Wimbledon live stream – Se masser af tennis fra verdens største turnering

Wimbledon live stream - se alle kampene fra verdens største tennisturnering

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Wimbledon er verdens største og mest prestigefulde tennisturnering. Hvor det typisk er rasende dyrt, at komme ind og se verdensstjernerne på det flotte græstæppe, kan du derimod live streame Wimbledon uden at skulle gå fra hus og hjem. Spiludbyderne byder nemlig på et helt fantastisk Wimbledon live stream.

Det tager mindre tid end ét serveparti at oprette en spilkonto, og du kan derefter spille på og live streame alle kampe fra verdens mest ikoniske tennisturnering. Glæd dig til at live streame Holger Rune, Clara Tauson, Rafael Nadal, Novak Djokovic og alle de andre tennisstjerner fra først parket.

Introduktion til Wimbledon live streaming

Er du på udkig efter et Wimbledon live stream, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel forklarer vi dig hvordan du nemt og hurtigt kan live streame alle verdensstjernerne på det grønne græstæppe i London. Du kan spille på og live streame samtlige kampe fra Wimbledon hos spiludbyderne, og det er ganske nemt.

Det kræver kun en spilkonto, og du skal blot have fat i muldvarpeskindet en enkelt gang. Læs med på nedenstående linjer, og du kan snart live streame al den tennis fra Wimbledon som du orker – inklusiv Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Serena Williams og alle de andre verdensstjerner. Du kan naturligvis også se kampene med Clara Tauson og Holger Rune hvis/når de optræder i Wimbledon.

2022-versionen af verdens største tennisturnering kan du live streame hos to spiludbydere på det danske marked; Bet365 og Unibet. De tilhører begge cremen af cremen indenfor spiludbydere, og med Wimbledon live streaming lægger de yderligere afstand til de andre sportsbooks.

Spil på og live stream samtlige kampe fra Wimbledon

Er det besværligt at få adgang til Wimbledon live streaming tænker du måske? Nej, på ingen måde! Det kræver blot en spilkonto hos en af de to spiludbydere med dansk licens, som har Wimbledon live streaming på programmet. Du skal også have midler på din spilkonto, men du kan nøjes med at indsætte ml. 40-50 kr. til spilkontoen, hvis du ikke er den store spillefugl.

  1. Opret spilkonto hos en spiludbyder med et Wimbledon live stream

    Først og fremmest skal du have en spilkonto for at få adgang til Wimbledon live streaming. Du kan klikke på nedenstående grønne knap, og du kan derefter oprette en spilkonto.

  2. Foretag en indbetaling til din spilkonto

    Spiludbyderne håber naturligvis, at du også gerne vil sætte et væddemål eller to, så de kræver, at du foretager et indskud. Du kan nøjes med at indbetale mellem 40-50 kr. til din spilkonto, hvis du gerne først vil se det hele an. Indskuddet kan du altid hæve igen, hvis spiludbyderen ikke lige er dig. Du har i øvrigt også adgang til live streaming, så længe du har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

  3. Ladies & Gentlemen: I kan nu live streame Wimbledon!

    Det kræver ikke mere end en spilkonto med midler på før du kan drage nytte af alskens Wimbledon live streaming. Frem med jordbær og champagne – Wimbledon er i gang!

Sådan live streamer du Wimbledon hos Bet365

Verdens største spiludbyder – og en af de absolut mest populære på det danske marked – Bet365, er naturligvis klar med et fremragende Wimbledon live stream. Spiludbyderen har det største udvalg af live streaming på det danske marked, og det er dermed ingen overraskelse, at du også kan live streame Wimbledon. Du kan se med, hvis du har en spilkonto med midler på – og minimumindbetalingen er blot 50 kr.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Bet365
Bet365 byder på live streaming af alle kamp ved Wimbledon
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Se Wimbledon live streaming hos Bet365
3: Du har adgang til Wimbledon live streaming
Nyd et fantastisk Wimbledon live stream hos spiludbyderen Bet365

Sådan live streamer du Wimbledon hos Unibet

Den skandinaviske spiludbyder, Unibet, er en af de absolut mest populære på det danske marked. Blot én af mange grunde til dette, er naturligvis det kæmpestore udvalg af live streaming begivenheder. Du kan live streame alle sæsonens fire Grand Slam-turneringer hos den grønne spiludbyder, så her er der tale om en rigtig tennis-bookie. Du kan nøjes med at indsætte 40 kr. når du har oprettet en konto – og det er markedets mindste minimumindskud. Du kan tilmed benytte både MobilePay og Apple Pay, så det er en ganske nem sag.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Unibet
Spiludbyderen Unibet byder på et flot Wimbledon live stream
2: Foretag en indbetaling på min. 40 kr.
Se alle kampe fra Wimbledon via live streaming hos Unibet
3: Live stream alle kampe fra Wimbledon
Spil på og live stream Wimbledon hos Unibet

Wimbledon emmer af traditioner 🎾🍓🥂

Wimbledon er verdens største tennisturnering – det kan der ikke være to meninger om. Sammen med Australian Open, French Open og US Open udgør Wimbledon de fire såkaldte Grand Slam-turneringer. Hver turnering har sin egen charme og historie, men der kan ikke være nogen tvivl om, at Wimbledon er den største af dem alle. Turneringen emmer af historie, og faktisk er det også verdens ældste tennisturnering.

At Wimbledon afvikles på græs, som den eneste Grand Slam, har naturligvis også bidraget til turneringens mytiske status. Der spilles ganske få græsturneringer om året, og det gør det bestemt ikke nemmere at vinde turneringen. Turneringen byder på masser af traditioner – og spillernes hvide out-fits er blot én af dem. Tilskuerne kan se frem til et par uger med masser af jordbær og Champagne, og der bliver ikke sparet på noget. Turneringen fremstår lige så eksklusiv som altid. Man finder dermed heller ikke reklamer på banderne – højest et par diskrete Rolex og Slazenger logoer.

Det uforudsigelige vejr i London har historisk set spillet en stor rolle ift. turneringens afvikling. Hvem husker ikke de alenlange afbrydelser, som kan tage nippet fra selv de mest trofaste tennisfans? En hurtig overdækning af banerne af bolddrenge- og -piger akkompagneres typisk af et stort bifald, men ellers er regnvejret generelt et forstyrrende element. Heldigvis har anlægget nu op til flere overdækkede arenaer (bl.a. Centre Court), så nogle kampe kan der altid spilles.

Favoritterne til Wimbledon 2022

Novak Djokovic er kæmpefavorit til at vinde Wimbledon 2022, og oddsene lokker bestemt ikke i nuværende form. Carlos Alcaraz er spiludbydernes bedste bud på en udfordrer til serberen, og spørgsmålet er om Wimbledon 2022 skal blive den unge spaniers helt store gennembrud nu hvor French Open-triumfen udeblev? Rafael Nadal er ovenpå sejrene i Australian Open og French Open igen med i favoritfeltet, og det bliver spændende hvordan den levende legende kan præstere på et underlag, som typisk ikke er hans favorit.

Legenden Roger Federer har været ude med skader i et par sæsoner, og desværre bliver dette års Wimbledon heller ikke schweizerens 21. Grand Slam-triumf. Den sympatiske schweizer har ikke spillet mere end en håndfuld kampe de sidste to sæsoner, og har netop meldt afbud til den traditionsrige turnering. Han satser i stedet på et comeback senere på sæsonen.

Spiludbyderne har tiltro til Matteo Berrettini og den hårdtslående græker Stefanos Tsitsipas, som begge tilhører den næste generation. Også Alexander Zverev og Felix Auger Aliassime giver spiludbyderne en outsider-rolle.

Og hvad med Holger Rune som fik sig både et spillemæssigt og folkeligt gennembrud under French Open med en flot kvartfinale-plads? Det bliver spændende, at se om det danske tennis-es kan tøjle temperamentet og gentage det flotte spil fra Roland Garros.

Du får før turneringens begyndelse ikke engang pengene to gange igen på Djokovic, og det kan bestemt diskuteres om der er værdi i odds 1.80. Du kan naturligvis også blot nøjes med at spille på de enkelte kampe, hvis det virker for uoverskueligt at finde en “outright”-vinder.

Hos kvinderne er polske Iga Swiatek ikke overraskende favorit, og det skyldes naturligvis hendes vanvittige stime her i 2022. Naomi Osaka, Cori Gauff, hjemmebanehåbet Emma Raducanu og Simona Halep spås til at være polakkens største konkurrenter. Serena Williams er der ikke rigtigt nogen der ved hvor vi har hende, så hun er blot outsider i årets turnering.

Danske Clara Tauson får du odds 81 på i skrivende stund før turneringens begyndelse. Hende skal du nok være lidt varsom med at spille på. Hun har været skadet på det seneste.

Wimbledon live stream – spørgsmål og svar

Hvornår spilles Wimbledon 2022?

Wimbledon 2021 spilles i perioden mandag d. 27. jun. 2022 – søndag d. 10. jul. 2022.

Hvilke spiludbydere tilbyder live streaming af Wimbledon 2022?

På det danske marked kan du live streame Wimbledon hos Bet365 og Unibet.

Hvilke enheder kan jeg live streame Wimbledon på?

Du kan live streame Wimbledon hos spiludbyderne på både desktop, smartphone og tablet.

Hvilke kampe fra Wimbledon kan jeg live streame?

Du kan live streame alle kampe fra Wimbledon – inklusiv Herresingle, Damesingle, Herredouble, Damedouble og Mixeddouble.

Er det lovligt at live streame hos spiludbyderne?

Ja, det er naturligvis 100% lovligt. Spiludbyderne har købt streaming-rettighederne til Wimbledon for en mindre formue, så det eneste du skal gøre er, at være i besiddelse af en spilkonto med midler på (eller have sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer).

Kan man live streame andet tennis end Wimbledon?

Ja, spiludbyderne live streamer groft sagt alle sæsonens tennistureneringer og kampe. Du kan derfor se frem til et fremragende tennis live stream, med fokus på Australian Open live streaming, French Open live streaming og US Open live streaming.

Hvad sker der med mit væddemål hvis en tennisspiller trækker sig?

Hvis din spiller trækker sig, udebliver eller bliver diskvalificeret gælder der meget forskellige regler afhængig af hvilken spiludbyder du benytter. Læs gerne vores artikel om tennis betting regler.

Er Holger Rune med i Wimbledon 2022?

Ja, det gør den danske tenniskomet naturligvis hvis ikke en skade forhindrer danskeren i at stille op.

Spiller Clara Tauson med i Wimbledon 2022?

Ja, det forventes at Clara Tauson er med i 2022-version af Wimbledon trods afbud til French Open.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk