Bwin bonus – Få bonus på op til 1.000 kr. hos den populære spiludbyder

Bwin bonus - Få op til 1.000 kr. i velkomstbonus

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Få en Bwin bonus på op til 1.000 kr.

Den populære spiludbyder med de østrigske rødder, Bwin, er på banen med et flot velkomsttilbud til alle nye kunder. Få en Bwin bonus på op til 1.000 kr. Det er ganske nemt at få fat på velkomsttilbuddet. Du skal blot oprette en spilkonto, foretage en indbetaling, og du kan gå i gang med at drage nytte af tilbuddet. På nedenstående linjer går vi i dybden med tilbuddet, og hvordan du sikrer dig en god start hos Bwin.

Sådan får du fat på bonussen fra Bwin

Det er ganske nemt at få fat på tilbuddet fra spiludbyderen Bwin, men du skal alligevel lige følge med her. Tilbuddet er nemlig ikke en god gammeldaws bonus, men et såkaldt backup-spil hvor du – hvis du skulle tabe første spil – får din indsats retur som et freebet. Lyder det kringlet? Det er det slet ikke. Følg nedenstående trin, og du er i gang med din Bwin bonus.

1: Opret en spilkonto hos spiludbyderen Bwin
Få en Bwin bonus på op til 1.000 kr.
2: Foretag en indbetaling på min. 100 kr.
Du skal indbetale mindst 100 kr. for at få fingrene i en Bwin bonus
3: Få et backup-spil tilsvarende første indskud
Du bestemmer selv om du vil spille live eller pre-match med din Bwin bonus

Step-by-step forklaringer

Der er ikke noget hokus pokus ved denne Bwin bonus, men læs for gods skyld lige op på tilbuddet før du tager imod det. Det gælder i øvrigt for alle tilbud og bonusser hos spiludbyderne.

 1. Opret spilkonto hos Bwin

  Først og fremmest skal du have en spilkonto hos Bwin. Det kan du få ved at klikke på nedenstående grønne knap, og du er allerede godt i gang med tilmeldings-flowet. Du kan oprette en konto fra både mobil, tablet og desktop.

 2. Foretag en indbetaling på min. 100 kr.

  For at få fingrene i den lækre Bwin bonus, skal du indsætte minimum 100 kr. Hvis du ønsker den maksimale bonus skal du indbetale 1.000 kr.

 3. Du modtager nu dit backup spil

  Backup spillet tilsvarer værdien af dit første indskud. Har du indsat 100 kr. får du et backup spil på 100 kr. – har du indsat 1.000 kr. får du et backup spil på 1.000 kr. Du anvender dit spil ved at markere “Anvend backup spil” på din kupon når du afgiver det. Du bestemmer selv hvad du vil spille på – dvs. single, kombi eller Byg-et-Bet. Tilbuddet gælder både for pre-match og live bets.

  Taber du dette backup spil får du indsatsen retur som et freebet. Når du spiller med dit freebet vinder du nettogevinsten.

Regler og vilkår for din Bwin bonus

Det kan altid anbefales at læse regler og vilkår før du tager imod et tilbud hos spiludbyderne. Det gælder således også for denne Bwin bonus. Vi henviser til de fulde regler og vilkår hos spiludbyderen.

Vigtigste regler og vilkår

 • Tilbuddet gælder indtil kl. 23:59 31. december 2023
 • Du kan kun modtage ét tilbud / bonus
 • Du skal foretage en indbetaling for at være berettiget til tilbuddet. Indskuddet skal foretages indenfor 30 dage efter registrering og kan ikke deles op i flere indbetalinger. Minimumindskuddet er 100 kr.
 • Du vil efter første indskud modtage et backup spil på 100% af indskuddet – maksimalt 1.000 kr.
 • Dit backup spil vil være tilgængeligt i syv dage fra indbetaling
 • Backup spillet kan anvendes på enhver type væddemål (single, kombi eller Byg-et-Bet), pre match eller live betting, og enhver sportsgren
 • Når du tilføjer dette backup spil til dit væddemål, vil det være beskyttet. Hvis dit spil afgøres som ”tabt”, så vil du modtage indsatsen fra dit tabte spil som et freebet på op til værdien af din indbetaling
 • Når du spiller med dit freebet beholder du nettogevinsten (altså (indsats x odds) – (indsats) = nettogevinst).
 • Du mister mister backup spil og evt. freebet, hvis disse ikke anvendes indenfor gyldighedsperioden
 • Generelle vilkår og betingelser gælder. Læs alle regler og vilkår hos spiludbyderen.

Fordele ved en Bwin bonus

Tilbuddet om en 1.000 kr. Bwin bonus er ganske fint. Der er ikke nogen ublu gennemspilskrav, som du vil gå kold i. Bevares – du kan stadig tabe dine surttjente penge, hvis du både taber dit første spil (backup spillet) og dit efterfølgende freebet, men sådan er det jo. Her får du trods alt næsten to chancer for at få en gevinst. Du skal bare sørge for at ramme den lige i røven første gang.

Hvor godt er tilbuddet? Det er faktisk ret godt! Fem fordele ved Bwin bonussen.

✔️ Få en Bwin bonus ved et indskud på helt ned til 100 kr.

✔️ Tilbuddet er nemt og bekvemt. Ingen bonuskode, ingen komplicerede regler, ganske lidt med småt, som nemt er til at overse

✔️ Ingen gennemspilskrav, som kan være svære at møde

✔️ Fleksible regler. Du bestemmer selv hvad du vil spille på (live, pre-match, byg-et-bet, og sportsgrene). Ej heller ingen minimumsodds

✔️ Skulle du tabe dit første væddemål har du okay muligheder for at hente indsatsen retur på dit freebet. Det kræver dog, at du kan ramme odds 2.00, da du beholder nettogevinsten ved dit Bwin freebet. Det er ganske standard, at man beholder nettogevinsten ved et freebet.

Om Bwin – spilgiganten med de mange sponsorater

Spiludbyderen Bwin er en international gigant som høster stor popularitet i masser af markeder, men herhjemme lever selskabet dog en lidt mere stille tilværelse. Det er en skam, når nu kerneproduktet er så fedt. Hjemmesiden og app’en (både iOS og Android) tilhører toppen af poppen, og man får heller ikke prædikatet “Kongen af live betting” uden grund. Læs evt. vores anmeldelse for at se hvor begejstrede vi er for netop denne spiludbyder.

Giv spiludbyderen et skud, hvis du mangler en moderne spiludbyder i din porteføje. Og hvorfor ikke lægge fra land med en ganske fornem Bwin bonus?

Bwin bonus – Spørgsmål og svar

Tilbyder Bwin en velkomstbonus?

Ja, du kan få en velkomstbonus på op til 1.000 kr. Man får et såkaldt backup spil, og hvis man taber dette får man et freebet på samme værdi. Du beholder nettogevinsten på dette freebet.

Tilbyder Bwin et freebet?

Det kan man godt sige at de gør. Velkomsttilbuddet på 1.000 kr. er reelt et freebet uden dog helt at være det. Du får et backup spil og skulle du tabe dette, får du et freebet på tilsvarende værdi. Dermed har du to muligheder for at få dit indskud til at vokse.

Skal man benytte en Bwin bonuskode?

Nej, du behøver ikke en Bwin bonuskode for at få fingrene i velkomsttilbuddet fra spiludbyderen. Du skal dog benytte en Bwin bonuskode ved flere af de efterfølgende kampagner, som du kan deltage i.

Hvad er minimumindskuddet for at få en Bwin bonus?

Minimumindskuddet er 100 kr. og du kan indbetale med de mest gængse kreditkort.

Hvordan fungerer freebet-delen af Bwin bonussen?

Skulle du tabe dit såkaldte backup spil, modtager du et freebet på tilsvarende værdi. Når du spiller dit freebet beholder du kun nettogevinsten, så hav det in mente, når du udvælger kampe og odds. Et lille odds vil kun give dig en beskeden nettogevinst.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk