Tennis betting regler

Se tennis betting regler fra spiludbyderne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til tennis betting regler

Se tennis betting regler for spiludbyderne på det danske marked. Hvad sker der hvis en spiller trækker sig eller diskvalificeres? Reglerne er ganske forskellige afhængig af hvilken spiludbyder du spiller hos. Vi giver dig overblikket over hvad spiludbydernes regler og vilkår siger.

Det sker faktisk ret ofte, at en tennisspiller må trække sig fra en kamp grundet en skade. Lidt sjældnere sker det, at en spiller bliver diskvalificeret under kampen. Det hænder dog fra tid til anden. I disse tilfælde, er det rart at vide hvad spiludbydernes regler tilsiger. Ja, faktisk er der folk som konsekvent spiller imod “halvskadede” spillere eller spiller som har haft et hårdt program. Hvis du er en af disse spillere, er det rart for dig at kende til reglerne.

Nedenstående regler gælder for kampvinderen. Dvs. at hvis du vil være klogere på sæt- og servespil, så henviser vi til spiludbyderens helt specifikke regler. Der kan også være forskelle på pre-match og live betting. Denne oversigt dækker kun pre-match spil.

Tennis betting regler – hvad siger spiludbydernes regler?

[table id=10 /]

Ovenstående oversigt er ajourført november 2022. 7.dk kan ikke stilles til ansvar for evt. urigtigheder eller ændringer.

Flere spiludbydere byder på masser af tennis live streaming

Flere spiludbydere byder på masser af tennis live streaming. Det betyder, at når du har en spilkonto med midler på, kan du live streame alskens tenniskampe fra ATP-, WTA- og Challenger-touren. Specielt Unibet og Bet365 er superskarpe på tennis live streaming. De viser bl.a. alle fire Grand Slam-turneringer (Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Du kan også gå live streame Davis Cup, Fed Cup, Hopman Cup, ATP World Tour Finals og WTA Finals. Hos de to spiludbydere finder du også et fremragende Holger Rune live stream – så du kan følge det nye danske stjerneskud. Det samme gælder på kvindesiden, hvor du kan nyde et lækkert Clara Tauson live stream.

Læs mere om årets sidste Grand Slam og specielt hvordan du får fingrene i et fremragende US Open live stream.

Læs vores artikel om hvordan du finder et fremragende tennis live stream.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk