Bet365 bonus – få væddemålskreditter

Bet365 bonus - få væddemålskreditter op til 1.000 kr.
Artikelfoto: Bet365

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Hvis du er på udkig efter en Bet365 bonus er du på rette spor. Her på siden kan du nemlig læse, hvordan du får fingre i væddemålskreditter.

Verdens største sportsbook er klar med et godt tilbud til at byde alle nye kunder velkommen med en ganske fin velkomstbonus. Nye kunder kan drage nytte af væddemålskreditter ved oprettelse.

Sådan får du en Bet365 bonus

Følg nedenstående nemme trin og du kan lynhurtigt få en god start på dit spil hos Bet365.

1: Opret en spilkonto hos Bet365
Opret en spilkonto hos Bet365 og få en velkomstbonus
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
For at få fat i din Bet365 bonus skal du først foretage en indbetaling.
3: Placér kvalificerende væddemål
Placér kvalificerende væddemål til værdien af din indbetaling


Du skal først og fremmest oprette en spilkonto hos Bet365. Det tager ganske få minutter. Dernæst skal du foretage en indbetaling. Du skal minimum indsætte 50 kr. for at kunne aktivere din velkomstbonus, og du bestemmer nærmest selv hvor meget du vil indskyde for at få fat på væddemålskreditter.

Dernæst skal du placére kvalificerende væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling og vente på at dine væddemål afgøres. De kvalificerende væddemål skal have et odds på minimum 1.20.

Dine væddemålskreditter er tilgængelige kort efter, at dine kvalificerende væddemål afgøres. Du kan derefter placere væddemål med væddemålskreditter, du skal bare vælge ‘Brug væddemålskreditter’ når du afgiver dine spil. Husk at læse samtlige regler og vilkår på spiludbyderens hjemmeside, før du tager imod tilbuddet.

Sådan fungerer en bonus

Lad os gennemgå et eksempel. Du indbetaler 50 kr. til din spilkonto. Du kan evt. indbetale med Apple Pay, så det er ganske nemt. Du skal nu gennemspille 50 kr. til minimum odds 1.20 for at udløse dine væddemålskreditter. Det kan du gøre i ét hug – f.eks. ved at sætte 50 kr. til odds 1.20 eller højere. Du må også gerne spille flere kvalificerende væddemål – så længe du husker på at odds er minimum 1.20.

Når du har spillet kvalificerende væddemål for 50 kr. får du tildelt væddemålskreditter for 50 kr. Læs mere om væddemålskreditter i nedenstående afsnit.

Hvad er væddemålskreditter?

Væddemålskreditter er et andet ord for freebets. Når du spiller med væddemålskreditter beholder du kun nettogevinsten – ikke indsatsen. Det er ganske standard hos alle spiludbydere.

Eksempel: Du får 50 kr. i væddemålskredit og spiller dem på en kamp til odds 2.00. Hvis du vinder kan du stikke 50 kr. i lommen (det er nettooverskuddet).

Væddemålskreditter kan ikke udbetales. De skal benyttes til spil.

Bet365 bonuskode

Det er ikke længere nødvendigt, at benytte en Bet365 bonuskode for at være berettiget til en velkomstbonus. Du skal blot lade bonuskode-feltet stå blank ved oprettelse, og så kører det hele automatisk.

Om Bet365 – verdens største sportsbook

Bet365 er en international gigant, som de fleste anser som verdens største og førende sportsbook. Selskabet har eksisteret siden 2000, og har været på det danske marked siden begyndelsen.

I dag er spiludbyderen naturligvis i besiddelse af en licens udstedt af Spillemyndigheden. Det vurderes at Bet365 er en af de tre største sportsbooks på det danske marked sammen med Unibet og Oddset. Hvis du er til live streaming er denne spiludbyder ikke til at komme udenom. De har markedets med afstand størst udvalg af live streaming. Læs alt om den populære spiludbyder i vores anmeldelse: Bet365.

Bet365 bonus – spørgsmål og svar

Hvad er minimumindskuddet for velkomstbonussen?

Du skal minimum indbetale 50 kr. til din Bet365 spilkonto.

Hvad er maksimumindskuddet ved et indskud?

Det afhænger meget af bestemmelserne for det kredit/debetkort du benytter.

Skal jeg bruge en Bet365 bonuskode?

Nej, det er ikke nødvendigt at benytte en bonuskode. Du kan blot lade bonuskode-feltet stå tomt ved oprettelse.

Hvad er et kvalificerende væddemål?

Dit indskud skal omsættes én gang til minimum odds 1.20 for at dine væddemålskreditter bliver frigivet. Du kan sagtens dele dine kvalificerende væddemål op i bidder.

Hvornår bliver væddemålskreditter udløst?

Det gør de typisk indenfor maksimalt en time efter at dit kvalificerende væddemål er blevet afgjort – dog oftest lige med det samme.

Må man benytte luk-væddemål funktionen?

“Luk-væddemål-spil” bidrager ikke mod udløsningen af dine væddemålskreditter.

Hvor kan jeg læse alle regler og vilkår?

Alle regler og vilkår finder du på spiludbyderens hjemmeside under punktet “Åbningstilbud”.

Hvor længe gælder tilbuddet om et velkomsttilbud?

Tilbuddet om en Bet365 bonus gælder indtil andet bliver oplyst fra spiludbyderen. Her primo 2024 er tilbuddet stadig gældende.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk