Melodi Grand Prix Odds – Odds på dansk Melodi Grand Prix 2024

Melodi Grand Prix odds - Odds på det danske Melodi Grand Prix

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Odds på Melodi Grand Prix 2024 og spice årets store danske musikbegivenhed op med et spil eller to. Du kan se frem til et finalefelt, som byder på alt fra ballader til hård rock og klassisk Melodi Grand Prix-musik. Vi guider dig igennem de otte finalister, og viser dig hvor og hvordan du kan spille på Melodi Grand Prix 2024.

Er du på udkig efter Eurovision odds – odds på det Europæiske Melodi Grand Prix 2024 – så kig i stedet her: Odds på det Europæiske Melodi Grand Prix 2024.

Sådan odds’er du på Melodi Grand Prix 2024

For at spille på Melodi Grand Prix 2024 skal du have en konto hos en spiludbyder. Vi har valgt at fremhæve to særdeles gode spiludbydere med odds på det store musikshow. Det drejer sig om henholdsvis Bet365 og Unibet, som begge tilhører cremen af spiludbydere. Du kan spille helt indtil Melodi Grand Prix 2024 løber af stablen – dvs. lørdag d. 17. februar 2024 kl. 20.00 i Koncertsalen i DR Koncerthuset.

  1. Opret en konto hos en spiludbyder

    Først og fremmest skal du være i besiddelse af en spilkonto. Du kan vælge at oprette en konto hos Bet365, som er markedets måske bedste spiludbyder. Det tager blot fem minutter at oprette en konto, og så er du næsten klar. Klik på nedenstående grønne knap, og du er et step videre.

  2. Foretag en indbetaling og sæt et spil

    Du skal naturligvis have penge på kontoen for at kunne spille på Melodi Grand Prix 2024. Du skal overføre min. 50 kr. og du kan nemt indbetale med Apple Pay / Google Pay. Derefter skal du placere dit spil. Du finder odds på Melodi Grand Prix 2024 under “Specialvæddemål” og dernæst “Danmark”.

  3. Du er nu klar til Melodi Grand Prix i kukkassen 🎵🎉

    BUM! Der skal ikke mere til. Du har nu spicet det store musikshow op med et spil og to – og skal blot vente i spænding på at se hvem der løber med sejren. Forhåbentligt er du bedre til at finde de helt rigtige Melodi Grand Prix odds end vi er!

Melodi Grand Prix 2024 odds

De otte finalister til årets Melodi Grand Prix-finale i Koncertsalen i DR Koncerthuset i er naturligvis allerede fundet. Det er nedenstående otte finalister, der dyster om at blive sendt til årets Eurovision, som afholdes i Malmö i Sverige lørdag d. 11. maj. Storfavoritten Sverige vandt som bekendt Eurovision sidste år, og afholder arrangementet lige på den anden siden af Øresund.

Vinder
SABA1.801.75
Aura Dione3.753.75
Basim6.508.00
RoseeLu13.0012.00
Chu Chang40.0025.00
Janus Wiberg30.0025.00
Ublu23.0026.00
Stella40.0035.00

SABA – “Sand”

Auro Dione – “Mirrorball Of Hope”

Basim – “Johnny”

RoseeLu – “Real Love”

UBLU – “Planetary Hearts”

Janus Wiberg – “I Need Your Love”

CHU CHU – “The Chase”

Stella – “Sign Here”

Melodi Grand Prix odds – spørgsmål og svar

Hvor finder man odds på Melodi Grand Prix 2024?

Du kan spille på Melodi Grand Prix 2024 hos en del spiludbydere. Vi anbefaler at du udelukkende spiller hos spiludbydere med dansk licens.

Hvornår afholdes det danske Melodi Grand Prix 2024?

Det danske Melodi Grand Prix afholdes i 2024 lørdag d. 17. februar. Det løber af stablen i Koncertsalen i DR Koncerthuset.

Hvem er værter for Melodi Grand Prix 2024?

Det er Stéphanie Surrugue og Sara Bro, som er værter for Melodi Grand Prix 2024.

Hvordan stemmer jeg til Dansk Melodi Grand Prix?

Du kan stemme i appen til Dansk Melodi Grand Prix allerede i ugen op til tv-showet – dvs. fra mandag d. 12. februar. Søg blot på “DR Grand Prix” i App Store eller Google Play.

Hvor kan jeg se dansk Melodi Grand Prix 2024?

Dansk Melodi Grand Prix 2024 vises på DR og kan også streames på DR TV.

Hvor finder jeg Melodi Grand Prix app’en?

Du finder Melodi Grand Prix app’en til iOS og Android i henholdsvis App Store og Google Play.

Hvornår er der spilstop for at spille på Melodi Grand Prix 2024?

Du kan spille helt op til når det går løs – dvs. lørdag d. 17. februar kl. 20.00.

Hvordan er de nye regler for stemmeafgivningen?

Fra 12. februar til og med 16. februar 2024 – altså dagen før selve showet – vil det hver dag være muligt at stemme én gang på hver sang via app’en “DR Grand Prix”. De indsamlede stemmer bliver efterfølgende lagt oveni de stemmer, der bliver afgivet under selve finaleaftenen. Under showet vil man også kunne stemme via app’en og via SMS. Vær dog opmærksom på, at det koster 1. kr. + sms-takst. Se alle detaljerne på DR.dk.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk