Tour de France odds 2023

Tour de France odds - Spil på Touren

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Cykelløbet over alle cykelløb er naturligvis Touren fra Frankrig. I denne artikel går vi i dybden med de seneste Tour de France odds, og giver dig nogle tips til hvordan du kan spille på det traditionsrige cykelløb. Tag den gule førertrøje på, og spice Touren op med et væddemål eller to på Jonas Vingegaard ellervTadej Pogacar 🇫🇷 🚴🏽‍♂️

Introduktion til Tour de France odds

Tour de France er med afstand årets vigtigste cykelløb, og spiludbyderne er naturligvis klar med en masse odds i god tid. Du kan allerede nu spille på vinderen af årets Tour de France. Verdens største private spiludbyder, Bet365, er hurtigt ude af startområdet og klar med en lang række Tour de France odds – lige fra favoritterne til de vilde langskud.

Hos den populære spiludbyder kan du typisk spille på ganske mange forskellige væddemål: Vinderen af Tour de France, Podieplacering, Vinderen af den prikkede bjergtrøje, Vinderen af den grønne pointtrøje, Vinderen af den hvide ungdomstrøje, Holdkonkurrencen og Mest angrebsivrige rytter. Du kan naturligvis spille på de 21 etaper – både før og under løbet. De bedste spiludbydere har også H2H (altså rytter vs. rytter-spil) på både det samlede vinder-spil, men også på de enkelte etaper og specialspillene. 21 etaper skal rytterne igennem før årets vinder af Tour de France kan kåres, så der kommer til at være rig mulighed for at spille på et Tour de France odds eller to.

Med danske øjne kan vi glæde os over at vi lige nu har den vildeste generation af ryttere. Under touren kan vi se frem til at heppe på bl.a. Mattias Skjelmose, Mads Pedersen, Mikkel Bjerg, Søren Kragh Andersen, Magnus Cort og Kasper Asgreen. Der er dermed tale om et overflødighedshorn af dansk talent, og vi har gode bud på både samlet vinder, spurtsejre, sejre efter udbrud og i det hele taget lugter det allerede nu af dansk succes. Tour de France 2023 køres i perioden lørdag d. 1. juli – søndag d. 23. juli 2023.

Tour de France odds på vinderen 2023

Spiludbyderne har to markante favoritter til at vinde Tour de France 2023, og det kommer nok ikke som en overraskelse, at det er Jonas Vingegaard 🇩🇰 og Tadej Pogacar 🇸🇮. Den forsvarende danske vinder Jonas Vingegaard er naturligvis gjort til favorit, og det skyldes ikke mindst hans fornemme optakt med sejre i Baskerlandet Rundt, Critérium du Dauphiné og O Gran Camiño. Sejrene toppes op med en flot tredjeplads i Paris-Nice, og der er dermed tale om en overbevisende optakt til Le Tour. Når man kører så relativt få løb som Vingegaard kan det ellers være lidt svært at bedømme formen, men den virker til at være helt i top for den populære dansker.

Pogacar har også haft et imponerende forår med sejre i bl.a. Paris-Nice, Flandern Rundt, Amstel Gold Race og La Flèche Wallonne. En helt uhyrlig præstation af sloveneren, som de fleste nok tippede til at være bedre til etapeløbene. En skade har holdt den slovenske skade ude i et stykke tid, men de sidste bulletiner lyder på, at han er tilbage i topform. Han vandt blot en uge før tourstarten således de slovenske mesterskaber i både det regulære mesterskabsløb samt i enkeltstarten.

I skrivende stund får du odds 2.10 på Jonas Vingegaard og det samme får du på Tadej Pogacar, og dermed vurderer spiludbyderne, at Pogacar har indhentet det lille forspring Vingegaard havde pga. en skade til rivalen.

Hvem kan hamle op med de to store favoritter i 2023-versionen af verdens mest prestigefulde cykelløb? Det er der måske ingen der kan, hvis man skal tro spiludbydernes odds. Jai Hindley 🇦🇺 fører an i “Best of the Rest” med odds 16.00, Enric Mas 🇪🇸 giver odds 26.00 og derefter følger Mattias Skjelmose 🇩🇰 med odds 26.00. Den nykårede vinder af Schweiz Rundt og Danmarksmesterskabet spås dermed til at være en af udfordrerne til Jonas Vingegaard. Lidt vildt at tænke på, at der kan komme en dansk duel om den gule trøje i Tour de France.

Ben O’Connor 🇦🇺 (odds 34.00), Richard Carapaz 🇪🇨 (odds 41.00), Simon Yates 🇬🇧 (odds 41.00) og Adam Yates 🇬🇧 (odds 51.00) er spiludbydernes bud på long shots, men store chancer tildeles de godt nok ikke.

Den tidligere vinder Egan Bernal 🇨🇴 gør comeback i touren til odds 81.00, og dermed vurderer eksperterne ikke, at han er der hvor han skal være. Colombianeren var ellers spået en stor karriere, og vi ser ham forhåbentligt helt med fremme i en af de tre Grand Tour-løb. Bernal havde en forrygende 2019-sæson med sejr i både Tour de France, Tour de Suisse og Paris–Nice, men siden har Ineos-rytteren ikke levet op til forventningerne. Et alvorligt uheld i 2022 har stort set holdt den vævre rytter ude lige siden, så der er i den grad tale om et comeback på den store scene.

Hverken Geraint Thomas 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 eller Primož Roglič 🇸🇮 deltager i touren, så dermed er feltet uden to ryttere som tidligere har gjort det rigtigt godt. Geraint Thomas vandt som bekendt løbet tilbage i 2018 og var snublende tæt på at vinde Giroen tidligere i år men tabte til – ja – netop Primož Roglič. Den tredobbelte vinder af Vueltaen har efter triumfen i Giroen valgt at spare på kræfterne og lade op til slaget i Spanien senere på sæsonen.

Ineos stiller som altid med et superstærkt hold, og i Tom Pidcock 🇬🇧 har de en profil, som der altid er store forventninger til på stjernemandskabet. Dog er holdet ikke bygget op omkring en seriøs kandidat til at vinde Le Tour, som vi tidligere har set med f.eks. Thomas og Froome. Egan Bernal er i teorien den eneste, der ville kunne vinde touren.

RytterOddsSpiludbyder
Jonas Vingegaard 🇩🇰2.10👉 Bet365
Tadej Pogacar2.20👉 Bet365
Jai Hindley15.00👉 Bet365
Enric Mas26.00👉 Bet365
Mattias Skjelmose 🇩🇰26.00👉 Bet365
Ben O’Connor34.00👉 Bet365
Richard Carapaz41.00👉 Bet365
David Gaudu41.00👉 Bet365
Simon Yates41.00👉 Bet365
Adam Yates51.00👉 Bet365
Romain Bardet67.00👉 Bet365
Daniel Martinez67.00👉 Bet365
Carlos Rodriguez67.00👉 Bet365
Mikel Landa67.00👉 Bet365
Felix Gall81.00👉 Bet365
Egan Bernal81.00👉 Bet365
Tom Pidcock81.00👉 Bet365
Wilco Kelderman81.00👉 Bet365
Wout Van Aert101.00👉 Bet365
Julian Alaphilippe151.00👉 Bet365
Sepp Kuss151.00👉 Bet365
Pello Bilbao151.00👉 Bet365
Matteo Jorgenson151.00👉 Bet365
Marc Soler201.00👉 Bet365
Ovenstående Tour de France odds er ajourført 27. juni 2023

Danske ryttere i Tour de France 2023 🇩🇰

Der stiller 11 danske ryttere til start i Tour de France 2023. De er som følger:

🇩🇰 Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma)
🇩🇰 Mikkel Bjerg (UAE Team Emirates)
🇩🇰 Anton Charmig (Uno-X Pro Cycling Team)
🇩🇰 Jonas Gregaard (Uno-X Pro Cycling Team)
🇩🇰 Mattias Skjelmose (Trek – Segafredo / Lidl–Trek)
🇩🇰 Mads Pedersen (Trek – Segafredo / Lidl–Trek)
🇩🇰 Christopher Juul-Jensen (Team Jayco AlUla)
🇩🇰 Søren Kragh Andersen (Alpecin-Deceuninck)
🇩🇰 Magnus Cort (EF Education-EasyPost)
🇩🇰 Kasper Asgreen (Soudal – Quick Step)
🇩🇰 Michael Mørkøv (Soudal – Quick Step)

De 22 hold i Tour de France 2023

Der stiller i alt 22 hold til start i Tour de France 2023. Feltet udgøres af henholdsvis 18 UCI World Tour-hold og 4 UCI ProTour-hold.

🇫🇷 AG2R Citroën Team
🇧🇪 Alpecin–Deceuninck
🇫🇷 Team Arkéa–Samsic
🇰🇿 Astana Qazaqstan Team
🇩🇪 Bora–Hansgrohe
🇫🇷 Cofidis
🇺🇸 EF Education–EasyPost
🇫🇷 Groupama–FDJ
🇬🇧 Ineos Grenadiers
🇧🇪 Intermarché–Circus–Wanty
🇺🇸 Lidl–Trek
🇪🇸 Movistar Team
🇧🇪 Soudal–Quick-Step
🇧🇭 Team Bahrain Victorious
🇳🇱 Team DSM–Firmenich
🇦🇺 Team Jayco–AlUla
🇳🇱 Team Jumbo–Visma
🇦🇪 UAE Team Emirates
🇮🇱 Israel–Premier Tech
🇧🇪 Lotto–Dstny
🇫🇷 Team TotalEnergies
🇳🇴 Uno-X Pro Cycling Team

Tour de France odds – spørgsmål og svar

Hvornår er der spilstop for vinderspillet for Tour de France 2023?

Tour de France 2023 starter ud lørdag d. 1. juli 2023, men det betyder ikke at vinderspillet lukker ned. Vinderspillet holdes åbent hos alle spiludbydere i alle tre uger under Tour de France. Dog er der enkelte spiludbydere, som lukker spillet ned under etaperne og åbner det kort efter.

Hvem viser Tour de France i år?

TV2 har som altid rettighederne til Tour de France, og også i 2023 kan du se frem til en spændende Tour i selskab med bl.a. Dennis Ritter, Rolf Sørensen, Lars Bak, Rasmus Staghøj, Emil Vinjebo-Mielke, Michael Stærke og Christian Moberg. Du kan også følge Touren på streamingtjenesten TV2 Play og Eurosport. Sidstnævnte kanal byder også på Eurosport Player / Discovery+ med bl.a. Thomas Bay og Brian Holm.

Kan man efterspørge sine egne Tour de France odds?

Ja, det kan du godt. Hvis du har et specielt spil du finder interessant, så tag fat i din spiludbyder. De fleste vil gerne være behjælpelig, hvis de kan se den sportslige værdi i spillet. Betfair Spillebørs sætter også gerne dit spil op, hvis det er relevant.

Hvor starter Tour de France 2023?

Tour de France starter i 2023 i den spanske by Bilbao. De tre første etaper starter i Spanien.

Hvilke danskere er udtaget til Tour de France 2023?

Følgende danske ryttere er udtaget til Tour de France 2023: Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma), Mikkel Bjerg (UAE Team Emirates), Anton Charmig (Uno-X Pro Cycling Team), Jonas Gregaard (Uno-X Pro Cycling Team), Mattias Skjelmose (Trek – Segafredo), Mads Pedersen (Trek – Segafredo), Christopher Juul-Jensen (Team Jayco AlUla), Søren Kragh Andersen (Alpecin-Deceuninck), Magnus Cort (EF Education-EasyPost), Kasper Asgreen (Soudal – Quick Step) og Michael Mørkøv (Soudal – Quick Step)

Er Jakob Fuglsang med i Tour de France 2023?

Den danske veteran Jakob Fuglsang er desværre ikke med i Tour de France 2023. Israel–Premier Tech rytteren blev ikke udtaget til sit holds trup.

Kan man høre Tour de France i radioen?

Ja, man kan godt høre Tour de France 2023 i radioen. “Touren på P4” kan høres på DR P4 hver dag under Touren.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk