Melodi Grand Prix Odds – Odds på dansk Melodi Grand Prix 2023

Melodi Grand Prix odds - Odds på det danske Melodi Grand Prix

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Odds på Melodi Grand Prix 2023 og spice årets store danske musikbegivenhed op med et spil eller to. Du kan se frem til et finalefelt, som byder på alt fra ballader til hård rock og klassisk Melodi Grand Prix-musik. Vi guider dig igennem de otte finalister, og viser dig hvor og hvordan du kan spille på Melodi Grand Prix 2023.

Er du på udkig efter Eurovision odds – odds på det Europæiske Melodi Grand Prix 2023 – så kig i stedet her: Odds på det Europæiske Melodi Grand Prix 2023.

Sådan odds’er du på Melodi Grand Prix 2023

For at spille på Melodi Grand Prix 2023 skal du have en konto hos en spiludbyder. Vi har valgt at fremhæve to særdeles gode spiludbydere med odds på det store musikshow. Det drejer sig om henholdsvis Bet365 og Unibet, som begge tilhører cremen af spiludbydere. Du kan spille helt indtil Melodi Grand Prix 2023 løber af stablen – dvs. lørdag d. 11. februar 2023 kl. 20.00 i Arena Næstved.

  1. Opret en konto hos en spiludbyder

    Først og fremmest skal du være i besiddelse af en spilkonto. Du kan vælge at oprette en konto hos Bet365, som er markedets måske bedste spiludbyder. Det tager blot fem minutter at oprette en konto, og så er du næsten klar. Klik på nedenstående grønne knap, og du er et step videre.

  2. Foretag en indbetaling og sæt et spil

    Du skal naturligvis have penge på kontoen for at kunne spille på Melodi Grand Prix 2023. Du skal overføre min. 50 kr. og du kan nemt indbetale med Apple Pay / Google Pay. Derefter skal du placere dit spil. Du finder odds på Melodi Grand Prix 2023 under “Specialvæddemål” og dernæst “Danmark”.

  3. Du er nu klar til Melodi Grand Prix i kukkassen 🎵🎉

    BUM! Der skal ikke mere til. Du har nu spicet det store musikshow op med et spil og to – og skal blot vente i spænding på at se hvem der løber med sejren. Forhåbentligt er du bedre til at finde de helt rigtige Melodi Grand Prix odds end vi er!

Melodi Grand Prix 2023 odds

De otte finalister til årets Melodi Grand Prix-finale i Arena Næstved i “Næveren” er naturligvis allerede fundet. Det er nedenstående otte finalister, der dyster om at blive sendt til årets Eurovision, som afholdes i Liverpool i England d. 13. maj. Ukraine vandt som bekendt Eurovision sidste år, men kan desværre ikke afholde arrangementet på hjemlig grund.

Vinder
Eyjaa2.802.00
Reiley2.303.00
Nicklas Sonne8.005.50
Maia Maia10.007.50
Micky Skeel14.0013.00
Søren Torpegaard Lund15.0016.00
Mariyah LeBerg40.0040.00
Frederik Leopold50.0040.00

Eyjaa – “I Was Gonna Marry Him”

Søstrene Brynja og Sara er favoritter til at vinde det danske Melodi Grand Prix 2023. Brudstykker til sangen “I Was Gonna Marry Him” minder lidt om Eurovision-vinderen “Only Teardrops” af Emmelie de Forest grundet fløjterne, men sangen er nu ellers knapt så melodisk. Sangen er på engelsk, og dermed vil den naturligvis have en fordel, hvis den skulle vinde og dermed deltage i Eurovision 2023. De to søstre har før haft et mindre gennembrud med sangen “Don’t Forget About Me”, som var P3s uundgåelige i 2021. Sangen er skrevet af bl.a. Thomas Buttenschøn, og dermed er der drysset lidt ekstra stjernestøv over årets favorit. Favoritsangen i årets felt giver blot odds 2.00 hos Unibet.

Reiley – “Breaking My Heart”

Unge Reiley stiller op med sangen “Breaking My Heart”, og spiludbyderne giver sangeren med færøske rødder en særdeles fin chance for at vinde. Sangen er dejligt poppet, og den vil helt sikkert falde i de unge seeres smag – og mon ikke den flotte unge fyr også knuser nogle unge pigehjerter på sin optræden? Reiley har allerede gang i en fin musikkarriere, og er med over 10 mio. følgere yderst populær på SoMe-platformen TikTok. De mange fans kommer primært fra Sydkorea, hvor Reiley har optrådt med et populært lokalt band. I skrivende stund kan du hente odds 2.30 og 3.00 hos henholdsvis Bet365 og Unibet.

Nicklas Sonne – “Freedom”

Nicklas Sonne er med sangen “Freedom” aftenens mest rockede indslag. Sangen er melodisk hård rock, og specielt det ældre publikum vil helt sikkert blive blæst bagover, når det unge rockhåb flår i guitaren. Indrømmet, det er altid fedt at se nogle anderledes typer ved Melodi Grand Prix, men det er muligvis en smule svært at se Nicklas Sonne gå hele vejen. Jo jo, finske Lordi vandt tilbage i 2006, men de var lidt mere et koncept-band, hvorimod Nicklas Sonne lader sin sang stå lidt alene. Han har tidligere varmet op for Metallica og Rammstein, så han er ikke uvant med at være i spotlightet. Lige nu får du odds 8.00 og 5.50 hos Bet365 og Unibet, så der kan du med fordel spille hos den britiske spiludbyder.

Maia Maia – “Beautiful Bullshit”

Maia Maia leverer med “Beautiful Bullshit” en klassisk Melodi Grand Prix-ørehænger. Godt tempo, et melodisk omkvæd og ikke mindst en superflot vokal er hovedingredienserne i denne flotte popsang. Ja, faktisk er det lidt overraskende, at spiludbyderen Unibet ikke tildeler sangen større vinderchancer. I skrivende stund kan du få odds 7.50 hos Unibet, og det er bestemt et skud værd, hvis du er til en lille outsider. Bet365 tager skridtet videre, og er nu ude med odds 10.00 på Maia Maia – eller Maja Barløse Jacobsen, som er sangerindens rigtige navn. Gad vide hvad en engelsk tv-kanal i øvrigt vil sige til ordet bullshit i bedste sendetid?

Micky Skeel – “Glansbillede”

Micky Skeel leverer med “Glansbillede” en af Melodi Grand Prix 2023s kun to dansksprogede sange. Sangen minder ret meget om noget som NOAH / Troels Gustavsen kunne have præsteret, og det er bestemt på den positive måde. Et fint mix af ballade og nogle up-tempo passager gør sangen til et fint bud på en topplacering i årets musikalske begivenhed på dansk grund. Hele vejen går sangen næppe, og derfor må Micky Skeel nøjes med en outsider-rolle lørdag d. 11. februar 2023. Spiludbyderen Unibet byder på odds 15.00, mens Bet365 nøjes med odds 10.00.

Søren Torpegaard Lund – “Lige her”

Søren Torpegaard Lund er navnet på solisten med konkurrencens blot anden sang på dansk. Androgyne Søren Torpegaard ser sikkert op til en ung David Bowie, og fremtoningnen skal nok give ham lidt spalteplads. Musikken er der til gengæld ikke meget Bowie over. Det er en stille og rolig ballade, som måske får svært ved at komme ud over scenekanten. Sangen er der ikke noget galt med, og Søren Torpegaard Lund kan sit musikalske kram, men en decideret Melodi Grand Prix-vinder er det næppe. Spiludbyderne Bet365 og Unibet er da også ude med henholdsvis odds 15.00 og 16.00.

Mariyah LeBerg – “Human

Mariyah LeBerg har med sangen “Human” erfarne sangskrivere bag sig. Sangen er bl.a. skrevet af Chief 1, som har flere sejre på CV’et – og så sent som i 2022 hentede sejren med sangen “The Show”, leveret af gruppen Reddi. Umiddelbart virker det ikke til, at sangen har det der specielle Melodi Grand Prix-vibe over sig, men omkvædet gør dog noget godt for sangen. Spiludbyderne er ikke helt overbeviste om Mariah LeBergs chancer. Bet365 og Unibet giver begge odds 40.00, så det vil være en overraskelse, hvis sangerinden fra Aarhus V hiver sejren i land.

Frederik Leopold – “Stuck On You”

Frederik Leopold har den tvivlsomme ære, at være spiludbydernes største underdog til at vinde det danske Melodi Grand Prix 2023. “Stuck On You” er et nummer i særdeles højt tempo, og så langt så godt. Det er dog lidt svært at huske sangen udover “Stuck On You”-omkvædet, der rent faktisk opleves som lidt “Stuck On You”. Spiludbyderne ser dog ikke ud til, at levne Frederik Leopold de store chancer for at repræsentere Danmark til Eurovision i Liverpool midt i maj. Bet365 og Unibet giver henholdsvis odds 50.00 og 40.00. Dermed gives den unge københavner blot et par procent chance for at vinde Melodi Grand Prix 2023.

Melodi Grand Prix odds – spørgsmål og svar

Hvor finder man odds på Melodi Grand Prix 2023?

Du kan spille på Melodi Grand Prix 2023 hos en del spiludbydere. Vi anbefaler at du udelukkende spiller hos spiludbydere med dansk licens.

Hvornår afholdes det danske Melodi Grand Prix 2023?

Det danske Melodi Grand Prix afholdes i 2023 lørdag d. 11. februar. Det løber af stablen i Arena Næstved i Næstved.

Hvem er værter for Melodi Grand Prix 2023?

Det er Tina Müller og Heino Hansen, som er værter for Melodi Grand Prix 2023.

Hvordan stemmer jeg til Dansk Melodi Grand Prix?

Du kan stemme i appen til Dansk Melodi Grand Prix allerede i ugen op til tv-showet – dvs. fra mandag d. 6. februar.

Hvor kan jeg se dansk Melodi Grand Prix 2023?

Dansk Melodi Grand Prix 2023 vises på DR og kan også streames på DR TV.

Hvor finder jeg Melodi Grand Prix app’en?

Du finder Melodi Grand Prix app’en til iOS og Android i henholdsvis App Store og Google Play.

Hvornår er der spilstop for at spille på Melodi Grand Prix 2023?

Du kan spille helt op til når det går løs – dvs. lørdag d. 11. februar kl. 20.00.

Hvordan er de nye regler for stemmeafgivningen?

Fra 6. februar til og med 10. februar 2023 – altså dagen før selve showet – vil det hver dag være muligt at stemme én gang på hver sang via app’en “DR Grand Prix”. De indsamlede stemmer bliver efterfølgende lagt oveni de stemmer, der bliver afgivet under selve finaleaftenen. Under showet vil man også kunne stemme via app’en og via SMS. Vær dog opmærksom på, at det koster 1. kr. + sms-takst. Se alle detaljerne på DR.dk.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk