Tour de France odds 2021

Tour de France odds - Spil på Touren

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Cykelløbet over alle cykelløb er naturligvis Touren fra Frankrig. I denne artikel går vi i dybden med de seneste Tour de France odds, og giver dig nogle tips til hvordan du kan spille på det traditionsrige cykelløb. Tag den gule førertrøje på, og spice Touren op med et væddemål eller to. 🇫🇷 🚴🏽‍♂️

Introduktion til Tour de France odds

Tour de France er med afstand årets vigtigste cykelløb, og spiludbyderne er naturligvis klar med en masse odds i god tid. Du kan allerede nu spille på vinderen af årets Tour de France. Verdens største private spiludbyder, Bet365, er hurtigt ude af startområdet og klar med en lang række Tour de France odds – lige fra favoritterne til de vilde langskud.

Hos den populære spiludbyder kan du typisk spille på ganske mange forskellige væddemål: Vinderen af Tour de France, Podieplacering, Vinderen af den prikkede bjergtrøje, Vinderen af den grønne pointtrøje, Vinderen af den hvide ungdomstrøje, Holdkonkurrencen og Mest angrebsivrige rytter. Du kan naturligvis spille på de mange etaper – både før og under løbet. De bedste spiludbydere har også H2H (altså rytter vs. rytter-spil) på både det samlede vinder-spil, men også på de enkelte etaper og specialspillene. 21 etaper skal rytterne igennem før årets vinder af Tour de France kan kåres, så der kommer til at være rig mulighed for at spille på et Tour de France odds eller to.

Med danske øjne kan vi ærgre os over at Tour-starten i København ikke bliver til noget – i hvert fald ikke i 2021. Pandemien betød at EM i fodbold i København blev udskudt, og OL i Tokyo fik også ny dato, og da diverse datoer kolliderede trak fodbold-EM altså det længste strå. Tour de France-karavanen ventes i stedet til den danske hovedstad i 2022-versionen, så vi må væbne os med lidt ekstra tålmodighed. Tour de France 2021 afholdes dermed i perioden 26. juni – 18. juli 2021.

Tour de France odds på vinderen 2021

Spiludbyderne har to markante favoritter til at vinde Tour de France 2021, og bemærkelsesværdigt er de begge slovenere. Det er henholdsvis vinderen fra 2020 Tadej Pogacar og rivalen Primoz Roglic. De to slovenere udkæmpede i 2020 en drabelig kamp om sejren i Touren, i en af de mest nervepirrende cykelløb i de seneste år. Roglic så længe ud til at løbe med sejren, men måtte give fortabt efter en enkeltstart på 20. etape. Det bliver spændende at se, om de to slovenske topryttere kan gentage deres vilde bedrifter igen i år.

I skrivende stund får du odds 2.20 på Tadej Pogacar og 2.75 på rivalen Primoz Roglic, og dermed vurderer spiludbyderne, at Pogacar lige har det ekstra der skal til i forhold til den tidligere skihopper Roglic.

Hvem kan hamle op med de to slovenske favoritter i 2021-versionen af verdens mest prestigefulde cykelløb? I følge spiludbyderne er vinderen af Tour de France 2018, Geraint Thomas, et godt bud. Briten har ikke stået øverst på sejrsskamlen siden sejren i TdF for nu tre år siden, men han har dog opnået en andenplads i Touren i 2019 (efter Bernal) og en tredjeplads i Romandiet Rundt. I indeværende sæson har han en samlet andenplads i Tirreno–Adriatico som bedste resultat. Man skal dog huske på, at den alsidige brite kører på samme hold som Egan Bernal hos Ineos Grenadiers, så der kan hurtigt gå politik i den. Hvem de satser på i årets tour er stadig uvist, og det afgøres formentlig først under selve løbet.

Netop Egan Bernal er der også store forventninger til i Tour de France 2021. Colombianeren er spået en stor karriere, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi får ham at se helt med fremme i en af de tre Grand Tour-løb. Bernal havde en forrygende 2019-sæson med sejr i både Tour de France, Tour de Suisse og Paris–Nice, men siden har Ineos-rytteren ikke levet op til forventningerne. Årets tour bliver derfor utrolig vigtigt for den vævre rytter. Bernal giver i skrivende stund odds 15 som vinder af årets tour.

Ineos stiller som altid med et superstærkt hold, og Richard Carapaz kan måske gå hen og blive en joker for stjernemandskabet. Den tidligere Giro-vinder var blot et mulehår fra at vinde den prikkede bjergtrøje i 2020, og overordnet set gjorde han en stærk figur. Bernal og Thomas skal ikke sætte for meget over styr, og så er det måske klatreren Carapaz som der satses på. Du kan lige nu hente odds 19 på ecuadorianeren.

Kan Chris Froome gøre det igen? Vinderen af hele syv Grand Tours (4 x Tour de France, 1 x Giro og 2 x Vueltaen), er 36 år når løbet sættes i gang, og spørgsmålet er, om det ikke er ved at være sidste skud i bøssen? Der er i hvert fald ingen tvivl om, at britens hold, Israel Start-Up Nation, vil gøre alt hvad de kan for at bygge et hold om ham. Du får lige nu odds 23 på femte tour-sejr til “Froomey”.

RytterOddsSpiludbyder
Tadej Pogacar2.20👉 Bet365
Primoz Roglic2.75👉 Bet365
Geraint Thomas 10👉 Bet365
Egan Bernal15👉 Bet365
Richard Carapaz19👉 Bet365
Chris Froome23👉 Bet365
Wout Van Aert26👉 Bet365
Julian Alaphilippe34👉 Bet365
Tao Geoghegan Hart34👉 Bet365
Hugh Carthy41👉 Bet365
Enric Mas Nicolau51👉 Bet365
Sepp Kuss51👉 Bet365
Miguel Angel Lopez51👉 Bet365
Steven Kruijswijk67👉 Bet365
Rohan Dennis67👉 Bet365
Nairo Quintana67👉 Bet365
Richie Porte81👉 Bet365
Mikel Landa81👉 Bet365
Wilco Kelderman81👉 Bet365
Simon Yates 81👉 Bet365
Mathieu Van Der Poel81👉 Bet365
Jai Hindley101👉 Bet365
Jakob Fuglsang 🇩🇰126👉 Bet365
Ovenstående Tour de France odds er ajourført 18. marts 2021

Kan Jakob Fuglsang levere overraskelsen?

Danske Jakob Fuglsang spås i modsætning til sidste år ikke de store chancer for at vinde Tour de France 2021. I skrivende stund får du odds 126 på “fuglen”, og det odds kan sagtens flyve endnu højere. Fuglsangs flotte 2019- og 2020-sæson er indtil videre ikke fulgt op med nævneværdige resultater i indeværende sæson, og måske har den populære dansker kørt sin sidste Grand Tour som en af favoritterne. Sæsonen virker allerede nu til at være ret uforudsigelig pga. den globale pandemi, og spørgsmålet er hvordan flere af favoritterne vil reagere ift. OL i Tokyo. Der er bestemt ingen garanti for at OL i Tokyo bliver til noget, og det kan få store konsekvenser for cykelrytterne herunder naturligvis Fuglsang.

Jakob Fuglsang har holdt tårnhøjt niveau de seneste to sæsoner, og er begge gange endt i Top5 på verdensranglisten. Sejre i Critérium du Dauphiné, Vuelta a Andalucía (2 gange), Liège–Bastogne–Liège og Lombardiet Rundt og et hav af topplaceringer gjorde 2020 og 2021-sæsonerne til en sand magtdemonstration af den sympatiske Astana-rytter. Det store spørgsmål er dog om Fuglen ikke har andre og vigtigere planer i 2021 end netop Tour de France?

Eksperterne har forlængst udtalt at man ikke skal regne med Fuglsang, når det kommer til de lange tre-ugers etapeløb. I hvert fald ikke i kampen om den gule trøje, men mere realistisk i jagten på etapesejre. Derudover vil Fuglsang formentlig prioritere OL (mindre end to uger efter Touren), klassikerne i primært foråret og kortere etapeløb som f.eks. Vuelta a Andalucía. Afhængig af formen, vurderer eksperter også at Fuglsang måske kan få lyst til at køre Vueltaen senere i efteråret.

Hvis man tager et kig på de seneste Tour de France odds, så kan man konstatere at Fuglen ikke engang er i nærheden af at være i favoritfeltet. Odds 126 på Fuglen må siges at være ganske uinteressant med nuværende usikkerhedsmomenter. Hold dog øje med Jakob Fuglsang, for Fuglen må forventes at blive en af favoritterne til linjeløbet under OL i Tokyo – hvis OL bliver til noget.

Tour de France odds – spørgsmål og svar

Hvornår er der spilstop for vinderspillet for Tour de France 2021?

Tour de France 2021 starter ud lørdag d. 26. jun. 2021, men det betyder ikke at vinderspillet lukker ned. Vinderspillet holdes åbent hos alle spiludbydere i alle tre uger under Tour de France. Dog er der enkelte spiludbydere, som lukker spillet ned under etaperne og åbner det kort efter.

Hvornår kommer der flere Tour de France odds?

Grundet de mange ændringer, aflysninger og usikkerheder i årets cykelsæson skal vi nok have afsluttet Giro d’Italia 2021 (lørdag d. 8. maj 2021 – søn. 30. maj 2021) før der dukker odds op på alle specialspillene.

Hvem viser Tour de France i år?

TV2 har som altid rettighederne til Tour de France, og også i 2021 kan du se frem til en spændende Tour i selskab med Dennis Ritter, Rasmus Staghøj, Rolf Sørensen, Chris Anker Sørensen, Thomas Kristensen, Henrik Jul Hansen og Lars Bak. Du kan også følge Touren på streamingtjenesten TV2 Play og EuroSport. Sidstnævnte kanal byder også på EuroSport Player.

Kan man efterspørge sine egne Tour de France odds?

Ja, det kan du godt. Hvis du har et specielt spil du finder interessant, så tag fat i din spiludbyder. De fleste vil gerne være behjælpelig, hvis de kan se den sportslige værdi i spillet. Betfair Spillebørs sætter også gerne dit spil op, hvis det er relevant.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk