Super Bowl freebet – Få et 500 kr. freebet til Super Bowl LVII / 2023

Super Bowl freebet - spil på Super Bowl uden risiko

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Spiludbyderen Mr Green Sport er på banen med Super Bowl-ugens måske allerbedste tilbud. Spil 500 kr. på Super Bowl 2023 – og hvis du taber får du dine penge tilbage i kolde kontanter. Der er altså tale om et ganske risikofrit spil for dig! Se på nedenstående linjer hvordan du får fat på et 500 kr. Super Bowl freebet.

Sådan får du dit 500 kr. Super Bowl freebet 🏈

Super Bowl LVI spilles søndag d. 12. februar 2023, og kampen står i år mellem Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles. Kampstart er sat til 00.30 natten til mandag, så du skal altså være opmærksom på det lidt sene tidspunkt for vi danskere. Ikke desto mindre er Mr Green Sport på banen med et tilbud, der næsten er for godt til at være sandt.

Spil op til 500 kr. på Super Bowl, og få dine penge retur i kolde kontanter, hvis du skulle tabe dit væddemål. Se, dét er da et rasende godt tilbud! Tilbuddet gælder kun for nye kunder, og regler og vilkår er ganske simple. Sådan får du fat på dit Super Bowl freebet:

 1. Opret en spilkonto hos spiludbyderen

  Du skal først og fremmest have en konto hos spiludbyderen Mr Green Sport. Det populære online casino har naturligvis også en flot sportsbook, og det er netop i sportsbook’en at du finder tilbuddet om et 500 kr. Super Bowl freebet. Opret en konto ved at klikke på nedenstående grønne knap, og du er godt på vej.

 2. Foretag en indbetaling på 500 kr.

  Du skal foretage en indbetaling på præcist 500 kr. via landing-pagen for dette tilbud. Klik på nedenstående grønne knap for at finde den side. Indskuddet skal være på 500 kr. for at kunne få fat i din 100% forsikring / Super Bowl freebet.

 3. Spil på Super Bowl 57

  Du skal nu spille på Super Bowl LVI. Spillet skal være et væddemål på præcist 500 kr. – hverken mere eller mindre. Du bestemmer helt selv hvad du vil spille på (single eller multi-spil), og du kan også vælge at spille live. Du skal dog have oprettet konto senest ved kampstart.

 4. Vinder du beholder du gevinsten – taber du får du pengene retur

  Ja, det er ganske simpelt. Vinder du dit Super Bowl freebet, så kan du stikke af med gevinsten, som der naturligvis ikke er yderligere gennemspilskrav på. Skulle du tabe dit risikofrie spil, får du indenfor 24 timer krediteret din spilkonto med det tabte beløb. Der er heller ingen gennemspilskrav på disse penge.

Så nemt er det at få et Super Bowl freebet

Det er ganske nemt at få et Super Bowl freebet hos Mr Green Sport. Følg blot nedenstående nemme trin, og du har spicet Super Bowl 57 mellem Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles op med risikofrit lir.

1: Opret spilkonto hos Mr Green Sport
Opret spilkonto hos Mr Green Sport og få et Super Bowl freebet på 500 kr.
2: Indbetal 500 kr. til din spilkonto
Indsæt og spil for 500 kr. på Super Bowl for at drage nytte af dit Super Bowl freebet
3: Placér et spil på 500 kr. på Super Bowl 57
Du er nu klar til Super Bowl 57 i selskab med Mr Green Sport

Det med småt

Er der slet ikke noget med småt tænker du måske? Nej, det er der ikke. Eneste ting der er værd at bemærke er, at når du tager imod tilbuddet, kan du ikke også tage imod de andre tre velkomsttilbud fra spiludbyderen.

 • Kampagnen er gældende fra den 9. februar kl. 12:00 til den 13. februar kl. 00:29, 2023.
 • Tilbuddet kan benyttes én gang. Dette tilbud er kun for nye spillere.
 • Spilleren skal placere præcis 500 kr., hvis der placeres et upræcist tal eller mere, vil tilbuddet ikke gælde.
 • Kun spillerens første indbetaling er kvalificeret mod denne kampagne.
 • Spilleren skal indbetale via det unikke indbetalingsvindue, der fås via kampagnesiden.
 • Spilleren skal spille for 500 kr. på et selvvalgt spil på Super Bowl, for at kvalificere sig.
 • Kvalificerende bet må ikke kombineres med andre events. For eksempel, der må ikke spilles på Super Bowl og en ishockey kamp.
 • Det er først placerede væddemål der gælder i forhold til tilbuddet, hvis en ny spiller placerer flere væddemål.
 • Spillerens kvalificerende spil kan placeres før eller efter kampstart. Spilleren modtager 100% cash back af deres indsats på kampen, hvis det kvalificerende spil er tabt.
 • Cash back krediteres senest 24 timer efter den kvalificerende kupon er afgjort. Cash back er rigtige penge og kan udbetales med det samme.
 • Tager spilleren imod dette tilbud, kan spilleren ikke bagefter tage et andet velkomsttilbud.
 • Hvis en udbetaling bliver forespurgt i løbet af kampagneperioden, og inden de kvalificerende kriterier er opfyldt, så bliver den potentielle forsikring annulleret.
 • Forsikring kan kun modtages én gang per spiller/konto/IP adresse.
 • Tegn på misbrug af dette tilbud mellem husstande, arbejdspladser, institutioner og lign. vil føre til konfiskation af eventuelle gevinster og øjeblikkelig lukning af konto hos Mr Green Sport.
 • Spillere der er selvudelukket eller lukket pga. risikobetonet spil før eller under kampagnen, vil ikke kunne deltage i denne eller fremtidige kampagner fra Mr Green Sport, også selvom spilleren allerede er begyndt at spille.
 • Afsnit 5.3 under generelle vilkår & betingelser er gældende.
 • Hvis spiludbyderen har mistanke om snyd eller uretmæssigt misbrug af vores tilbud og kampagner, forbeholder de sig retten til at suspendere eller udelukke spilleren fra kampagnen og/eller suspendere spillerens konto.
 • Indhold på Mr Green Sports hjemmeside kan have tekniske, typografiske eller fotografiske fejl og spiludbyderen kan ændre materialet og kampagnens vilkår samt annullere denne uden forudgående varsel.
 • Spiludbyderens generelle regler og vilkår gælder.

De seneste Super Bowl odds

Kampen mellem Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles ser ud til at blive en åben afærre. Hvis man skal tro spiludbyderne vel at mærke. Oddsene på de to hold er ganske lige, og det skyldes naturligvis at de begge har været godt kørende. De fleste danske NFL-fans vil nok have en vis forkærlighed for Kansas City Chiefs, da holdet med Patrick Mahomes har været toneangivende i mange år. Ikke desto mindre er Philadelphia Eagles faktisk lille favorit i Super Bowl 57, men som vi ved kan alt ske i det store finaleopgør.

Super Bowl 57 spilles på State Farm Stadium i Arizona, som normalt benyttes af Arizona Cardinals. Dermed er der ingen af holdene der kan drage nytte af hjemmebane, som det f.eks. var tilfældet i sidste Super Bowl.

Philadelphia Eagles giver i skrivende stund pengene 1.82 gange igen, så der er 410 kr. risikofrit i lommen, hvis du benytter dit Super Bowl freebet, og QB Jalen Hurts og co. går hele vejen. Hvis du tror på Patrick Mahomes får du pengene fordoblet – altså 500 kr. lige i foret.

Eller hvad med at gå efter en høj-oddser, nu hvor du ikke kan risikere noget? Uanset hvad du vælger at spille på, så er du sikret risikofri spænding på hvem der vinder Vince Lombardi-trofæet i den traditionsrige Super Bowl.

Live stream Super Bowl LVII 📺

Ud over ovenstående fremragende tilbud fra den grønne gentleman, så kan du også drage nytte af et knaldstærkt tilbud fra Bet365 og Unibet. De byder nemlig på et fremragende Super Bowl live stream 👈 Læs mere om tilbuddet og opret en spilkonto via nedenstående grønne knap. Du kan spille på og live streame hele nattens NFL-finale mellem Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles kvit og frit.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk