Spil 500 kr. risikofrit på Erling Haaland

Få et risikofrit spil på 500 kr. på at Haaland scorer to mål

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Vind risikofrit med målmaskinen Erling Haaland!

Spiludbyderen LeoVegas Sport har i den grad rystet posen, og er kommet op med ugens mest nyskabende tilbud til os spillefugle. Spil 500 kr. risikofrit på at Erling Haaland scorer mindst to mål i hjemmekampen imod Tottenham, torsdag d. 19. januar 2023.

Oddset på at Erling Haaland scorer mindst to mål er i skrivende stund 3.95, så du har derfor en risikofri chance for at vinde 1.975 kr. (nettogevinst: 1.475 kr.). Læs på nedenstånde linjer, hvordan du tager imod dette ret attraktive tilbud.

Sådan får du fingrene i det flotte Haaland-tilbud

Det er ganske nemt at tage del i denne kampagne. Du skal blot huske på at oprette din spilkonto igennem ét dedikeret kampagnelink, foretage en indbetaling og spille på at Haaland scorer to kasser i hjemmekampen imod Tottenham Hotspur, torsdag d. 19. januar kl. 21.00. Følg nedenstående nemme trin, og du har snart spicet det spændende topbrag i Premier League op med et risikofrit 500 kr. spil.

 1. Opret en spilkonto hos LeoVegas Sport

  Du skal først og fremmest benytte en spilkonto hos spiludbyderen LeoVegas Sport. Det er vigtigt at du opretter kontoen igennem den specielle landingpage for kampagnen. Klik på nedenstående grønne knap, og du bliver sendt til landingpagen.

 2. Foretag en indbetaling til spilkontoen

  Du skal indbetale min. 500 kr. til din spilkonto. Hos LeoVegas Sport kan du indbetale med både MobilePay og Apple Pay, så det er en smal sag at få styr på pengesagerne.

 3. Spil på at Haaland scorer to mål

  Gå nu til Premier Legaue-kampen Manchester City – Tottenham, og spil på at Haaland scorer mindst to mål. Oddset er pt. 3.95, så der er tale om rigtig god værdi. Vinder du spillet, så beholder du gevinsten som sædvanligt. Scorer Haaland ikke minimum to mål får du din indsats – dvs. 500 kr. – tilbage i kolde kontanter. Der er ikke krav om yderligere spilaktivitet.

Tre nemme trin til et ekstra spændende topbrag i Premier League

Som du nok kan se er det både nemt og attraktivt at få fingrene i dette tilbud. Erling Haaland banker mål ind på samlebånd, og Spurs imponerede bestemt ikke i sidste weekends kamp imod Arsenal. Derfor er odds 3.95 risikofrit bestemt værd at overveje, hvis du vil have en god start på spillet hos LeoVegas Sport. Målmaskinen Haaland har før kampen scoret 21 mål i 17 Premier League-kampe, så alt taler i hvert fald for mindst et mål af det norske fænomen ⚽🇳🇴

1: Opret spilkonto hos LeoVegas Sport
Få risikofrit spil for 500 kr. på Erling Haaland
2: Foretag indbetaling på min. 500 kr.
Spil for 500 kr. på Erling Haaland uden at kunne tabe
3: Spil på at Haaland scorer mindst to mål ⚽⚽
Spil uden risiko på Premier League-stjernen Erling Haaland

Det med småt

Som altid er LeoVegas Sport på pletten med et tilbud, som både er fair og attraktivt. Derfor bør du også lige bruge to minutter på at læse regler og vilkår for tilbuddet. Der er ingen fikumdik ved dette tilbud – du skal lot huske at oprette din spilkonto via den dedikerede landingpage.

 1. Opret din konto via linket på den dedikerede landingpage for at modtage tilbuddet.
 2. Hvis din konto ikke er registreret via linket, kan du ikke gøre krav på tilbuddet.
 3. Tilbuddet er et risikofrit spil på, at Erling Haaland scorer 2 mål i kampen Manchester City – Tottenham 19/01/23 kl. 21.00.
 4. Kun et pre-match-spil på præcis 500 kr. på at Erling Haaland scorer 2 mål i kampen, er gyldigt for dette tilbud.
 5. Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud.
 6. Tilbuddet er gyldigt fra 17. januar 2023 kl. 00.00 og til kampstart 19. januar kl. 21.00.
 7. Tilbuddet er kun gyldigt for nye kunder fra Danmark.
 8. Hvis du taber dit spil, vil du inden for 72 timer få det fulde beløb på 500 kr. retur til din LeoVegas Sport-konto uden omsætningskrav.
 9. Hvis du vinder på dit væddemål, beholder du gevinsten uden omsætningskrav.
 10. Indbetalinger foretaget med Skrill kvalificerer sig ikke til dette tilbud.
 11. Udbetalinger og kombinationsspil er ikke gyldige for dette tilbud.
 12. Nye kunder, der vælger den normale velkomstbonus til sportsbook, er ikke berettiget til dette tilbud.
 13. Alle spillere, der er registreret til kampagnen, vil have en startbalance på 1 kr.
 14. Spillere kan kun have én konto hos LeoVegas Sport, og derfor er alle vores tilbud også begrænset til at kunne bruges én gang pr. person. Det betyder også ét tilbud pr. husstand, adresse, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse og betalingsmetode (f.eks. kort, e-wallet-konto osv.). Konti på fælles computere er derfor også begrænset til én konto, f.eks. På offentlige biblioteker eller arbejdspladser.
 15. Vi forbeholder os ret til at trække alle eller dele af tilbuddene tilbage fra en kunde eller en gruppe af kunder til enhver tid og efter eget skøn.
 16. LeoVegas Sport forbeholder sig ret til at bruge spilnavne i alle meddelelser om større gevinster på vores hjemmeside.
 17. Annullerede spil tæller ikke med som dit kvalificerende spil. Hvis dit første væddemål annulleres, kvalificerer du dig ikke til tilbuddet.
 18. I tilfælde af at vilkårene og betingelserne for et tilbud eller en kampagne overtrædes, eller hvis der er beviser for, at et antal spil placeret af kunder eller grupper af kunder, der på grund af en indskudsbonus kan drage fordel af udbetalinger eller andre tilbud, hvor kundernes gevinster er garanteret uanset resultatet, enten individuelt eller som en del af en gruppe, forbeholder LeoVegas sig retten til at trække bonuselementet af et sådant tilbud tilbage og efter eget skøn at afslutte sådanne spil eller annullere ethvert spil finansieret af indskudsbonussen.
 19. Spiludbyderen forbeholder sig også retten til at anmode enhver kunde om at fremlægge tilstrækkelig og tilfredsstillende dokumentation efter deres skøn, før de krediterer en bonus eller et tilbud til en konto.
 20. LeoVegas Sport forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller trække en kampagne tilbage efter eget skøn.
 21. LeoVegas Sports generelle bonusvilkår gælder. Læs disse på spiludbyderens hjemmeside.
 22. LeoVegas Sports generelle regler og vilkår gælder. Læs disse på spiludbyderens hjemmeside.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk