Wimbledon live stream – Se masser af tennis fra verdens største turnering

Wimbledon live stream - se alle kampene fra verdens største tennisturnering

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Wimbledon er verdens største og mest prestigefulde tennisturnering. Hvor det typisk er rasende dyrt, at komme ind og se verdensstjerne på det flotte græstæppe, kan du derimod live streame Wimbledon uden at skulle gå fra hus og hjem. Spiludbyderne byder nemlig på et helt fantastisk Wimbledon live stream.

Det tager mindre tid end ét serveparti at oprette en spilkonto, og du kan derefter spille på og live streame alle kampe fra verdens mest ikoniske tennisturnering.

Introduktion til Wimbledon live streaming

Er du på udkig efter et Wimbledon live stream, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel forklarer vi dig hvordan du nemt og hurtigt kan live streame alle verdensstjernerne på det grønne græstæppe i London. Du kan spille på og live streame samtlige kampe fra Wimbledon hos spiludbyderne, og det er ganske nemt.

Det kræver kun en spilkonto, og du skal blot have fat i muldvarpeskindet en enkelt gang. Læs med på nedenstående linjer, og du kan snart live streame al den tennis fra Wimbledon som du orker – inklusiv Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Serena Williams og alle de andre verdensstjerner. Du kan naturligvis også se kampene med Clara Tauson og Holger Rune hvis/når de optræder i Wimbledon.

2021-versionen af verdens største tennisturnering kan du live streame hos to spiludbydere på det danske marked; Bet365 og Unibet. De tilhører begge cremen af cremen indenfor spiludbydere, og med Wimbledon live streaming lægger de yderligere afstand til de andre sportsbooks.

Spil på og live stream samtlige kampe fra Wimbledon

Er det besværligt at få adgang til Wimbledon live streaming tænker du måske? Nej, på ingen måde! Det kræver blot en spilkonto hos en af de to spiludbydere med dansk licens, som har Wimbledon live streaming på programmet. Du skal også have midler på din spilkonto, men du kan nøjes med at indsætte ml. 40-50 kr. til spilkontoen, hvis du ikke er den store spillefugl.

  1. Opret spilkonto hos en spiludbyder med et Wimbledon live stream

    Først og fremmest skal du have en spilkonto for at få adgang til Wimbledon live streaming. Du kan klikke på nedenstående grønne knap, og du kan derefter oprette en spilkonto.

  2. Foretag en indbetaling til din spilkonto

    Spiludbyderne håber naturligvis, at du også gerne vil sætte et væddemål eller to, så de kræver, at du foretager et indskud. Du kan nøjes med at indbetale mellem 40-50 kr. til din spilkonto, hvis du gerne først vil se det hele an. Indskuddet kan du altid hæve igen, hvis spiludbyderen ikke lige er dig. Du har i øvrigt også adgang til live streaming, så længe du har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

  3. Ladies & Gentlemen: I kan nu live streame Wimbledon!

    Det kræver ikke mere end en spilkonto med midler på før du kan drage nytte af alskens Wimbledon live streaming. Frem med jordbær og champagne – Wimbledon er i gang!

Sådan live streamer du Wimbledon hos Bet365

Verdens største spiludbyder – og en af de absolut mest populære på det danske marked – Bet365, er naturligvis klar med et fremragende Wimbledon live stream. Spiludbyderen har det største udvalg af live streaming på det danske marked, og det er dermed ingen overraskelse, at du også kan live streame Wimbledon. Du kan se med, hvis du har en spilkonto med midler på – og minimumindbetalingen er blot 50 kr.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Bet365
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
3: Du har adgang til Wimbledon live streaming

Sådan live streamer du Wimbledon hos Unibet

Den skandinaviske spiludbyder, Unibet, er en af de absolut mest populære på det danske marked. Blot én af mange grunde til dette, er naturligvis det kæmpestore udvalg af live streaming begivenheder. Du kan live streame alle sæsonens fire Grand Slam-turneringer hos den grønne spiludbyder, så her er der tale om en rigtig tennis-bookie. Du kan nøjes med at indsætte 40 kr. når du har oprettet en konto – og det er markedets mindste minimumindskud. Du kan tilmed benytte både MobilePay og Apple Pay, så det er en ganske nem sag.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Unibet
2: Foretag en indbetaling på min. 40 kr.
3: Live stream alle kampe fra Wimbledon

Wimbledon emmer af traditioner 🎾🍓🥂

Wimbledon er verdens største tennisturnering – det kan der ikke være to meninger om. Sammen med Australian Open, French Open og US Open udgør Wimbledon de fire såkaldte Grand Slam-turneringer. Hver turnering har sin egen charme og historie, men der kan ikke være nogen tvivl om, at Wimbledon er den største af dem alle. Turneringen emmer af historie, og faktisk er det også verdens ældste tennisturnering.

At Wimbledon afvikles på græs, som den eneste Grand Slam, har naturligvis også bidraget til turneringens mytiske status. Der spilles ganske få græsturneringer om året, og det gør det bestemt ikke nemmere at vinde turneringen. Turneringen byder på masser af traditioner – og spillernes hvide out-fits er blot én af dem. Tilskuerne kan se frem til et par uger med masser af jordbær og Champagne, og der bliver ikke sparet på noget. Turneringen fremstår lige så eksklusiv som altid. Man finder dermed heller ikke reklamer på banderne – højest et par diskrete Rolex og Slazenger logoer.

Det uforudsigelige vejr i London har historisk set spillet en stor rolle ift. turneringens afvikling. Hvem husker ikke de alenlange afbrydelser, som kan tage nippet fra selv de mest trofaste tennisfans? En hurtig overdækning af banerne af bolddrenge- og -piger akkompagneres typisk af et stort bifald, men ellers er regnvejret generelt et forstyrrende element. Heldigvis har anlægget nu op til flere overdækkede arenaer (bl.a. Centre Court), så nogle kampe kan der altid spilles.

Favoritterne til Wimbledon 2021

Novak Djokovic er kæmpefavorit til at vinde Wimbledon 2021. Rafael Nadal er skadet og deltager ikke, og legenden Roger Federer har været ude med skade i et par sæsoner. Den sympatiske schweizer har ikke spillet mere end en håndfuld kampe de sidste to sæsoner, så det vil være en stor overraskelse, hvis han går hen og vinder sin 9. titel på All-England Club’s grønne tæppe.

Spiludbyderne har tiltro til Daniil Medvedev og fremadstormende Stefanos Tsitsipas, som begge tilhører den næste generation. Også Alexander Zverev og Matteo Berrettini giver spiludbyderne en outsider-rolle.

Du får før turneringens begyndelse ikke engang pengene to gange igen på Djokovic, og det kan bestemt diskuteres om der er værdi i odds 1.80. Tennisromantikere vil helt sikkert skæve til odds 12.00 på Roger Federer. Det kan godt være, at han har været skadesramt i umindelige tider, men han er nu engang den bedste tennisspiller verden nogensinde har set, så ham kan man aldrig afskrive. Det er formentlig schweizerens sidste mulighed for at vinde en Grand Slam – specielt hvis skadessituationen ikke forbedres.

Hos kvinderne er Serena Williams ikke overraskende favorit, men hun er på ingen måde storfavorit som hun tidligere har været. Ashleigh Barty, Aryna Sabalenka og Petra Kvitová spås til at være Williams’ største konkurrenter. Danske Clara Tauson får du odds 251 på i skrivende stund før turneringens begyndelse.

Wimbledon live stream – spørgsmål og svar

Hvornår spilles Wimbledon 2021?

Wimbledon 2021 spilles i perioden mandag d. 28. jun. 2021 – søndag d. 11. jul. 2021.

Hvilke spiludbydere tilbyder live streaming af Wimbledon 2021?

På det danske marked kan du live streame Wimbledon hos Bet365 og Unibet.

Hvilke enheder kan jeg live streame Wimbledon på?

Du kan live streame Wimbledon hos spiludbyderne på både desktop, smartphone og tablet.

Hvilke kampe fra Wimbledon kan jeg live streame?

Du kan live streame alle kampe fra Wimbledon – inklusiv Herresingle, Damesingle, Herredouble, Damedouble og Mixeddouble.

Er det lovligt at live streame hos spiludbyderne?

Ja, det er naturligvis 100% lovligt. Spiludbyderne har købt streaming-rettighederne til Wimbledon for en mindre formue, så det eneste du skal gøre er, at være i besiddelse af en spilkonto med midler på (eller have sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer).

Kan man live streame andet tennis end Wimbledon?

Ja, spiludbyderne live streamer groft sagt alle sæsonens tennistureneringer og kampe. Du kan derfor se frem til et fremragende tennis live stream, med fokus på Australian Open live streaming, og French Open live streaming.

Hvad sker der med mit væddemål hvis en tennisspiller trækker sig?

Hvis din spiller trækker sig, udebliver eller bliver diskvalificeret gælder der meget forskellige regler afhængig af hvilken spiludbyder du benytter. Læs gerne vores artikel om tennis betting regler.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk