US Open live stream – Se verdensklasse tennis fra New York

US Open live stream - Se alle kampe fra New York

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Årets sidste Grand Slam-turnering, US Open, løber af stablen i New York. Hvis du er på udkig efter et US Open live stream er du på rette spor. I denne artikel går vi nemlig i dybden med, hvordan du kan live streame samtlige kampe fra US Open. Du er derfor ikke langt fra et fremragende US Open live stream, hvor du kan følge Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, Alexander Zverev og alle de andre verdensstjerner. Ja, du kan sågar også live streame Holger Rune og Clara Tauson. Alle kampe – uden undtagelse – som spilles på USTA Billie Jean King National Tennis Center, vises hos spiludbyderne. Læs her på siden hvordan du får adgang til verdensklassetennis! 🎾

Introduktion til US Open live stream

Hvordan hænger det sammen, at spiludbyderne kan tilbyde et US Open live stream? De har simpelthen erhvervet sig streaming-rettighederne til årets sidste Grand Slam-turnering, så det er 100% lovligt at følge med i verdensklasseturneringen i New York. Det er ganske nemt, at opfylde kravene til at få lov til at streame US Open – du skal blot have en spilkonto med midler på. Det er nemlig i spiludbyderens live betting-sektion at du live streamer, så du skal derfor have en spilkonto. Du opretter en spilkonto ved at klikke på nedenstående grønne knap, og så er du allerede godt på vej til at live streame US Open tennis fra Flushing Meadows i New York.

Når du har en spilkonto, skal du foretage en mindre indbetaling. Du kan slippe afsted med blot at foretage en minimindbetaling, hvilket typisk er på 40-50 kr. afhængig af den enkelte spiludbyder. Du kan tilgå et US Open live stream – og alskens anden live streaming – så længe du har penge på din spilkonto, eller har sat et spil indenfor de forudgående 24 timer.

Spil på og live stream alle kampe fra US Open 2022

Da streamingrettighederne til US Open er ganske pebrede, finder du ikke specielt mange spiludbydere med denne turnering på programmet. Det ændrer dog ikke på, at det er ganske nemt at få adgang til et US Open live stream. Spids ørerne for sådan gør du:

  1. Opret en konto hos en spiludbyder

    Glem alt om at se US Open i kuk-kassen. Du finder markedets bedste US Open live stream hos spiludbyderne, som viser samtlige kampe fra den traditionsrige turnering i New York. Klik på nedenstående grønne knap, opret en spilkonto hos Bet365, og du er allerede godt på vej. Du kan også vælge at scrolle ned til spiludbyderen Unibet, som også viser alle kampene fra US Open.

  2. Foretag en indbetaling på 40-50 kr.

    Ja, vi kommer jo ikke udenom det. Spiludbyderne kræver, at der er penge på din spilkonto før du kan live streame US Open og alskens anden tennis. Det skyldes, at deres streaming-rettigheder er specielt konstrueret. Nåh, men de gode nyheder er, at du kan nøjes med at indsætte 40-50 kr. hos de to spiludbydere, og du opfylder dermed “alle” krav. Du har adgang til US Open live streaming så længe, at du har penge på spilkontoen. Du behøver ikke at sætte et væddemål, men mon ikke at et live bet eller to kan friste?

  3. Tadaaa! Du har nu adgang til et fremragende US Open live stream

    Den er god nok. En spilkonto med midler på er alt hvad du behøver, for at kunne live streame samtlige kampe fra US Open. Frem med popcorn 🍿 og energidrik 🧃 (US Open spilles bl.a. om natten!) – nu er der tennis i verdensklasse! 🎾

Sådan live streamer du US Open hos Bet365

Spiludbyderen Bet365 har markedets med afstand største og bedste udvalg af live streaming. US Open er blot én af mange tennisturneringer, som du kan live streame hos spiludbyderen med de britiske rødder. Du er i gang med en spilkonto og et indskud på blot 50 kr. Det lyder da til at være til at overskue, ikk?

1: Opret en spilkonto hos Bet365
Bet365 byder på et helt og aldeles fremragende US Open live stream
2: Indbetal mindst 50 kr. til din spilkonto
Du kan live streame US Open hos spiludbyderen Bet365
3: Du kan nu live streame US open tennis
Bet365 byder bl.a. på US Open tennis live streaming

Sådan live streamer du US Open hos Unibet

En af de mest populære spiludbydere i Danmark hedder Unibet. Der er ganske mange grunde til at Unibet har opnået så stor popularitet, men én af dem er bl.a. et overdådigt udvalg af live streaming. Hos den grønne spiludbyder får du adgang til et lækkert US Open live stream lige så snart, du har oprettet en spilkonto og indbetalt 40 kr. Du kan bl.a. indbetale med Apple Pay og MobilePay, så det bliver ikke meget nemmere.

1: Opret en spilkonto hos Unibet
Unibet byder naturligvis på et flot US Open live stream
2: Indbetal min. 40 kr. til din spilkonto
Du kan live streame US Open hos spiludbyderen Unibet
3: Du kan nu live streame US Open tennis
Se et fremragende US Open live stream hos Unibet

US Open er verdens største største turnering på hardcourt

US Open er kulminationen på efterårets mange turneringer på hardcourt. Turneringen regnes som verdens største turnering på hardcourt – sammen med Australian Open naturligvis. Underlaget tilgodeser de offensive spillere, og vi kan forvente at spillere som Daniil Medvedev og Rafael Nadal er i favoritrollerne, mens det nye stjerneskud Carlos Alcaraz naturligvis altid har en god chance uanset hvilken turnering det drejer sig om. Og hvad med genopstandne Nick Kyrgios, som fik sig lidt af et comeback ved Wimbledon? Der er naturligvis også store forventninger til next-gen spillere som Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas og Jannik Sinner.

Novak Djokovic er desværre ikke med i årets turnering, da han ikke er vaccineret imod Covid-19. Skadesplagede Roger Federer er heller ikke med, og det ser nu mere end svært ud for den schweiziske “grand old man”. Mon ikke den sympatiske legende har vundet sin sidste Grand Slam?

Danske Holger Rune har spillet sig op i top 30, og det har kastet en seedning som nummer 27 af til den fremadstormende dansker. Han er røget i samme bracket som bl.a. Cameron Norrie og servekanonen John Isner, så unge Holger kan se frem til nogle store udfordringer.

Hos kvinderne har vi som altid et håb om at se Clara Tauson i aktion, men blandt favoritterne er hun desværre ikke. Det er til gengæld Iga Swiatek, Simona Halep, Naomi Osaka og Cori Gauff. US Open 2022 forventes i øvrigt, at blive legenden Serena Williams sidste turnering på topplan før hun trækker sig tilbage fra tennis.😢

US Open live stream – Spørgsmål og svar

Hvornår spilles US Open 2022?

Tennisturneringen US Open spilles i perioden mandag d. 29. aug. 2022 – søndag d. 11. sep. 2022.

Hvem viser US Open tennis i 2022?

Du kan live streame US Open hos to spiludbydere med dansk licens: Bet365 og Unibet.

Hvilke enheder kan jeg live streame US Open på?

Du kan live streame US Open på både mobil, tablet og desktop hos spiludbyderne. Hvis du vælger en mobil enhed, kan du blæse signalet op i fuld skærm.

Er det lovligt at live streame US Open hos spiludbyderne?

Ja, det er 100% lovligt at live streame US Open hos spiludbyderne. De har betalt store summer for at kunne live streame turneringen til danske kunder.

Behøver jeg at spille for mit indskud?

Du behøver ikke at spille for dit indskud, hvis du vil live streame US Open. Det er dog god stil lige at sætte et væddemål eller to.

Kan man live streame alle kampe fra US Open?

Ja, du kan live streame alle kampe fra US Open, hvis du har en spilkonto hos en af de to spiludbydere som har streaming-rettighederne til turneringen.

Hvor kan man live streame tennis?

Du kan live streame tennis hos enkelte spiludbydere. Læs mere i artiklen Tennis live stream.

Spiller Roger Federer US Open 2022?

Det vides i skrivende stund ikke, om legenden Roger Federer stiller op i US Open i august 2022.

Hvor kan jeg se Holger Rune i US Open?

Du kan live streame alle Holger Runes kampe ved US Open hos to spiludbydere på det danske marked. Læs mere i vores artikel om US Open live streaming.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk