Vild med dans odds – 2022-sæsonen er i gang

Vild med dans odds - se oddsene på sæsonens VMD her

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Odds på Vild med dans

Vi skal til det igen. For 15. år i streg står den på Vild med dans hos TV2, og spiludbyderne er naturligvis ude med odds på det populære TV-program. Se de seneste Vild med dans odds her, og sæt evt. et spil på netop din favoritdanser/danserinde.

OPDATERING FREDAG D. 23. OKTOBER

Emili Sindlev og dansepartneren Mads Vad er tilbage som favoritter i Vild med dans. Unibet skifter lidt ud i favoritværdigheden mellem de tre største favoritter, men ellers er der ikke de store ændringer.

De seneste odds på Vild med dansk fra spiludbyderen Unibet

OPDATERING FREDAG D. 16. OKTOBER

Oddssætterne hos Unibet har fået sig en ny favorit til at vinde årets Vild med dans. Det er Merete Mærkedahl og hendes dansepartner Thomas Evers, som nu er favoritter til at hente den samlede sejr.

Håndboldspilleren Lars Krogh dansede sig ud af Vild med dans i sidste uge, og dermed er Vicky Knudsen igen-igen storfavorit til at ryge ud i aftenens omgang.

Odds på samlet vinder af Vild med dans fra spiludbyderen Unibet

Hvem ryger ud af Vild med dans fredag d. 16. oktober?

Oddsene på hvem der ryger ud i aftenens dans er som nedenstående. Ingen tvivl om, at Vicky Knudsen er storfavorit hos oddssætterne. Faustix hænger også lidt i bremsen, men meget kan ske på en lang danseaften.

Hvem ryger ud af Vild med dans fredag d. 16. oktober? Se odds fra Unibet

OPDATERING FREDAG D. 9. OKTOBER

De seneste odds på Vild med dans fra spiludbyderen Unibet indikerer ingen store ændringer. Emilie Sindlev & Mads Vad er stadig favoritter til at løbe med sejren, men Nukaka Coster-Waldau og Merete Mærkedahl puster favoritterne i nakken.

I den anden ende af spektret finder vi Vicky Knudsen og dansepartneren Martin Parnov. Parret havde ikke en god debut i sidste uge, og oddset er da også gået fra 25 til 50 efter debuten.

Oddssætterne ser ikke ud til at have fået mere fidus til Hilda Heick og Michael Olesen. Efter sidste uges dansedebut giver parret en anelse højere odds (odds 30 imod sidste uges odds 25).

Hvem bliver stemt ud i aften? Hos spiludbyderen Bet365 er der ingen tvivl. Vicky Knudsen er kæmpefavorit og giver blot odds 1.90. Faustix og Lars Krogh er også i farezonen, hvis man skal tro den britiske spiludbyder. Der er henholdsvis odds 7.00 og 8.00 på de to kombattanter.

Vild med dans odds - spil på hvem der bliver stemt ud i aften

OPDATERING LØRDAG D. 3. OKTOBER

Oddsene har ændret sig en smule efter gårsdagens første afsnit. Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen gjorde en særdeles flot figur, så de er nu andenfavorit i showet. Større tiltro har spiludbyderne også til Sara Bro, som sammen med Morten Kjeldgaard også viste lovende takter. Til gengæld må aftenens tabere være Faustix og Vicky Knudsen. Oddsene på de to dansere er steget betragteligt siden fredagens premiereafsnit.

Vild med dans odds fra Unibet

Spiludbyderen Unibet er naturligvis klar med odds på Vild med dans 2020. Den grønne spiludbyder har stylisten og influenceren Emili Sindlev som favorit. Hun er måske knapt så kendt i den brede offentlighed, men ikke desto mindre er hun gjort til favorit hos samtlige spiludbydere. Hun danser med rutinerede Mads Vad, som efterhånden er et velkendt navn i de danske TV-stuer. Det er bestemt en fordel, at have en kendt danser/danserinde ved sin side.

Sangerinde og skuespiller Nukâka Coster-Waldau (ja, gift med den Coster-Waldau!) følger trop sammen med Silas Holst. Silas Holst er måske den mest kendte af alle danserne, og man skal bestemt ikke undervurdere kendtheds- og popularitetsfaktoren. Silas Holst har vundet VMD intet mindre end tre gange før, så selvfølgelig har han det der skal til for at gå hele vejen.

Den populære danser Thomas Evers Poulsen skal i denne sæson vride hofterne med skuespillerinden Merete Mærkedahl, som de fleste danskere kender fra Badehotellet. Parret vurderer spiludbyderen til at ligge i det bløde midterfelt.

Biologen Vicky Knudsen er der til gengæld ikke så meget fidus til. Hele odds 25 kan du hente på deltageren fra “1 døgn, 2 hold, 3 dyr”.

De samme Vild med dans odds finder du i øvrigt også hos de andre spiludbydere på Kambi-platformen – dvs. LeoVegas Sport, 888 Sport og Mr Green Sport.

Vild med dans odds hos Bet365

Verdens største sportsbook, Bet365, er naturligvis også på banen med odds på Vild med dans 2020. Her har man også gjort Emili Sindlev til markant favorit foran Coster-Waldau. DJ’en Faustix, med det borgerlige navn Morten Olsen, er tredjestørste favorit sammen med danserinden Asta Björk.

Den 74-årige Hilda Heick levnes ikke mange chancer. Historisk set har vi ikke set aldrende dansere klare det så godt, så deri ligger nok en del af forklaringen. Ikke desto mindre er det frisk gjort af Hilda, som går i datterens fodspor. Annette Heick deltog i sæson 3 sammen med Thomas Evers Poulsen, men det gik knapt så godt.

Heller ikke den tidligere professionelle håndboldspiller Lars Krogh Jeppesen vurderes til at gå hele vejen. Det er måske lidt overraskende, at en tidligere sportsudøver ikke leves større chancer, men omvendt har vi jo set hvor lidt rytme, der kan være hos de tidligere sportsstjerner. Odds 25 henter du på charmøren og håndboldeksperten.

Vild med dans odds Bet25

Den 100% danske spiludbyder Bet25 er vanen tro også klar med odds på det populære TV-program. Her kan du faktisk hente markedets højeste odds på favoritterne Emili Sindlev og Mads Vad. Odds 3.65 giver forhåndsfavoritterne.

Sara Bro er formentlig den mest kendte deltager i Vild med dans 2020. Bet25 har en del mere fidus til den populære TV-værtinde end de andre spiludbydere. Den jyske spiludbyder giver således kun odds 8.10 på Sara Bro og Morten Kjeldgaard.

Hos Bet25 kan du hente odds 35 på den helt store overraskelse – nemlig en sejr til Hilda Heick og Michael Olesen.

Værterne i Vild med dans 2020

Det er de to populære værtinder Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller, som skal lede slagets gang i 2020-sæsonen. Der er dermed lagt op til masser af girl power. Værten Claus Elming stoppede i 2018 efter 12 år med Vild med dans, og siden har det været de to veninder og værtinder, som har stået i spidsen for det ultra-populære danseshow.

Dommerne i Vild med dans 2020

2020-sæsonen af Vild med dans byder på intet mindre end fem dommere. Britt Bendixen er tilbage i dommerstolen efter et års fravær pga. sygdom. Afløseren Marianne Eihilt fortsætter efter en succesfuld debut som dommer i sidste sæson. Hun har tidligere deltaget en håndfuld gange som danser, men nu ser det ud til at dommer-tjansen trækker mere.

Dommerpanelet udgøres i 2020 derfor af: Marianne Eihilt, Britt Bendixen, Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe og Jens Werner.

Den 17. sæson af Vild med dans går i luften fredag d. 2. oktober 2020. Der er i alt 12 afsnit planlagt henover efteråret. De sidste tre afsnit løber af stablen om lørdagen, og IKKE om fredagen.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk