Få 500 kr. risikofrit spil på Champions League-finalen

Få risikofrit spil på 500 kr. på Champions League-finalen

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Det er tid til årets Champions League-finale, og spiludbyderen Mr Green Sport er på banen med et lækkert tilbud til alle nye kunder. Spil risikofrit for 500 kr. på finalen mellem Manchester City og Inter. Du bestemmer selv hvad du spiller på – og til hvilket odds.

Hvis du ikke vinder dit væddemål på CL-finalen, får du indsatsen retur uden yderligere dikkedarer. Se dét er da et tilbud, der vil noget! Læs med på denne side, og spice Champions League-finalen lørdag d. 10. juni op med risikofrie lækkerier!

Så nemt er det at få et risikofrit spil på Champions League-finalen

Det er utroligt nemt at få fingrene i et risikofrit spil på Champions League-finalen mellem Manchester City og Inter på Atatürk Olympiske Stadion i Istanbul, lørdag d. 10. juni 2023 kl. 21.00. Du skal blot følge nedenstående nemme trin, og du har lynhurtigt lidt ekstra på højkant.

 1. Opret spilkonto hos Mr Green Sport

  Du skal først og fremmest være i besiddelse af en konto hos den populære spiludbyder Mr Green Sport. Det tager ganske få minutter at oprette en spilkonto, og så kan du hoppe videre til næste trin. Klik på nedenstående grønne knap for at oprette en spilkonto. Du skal indbetale via den specielle kampagneside, så klik på nedenstående grønne knap.

 2. Indbetal min. 500 kr. til spilkontoen

  Du skal have penge på kontoen for at kunne spille på Champions League-finalen. Det giver lidt sig selv. For at få fingrene i tilbuddet om et risikofrit spil på 500 kr., skal du indbetale minimum 500 kr. Du bestemmer selv om du vil indbetale mere – men det er altså det beløb du skal indbetale, for at drage nytte af tilbuddet. Du kan bl.a. indbetale med MobilePay, så det er der ingen ben i.

 3. Spil for 500 kr. på Champions League-finalen

  Du skal nu sætte et spil for 500 kr. på Champions League-finalen. Du bestemmer selv hvad du vil spille på; 1X2, over/under, ciffertips, første målscorer eller noget helt andet. Du kan også spille live mens kampen er i gang, hvis du gerne lige vil se kampen an. Eneste krav er, at du ikke kombinerer dit spil med andre events – f.eks. en ishockey-kamp eller lignende. Hold dig til Champions League-finalen så du ikke går galt i byen! BUM – du har nu spicet en fed Champions League-aften op med ekstra lir.

Champions League-finale lir i tre nemme trin

Det er utrolig nemt at få fat i det generøse tilbud fra spiludbyderen Mr Green Sport. Du skal blot følge de tre nemme trin, og Champions League-finalen anno 2022/2023 Manchester City – Inter er lynhurtigt en smule mere spændende.

1: Opret spilkonto hos Mr Green Sport
Få risikofrit spil på 500 kr. på Champions League-finalen hos spiludbyderen Mr Green Sport
2: Indbetal min. 500 kr. til spilkontoen
Du kan nu spille på Champions League-finalen uden at kunne tabe. Det gør du hos Mr Green Sport.
3: Spil for 500 kr. på Champions League-finalen
Du kan spille for 500 kr. på Champions League-finalen Manchester City - Inter uden at kunne tabe

Vinder Man City eller Inter pokalen med de store ører?

Ikke overraskende er Manchester City storfavorit i Champions League-finalen 22/23. Pep Guardiolas tropper har knust al modstand på vejen til finalen og i den hjemlige Premier League, og det er svært at se Inter kunne true de lyseblå fra Manchester. Men en finale er nu en finale med sit eget liv, så hvem ved hvad der sker?

Manchester City giver i skrivende stund blot odds 1.50, uafgjort giver 4.70, mens du får mægtige 6.75 på Football Club Internazionale Milano. Tilbuddet om et risikofrit spil på 500 kr. er en oplagt mulighed for at gamble på et lidt højere odds end du normalt ville vælge, så du kan faktisk vinde hele 3.375 kr. hvis du satser på Inter-sejr til odds 6.75 (1X2) i ordinær tid.

Eller hvad med odds 2.65 på X2 – så du vinder ved uafgjort eller Inter-sejr i ordinær spilletid? Erling Haaland er storfavorit til både at score i kampen og blive første målscorer. Pt. får du henholdsvis odds 1.77 og 3.25 på disse to udfald, som bestemt ikke er usandsynlige. Lad os krydse fingre for en spændende finale, som forhåbentlig bliver langt mere spændende end spiludbyderne lige regner med 🤞

Regler og vilkår for tilbuddet

Tilbuddet om et 500 kr. risikofrit spil på Champions League-finalen er gældende fra d. 1. juni kl. 12:00 til d. 12. juni kl. 23:59, 2023.

 • Tilbuddet kan benyttes én gang. Dette tilbud er kun for nye spillere hos Mr Green Sport.
 • Spilleren skal placere præcis 500 kr.
 • Kun spillerens første indbetaling er kvalificeret mod denne kampagne.
 • Spilleren skal indbetale via det unikke indbetalingsvindue, der fås via det unikke indbetalingsvindue på kampagnesiden.
 • Spilleren skal spille for 500 kr. på et selvvalgt spil på CL, for at kvalificere sig.
 • Det er først placerede væddemål der gælder i forhold til tilbuddet, hvis en ny spiller placerer flere væddemål.
 • Kombinationsbet med andre events er ikke tilladt. Et bet med CL finalen og en ishockeykamp på samme kupon er for eksempel ikke tilladt
 • Spillerens kvalificerende spil kan placeres før eller efter kampstart. Spilleren modtager 100% cash back af deres indsats på kampen, hvis det kvalificerende spil er tabt.
 • Cash back krediteres efter den kvalificerende kupon er afgjort. Cash back er rigtige penge og kan udbetales med det samme.
 • Tager spilleren imod dette tilbud, kan spilleren ikke bagefter tage et andet velkomsttilbud.
 • Hvis en udbetaling bliver forespurgt i løbet af kampagneperioden, og inden de kvalificerende kriterier er opfyldt, så bliver den potentielle forsikring annulleret.
 • Forsikring kan kun modtages én gang per spiller/konto/IP adresse.
 • Tegn på misbrug af dette tilbud mellem husstande, arbejdspladser, institutioner og lign. vil føre til konfiskation af eventuelle gevinster og øjeblikkelig lukning af konto hos Mr Green Sport.

Generelle vilkår:

 • Spillere der er selvudelukket eller lukket pga. risikobetonet spil før eller under kampagnen, vil ikke kunne deltage i denne eller fremtidige kampagner fra Mr Green Sport, også selvom spilleren allerede er begyndt at spille.
 • Afsnit 5.3 under generelle vilkår & betingelser er gældende.
 • Hvis Mr Green Sport har mistanke om snyd eller uretmæssigt misbrug af vores tilbud og kampagner, forbeholder Mr Green Sport sig retten til at suspendere eller udelukke spilleren fra kampagnen og/ eller suspendere spillerens konto.
 • Indhold på Mr Green Sports side kan have tekniske, typografiske eller fotografiske fejl og Mr Green Sport kan ændre materialet og kampagnens vilkår samt annullere denne uden forudgående varsel.
 • Spiludbyderens generelle regler og vilkår gælder. Se disse på spiludbyderens hjemmeside.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk