Tennis betting regler

Se tennis betting regler fra spiludbyderne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til tennis betting regler

Se tennis betting regler for spiludbyderne på det danske marked. Hvad sker der hvis en spiller trækker sig eller diskvalificeres? Reglerne er ganske forskellige afhængig af hvilken spiludbyder du spiller hos. Vi giver dig overblikket over hvad spiludbydernes regler og vilkår siger.

Det sker faktisk ret ofte, at en tennisspiller må trække sig fra en kamp grundet en skade. Lidt sjældnere sker det, at en spiller bliver diskvalificeret under kampen. Det hænder dog fra tid til anden. I disse tilfælde, er det rart at vide hvad spiludbydernes regler tilsiger. Ja, faktisk er der folk som konsekvent spiller imod “halvskadede” spillere eller spiller som har haft et hårdt program. Hvis du er en af disse spillere, er det rart for dig at kende til reglerne.

Nedenstående regler gælder for kampvinderen. Dvs. at hvis du vil være klogere på sæt- og servespil, så henviser vi til spiludbyderens helt specifikke regler. Der kan også være forskelle på pre-match og live betting. Denne oversigt dækker kun pre-match spil.

Tennis betting regler – hvad siger spiludbydernes regler?

888 Sport tennis betting regler888 Sport lader spillet stå, hvis der er spillet mindst ét sæt

"Kampvæddemål er baseret på det generelle princip om turneringsfremgang eller turneringssejr alt afhængig af den fase i konkurrencen, som kampen refererer til. Spilleren/holdet, der avancerer til næste runde eller vinder turneringen, regnes for vinderen af væddemålet uanset kampens længde, at spillere trækker sig, diskvalifikationer osv. Disse væddemål kræver at mindst ét sæt fuldføres, for at væddemålet gælder."
Bet365 tennis betting reglerBet365 kræver, at hele kampen færdigspilles

"I tilfælde af at en kamp påbegyndes, men ikke bliver afsluttet, vil alle væddemålene være ugyldige, medmindre at en spiller diskvalificeres efter kampens start, i dette tilfælde vil den spiller/holdet, som fortsætter til næste runde blive erklæret som vinder i henhold til afgørelsen."
Betfair Sportsbook tennis betting reglerBetfair Sportsbook lader spillet stå, hvis der er spillet mindst ét sæt

"Hvis en spiller eller et doublepar trækker sig eller diskvalificeres, bliver følgende handlinger udført: Trækker sig/diskvalificeres, inden 1. sæt er færdigspillet: Afgørelse: Ugyldig"
Betfair Spillebørs tennis betting reglerBetfair Spillebørs lader spillet stå, hvis der er spillet mindst ét sæt

"Hvis en spiller eller et par trækker sig eller bliver diskvalificeret i en kamp, vil den spiller eller det par, der går videre til næste runde (eller vinder turneringen, hvis det er en finale), blive anset som vinder. Men hvis der er spillet mindre end et sæt, når spilleren eller parret trækker sig eller bliver diskvalificeret, vil alle spil på kampen være ugyldige."
Bwin tennis betting reglerBwin lader spillet stå, hvis der er spillet mindst ét sæt

"Hvis en spiller trækker sig eller diskvalificeres efter det første sæt er blevet gennemført, vil spilleren, der går videre til næste runde, eller den, der bliver tildelt sejren af dommeren, betragtes som vinderen. Hvis det første sæt ikke er gennemført, vil alle spil på kampen være ugyldige."
Cashpoint tennis betting reglerCashpoint kræver, at hele kampen færdigspilles

"Hvis en kamp ikke bliver afsluttet, bliver de tips, der er afgivet ift. denne kamp vurderet med oddset 1,00. Det omfatter alle varianter ift. begivenheden. Det gælder også hvis en af de to nævnte spillere bliver udskiftet inden kampen går i gang."
ComeOn tennis betting reglerComeOn kræver, at hele kampen færdigspilles

"Hvis det fulde lovbestemte antal sæt ikke er gennemført, betragtes alle væddemål som ugyldige."
LeoVegas Sport tennis betting regler LeoVegas Sport lader spillet stå, hvis der er spillet mindst ét sæt

"Kampvæddemål er baseret på det generelle princip om turneringsfremgang eller turneringssejr alt afhængig af den fase i konkurrencen, som kampen refererer til. Spilleren/holdet, der avancerer til næste runde eller vinder turneringen, regnes for vinderen af væddemålet uanset kampens længde, at spillere trækker sig, diskvalifikationer osv. Disse væddemål kræver at mindst ét sæt fuldføres, for at væddemålet gælder."
Mr Green Sport tennis betting reglerMr Green Sport lader spillet stå, hvis der er spillet mindst ét sæt

“Kampvæddemål er baseret på det generelle princip om turneringsfremgang eller turneringssejr alt afhængig af den fase i konkurrencen, som kampen refererer til. Spilleren/holdet, der avancerer til næste runde eller vinder turneringen, regnes for vinderen af væddemålet uanset kampens længde, at spillere trækker sig, diskvalifikationer osv. Disse væddemål kræver at mindst ét sæt fuldføres, for at væddemålet gælder.”
NordicBet tennis betting reglerNordicBet lader spillet stå, hvis der mindst er spillet ét sæt

"Når en tennis spiller er tvunget til at trække sig fra en kamp, anses han han/hun for at have givet op og tabt kampen. Hvis der er spillet mindst 1 sæt vil alle væddemål være gældende. Hvis spilleren har trukket sig tilbage ude at 1. sæt er afsluttet, annulleres alle væddemål."
Onsidebetting tennis betting reglerOnsidebetting kræver, at hele kampen færdigspilles

"Hvis det fulde antal sæt i henhold til reglerne ikke er spillet færdig, annulleres alle væddemål."
Unibet tennis betting reglerUnibet lader spillet stå, hvis der er spillet mindst ét sæt

“Kampvæddemål er baseret på det generelle princip om turneringsfremgang eller turneringssejr alt
afhængig af den fase i konkurrencen, som kampen refererer til. Spilleren/holdet, der avancerer til næste
runde eller vinder turneringen, regnes for vinderen af væddemålet uanset kampens længde, at spillere
trækker sig, diskvalifikationer
osv. Disse væddemål kræver at mindst ét sæt fuldføres, for at væddemålet
gælder.”

Ovenstående oversigt er ajourført november 2022. 7.dk kan ikke stilles til ansvar for evt. urigtigheder eller ændringer.

Flere spiludbydere byder på masser af tennis live streaming

Flere spiludbydere byder på masser af tennis live streaming. Det betyder, at når du har en spilkonto med midler på, kan du live streame alskens tenniskampe fra ATP-, WTA- og Challenger-touren. Specielt Unibet og Bet365 er superskarpe på tennis live streaming. De viser bl.a. alle fire Grand Slam-turneringer (Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Du kan også gå live streame Davis Cup, Fed Cup, Hopman Cup, ATP World Tour Finals og WTA Finals. Hos de to spiludbydere finder du også et fremragende Holger Rune live stream – så du kan følge det nye danske stjerneskud. Det samme gælder på kvindesiden, hvor du kan nyde et lækkert Clara Tauson live stream.

Læs mere om årets sidste Grand Slam og specielt hvordan du får fingrene i et fremragende US Open live stream.

Læs vores artikel om hvordan du finder et fremragende tennis live stream.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk