Australian Open live stream – Spil på og se alle kampene fra Down Under

Find et Australian Open live stream hos spiludbyderne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Årets første Grand Slam-turnering er traditionen tro Australian Open, som spilles i Melbourne. 2024-versionen af Aussie Open spilles i perioden søndag d. 14. januar – søndag d. 28. januar. I denne artikel går vi i dybden med hvordan du finder et fedt Australian Open live stream – du kan nemlig se alle kampene fra Down Under hos spiludbyderne – inklusiv alle kampe med Holger Rune, Caroline Wozniacki og Clara Tauson!

Sådan finder du et Australian Open live stream

Det er ganske nemt at komme i besiddelse af et Australian Open live stream. Følg nedenstående nemme trin, og du har adgang til masser af tennis live streaming i løbet af en håndfuld minutter.

Det første du har brug for, er en spilkonto hos en spiludbyder, som tilbyder live streaming af Australian Open i tennis. Det er langtfra alle spiludbydere, som har været oppe med muldvarpeskindet og købt de attraktive Bet and Watch-rettigheder. Vi anbefaler, at du streamer Australian Open hos spiludbyderen Bet365, men også populære Unibet har rettighederne. Valget er dit!

  1. Opret en spilkonto hos en spiludbyder

    Du har brug for en spilkonto hos enten Bet365 eller Unibet for at kunne live streame Australian Open i tennis. Klik på nedenstående grønne knap, og du er godt på vej.

  2. Foretag en indbetaling

    Spiludbyderen kræver, at du enten har penge på din spilkonto eller sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Det betyder, at du som ny kunde må foretage en indbetaling. Reglen er den samme for spiludbydere på markedet, som tilbyder live streaming. Du kan nøjes med at indbetale 50 kr. via f.eks. Apple Pay, og du er klar.

  3. SMASH! Du kan nu live streame Australian Open 2024

    Der er ikke yderligere hurlumhej. Du har nu adgang til masser af tennis fra Australian Open. Ingen krav om væddemål eller aktivitet så længe der er penge på din spilkonto.

Spil på og se masser af tennis hos Bet365

Spiludbyderen Bet365 er verdens største sportsbook, og naturligvis er de med helt fremme i bussen – eller bushen om man vil – når tenniseliten stiller til start i Melbourne i Australien. Hos Bet365 kan du spille på og live streame samtlige kampe fra turneringen Down Under; Herresingle, damesingle og doubleturneringerne. Du kan se med, hvis du har en spilkonto med midler på. Minimumsindskud er blot 50 kr. og så er du i gang.Du kan bl.a. indbetale med Apple Pay, så det bliver ikke nemmere.

1: Opret en spilkonto hos spiludbyderen Bet365
Bet365 byder på et flot Australian Open live stream
2: Foretag en indbetaling til din spilkonto – min. 50 kr.
Se masser af tennis fra Australian Open hos Bet365
3: Du kan nu se Australian Open live streaming
Spil på og live stream Australian Open i tennis hos Bet365

Live stream tennis fra Australian Open 2023 hos Unibet

Den populære spiludbyder Unibet vil naturligvis ikke stå tilbage for ovenstående tilbud. Hos den grønne spiludbyder kan du også spille på og live streame alskens tennis fra Australian Open. Du kan live streame samtlige kampe – både herresingle, damesingle og doublerne.

Minimumindskud er blot 40 kr., og du kan tilmed foretage en indbetaling via MobilePay og Apple Pay, så det er jo meget praktisk.

1: Opret spilkonto hos spiludbyderen Unibet
Unibet er på banen med Australian Open live streaming
2: Indbetal min. 40 kr. til spilkontoen
3: G’day mate! Du kan nu live streame Aussie Open
Spil på og se masser af tennis action hos Unibet

Hvilke kampe kan man se?

Med et Australian Open live stream fra ovenstående to spiludbydere har du praktisk talt adgang til alle kampe under hovedturneringen. Du vælger selv om du er mest til herresingle, damesingle, herredouble, damedouble eller mix-double. Eller om du er til det hele. Se, det er da et udvalg der vil noget!

Du kan dermed følge Holger Rune, Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas, Nick Kyrgios, Felix Auger Aliassime, Daniil Medvedev og alle de andre favoritter i mændenes turnering. Legenden Rafael Nadal skulle have gjort comeback ved Australian Open 2024, men han måtte desværre melde afbud i sidste øjeblik med endnu en skade. Hvordan går det danske Holger Rune ovenpå en 2023-sæson som bøde på masser af op- og nedture? Novak Djokovic er forsvarende mester.

I damesingle er det igen muligt at heppe på Caroline Wozniacki, og hun får selskab af unge Clara Tauson – hvis skaderne tillader det. Du kan bl.a. følge Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Coco Gauff, Naomi Osaka, Elena Rybakina og en masse andre spændende spillere. Kvindetennis er som bekendt en åben affære, så der er lagt op til drama på Rod Laver Arena. Aryna Sabalenka er forsvarende mester i damesingle, og som altid en af storfavoritterne.

Du kan naturligvis live bette på samtlige kampe under Australian Open. Hos Unibet kan du tilmed spille “Action Betting”, som går ud på, at du kan spille på vinderen af næste bold. Dette koncept gør live betting mere live end nogensinde før!

Australian Open live streaming – spørgsmål og svar

Hvilke spiludbydere live streamer Australian Open 2024?

Der er blot få spiludbydere, som har rettighederne til at live streame Australian Open. Det drejer sig bl.a. om Bet365 og Unibet.

Kan man live streame på mobilen?

Ja, du bestemmer selv hvilken device du foretrækker at streame på. Du kan live streame på mobilen (dvs. en smartphone), tablet eller desktop.

Er live streamet lovligt?

Ja, når du live streamer Australian Open hos spiludbyderne er det 100% lovligt. De har nemlig købt streaming-rettighederne i dyre domme hos rettighedshaverne.

Er der dansk kommentator?

Nej, der er oftest ingen kommentator på kampene. Nogle af topkampene er der dog engelsk kommentator på.

Hvad er forsinkelsen?

Der er naturligvis en vis forsinkelse på signalet fra Australien, men det er uagtet det hurtigste du kan tilgå på disse breddegrader. Signalet er hurtigt nok til at du kan benytte det til live betting, men dobbelttjek selv om det enkelte signal er helt skarpt. Der er nemlig visse forskelle.

Kan man live streame Australian Open i fuld skærm?

Ja, det kan du når du live streamer på en mobil enhed. Du kan evt. også caste signalet til en større skærm, hvis du er lidt teknisk mindet.

Kan man se andet tennis end Australian Open?

Ja, du kan se alle fire Grand Slam-turneringer og stort set alle de større turneringer på touren. Læs mere i vores artikel om tennis live streaming.

Hvorfor kan spiludbyderne tilbyde et Australian Open live stream?

Det kan de fordi de har erhvervet sig såkaldte Bet and Watch-rettigheder. Det er ikke helt det samme som tv-rettigheder, da det kun tilgodeser kunderne hos spiludbyderne. Af samme grund skal du have midler på din spilkonto – eller sat et spil indenfor de seneste 24 timer – for at kunne tilgå live streamet.

Er Holger Rune med i Australian Open 2024?

Ja, Holger Rune spiller med i Australian Open 2023. Danskeren er seedet som nr. 9.

Er Caroline Wozniacki med i Australian Open 2024?

Ja, Caroline Wozniacki deltager i Australian Open 2024. Hun modtog et såkaldt wild card, og dermed kan hendes lodtrækning vise sig at blive ganske svær.

Er Clara Tauson med i Australian Open 2024?

Ja, Clara Tauson deltager i Australian Open 2024. Hun får sig lige præcis klemt sig direkte ind i hovedturneringen qua hendes rangering på verdensranglisten.

Hvem viser Australian Open på dansk tv?

Du kan se Australian Open på Eurosport. Du kan dog også live streame alle kampene hos udvalgte spiludbydere.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk