Få et 200 kr. freebet på VM i fodbold for kvinder

Få et 200 kr. freebet på VM i fodbold for kvinder hos Cashpoint

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

VM i fodbold for kvinder er i fuld gang i Australien og New Zealand, og spiludbyderen Cashpoint giver dig lige nu lidt ekstra lir på turneringen. Få et 200 kr. freebet på VM i fodbold for kvinder. Reglerne er superenkle. Spil for 200 kr. på fodbold-VM for kvinder, og hvis du taber dit spil får du et freebet på 200 kr.

Det giver dig en ekstra chance for at hente det tabte tilbage. Følg nedenstående nemme trin, og du har lige pludselig spicet VM i fodbold for kvinder 2023 op med en lille gardering.

Sådan får du et freebet på VM i fodbold for kvinder

Det er som nævnt yderst simpelt at spice VM i fodbold op med ekstra lir hos spiludbyderen Cashpoint. Du skal blot følge nedenstående nemme trin, og du har en lille gardering.

  1. Opret en spilkonto hos Cashpoint

    Du skal først og fremmest være i besiddelse af en spilkonto hos Cashpoint. Du opretter en konto ved at klikke på nedenstående grønne knap. Hvis du allerede har en konto, kan du blot hoppe videre til næste punkt.

  2. Spil på VM i fodbold for kvinder 2023

    Spil nu for minimum 100 kr. på VM i fodbold for kvinder 2023. Du bestemmer helt selv hvad du vil spille på – undtagen odds-boosts. For at få den maksimale værdi ud af dette tilbud skal dit første spil på VM-slutrunden være på præcist 200 kr., da tilbuddet er et match-tilbud – op til 200 kr.

  3. Få dit freebet på VM i fodbold for kvinder

    Hvis du taber dit kvalificerende spil på kvinde-VM i fodbold, får du et tilsvarende freebet (op til 200 kr.). Hvis du vinder dit væddemål beholder du blot gevinsten som altid. Husk på at når du spiller med et freebet er det altid kun nettogevinsten, som du beholder. Ergo skal du ikke fedte alt for meget med oddsene.

Så nemt er det at spice VM i fodbold 2023 op

Du får en ekstra forsikring på VM i kvindefodbold 2023 hos spiludbyderen, og det er jo altid rart. Det giver dig muligheden for at spille på en høj-oddser, som i sagens natur er lidt af en chance at tage. Du kan naturligvis også bare bruge den ekstra forsikring på et mindre odds, og se det som hvad det er – en lille ekstra chance.

1: Opret spilkonto hos Cashpoint
Du får et 200 kr. freebet hos Cashpoint når du spiller på VM i kvindefodbold 2023
2: Spil på VM i fodbold for kvinder
Få et freebet på op til 200 kr. hos Cashpoint når du spiller på VM i fodbold for kvinder 2023
3: Modtag et VM-freebet hvis du taber
Spil på VM i fodbold for kvinder og få et freebet på op til 200 kr. hos spiludbyderen Cashpoint

Tilbuddet gælder hele VM-slutrunden

Tilbuddet om et freebet på op til 200 kr. gælder for hele VM-slutrunden i juli-august. Det betyder, at du kan drage nytte af tilbuddet helt til og med VM-finalen d. 20. august. Det betyder, at du har en hel måned til at finde lige præcis det spil, som du mener er bedst for at kvalificere dig til tilbuddet.

Du kan følge VM i fodbold for kvinder 2023 på TV3, Viaplay (streaming) og hos flere udenlandske tv-kanaler. Bl.a. tyske ARD og engelske BBC.

Regler og vilkår

Det er som altid en god idé at læse regler og vilkår igennem før du tager imod et tilbud fra en spiludbyder. Der er ikke meget hokus-pokus over dette fine tilbud fra spiludbyderen Cashpoint.

Freebet-kampagnen begynder den 19/07/2023 (kl. 11:00 CET) og afsluttes d. 20/08/2023 (kl. 23:59 CET).

Denne kampagne er underlagt:
* de specifikke betingelser for deltagelse i kampagnen
* de generelle freebet-betingelser
* de generelle vilkår og betingelser for Cashpoint Malta Ltd.

For at være berettiget til at deltage skal man være:
* mindst 18 år.
* bosiddende i Danmark (bestemt under registrering)
* have en verificeret kundekonto.

Denne kampagne er underlagt følgende betingelser:
* Spilkuponen må udelukkende indeholde spil fra VM i fodbold for kvinder, der finder sted mellem d. 19/07/2023 (kl. 11:00 CET) og 20/07/2023 (kl.23:59).
* Alle væddemålstyper (pre-match, live, single, kombination, systemspil og multiway bets) er tilladt, undtagen odds boost væddemål.
* Kunden skal placere et væddemål på mindst DKK 100 (rigtige penge, ikkebonuspenge) og tabe væddemålet for at modtage et freebet på mindst 100 kr.
* Kun det første væddemål på mindst 100 kr. som er placeret i kampagneperioden, tæller med i kampagnen.
* Kampagnen kan benyttes én gang online og én gang på fysisk member.card pr. kundekonto.
* Freebet-beløbet svarer til beløbet af væddemålsindsatsen. Hvis du f.eks.spiller 150 kr. og taber væddemålet, får du et freebet på 150 kr.
* Deltagelse kræver, at du placerer væddemålet online og/eller fysisk på member.card via en verificeret spilkonto.
* I tilfælde af udbetaling eller annullering af en kvalificeret kupon, f.eks. på grund af annullering af et eller flere spil annulleres deltagelse i kampagnen.
* Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen, når den tilsvarende kupon,der udløser Freebet, er blevet klassificeret.
* Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 200 kr. online, og étfreebet á op til 200 kr. på member.card i kampagneperioden.5.

Det modtagne freebet er underlagt følgende betingelser:

* Freebet (ikke en bonus) vises på spilkuponen, når et spil er valgt i overensstemmelse med kampagnebetingelserne og føjes til kuponen.
* Freebet skal bruges inden for 30 dage. Det bliver ugyldigt efter dette tidspunkt.
* Freebet skal bruges 1x på en sportsindsats, og flere begivenheder kan kombineres fra vores brede udvalg af sportsgrene.
* Freebet kan kun bruges på enkelt- eller kombinationsindsatser.
* Hvis freebettet bruges på en begivenhed som annulleres/aflyses vilfreebettet blive ugyldigt, og et nyt freebet vil ikke blive givet.
* Systemvæddemål og flervejsspil er ikke tilladt.
* Freebet kan ikke bruges, hvis et væddemål allerede er placeret på et modsatrettet udfald.
* I tilfælde af et kvalificeret væddemål modtager kunden sine gevinster minus freebet-indsatsen. Eksempel: I tilfælde af et vellykket freebet meden indsats på DKK 100 og odds på 2,5, vil det udbetalte beløb (nettogevinst) være DKK 150 (DKK 250 gevinst minus DKK 100 freebet =DKK 150 fortjeneste).

Udbetalinger er ikke tilladt, hvis det placerede væddemål var et gratis spil.

* Cashpoint forbeholder sig ret til at beskytte sig mod misbrug (multipel brug af den samme person, IP-adresse eller enhed eller i tilfælde af mistanke om organiseret brug: spillerkarteller, syndikater, ‘sikre væddemål’ osv.) Og vil nægte adgang til spillere i yderligere kampagner, hvis der opstår sådanne hændelser.
* Cashpoint er berettiget til når som helst at ændre eller afslutte kampagnen uden angivelse af nogen grund, herunder på grund af tekniske fejl, computervirus, manipulation osv.
* Beslutninger truffet af Cashpoint er absolutte og endelige til enhver tid.
* Der er ingen ret til at klage.

Læs regler og vilkår på spiludbyderens hjemmeside.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk