.

Samlet vurdering af Betfair Spillebørs

Betfair Spillebørs er verdens største spillebørs / betting exchange. Her er det enten dig selv, som er bookmakeren som udbyder odds på en kamp eller begivenhed. Du kan også spille mod andre spillere, som i dette tilfælde agerer bookmaker. Der er et stort udvalg af forskellige odds både før og efter kampstart. Du kan finde en lang række forskellige specialmarkeder på alle mulige sportsgrene – og typisk finder du også en række begivenheder som de traditionelle bookmakere ikke tør udbyde odds på. Har du foretaget en indsats, så har du mulighed for at livestreame en lang række events hele døgnet. Det er helt gratis. Du kan livestreame på din desktop, din tablet eller din mobil.

Du finder et stort udvalg af spil på diverse ligaer hos Betfair Spillebørs. Det gælder også spil på de mindre ligaer. Hvis der er spillere til det, så kan du spille på nærmest alle kampe hos verdens største og mest likvide spillebørs.

Du kan naturligvis spille på din computer, tablet eller mobil. På alle tre platformer er der kælet for detaljerne, og du vil opleve en af markedets klart bedste tekniske løsninger.

Overordnet set er en spillebørs et naturligt “næste skridt” for en rutineret spiller. Er du helt grøn til betting, så er der nok mere veloplagte spiludbydere – f.eks. Unibet og Bet365 – men ellers synes vi at spillebørs-konceptet holder.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
7
Odds
9
Hjemmeside
8
Mobil app
8
Live betting + live streaming
9
Lækkerier
8
Kampagner
7
betfair-spilleborsBetfair Spillebørs tilbyder et flot udvalg af spil. Det gælder både, hvis du ønsker at spille før kampstart eller efter. Du finder et stort udvalg af specialmarkeder på en lang række sportsgrene som en traditionel spiludbyder holder snitter fra. Du kan vælge at livestreame en lang række events hele døgnet. Du kan spille på din desktop, tablet eller mobil og alle tre platforme er teknisk helt fremme i skoene.