Marathonbet bonus – Vælg mellem to velkomsttilbud

Marathonbet bonus - Vælg mellem klassisk bonus eller freebet

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Modtag klassisk 500 kr. velkomstbonus eller 1.000 kr. freebet

Læs alt om en Marathonbet bonus her på siden. Spiludbyderen med de skyhøje odds, Marathonbet, er på banen med hele to velkomsttilbud. Du kan kun vælge ét af velkomsttilbudene, så læs med her på siden for at finde det tilbud som passer dig bedst.

Hos Marathonbet får du lidt atypisk valget mellem to velkomsttilbud, og det er faktisk et fint tiltag at lade kunden få lidt indflydelse. De to tilbud er MEGET forskellige, så tjek lige op på begge bonusser før du tager imod en af dem.

Tilbud 1: Få Marathonbet bonus på op til 500 kr.

Den først Marathonbet bonus du kan vælge at tage imod, er en klassisk velkomstbonus, som du kender dem. Dvs. et indskud som toppes op med en bonus, og du skal derefter gennemspille både bonus og indskud.

 1. Opret spilkonto hos Marathonbet

  Det første du skal gøre er, at oprette en spilkonto hos Marathonbet. Det gør du ved at klikke på nedenstående grønne knap, og så er du i gang med oprettelses-flowet.

 2. Foretag en indbetaling og benyt bonuskode

  Du skal nu indbetale til din spilkonto og benytte en bonuskode. Du skal minimum indbetale 100 kr. og benytte bonuskoden 500WELCOME – det er vigtigt at du benytter denne kode!

 3. Gennemspil din Marathonbet bonus

  Du skal gennemspille din Marathonbet bonus og dit indskud 5 gange før du kan trække pengene ud. Du bestemmer selv om du vil spille på singler, doubler, tripler osv. Der er dog to krav! Væddemålene skal være live og minimum-odds skal være 1.50 på hvert væddemål.

Så nemt er det at få fat i en klassisk Marathonbet bonus

Det er supernemt at få fingrene i en Marathonbet bonus hos den relativt nye spiludbyder på det danske marked. Du skal blot følge nedenstående nemme trin, og du har spicet din nye spilkonto op med ekstra lir.

1: Opret en spilkonto hos Marathonbet
Marathonbet bonus - få en klassisk velkomstbonus på 500 kr. hos spiludbyderen med de høje odds
2: Indbetal og benyt bonuskode
Du kan lige nu få en Marathonbet bonus på 100% - op til 500 kr.
3: Spil din Marathonbet bonus fri
Den klassiske Marathonbet bonus er på 100% - op til 500 kr,

Tilbud 2: Få et freebet på op til 1.000 kr.

Hvis du ikke er til ovenstående klassiske Marathonbet bonus, kan du i stedet tage imod et 1.000 kr. freebet. Men lad os lige slå fast med det samme, at tilbud 2 er supersvært at finde værdi i. Du skal derfor nøje overveje om det er noget du vil give dig i kast med. Vi synes faktisk, at det er ret svært at se det fornuftige i at tage imod tilbud 2.

1: Opret en spilkonto hos Marathonbet

Først og fremmest skal du være i besiddelse af en spilkonto hos spiludbyderen Marathonbet. Klik på nedenstående grønne knap, og du er godt i gang.

2: Foretag en indbetaling på ml. 50 kr. og 1.000 kr.

Du skal nu indbetale mellem 50 kr. og 1.000 kr. 50 kr. er minimumbeløbet som du kan indbetale, og hvis du vil have det størst mulige freebet skal du indbetale 1.000 kr. Du skal benytte bonuskoden FBAF ved indbetalingen.

3: Gennemspil dit indskud

Nu kommer den tricky part. Du skal nu gennemspille dit indskud 10 gange (10x) til min-odds 3.50. Et væddemål skal indeholde min. tre valg og det samlede odds for spillet skal altså være på mindst odds 3.50. Det er godt nok barske vilkår. I modsætning til ovenstående Marathonbet bonus (tilbud 1) kan du her frit vælge om det skal være live eller pre-match. Når du har opfyldt gennemspilskravene modtager du et freebet på det beløb som du indskud – dvs. mellem 50 kr. og 1.000 kr. Et freebet betyder som altid, at du kan beholde nettogevinsten. Overvej lige igen om du finder værdi i dette tilbud – vi gør ikke!

Sådan får du et 1.000 kr. freebet

Hvis du stik imod al fornuft vælger at tage imod tilbud 2 fra Marathonbet, skal du altså være opmærksom på at du skal gennemspille dit indskud hele 10 gange, på minimum tripler til minimum-odds på 3.50. Tak spids for en skefuld! Det er altså med andre ord meget bedre at tage imod den klassiske Marathonbet bonus (Tilbud 1).

1: Opret spilkonto hos Marathonbet
I stedet for en klassisk bonus kan du også få et 1.000 kr. freebet hos Marathonbet
2: Indbetal med bonuskoden FBAF
Få et freebet på op til 1.000 kr. hos den relativt nye spiludbyder på det danske marked
3: Gennemspil dit indskud i henhold til reglerne
Hvis du ikke vil have en klassisk velkomstbonus, kan du i stedet få et freebet på op til 1.000 kr.

Regler og vilkår

Marathonbet bonus 1 (den traditionelle bonus)
Kampagnen løber i tidsrummet: fra kl. 00:01 d. 16. november 2021 til kl. 23:59 d. 31. marts 2023.

 • Opret en konto hos marathonbet.dk.
 • Foretag en indbetaling på minimum 100 kr., og brug bonuskoden 500WELCOME
 • Du vil modtage 100 % af værdien af din indbetaling på op til maksimum 500 kr., som en indbetalingsbonus, der vil blive krediteret din bonussaldo med det samme.
 • For at få frigivet din Marathonbet bonus, skal du spille din kvalificerende indbetaling plus bonusbeløbet igennem FEM gange til minimum odds 1.50, på enhver Sportsbook begivenhed, som er beskrevet i punkt 8 i disse vilkår og betingelser.
  F.eks.:
  Hvis du indbetaler 100 kr., så får du en Marathonbet Bonus på 100 kr. Du skal omsætte for 1.000 kr. (200 kr. x 5) på væddemål med odds på minimum 1.50 på en Sportsbook begivenhed beskrevet i punkt 8 i disse vilkår og betingelser, for at du kan frigive din indbetalings Bonus.

Vilkår og betingelser for dette tilbud

 • Dette kampagnetilbud gælder kun for nye, danskboende kunder hos marathonbet.dk, som foretager deres første indbetaling ved at bruge bonuskoden 500WELCOME
 • Denne kampagne løber fra kl. 00:01 CET d. 16. november 2021 til kl. 23:59 CET d. 31. marts 2023.
 • For at kvalificere dig til at kunne modtage en Marathonbet bonus, så skal du indbetale minimum 100 kr.
 • Du vil modtage 100 % af værdien af din indbetaling på op til maksimum 500 kr., som en indbetalingsbonus, der vil blive krediteret din bonussaldo med det samme.
 • Værdien af din Marathonbet Bonus på op til 500 kr., afhænger af beløbet, som du indbetaler. Din Marathonbet Bonus kan ikke blive højere end 500 kr.
 • For eksempel:
 • hvis du indbetaler 100 kr. får du en indbetalingsbonus på 100 kr.;
 • hvis du indbetaler 300 kr. får du en indbetalingsbonus på 300 kr;
 • hvis du indbetaler 1000 kr., får du en indbetalingsbonus på 500 kr. på grund af loftet for bonussens størrelse.
 • Bonuskoden skal indtastes i løbet af kampagneperioden og samtidig med, at du foretager din indbetaling i det angivende felt på indbetalingssiden.
 • Hvordan man låser op for bonussen:
 • Din Marathonbet Bonus kan udbetales, når du har spillet din kvalificerende indbetaling plus din Marathonbet Bonus igennem FEM gange med odds på minimum 1.50 (gennemspilskrav).
 • Hvis du indbetaler 100 kr. og modtager en Marathonbet Bonus på 100 kr., skal du omsætte for 1.000 kr. (200 kr. x 5) på væddemål med odds på minimum 1.50 på enhver Sportsbook begivenhed, som beskrevet i punkt 8 i disse vilkår og betingelser, for at du kan frigive din indbetalingsbonus.
 • Hvis du indbetaler mere end 500 kr., så er det kun de første 500 kr., der tælles med i gennemspilskravet. Resten af indbetalingen vil ikke være låst, og kan hæves.
 • Hvis du indbetaler 1.000 kr. vil du kun modtage en Marathonbet Bonus på 500 kr., og omsætningskravet vil kun gælde for indbetalingens første 500 kr. plus de 500 kr. i bonus. Den resterende del på 500 kr. af indbetalingen kan placeres på væddemål til ethvert odds, eller kan når som helst blive udbetalt.
 • Det er kun muligt at bruge denne bonus og opfylde dens gennemspilskrav på marathonbet.dk sportsbook, og ikke på andre spil, der udbydes via hjemmesiden.
 • Det er kun Live (live spil), singler, doubler, tripler og akkumulatorer med odds på minimum 1.50, der tæller med i gennemspilskravet. Placerede væddemål til odds på mindre end 1.50 tæller ikke med. Multispil (systemspil) væddemål, såvel som alle pre-match væddemål, tæller ikke med i gennemspilskravet. Singler, doubler, tripler eller akkumulerende væddemål må kun inkludere Live-udvalg, alle dem, der inkluderer en blanding af pre-match og Live tæller ikke.
 • Et live-væddemål er et væddemål, som indgås på enhver begivenhed, der finder sted i realtid i det øjeblik, dit væddemål accepteres, uanset hvor du finder den pågældende begivenhed på hjemmesiden.
 • Gennemspilskravet skal opfyldes inden for 60 dage efter, at din kvalificerende indbetaling blev foretaget. Når omsætningskravet er opfyldt, så vil din bonus blive overført til din almindelige saldo, hvorefter det er muligt at udbetale alle midler. Opfyldes gennemspilskravet ikke inden for 60 dage, så vil din Marathonbet Bonus og alle gevinster vundet heraf blive fjernet fra din konto.
 • Når dit/dine kvalificerende væddemål placeres, så vil indsatsen først blive trukket fra din hovedkonto. Hvis der ikke er tilstrækkelige midler på din hovedkonto, så vil resten af din indsats blive taget fra din bonussaldo.
 • I en double, trippel eller akkumulator skal det samlede odds på alle valg være på minimum 1.50. Hvis nogen kampe er udsatte eller nogen kampresultater bliver ugyldige, og de samlede odds af dit væddemål er under 1.50, tæller væddemålet ikke med i gennemspilskravet, men væddemålet vil stadig gælde.
 • Det maksimale beløb, der kan overføres til din primære saldo i denne kampagne er 500 kr. Ethvert ekstra beløb, der er tilbage i bonussaldoen, vil blive annulleret.
 • Et væddemål vil først tælle med i gennemspilskravet, når det er gjort op i sin helhed.
 • Alle forsøg på at hæve den oprindelige, kvalificerende indbetaling før gennemspilskravet er opfyldt vil resultere i, at din Marathonbet Bonus og alle gevinster vundet heraf vil blive fjernet fra din konto. Din bonus kan ikke udbetales, før gennemspilskravet er opfyldt.
 • Dette kampagnetilbud kan kun benyttes én gang pr. person.
 • Hvis den oprindelige indbetaling tabes på et væddemål uden at gennemspilskravet er opfyldt, så kan du foretage yderligere indbetaling(er) (som ikke vil kvalificere dig til yderligere bonus), som så kan bruges til at foretage væddemål, der kan opfylde gennemspilskravet i forbindelse med denne kampagne.
 • Væddemål, hvor der bruges Freebets, såvel som Cash Out eller Redigerede væddemål, er ikke inkluderet i kampagnen.
 • Væddemål, der foretages med din bonussaldo, tæller med i det nødvendige gennemspilskrav.
 • Marathonbet forbeholder sig retten til at ændre eller annullere denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt og uden forudgående varsel.


Marathonbet bonus 2 (freebet’et)
Kampagnen løber i tidsrummet: fra kl. 00:01 d. 21. april 2022 til kl. 23:59 d. 31. marts 2023.

 • Opret en konto hos marathonbet.dk.
 • Foretag en indbetaling på mindst 50 kr. ved at bruge bonuskoden FBAF
 • Du vil modtage et gratis væddemål (”Freebet”), der svarer til 100 % af dit indbetalingsbeløb, op til maks. 1000 kr., som vil blive sat ind på din konto, så snart du har opfyldt gennemspilskravene.
 • For at kvalificere dig til denne kampagne skal du omsætte dit indbetalingsbeløb ti (10) gange ved at indgå et eller flere Kvalificerende Væddemål på enhver Sportsbook-begivenhed.
 • Et kvalificerende væddemål er et væddemål, der opfylder følgende krav og skal:
  være et pre-match eller Live (live spil) akkumulerende væddemål med tre eller flere valg;
  være på enhver Sportsbook-begivenhed;
  være indgået med kombinerede odds på minimum 3.50;
  være indgået og afgjort inden for 90 dage efter det tidspunkt, bonuskoden blev brugt.

Vilkår og betingelser for dette tilbud

 • Dette kampagnetilbud gælder kun for nye, danskboende kunder hos marathonbet.dk, som foretager deres første indbetaling ved at bruge bonuskoden FBAF
 • Denne kampagne løber fra kl. 00:01 CET d. 21. april 2022 til kl. 23:59 CET d. 31. marts 2023.
 • For at kvalificere sig til denne kampagne, skal man foretage en indbetaling på mindst 50 kr. ved at bruge bonuskoden FBAF og derefter omsætte dit indbetalingsbeløb ti (10) gange på enhver Sportsbook begivenhed med odds på minimum 3.50, ligesom der står skrevet i
 • Sådan virker kampagnen.
 • Hvis du opfylder de kvalificerende krav vil du modtage et Freebet, der svarer til 100 % af dit indbetalingsbeløb, op til maks. 1000 kr., som vil blive sat ind på din konto, så snart du har opfyldt gennemspilskravene.
 • For eksempel:
 • Hvis du foretager en indbetaling på 100 kr., skal du indgå og afgøre væddemål med en værdi á 1000 kr. (10 x indbetaling á 100 kr.) med odds på minimum 3.50 for at modtage et Freebet á 100 kr.
 • Hvis du foretager en indbetaling på 500 kr., skal du indgå og afgøre væddemål med en værdi á 5000 kr. (10 x indbetaling á 500 kr.) med odds på minimum 3.50 for at modtage et Freebet á 500 kr.
 • Hvis du foretager en indbetaling på 1000 kr. eller mere, tæller kun de første 1000 kr. med i spillekravet. Du skal indgå og afgøre væddemål med en værdi på 10.000 kr. (10 x indbetaling á 1000 kr.) med odds på minimum 3.50 for at modtage et Freebet á 1000 kr.
 • Hvis Freebets ikke bliver brugt, udløber de syv dage efter, at de er blevet krediteret
 • Bonuskoden skal indtastes i løbet af kampagneperioden og samtidig med, at du foretager din indbetaling i det angivende felt på indbetalingssiden.
 • Kun de første 1000 kr. af din indbetaling tæller med i denne kampagne. Værdien af dit Freebet er baseret på dit indbetalingsbeløb og kan maks. være på 1000 kr.
 • Gennemspilskravet til denne kampagne skal opfyldes inden for 90 dage efter det tidspunkt og den dato, du foretager din Kvalificerende Indbetaling. Hvis gennemspilskravet ikke er opfyldt inden for denne periode vil deltagere ikke kunne kvalificere sig til denne kampagne, og der vil ikke blive tildelt noget Freebet
 • Kun Kvalificerende Væddemål, der er afgjort inden for 90 dage efter det tidspunkt, bonuskoden blev brugt, tæller med i gennemspilskravene.
 • Dit Kvalificerende Væddemål skal være et pre-match eller Live (live spil) eller akkumulerende væddemål med tre eller flere valg, og de sammenlagte odds skal være på minimum 3.50. Alle andre væddemål, inklusiv singler og doubler uden begrænsninger, permutationsvæddemål, såvel som væddemål, der blev indgået ved brug af Freebets eller Bonussaldo, tæller ikke med som Kvalificerende Væddemål i denne kampagne.
 • Hvis nogen kampe udsættes, og dit akkumulator væddemål har mindre end tre valg, eller de samlede odds er under 3.50, så vil dette ikke tælle med i gennemspilskravet, men væddemålet vil stadig gælde.
 • Permutationer, der inkluderer trippler, 4-folds eller 5-folds, og så videre, tæller ikke med som Kvalificerende Væddemål, uanset antallet af valg eller oddsene på disse valg.
 • Kun afgjorte væddemål tæller med i gennemspilskravene.
 • Væddemål, som er blevet Cashed Out eller Redigeret tæller ikke med som Kvalificerende Væddemål i denne kampagne.
 • Hvis det oprindelige indbetalingsbeløb er tabt, vil det kræve yderligere indbetalinger og væddemål for at opfylde gennemspilskravene.
 • Et Freebet skal indgås på hvilket som helst marked som et single-væddemål på enhver Sportsbook-begivenhed. Hvis dit valg eller begivenheden, som du indgik dit Freebet på, bliver ugyldigt i overensstemmelse med Marathonbets Vilkår og betingelser, så vil du kunne indgå det Freebet på et andet valg.
 • Gevinsterne fra Freebet-indsatser kommer i form af penge, der kan udbetales, og vil blive sat ind på din hovedsaldo; men din Freebet-indsats vil ikke blive udbetalt med nogen gevinster.
 • Denne kampagne er kun gyldig for ét Freebet per person.
 • Ugyldige væddemål tæller ikke med som Kvalificerende Væddemål i denne kampagne.
 • Marathonbet forbeholder sig retten til at ændre eller annullere denne kampagne på et hvilket som helst tidspunkt og uden forudgående varsel.

Generelle vilkår og betingelser

 • Læs altid samtlige regler og vilkår før du tager imod et tilbud.
 • Deltagere skal være 18 år eller derover. Tilmeldinger fra mindreårige deltagere annulleres.
 • Sene, ufuldendte eller på anden måde ikke-kvalificerede tilmeldinger vil ikke være gyldige for denne kampagne.
 • Medmindre andet er angivet, kan dette tilbud ikke bruges i kombination eller sammen med andre tilbud eller kampagner fra Marathonbet.
 • For kampagner, hvor der er krav om at placere et kvalificerende væddemål, kan et væddemål kun blive brugt med udgangspunkt i én kampagne. Hvis et bestemt væddemål opfylder de kvalificerende krav for mere end en kampagne, vil væddemålet blive allokeret til en kampagne på basis af følgende prioritet:
 • indtastning af en bonuskode
 • modtagelse af et e-mailtilbud;
 • det nærmeste sluttidspunkt for kampagnen.
 • Tilmeldinger foretaget af kunder, der er udelukket eller på anden måde begrænset i deres evne til at placere et kvalificerende væddemål på deres konto, kan ikke tage del i dette kampagne.
 • Deltagere anses for at have accepteret disse generelle vilkår og betingelser og de generelle kampagnevilkår, og erklærer sig enig i at være pålagt dem, når de deltager i denne kampagne. Alle Marathonbets vilkår og betingelser gælder og kan findes her.
 • Denne kampagne er ikke åben for ansatte eller nærmeste familiemedlemmer til ansatte i Marathonbet, virksomheder i Marathonbet-gruppen eller enhver virksomhed, der er involveret eller associeret med kampagnen, herunder, men ikke begrænset til, trykkere eller agenter.
 • Freebets eller Bonusser kan under ingen omstændigheder refunderes eller overføres.
 • Det er deltagerens eget ansvar at sikre at alle kontaktoplysninger er korrekte og gyldige i kampagneperioden. Marathonbet er ikke ansvarlige for forkerte eller ufuldendte kontaktoplysninger.
 • Freebets eller Bonusser skal kun uddeles i overensstemmelse med gældende lovgivning, i overensstemmelse med disse generelle vilkår og betingelser og kampagnevilkårene for denne specifikke kampagne. Hvis Marathonbet med rimelighed mener, at en deltager har handlet ulovligt, bedragerisk eller ikke har handlet i uoverensstemmelse med disse generelle vilkår og betingelser, samt kampagnevilkårene og/eller Marathonbets vilkår og betingelser i forbindelse med deltagelse i denne kampagne, og/eller deltageren udøver nogen former for forbudte aktiviteter, som angivet i afsnit 1.7.3 i Marathonbets Vilkår og betingelser , forbeholder vi os retten til at afvise eller annullere deltagerens Freebets eller Bonusser.
 • Bortset fra i sager om dødsfald eller personskade, som følger af uagtsomhed, eller i tilfælde af ethvert andet ansvar, der ikke ved lov kan begrænse eller udelukkes, kan Marathonbet og et af dets associerede selskaber og agenter ikke holdes ansvarlige for udsættelse, annullering, forsinkelse eller ændringer i tildelingen af Freebets eller Bonusser uden for Marathonbets passende kontrol.
 • Ved at deltage i denne kampagne accepterer du, at Marathonbet og eventuelle associerede selskaber kan bruge de oplysninger, der er indsamlet i denne marketingkampagne eller kundehåndteringsrelation, udelukkende til de formål, der er nødvendige for administration af denne kampagne.
 • Visse begivenheder kan forekomme grundet regulerende og/eller juridiske krav, tekniske vanskeligheder og/eller andre årsager, der ligger uden for Marathonbets kontrol, og som kan resultere i, at Marathonbet forlænger, afviser, kræver tilbage, annullerer, afslutter, ændrer eller suspenderer disse vilkår og betingelser og/eller kampagnevilkårene og/eller uddelingen af Freebets eller Bonusser på hvilket som helst tidspunkt inden kampagnens afslutning.
 • Deltagelser, der ikke fuldt ud overholder disse generelle vilkår og betingelser og kampagnevilkårene, diskvalificeres.
 • Arrangør: Marathon Alderney Limited (opererende under navnet “Marathonbet”), er registreret på adresse 2 Victoria Street, Alderney, GY9 3UF, Guernsey. Marathon Alderney Limited er et firma registreret i Alderney i Guernsey under firma-registernummer 1686, og kan kontaktes via følgende kanaler, der er listet her.
 • Disse vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning, og enhver retssag på basis af disse vilkår og betingelser skal behandles i, og kun i, domstole i Danmark. Du accepterer hermed at følge disse domstoles jurisdiktion og accepterer yderligere, at de er et bekvemmeligt forum for dig.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk