Melodi Grand Prix Odds – Odds på dansk Melodi Grand Prix 2022

Melodi Grand Prix odds - Odds på det danske Melodi Grand Prix

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Odds på Melodi Grand Prix 2022 og spice årets store danske musikbegivenhed op med et spil eller to. Du kan se frem til et finalefelt, som byder på alt fra ballader til dakkedak og rock. Vi guider dig igennem de otte finalister, og viser dig hvor og hvordan du kan spille på Melodi Grand Prix 2022.

Er du på udkig efter Eurovision odds – odds på det Europæiske Melodi Grand Prix 2022 – så kig i stedet her: Odds på det Europæiske Melodi Grand Prix 2022.

Sådan odds’er du på Melodi Grand Prix 2022

For at spille på Melodi Grand Prix 2022 skal du have en konto hos en spiludbyder. Vi har valgt at fremhæve to særdeles gode spiludbydere med odds på det store musikshow. Det drejer sig om henholdsvis Bet365 og Unibet, som begge tilhører cremen af spiludbydere. Du kan spille helt indtil Melodi Grand Prix 2022 løber af stablen – dvs. lørdag d. 5. marts 2022 i Boxen i Herning.

  1. Opret en konto hos en spiludbyder

    Først og fremmest skal du være i besiddelse af en spilkonto. Du kan vælge at oprette en konto hos Bet365, som er markedets måske bedste spiludbyder. Det tager blot fem minutter at oprette en konto, og så er du næsten klar. Klik på nedenstående grønne knap, og du er et step videre.

  2. Foretag en indbetaling og sæt et spil

    Du skal naturligvis have penge på kontoen for at kunne spille på Melodi Grand Prix 2022. Du skal overføre min. 50 kr. og du kan nemt indbetale med Apple Pay / Google Pay. Derefter skal du placere dit spil. Du finder odds på Melodi Grand Prix 2022 under “Specialvæddemål”.

  3. Du er nu klar til Melodi Grand Prix i kukkassen 🎵🎉

    BUM! Der skal ikke mere til. Du har nu spicet det store musikshow op med et spil og to – og skal blot vente i spænding på at se hvem der løber med sejren. Forhåbentligt er du bedre til at finde de helt rigtige Melodi Grand Prix odds end vi er!

Melodi Grand Prix 2022 odds

De otte finalister til årets Melodi Grand Prix-finale i Boxen i Herning er forlængst fundet. Det er nedenstående otte finalister, der dyster om at blive sendt til årets Eurovision, som afholdes i Torino i Italien d. 14. maj.

Vinder
Conf3ssions2.352.25
Reddi3.754.00
Fuld effekt3.755.00
Josie Elinor & Jack Warren8.006.50
Morten Fillipsen18.0013.00
Patrick Dorgan23.0015.00
Der Var Engang35.0050.00
Juncker40.0025.00

Conf3ssions – “Hallelujah”

Trioen Conf3ssions består af søskendeparret Tobias Callesen og Sara Callesen samt veninden Laura Lindell. Sangen er up-tempo og har hentet en del inspiration i gospelgenren. Sangen spås af spiludbyderne til at vinde det danske Melodi Grand Prix 2022. Sangen har dog også hele pakken. Den er ret catchy, tempoet byder op til dans og så er den også nem at få på hjernen. Derudover er sangen på engelsk, og kan dermed også gøre en god figur i det europæiske Eurovision. Odds 2.35 får du i skrivende stund for favoritten til at hente sejren i Boxen.

Reddi – “The Show”

Kvartetten Reddi består af Siggy Savery, Ihan Haydar, Agnes Roslund og Ida Bergkvist. Sangen er skrevet af Julia Fabrin, Chief 1 Og Remee, så der er altså tale om det helt store skyts i baglandet. Sangen er en rigtig Melodi Grand Prix-sang – altså af den moderne slags. Der er tale om en ballade-agtig intro før den går mere over i up-tempo semi-rock. Den har ikke et decideret ørehængende omkvæd, så det kan tale imod sangens chancer. Reddi spås til trods “reddi” gode chancer for at vinde. I skrivende stund kan du hente odds 3.75 på det dansk/svenske samarbejde.

Fuld effekt – “Rave med de hårde drenge”

Fuld effekt er navnet på den festglade kvartet, som består af Zacchary “Zacdaddy” Dyrbye, Claus “Spytclaus” Thomsen, Alexander “Beefsupreme” Dyrbye og Kasper “DJ Speakr” Nielsen. Sangen er på ingen måde typisk Melodi Grand Prix. Vi snakker en blanding af hip-hop og dakke-dak. Sproget er heller ikke helt stuerent, og det vil sikkert ikke falde i alles smag. Til Fuld effekts fordel tæller at sangen appellerer ekstra meget til ungdommen, som måske vil kaste sine app-stemmer i deres retning. Lige nu kan du hente odds 3.80 på Fuld efffekt som vinder af Melodi Grand Prix 2022.

Josie Elinor & Jack Warren – “Let Me Go”

Duoen Josie Elinor & Jack Warren byder på et flot akustisk indslag med “Let Me Go”. Sangen oog Josie Elinor & Jack Warren lyder overordnet lidt som Ed Sheeran & Jewel, og det er slet ikke dumt. Spørgsmålet er blot om den flotte sang ikke begår sig bedre som baggrundsmusik på en hyggelig cafe, og ikke på scenen til et Melodi Grand Prix? Flot flot sang, men svær at huske og en anelse til den kedelige side. Du får lige nu odds 8.00 på Josie Elinor & Jack Warren.

Morten Fillipsen – “Happy Go Lucky”

Morten Fillipsen er ikke ny i Grand Prix-gamet. Således blev han i 2005 nummer to i MGP med sangen “Du er ikke som de andre pi’r”. Siden har han spillet musik og udgivet flere albums, og nu står den altså på selveste Melodi Grand Prix 2022. Morten Fillipsen synger lidt som Burhan G, og sangen minder lidt om noget som Troels Gustavsen / Noah kunne have begået. Sangen er positiv og ganske vellykket, men mangler måske lige det sidste? Du kan lige nu hente odds 14.00 på den tidligere MGP-stjerne Morten Fillipsen.

Patrick Dorgan – “Vinden suser ind”

Patrick Dorgan er ikke noget nyt navn på musikscenen. Således har han tidligere haft en sang udvalgt til “P3’s Uundgåelige”. Vinden suser ind er en af de få danske sange i årets konkurrence, og det kan være både en fordel og ulempe. Balladen er velkomponeret, og der er skruet op for knust kærlighed og weltschmerz. Sangen mangler noget catchyness – og det er svært at se den gå hele vejen. Spiludbyderne giver dig da også odds 17.00 på at den tager titlen i det uldjyske.

Der Var Engang – “En skønne dag”

Duetten Der Var Engang består af den tidligere MGP-vinder Emma Pi og hendes far Rasmus Hedeboe. Denne sang er heller ikke typisk Grand Prix Musik – det lyder nærmere som en dansk version af The Carpenters. Dog slet ikke med sidstnævntes catchyness og finesse. Måske det bare er os, men vi har særdeles svært ved at se denne sang løbe af med sejren. Oddssætterne hos Bet365 er enige med os, og tilbyder dig odds 35.00 på datter-far-konstellationen.

Juncker – “Kommet for at blive”

Feltet til Melodi Grand Prix 2022 sluttes af af Juncker med sangen “Kommet for at blive”. Christian Juncker er også kommet for at blive. I 2004 stod han bag landeplagen “Mogens og Karen” og han har også begået “Havana”, som lagde lydspor til TV2-programmet “Kurs mod fjerne kyster”. Dermed har sangeren allerede en masse erfaring med rampelyset, og det er aldrig en ulempe. Sangen er lidt i samme stil som det tidligere hit, men det holder alligevel langt fra dets kvalitet og catchyness. Juncker er på alle måder feltets store outsider. Spiludbyderne giver odds 35.00, og dermed vil det være en sensation hvis Mogens og Karens “far” vinder.

Melodi Grand Prix odds – spørgsmål og svar

Hvor finder man odds på Melodi Grand Prix 2022?

Du kan spille på Melodi Grand Prix 2022 hos en del spiludbydere. Vi anbefaler at du udelukkende spiller hos spiludbydere med dansk licens.

Hvornår afholdes det danske Melodi Grand Prix 2022?

Det danske Melodi Grand Prix afholdes i 2022 lørdag d. 5. marts. Det løber af stablen i Boxen i Herning.

Hvem er værter for Melodi Grand Prix 2022?

Det er igen Martin Brygmann og Tina Müller, som er værter for Melodi Grand Prix 2022.

Hvordan stemmer jeg til Dansk Melodi Grand Prix?

Du kan stemme i appen til Dansk Melodi Grand Prix allerede i ugen op til tv-showet – dvs. fra mandag d. 28. februar.

Hvor kan jeg se dansk Melodi Grand Prix 2022?

Dansk Melodi Grand Prix 2022 vises på DR og kan også streames på DR TV.

Hvor finder jeg Melodi Grand Prix app’en?

Du finder Melodi Grand Prix app’en til iOS og Android i henholdsvis App Store og Google Play.

Hvornår er der spilstop for at spille på Melodi Grand Prix 2022?

Du kan spille helt op til når det går løs – dvs. lørdag d. 5. marts kl. 20.00.

Hvordan er de nye regler for stemmeafgivningen?

Allerede fra mandag d. 28. februar og indtil fredag d. 4. marts (dagen før finalen )kan du hver dag stemme én gang. De indsamlede stemmer bliver efterfølgende lagt oveni de stemmer, der bliver afgivet under selve finalaftenen. Vær dog opmærksom på, at det koster 1. kr. + sms-takst.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk