US Open live stream – Se verdensklasse tennis fra New York

US Open live stream - Se alle kampe fra New York

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Årets sidste Grand Slam-turnering, US Open, løber af stablen i New York. Hvis du er på udkig efter et US Open live stream er du på rette spor. I denne artikel går vi nemlig i dybden med, hvordan du kan live streame samtlige kampe fra US Open. Du er derfor ikke langt fra et fremragende US Open live stream, hvor du kan følge Holger Rune, Carlos Alcaraz, Novak Djokovic, Alexander Zverev og alle de andre verdensstjerner.

Ja, du kan sågar også live streame Caroline Wozniacki og Clara Tauson. Alle kampe – uden undtagelse – som spilles på USTA Billie Jean King National Tennis Center, vises hos spiludbyderne. Læs her på siden hvordan du får adgang til verdensklassetennis!

Introduktion til US Open live stream

Hvordan hænger det sammen, at spiludbyderne kan tilbyde et US Open live stream? De har simpelthen erhvervet sig streaming-rettighederne til årets sidste Grand Slam-turnering, så det er 100% lovligt at følge med i verdensklasseturneringen i New York. Det er ganske nemt, at opfylde kravene til at få lov til at streame US Open – du skal blot have en spilkonto med midler på. Det er nemlig i spiludbyderens live betting-sektion at du live streamer, så du skal derfor have en spilkonto. Du opretter en spilkonto ved at klikke på nedenstående grønne knap, og så er du allerede godt på vej til at live streame US Open tennis fra Flushing Meadows i New York.

Når du har en spilkonto, skal du foretage en mindre indbetaling. Du kan slippe afsted med blot at foretage en minimindbetaling, hvilket typisk er på 40-50 kr. afhængig af den enkelte spiludbyder. Du kan tilgå et US Open live stream – og alskens anden live streaming – så længe du har penge på din spilkonto, eller har sat et spil indenfor de forudgående 24 timer.

Spil på og live stream alle kampe fra US Open 2023

Da streamingrettighederne til US Open er ganske pebrede, finder du ikke specielt mange spiludbydere med denne turnering på programmet. Det ændrer dog ikke på, at det er ganske nemt at få adgang til et US Open live stream. Spids ørerne for sådan gør du:

  1. Opret en konto hos en spiludbyder

    Glem alt om at se US Open i kuk-kassen. Du finder markedets bedste US Open live stream hos spiludbyderne, som viser samtlige kampe fra den traditionsrige turnering i New York. Klik på nedenstående grønne knap, opret en spilkonto hos Bet365, og du er allerede godt på vej. Du kan også vælge at scrolle ned til spiludbyderen Unibet, som også viser alle kampene fra US Open.

  2. Foretag en indbetaling på 40-50 kr.

    Ja, vi kommer jo ikke udenom det. Spiludbyderne kræver, at der er penge på din spilkonto før du kan live streame US Open og alskens anden tennis. Det skyldes, at deres streaming-rettigheder er specielt konstrueret. Nåh, men de gode nyheder er, at du kan nøjes med at indsætte 40-50 kr. hos de to spiludbydere, og du opfylder dermed “alle” krav. Du har adgang til US Open live streaming så længe, at du har penge på spilkontoen. Du behøver ikke at sætte et væddemål, men mon ikke at et live bet eller to kan friste?

  3. Tadaaa! Du har nu adgang til et fremragende US Open live stream

    Den er god nok. En spilkonto med midler på er alt hvad du behøver, for at kunne live streame samtlige kampe fra US Open. Frem med popcorn og energidrik (US Open spilles bl.a. om natten!) – nu er der tennis i verdensklasse!

Sådan live streamer du US Open hos Bet365

Spiludbyderen Bet365 har markedets med afstand største og bedste udvalg af live streaming. US Open er blot én af mange tennisturneringer, som du kan live streame hos spiludbyderen med de britiske rødder. Du er i gang med en spilkonto og et indskud på blot 50 kr. Det lyder da til at være til at overskue, ikk?

1: Opret en spilkonto hos Bet365
Bet365 byder på et helt og aldeles fremragende US Open live stream
2: Indbetal mindst 50 kr. til din spilkonto
Du kan live streame US Open hos spiludbyderen Bet365
3: Du kan nu live streame US open tennis
Bet365 byder bl.a. på US Open tennis live streaming

Sådan live streamer du US Open hos Unibet

En af de mest populære spiludbydere i Danmark hedder Unibet. Der er ganske mange grunde til at Unibet har opnået så stor popularitet, men én af dem er bl.a. et overdådigt udvalg af live streaming. Hos den grønne spiludbyder får du adgang til et lækkert US Open live stream lige så snart, du har oprettet en spilkonto og indbetalt 40 kr. Du kan bl.a. indbetale med Apple Pay og MobilePay, så det bliver ikke meget nemmere.

1: Opret en spilkonto hos Unibet
Unibet byder naturligvis på et flot US Open live stream
2: Indbetal min. 40 kr. til din spilkonto
Du kan live streame US Open hos spiludbyderen Unibet
3: Du kan nu live streame US Open tennis
Se et fremragende US Open live stream hos Unibet

US Open er verdens største største turnering på hardcourt

US Open er kulminationen på efterårets mange turneringer på hardcourt. Turneringen regnes som verdens største turnering på hardcourt – sammen med Australian Open naturligvis. Underlaget tilgodeser de offensive spillere, og vi kan forvente at spillere som Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev og Novak Djokovic er i favoritrollerne, mens Stefanos Tsitsipas, Holger Rune og Casper Ruud naturligvis altid har en god chance uanset hvilken turnering det drejer sig om.

Der er naturligvis også store forventninger til spillere som Alexander Zverev, Andrey Rublev og Jannik Sinner. Vi kan også se frem til at følge de to hjemmebanehåb Taylor Fritz og Frances Tiafoe. Alt i alt virker turneringen åben – hvis man ser bort fra dette års to store vindere: Alcaraz og Djokovic.

Danske Holger Rune har spillet sig op i top 4, og det har kastet en seedning som nummer 4 af til den fremadstormende dansker. Holger Rune har ikke spillet godt i et stykke tid, så der er lidt usikkerhed om danskerens form og evt. og rygskaden.

Hos kvinderne har vi som altid et håb om at se Caroline Wozniacki og Clara Tauson i aktion, men blandt favoritterne er de desværre ikke. Det er til gengæld Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Cori Gauff, Elena Rybakina, Jessica Pegula og Ons Jabeur. US Open 2023 forventes i øvrigt, at blive legenden Venus Williams sidste turnering på topplan før hun trækker sig tilbage fra tennis akkurat som søsteren Venus.

US Open live stream – Spørgsmål og svar

Hvornår spilles US Open 2023?

Tennisturneringen US Open spilles i perioden mandag d. 28. aug. 2022 – søndag d. 10. sep. 2023.

Hvem viser US Open tennis i 2023?

Du kan live streame US Open hos to spiludbydere med dansk licens: Bet365 og Unibet.

Hvilke enheder kan jeg live streame US Open på?

Du kan live streame US Open på både mobil, tablet og desktop hos spiludbyderne. Hvis du vælger en mobil enhed, kan du blæse signalet op i fuld skærm. Du kan også caste signalet til en større skærm.

Er det lovligt at live streame US Open hos spiludbyderne?

Ja, det er 100% lovligt at live streame US Open hos spiludbyderne. De har betalt store summer for at kunne live streame turneringen til danske kunder.

Behøver jeg at spille for mit indskud?

Du behøver ikke at spille for dit indskud, hvis du vil live streame US Open. Det er dog god stil lige at sætte et væddemål eller to.

Kan man live streame alle kampe fra US Open?

Ja, du kan live streame alle kampe fra US Open, hvis du har en spilkonto hos en af de to spiludbydere som har streaming-rettighederne til turneringen.

Hvor kan man live streame tennis?

Du kan live streame tennis hos enkelte spiludbydere. Læs mere i artiklen Tennis live stream.

Spiller Rafael Nadal US Open 2023?

Legenden Rafael Nadal stiller desværre ikke op i US Open i 2023.

Hvor kan jeg se Holger Rune i US Open?

Du kan live streame alle Holger Runes kampe ved US Open hos to spiludbydere på det danske marked. Læs mere i vores artikel om US Open live streaming.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk