BonusWheel med 90 gratis chancer venter på dig hos Spillehallen.dk

Få gratis spins på BonusWheel hos Spillehallen.dk

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Få 3 gratis spins på BonusWheel hos Spillehallen.dk i 30 dage!

Der er mange gode grunde til at besøge Spillehallen.dk. Udover deres flotte velkomstilbud til alle nye kunder på 175 kroner, så får alle aktive spillere adgang til det store lykkehjul. Det hedder BonusWheel, og her kan du vinde op til 1.000 kroner per spin. Der er ingen begrænsning på, hvor mange gange du kan vinde, så kryds fingre og spin med hjulet!

Du får 3 gratis chancer om dagen. Tilbuddet gælder i 30 dage fra du har foretaget din første valgfrie indbetaling. Alle gevinster udbetales i poletter, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Der er bare et andet ord for kontanter. Poletterne kan nemlig frit udbetales eller bruges på Baker Street eller nogle af de mange andre eksklusive danske spilleautomater, du finder inde hos Spillehallen.dk.

Rammer du tre nitter i dag, så prøver du selvfølgelig bare igen i morgen. Her venter 3 nye gratis chancer!

Sådan får du 3 gratis spins om dagen i 30 dage

Klik på nedenstående grønne knap og opret en konto hos Spillehallen.dk

Når kontoen er oprettet, vil du modtage en e-mail med et verificeringslink. Klik på linket og log så ind med NemID.

Du får 75 kroner i velkomstgave, men laver du en indbetaling på minimum 100 kroner, får du 100 kroner ekstra oveni hatten + du får 30 dages adgang til BonusWheel. Det er 30 x 3 gratis chancer, så det er altså en ganske god fidus!

Det med småt

Du skal lave en indbetaling for at få adgang til BonusWheel, og din første indbetaling udløser samtidig en bonus på 100 kroner. Denne skal kun gennemspilles én gang, før pengene kan udbetales

Du får tildelt 3 gratis spins på BonusWheel om dagen, og du kan benytte tilbuddet i 30 dage. Husk du selv skal logge ind på dagen for at få dine spins. Alle gevinster vundet på BonusWheel udbetales i form af poletter. Disse kan frit bruges på samtlige spilleautomater inde hos Spillehallen.dk, og der er ingen gennemspilskrav tilknyttet. Poletterne kan altså frit omveksles til kontanter og hæves, hvis du foretrækker dette.

Ved ny indbetaling nulstilles systemet, og du får igen tildelt 30 dages adgang til 3 daglige spins på BonusWheel.

Husk altid at læse spiludbyderens regler og vilkår, når du spiller casino på nettet.

Brug dine BonusWheel gevinster til en tur med Orient Expressen

Du kan vinde op til 1.000 kroner på et spin på BonusWheel, og der er ingen grænser for, hvor mange gevinster du kan få på dine gratis spins. Pengene kan efterfølgende frit hæves, men hvorfor ikke ride på bølgen, når du nu har held i sprøjten og prøve lykken på en af de mange eksklusive danske spilleautomater?

Vi anbefaler at du hopper på Orient Expressen, for hvis tingene kører på skinner for dig, så er det bestemt en af de sjoveste spilleautomater, der findes. Orient Expressen er ikke overraskende et af de mest populære spil hos Spillehallen.dk. Her finder du tre fremragende bonusspil og en masse unikke features såsom nudge og linjespil. Se om du kan ramme elefantspillet eller det legendariske futtog-spillet, hvor du kan komme ind og kører i den midterste ring. Begge bonusspil er sjove, og du har selvfølgelig chancen for at vinde op til 60 Jackpotspil. Og spiller du med max indsats, så er Guld Jackpotten typisk helt oppe på 300.000 kroner!

Indsatsen på Orient Expressen er enten 25 øre – 50 øre – 1 krone – 2 kroner, og du betaler med poletter.

Når du har kørt Orient Expressen i bund, så overvej også lige at kigge forbi Baker Street automaten og vind penge i selskab med en piberygende Sherlock Holmes. Den spilleautomat kan du i øvrigt læse mere om i vores artikel med de 7 fede eksklusive danske spilleautomater.

Derfor har Spillehallen.dk vores varmeste anbefaling

Spillehallen.dk har i den grad noget godt at tilbyde de danske spillefugle. Det er nemlig her, du finder alle de fede spil, du kender nede fra spillehallerne, og der er faktisk gjort en stor indsats for, at din spiloplevelse minder om den, du finder ude i den fysiske verden. Du kan således ’spærre en automat’, og når du får Jackpotspil, så ringer automaten – præcis ligesom du kan opleve det nede på dit lokale værtshus en sen nattetime.

Derudover har Spillehallen.dk valgt at gå imod tendensen med komplicerede gennemspilskrav og begrænsninger. Alle kampagner, bonusser og freespins har maksimalt et gennemspilskrav på 1. Det vil sige, at du kun skal spille beløbet igennem én gang, og det er præcis 10 gange bedre end hvad der er fastsat som gældende minimumskrav for bonusser – og hvad du derfor ser hos næsten alle andre spiludbydere.

Velkomsttilbuddet til nye spillere er også i en klasse for sig. Du får 75 kroner blot for at oprette din konto og 100 kroner i bonus, hvis du foretager en indbetaling. Derudover får du adgang 3 x 30 gratis spins på BonusWheel, hvor du kan vinde op til 1.000 kroner per spin.

Læs hele vores anmeldelse af Spillehallen.dk.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk