French Open live stream – Se masser af tennis fra Roland Garros

Se masser af tennis med et French Open live stream hos spiludbyderne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Tennis i verdensklasse på Roland Garros. Det er lige præcis hvad et par spiludbydere har på tapetet i maj og juni 2022. Se hvordan du kan se med fra første parket med et French Open live stream. Det er nemlig utroligt nemt, at få adgang til verdens mest prestigefulde tennisturnering på grus.

Introduktion til French Open live streaming

Årets største turnering på det røde grus hedder French Open, og turneringen er årets anden Grand Slam-turnering efter Australian Open i februar. Turneringen på Roland Garros i Paris tiltrækker hvert år verdenseliten indenfor tennis, og denne sæson er naturligvis ikke en undtagelse.

To af de mest populære spiludbydere på det danske marked tilbyder masser af French Open live streaming. I løbet af ganske få minutter kan du få adgang til alskens tennis fra de røde grusbaner. Det kræver ikke mere end en spilkonto med midler på, og du har adgang til et French Open live stream i turneringens to uger. I 2022 kan du live streame French Open hos Bet365 og Unibet – begge spiludbydere i absolut verdensklasse.

Spil på og se masser af tennis fra Paris

Det er ganske simpelt at få adgang til et French Open live stream. Følg blot nedenstående trin, og du er klar til masser af grustennis-action fra “Le tournoi de Roland Garros” i byernes by.

  1. Opret spilkonto hos en spiludbyder med et French Open live stream

    Først og fremmest skal du have en spilkonto hos en spiludbyder. Du kan klikke på nedenstående grønne knap for at oprette en spilkonto.

  2. Foretag en indbetaling på 40 kr. – 50 kr.

    For at kunne live streame French Open skal du have penge på din spilkonto eller sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Hvis du ikke har midler på din spilkonto, skal du derfor foretage en indbetaling. Du kan nøjes med en minimumindbetaling på henholdsvis 40 kr. og 50 kr. hos de to spiludbydere.

  3. Sil vous plaît! Du kan nu live streame French Open

    Du skal ikke foretage dig mere. Du kan nu live streame masser af French Open tennis.

Sådan live streamer du French Open 2022 hos Bet365

Verdens største sportsbook, Bet365, er naturligvis klar med French Open live streaming. Sammen med Unibet er det den spiludbyder, der har det med afstand største udvalg af live streaming. Du kan live streame alle kampene fra verdens hårdeste grusturnering, og det tager blot en håndfuld minutter, og du har billet på første klasse til French Open. Hos denne spiludbyder kan du nøjes med at indsætte 50 kr., og så opfylder du kravet om penge på kontoen.

1: Opret en spilkonto hos spiludbyderen Bet365
Find et French Open live stream hos Bet365
2: Indbetal mindst 50 kr. til din spilkonto hos Bet365
Se French Open live streaming hos Bet365
3: VOILA! Du kan nu live streame French Open
Spil på og se tennis hos spiludbyderne

Spil på og live stream French Open 2022 hos Unibet

Spiludbyderen Unibet er også på (grus)banen med et flot French Open live stream. Sammen med ovenstående spiludbyder er Unibet med helt fremme i bussen, når det kommer til udvalget af live streaming. Du kan bl.a. også live streame de tre andre Grand Slams (Australian Open, Wimbledon og US Open), og det gør udvalget til decideret fremragende.

Når du er kunde hos Unibet kan du glæde dig over et produkt, hvor der er kælet for detaljerne. Bl.a. kan du foretage en indbetaling via både Apple Pay og MobilePay, og således skal du ikke sidde og bakse med dit kreditkort.

1: Opret en spilkonto hos spiludbyderen Unibet
Live stream French Open hos Unibet
2: Indbetal mindst 40 kr. til din Unibet-spilkonto
Se et flot udvalg af French Open live streaming hos Unibet
3: SMASH! Du kan nu live streame French Open
Live stream French Open tennis hos Unibet

French Open – verdens største grusturnering 🎾 🇫🇷 🥖

French Open er den eneste grusturnering blandt de fire Grand Slams, og derfor har den naturligvis en mytisk status både hos spillere og publikum. Turneringen kaldes i Frankrig for Tournoi de Roland-Garros, og er opkaldt efter den franske luftfartspioner Roland Garros. Rafael Nadal har vundet turneringen intet mindre end 13 gange, og det er i sig selv en vanvittig bedrift. Siden Nadals første sejr i 2005, er det kun Roger Federer, Stanislas Wawrinka og Novak Djokovic, som også har kunne løfte pokalen i Paris.

Turneringens grus betyder, at vi oftest får serveret en god omgang tung baglinjetennis. Som et led i at øge hastigheden en smule, har arrangørerne dog gjort gruset en del hurtigere de sidste år, og dermed har “serv and volley”-spillerne en bedre chance. Altså, hvis det ikke lige var for Nadal.

French Open løber typisk af stablen i slutningen af maj, og da størstedelen af forårets turneringer er på grus, er det en flok sultne og skarpe spillere som tropper op. 🎾 🇫🇷 🥖

Hvem er favorit til at vinde i 2022?

Spiludbydernes store favorit til at vinde 2022-versionen af verdens største tennisturnering på grus er Novak Djokovic. Djokovic har haft en svingende sæsonstart, men han vurderes alligevel til at være større favorit end ærkerivalen Nadal. Nadal har domineret grusturneringerne over mere end et årti, og det er svært at se, hvem der skal kunne slå den stærke spanier på grus hvis ikke Djokovic eller den fremadstormende Carlos Alcarez. Alcarez er i spiludbydernes top 3 over favoritter til at vinde French Open 2022.

Legenden Roger Federer har været meget skadet de sidste par år, og dermed er han desværre heller ikke med på Roland Garros i 2022-versionen. Det er dog også svært at se Federer vinde på det røde grus – hans bedste chancer for en comebacksejr må være Wimbledon om ganske få uger.

Stefanos Tsitsipas, Casper Ruud, Alexander Zverev, Jannik Sinner og de to russere Daniil Medvedev og Andrey Rublev er alle blandt outsiderne til at vinde i Paris i år. Bemærk at russiske spillere ikke er udelukket fra French Open, som det f.eks. forholder sig i årets Wimbledon-turnering.

Hvordan går det med danske Holger Rune? Danskeren har fået sig en svær lodtrækning, og måske er det lige en postgang for tidligt for det store danske tennishåb.

Før du sætter dine spareskillinger på vinderen af French Open 2022, er det værd at tage et kig på lodtrækningen. Nogle gange får visse topseedede spillere en motorvej til finalen, og det er nu engang nemmere at ryge i finalen hvis du møder en række mindre gode spillere.

French Open live stream – spørgsmål og svar

Hvornår spilles French Open 2022?

French Open 2021 løber af stablen søndag d. 22. maj – søndag d. 5. juni 2022. Hovedturneringen begynder søndag 22. maj 2022.

Hvor kan man live streame French Open 2022?

Du kan live streame French Open 2022 hos Bet365 og Unibet.

Hvilke devices kan man live streame French Open på?

Du kan live streame French Open på din mobil, smartphone og tablet.

Hvilke kampe kan man live streame?

Du kan se alle kampe fra French Open inklusiv de to singlerækker, double- og mixdoublerækkerne.

Er det lovligt at live streame French Open hos spiludbyderne?

Det er naturligvis 100% lovligt at live streame hos spiludbyderne. Der har købt streamingrettighederne i dyre domme.

Hvad kræves det for at live streame French Open?

Du skal blot have en spilkonto – med penge på – hos en af de to spiludbydere, som byder på et French Open live stream.

Kan man se andet end French Open?

Ja, de to nævnte spiludbydere har bl.a. også et lækkert Australian Open live stream på programmet. Du kan også få adgang til et lækkert Wimbledon live stream og et US Open live stream. Læs mere i vores artikel om tennis live streaming.

Hvad sker der med mit spil hvis en spiller trækker sig under French Open?

Læs alt om det i vores artikel om spiludbydernes tennis betting regler.

Hvem viser Holger Rune?

Du kan få adgang til et Holger Rune live stream hos Bet365.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk