FA Cup live streaming – se verdens ældste pokalturnering

Spil på og se FA Cup live streaming hos spiludbyderne
Artikelfoto: Unsplash

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Er du på udkig efter FA Cup live streaming er du kommet til det rette sted. Vi viser dig nemlig hvordan du kan se verdens ældste pokalturnering hos spiludbyderne. Og det bedste af det hele? Det er ganske gratis – du skal blot have penge på kontoen.

FA Cup live streaming – sådan gør du

Hvis du har lyst til at live streame FA Cuppen, så skal du blot have en spilkonto med penge på hos en af nedenstående spiludbydere. Der kræves ganske enkelt ikke mere. Har du ikke en konto hos spiludbyderne, så tager det blot nogle få minutter at oprette en spilkonto. Og nåh ja, så kan du jo også sætte et lille bet på FA Cuppen eller en af de tusindvis andre kampe som spiludbyderne dagligt tilbyder odds på.

Følg disse nemme trin – det tager blot et par minutter

  1. Opret en spilkonto hos en af nedenstående spiludbydere

    Du skal have en spilkonto hos spiludbyderne for at kunne live streame FA Cuppen. Det tager blot et par minutter at oprette en konto.

  2. Sørg for at der er penge på kontoen

    Eneste krav for at få adgang til en omgang lækker FA Cup live streaming er, at der er penge på din spilkonto. Du skal derfor foretage et indskud. Du kan vælge at overføre ml. 40 kr. og 100 kr. til din spilkonto – alt afhængig af hvilken spiludbyder du vælger.

  3. 1-2-3: Så har du adgang til FA Cup live streaming

    Ja, det er ikke sværere end det. Nu kan du live streame alskens FA Cup-bold på din favorit device (mobil, tablet eller desktop).

Spil på og se FA Cup live streaming hos Unibet

Den populære spiludbyder Unibet har markedets måske største udvalg af live streaming. På programmet finder vi naturligvis også den traditionsrige FA Cup, som altid byder på et hav af overraskelser.

Det tager kun et par minutter, og så er du klar til FA Cup live streaming hos Unibet. Opret en spilkonto og indbetal min. 40 kr. og så er du klar. Hos Unibet kan du tilmed indbetale via MobilePay og Apple Pay, så det bliver ikke nemmere.

1: Opret spilkonto hos Unibet
Se masser af FA Cup live streaming hos Unibet
2: Indbetal min. 40 kr. til din spilkonto
Indbetal min. 40 kr. til din spilkonto og du er klar til live streaming
3: Spil på og se masser af FA Cup live streaming
Spil på og se FA Cup live streaming hos spiludbyderen Unibet

Spil på og se FA Cup live streaming hos Bet365

Mægtige Bet365 er naturligvis og på banen med live streaming af den traditionsrige FA Cup. Den engelske spiludbyder tilbyder desuden live streaming af en masse europæiske top-ligaer.

Oprettelse af en spilkonto tager ganske få minutter, og som hos alle andre spiludbydere er det et krav at du har penge på kontoen. Hos spiludbyderen med hovedsæde i Stoke kan du nøjes med at indbetale 50 kr. på din spilkonto, og så har du adgang.

1: Opret en spilkonto hos Bet365
Spil på og se FA Cup live streaming hos Bet365
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Bet365 byder på masser af live streaming hvis du har penge på kontoen
3: Spil på og se masser af FA Cup live streaming
Se engelsk pokalbold hos Bet365

Spil på og se FA Cup live streaming hos LeoVegas Sport

LeoVegas Sport er en af de mindre aktører på det danske marked, som byder på FA Cup live streaming. Spiludbyderen har stor fokus på sit online casino, og derfor kan man nogle gange opleve at sportsbook’en bliver en smule forsømt. Det bliver der rettet op på med en omgang live streaming af engelsk pokaldrama.

Det tager et par minutter at oprette en konto hos LeoVegas Sport, og løvernes konge kræver naturligvis også en spilkonto med midler på. Du kan minimum indsætte 100 kr. på spilkontoen, men så har du naturligvis også en sjat til et væddemål eller to, hvis du lyster det.

1: Opret spilkonto hos LeoVegas
Spil på og se FA Cup live streaming hos LeoVegas Sport
2: Indbetal min. 100 kr. til din spilkonto
Se masser af engelsk pokalfodbold hos LeoVegas Sport
3: Spil på og se FA Cup live streaming
LeoVegas Sport viser masser af FA Cup live streaming

Spil på og se FA Cup live streaming hos Betfair

Spillebørsen Betfair tilbyder også livestreaming af “The Emirates FA Cup”, som turneringen hedder i disse år. Du kan naturligvis se alle kampe – fra de mere obskure opgør i de første runder til den traditionsrige finale på Wembley.

Det er ganske nemt at oprette en konto – og du bestemmer selv om du vil oprette en konto hos Betfair eller Betfair Spillebørs. En spilkonto kan benyttes hos begge produkter. Du kan indbetale via Apple Pay – og mindsteindkuddet er blot 50 kr.

1: Opret en spilkonto hos Betfair
Se FA Cup live streaming hos Betfair - både Betfair og Betfair Spillebørs viser alle kampene fra den engelske pokalturnering.
2: Indbetal min. 50 kr. til din spilkonto
Betfair byder på masser af live streaming af den traditionsrige pokalturnering.
3: Spil på og se FA Cup live streaming
Live streaming af den engelske pokalturnering finder du hos Betfair.

Live stream fodbold hos spiludbyderne

Kan du slet ikke få nok af live streaming? Live stream fodbold hos spiludbyderne. Læs vores artikel om de mange muligheder.

Bag om den traditionsrige pokalturnering

Der findes næppe en national pokalturnering med så stolte traditioner som den engelske FA Cup. Pokalturneringen har med 150 år på bagen gjort sig fortjent som verdens ældste pokalturnering. Vi skal helt tilbage til 1871–72-sæsonen for at finde de første kampen i Cuppen. Dengang var der kun 15 klubber med – dvs. tre af dem trak sig uden at spille, så vinderklubben Wanderers F.C. kom lidt nemmere til triumfen end nutidens klubber. I dag kan alle engelske klubber fra de 10 bedste rækker deltage i turneringen samt nogle få klubber fra Wales. Tidligere kunne klubber fra Skotland og Irland også deltage, men det kan de ikke længere. Sammenlagt giver det over 760 klubber, som sigter imod den traditionsrige finale på Wembley.

De mange hundrede klubber åbner naturligvis også op for et hav af overraskelser. Der findes ikke “seedning” som sådan, men højere rangerende klubber træder naturligvis ind senere i turneringen. Går man hele vejen kan man som klub risikere at spille hele 14 kampe. Det sker dog aldrig, da vindere ikke findes bl.a. de først indtrædende klubber. En Premier League-klub skal dog minimum vinde 6 kampe for at løfte trofæet. Vinderen af turneringen får ud over en god portion hæder også lov til at deltage i Europa League samt den årlige FA Community Shield-kamp.

Siden 2008 har pokalturneringen også budt på to spændende semifinaler på Wembley. Kritikere mener, at det er en uretfærdig fordel for London-klubberne og at det tager lidt af pynten af finalen på selvsamme stadion. Ikke desto mindre er semifinalerne dog en realitet, og formatet giver fodboldhungrende fans to ekstra knald-eller-fald kampe i forsommeren.

Historiske facts

Vidste du at Arsene Wenger har vundet FA Cuppen hele 7 gange? I 1998, 2002, 2003, 2005, 2014, 2015 og 2017 løftede franskmanden trofæet med Arsenal.

I 2012 blev Didier Drogba den første spiller, der scorede i fire finaler. Det skete naturligvis for Chelsea.

Arsenal er den mest vindende klub i turneringens historie med 13 trofæer.

I 2011-2012-sæsonen deltog 763 klubber i turneringen, hvilket er ny rekord.

I 2019 blev Manchester City det første engelske hold, der vandt “The Treble” eftersom de allerede havde vundet Liga Cuppen og Premier League-titlerne.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk