Wimbledon live stream – Se masser af tennis fra verdens største turnering

Wimbledon live stream - se alle kampene fra verdens største tennisturnering

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Wimbledon er verdens største og mest prestigefulde tennisturnering. Hvor det typisk er rasende dyrt, at komme ind og se verdensstjernerne på det flotte græstæppe, kan du derimod live streame Wimbledon uden at skulle gå fra hus og hjem. Spiludbyderne byder nemlig på et helt fantastisk Wimbledon live stream.

Det tager mindre tid end ét serveparti at oprette en spilkonto, og du kan derefter spille på og live streame alle kampe fra verdens mest ikoniske tennisturnering. Glæd dig til at live streame Holger Rune, Clara Tauson, Caroline Wozniacki, Carlos Alcaraz, Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas og alle de andre tennisstjerner fra først parket.

Introduktion til Wimbledon live streaming

Er du på udkig efter et Wimbledon live stream, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel forklarer vi dig hvordan du nemt og hurtigt kan live streame alle verdensstjernerne på det grønne græstæppe i London. Du kan spille på og live streame samtlige kampe fra Wimbledon hos spiludbyderne, og det er ganske nemt.

Det kræver kun en spilkonto, og du skal blot have fat i muldvarpeskindet en enkelt gang. Læs med på nedenstående linjer, og du kan snart live streame al den tennis fra Wimbledon som du orker – inklusiv Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Novak Djokovic, Taylor Fritz og alle de andre verdensstjerner. Du kan naturligvis også se kampene med Clara Tauson, Caroline Wozniacki og Holger Rune når de optræder i Wimbledon.

2024-versionen af verdens største tennisturnering kan du live streame hos to spiludbydere på det danske marked; Bet365 og Unibet. De tilhører begge cremen af cremen indenfor spiludbydere, og med Wimbledon live streaming lægger de yderligere afstand til de andre sportsbooks.

Spil på og live stream samtlige kampe fra Wimbledon

Er det besværligt at få adgang til Wimbledon live streaming tænker du måske? Nej, på ingen måde! Det kræver blot en spilkonto hos en af de to spiludbydere med dansk licens, som har Wimbledon live streaming på programmet. Du skal også have midler på din spilkonto, men du kan nøjes med at indsætte ml. 40-50 kr. til spilkontoen, hvis du ikke er den store spillefugl.

  1. Opret spilkonto hos en spiludbyder med et Wimbledon live stream

    Først og fremmest skal du have en spilkonto for at få adgang til Wimbledon live streaming. Du kan klikke på nedenstående grønne knap, og du kan derefter oprette en spilkonto.

  2. Foretag en indbetaling til din spilkonto

    Spiludbyderne håber naturligvis, at du også gerne vil sætte et væddemål eller to, så de kræver, at du foretager et indskud. Du kan nøjes med at indbetale mellem 40-50 kr. til din spilkonto, hvis du gerne først vil se det hele an. Indskuddet kan du altid hæve igen, hvis spiludbyderen ikke lige er dig. Du har i øvrigt også adgang til live streaming, så længe du har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

  3. Ladies & Gentlemen: I kan nu live stream Wimbledon!

    Det kræver ikke mere end en spilkonto med midler på før du kan drage nytte af alskens Wimbledon live streaming. Frem med jordbær og champagne – Wimbledon er i gang!

Sådan får du fat på et Wimbledon live stream hos Bet365

Verdens største spiludbyder – og en af de absolut mest populære på det danske marked – Bet365, er naturligvis klar med et fremragende Wimbledon live stream. Spiludbyderen har det største udvalg af live streaming på det danske marked, og det er dermed ingen overraskelse, at du også kan live streame Wimbledon. Du kan se med, hvis du har en spilkonto med midler på – og minimumindbetalingen er blot 50 kr.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Bet365
Bet365 byder på live streaming af alle kamp ved Wimbledon
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Se Wimbledon live streaming hos Bet365
3: Du har adgang til Wimbledon live streaming
Nyd et fantastisk Wimbledon live stream hos spiludbyderen Bet365

Sådan live streamer du Wimbledon hos Unibet

Den skandinaviske spiludbyder, Unibet, er en af de absolut mest populære på det danske marked. Blot én af mange grunde til dette, er naturligvis det kæmpestore udvalg af live streaming begivenheder. Du kan live streame alle sæsonens fire Grand Slam-turneringer hos den grønne spiludbyder, så her er der tale om en rigtig tennis-bookie. Du kan nøjes med at indsætte 40 kr. når du har oprettet en konto – og det er markedets mindste minimumindskud. Du kan tilmed benytte både MobilePay og Apple Pay, så det er en ganske nem sag.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Unibet
Spiludbyderen Unibet byder på et flot Wimbledon live stream
2: Foretag en indbetaling på min. 40 kr.
Se alle kampe fra Wimbledon via live streaming hos Unibet
3: Live stream alle kampe fra Wimbledon
Spil på og live stream Wimbledon hos Unibet

Wimbledon emmer af traditioner

Wimbledon er verdens største tennisturnering – det kan der ikke være to meninger om. Sammen med Australian Open, French Open og US Open udgør Wimbledon de fire såkaldte Grand Slam-turneringer. Hver turnering har sin egen charme og historie, men der kan ikke være nogen tvivl om, at Wimbledon er den største af dem alle. Turneringen emmer af historie, og faktisk er det også verdens ældste tennisturnering.

At Wimbledon afvikles på græs, som den eneste Grand Slam, har naturligvis også bidraget til turneringens mytiske status. Der spilles ganske få græsturneringer om året, og det gør det bestemt ikke nemmere at vinde turneringen. Turneringen byder på masser af traditioner – og spillernes hvide out-fits er blot én af dem. Tilskuerne kan se frem til et par uger med masser af jordbær og Champagne, og der bliver ikke sparet på noget. Turneringen fremstår lige så eksklusiv som altid. Man finder dermed heller ikke reklamer på banderne – højest et par diskrete Rolex og Slazenger logoer.

Det uforudsigelige vejr i London har historisk set spillet en stor rolle ift. turneringens afvikling. Hvem husker ikke de alenlange afbrydelser, som kan tage nippet fra selv de mest trofaste tennisfans? En hurtig overdækning af banerne af bolddrenge- og -piger akkompagneres typisk af et stort bifald, men ellers er regnvejret generelt et forstyrrende element. Heldigvis har anlægget nu op til flere overdækkede arenaer (bl.a. Centre Court), så nogle kampe kan der altid spilles.

Favoritterne til Wimbledon 2024

Jannik Sinner er favorit til at vinde Wimbledon 2024, og det skyldes ikke mindst at han har været rigtigt flot spillende i denne sæson. Mens Djokovic allerede har vundet turneringen hele syv gange, og med de to andre fra The Big Three ude af spil (Federer er stoppet og Nadal er skadet), virker det til at blive et opgør mellem Sinner, Djokovic og Alcaraz. De tre spillere er store favoritter ift. resten af feletet.

Carlos Alcaraz er spiludbydernes bedste bud på en udfordrer til italieneren, og spørgsmålet er om Wimbledon 2024 bliver den sympatiske spillers blot anden Grand Slam-triumf efter sejren i Australian Open tidligere på sæsonen? Spillet er måske ikke 100% gearet til græsset i London, men den har vi jo hørt flere gange om andre spillere

Spiludbyderne har naturligvis tiltro til veteranen Novak Djokovic, men spørgsmålet er om det ikke snart er sidste skud i bøssen for serberen? Han har alt andet lige set lidt slidt ud, og blev bl.a. nødt til at trække sig i French Open.

Der er også store forventninger til Hubert Hurkacz, Alexander Zverev, Taylor Fritz og den hårdtslående græker Stefanos Tsitsipas, som begge tilhører den næste generation. Også Tommy Paul og Jack Draper giver spiludbyderne en outsider-rolle.

Og hvad med Holger Rune som ikke haft den bedste sæson indtil videre, men alligevel har fået en fornem lodtrækning? Det bliver spændende, at se om det danske tennis-es kan få gang i spillet på græsset, hvor han indtil videre ikke har gjort en stor figur.

Du får før turneringens begyndelse 3.05 på Jannik Sinner, og det kan bestemt diskuteres om der er værdi i det odds. Du kan naturligvis også blot nøjes med at spille på de enkelte kampe, hvis det virker for uoverskueligt at finde en “outright”-vinder.

Hos kvinderne er polske Iga Swiatek ikke overraskende favorit, og det kan ikke være anderledes med den sejrsrige stime polakken har præsteret de seneste par sæsoner. Jelena Rybakina og Aryna Sabalenka er de to største udfordrere til Swiatek, og trekløveret er odds-mæssigt lysår fra de andre spillere. Ons Jabeur, Cori Gauff, og Madison Keys spås til at være blandt de største outsidere.

Danske Clara Tauson og Caroline Wozniacki vinder nok ikke Wimbledon i denne omgang, men vi hepper naturligvis på de to danskere. De kan begge slå de fleste på en god dag, og kvindetennis er til tider lidt af en forunderlig størrelse. Vi krydser fingre for både Holger Rune, Caroline Wozniacki og Clara Tauson i Wimbledon 2024.

Wimbledon live stream – spørgsmål og svar

Hvornår spilles Wimbledon 2024?

Wimbledon 2024 spilles i perioden mandag d. 1. juli 2024 – søndag d. 14. jul. 2024.

Hvilke spiludbydere tilbyder live streaming af Wimbledon 2024?

På det danske marked kan du live streame Wimbledon hos Bet365 og Unibet.

Hvilke enheder kan jeg live streame Wimbledon på?

Du kan live streame Wimbledon hos spiludbyderne på både desktop, smartphone og tablet.

Hvilke kampe fra Wimbledon kan jeg live streame?

Du kan live streame alle kampe fra Wimbledon – inklusiv Herresingle, Damesingle, Herredouble, Damedouble og Mixeddouble.

Er det lovligt at live streame hos spiludbyderne?

Ja, det er naturligvis 100% lovligt. Spiludbyderne har købt streaming-rettighederne til Wimbledon for en mindre formue, så det eneste du skal gøre er, at være i besiddelse af en spilkonto med midler på (eller have sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer).

Kan man live streame andet tennis end Wimbledon?

Ja, spiludbyderne live streamer groft sagt alle sæsonens tennistureneringer og kampe. Du kan derfor se frem til et fremragende tennis live stream, med fokus på Australian Open live streaming, French Open live streaming og US Open live streaming.

Hvad sker der med mit væddemål hvis en tennisspiller trækker sig?

Hvis din spiller trækker sig, udebliver eller bliver diskvalificeret gælder der meget forskellige regler afhængig af hvilken spiludbyder du benytter. Læs gerne vores artikel om tennis betting regler.

Er Holger Rune med i Wimbledon 2024?

Ja, det er den danske tenniskomet naturligvis.

Spiller Clara Tauson med i Wimbledon 2024?

Ja, Clara Tauson er med i 2024-version af Wimbledon.

Spiller Caroline Wozniacki Wimbledon 2024?

Ja, det gør den danske verdensstjerne. Hun udgør sammen med Holger Rune og Clara Tauson det danske trekløver ved Wimbledon 2024.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk