Super Bowl freebet – Få et 500 kr. freebet til Super Bowl LVI / 2022

Super Bowl freebet - spil på Super Bowl uden risiko

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Spiludbyderen Mr Green Sport er på banen med Super Bowl-ugens måske allerbedste tilbud. Spil 500 kr. på Super Bowl 2022 – og hvis du taber får du dine penge tilbage i kolde kontanter. Der er altså tale om et ganske risikofrit spil for dig! Se på nedenstående linjer hvordan du får fat på et 500 kr. Super Bowl freebet.

Sådan får du dit 500 kr. Super Bowl freebet 🏈

Super Bowl LVI spilles søndag d. 13. februar 2022, og kampen står i år mellem Los Angeles Rams og Cincinnati Bengals. Kampstart er sat til 00.30 natten til mandag, så du skal altså være opmærksom på det lidt sene tidspunkt for vi danskere. Ikke desto mindre er Mr Green Sport på banen med et tilbud, der næsten er for godt til at være sandt. Spil op til 500 kr. på Super Bowl, og få dine penge retur i kolde kontanter, hvis du skulle tabe dit væddemål. Se, dét er da et rasende godt tilbud! Tilbuddet gælder kun for nye kunder, og regler og vilkår er ganske simple. Sådan får du fat på dit Super Bowl freebet:

 1. Opret en spilkonto hos spiludbyderen

  Du skal først og fremmest have en konto hos spiludbyderen Mr Green Sport. Det populære online casino har naturligvis også en flot sportsbook, og det er netop i sportsbook’en at du finder tilbuddet om et 500 kr. Super Bowl freebet. Opret en konto ved at klikke på nedenstående grønne knap, og du er godt på vej.

 2. Foretag en indbetaling på ml. 100 kr. og 500 kr.

  Du skal foretage en indbetaling på præcist 100 kr., 200 kr., 300 kr., 400 kr., eller 500 kr. Indskuddet skal være på et af de fem beløb for at kunne få fat i din 100% forsikring / Super Bowl freebet. Da der ingen risiko er ved tilbuddet, kan du naturligvis vælge at indbetale 500 kr. for at kunne få fat i det maksimale risikofrie beløb.

 3. Spil på Super Bowl LVI

  Du skal nu spille på Super Bowl LVI. Spillet skal være et væddemål på præcist det beløb, som dit første indskud er på – altså enten 100 kr., 200 kr., 300 kr., 400 kr., eller 500 kr. Du bestemmer helt selv hvad du vil spille på (single eller multi-spil), men spillet skal være sat senest kl. 00.30 natten til mandag.

 4. Vinder du beholder du gevinsten – taber du får du pengene retur

  Ja, det er ganske simpelt. Vinder du dit Super Bowl freebet, så kan du stikke af med gevinsten, som der naturligvis ikke er yderligere gennemspilskrav på. Skulle du tabe dit risikofrie spil, får du indenfor 48 timer krediteret din spilkonto med det tabte beløb. Der er heller ingen gennemspilskrav på disse penge.

Det med småt

Er der slet ikke noget med småt tænker du måske? Nej, det er der ikke. Eneste ting der er værd at bemærke er, at når du tager imod tilbuddet, kan du ikke også tage imod de andre tre velkomsttilbud fra spiludbyderen.

 • Kampagnen gælder indtil d. 14. februar 2022 kl. 00.30 – altså der hvor Super Bowl LVI forventes at begynde
 • Tilbuddet kan kun benyttes én gang, og det gælder kun for dit første indskud via det unikke indbetalingsvindue ved kampagnesiden
 • Din indbetaling skal være på præcist 100 kr., 200 kr., 300 kr., 400 kr., eller 500 kr.
 • Skulle du tabe dit spil får du indsatsen retur indenfor to arbejdsdage
 • Hele indskuddet skal spilles på ét væddemål
 • Tager du imod dette tilbud, kan du ikke bagefter tage imod et af de tre andre velkomsttilbud
 • Du må ikke benytte cash-out eller tidlig udbetaling
 • Forsikring kan kun modtages én gang per spiller/konto/IP adresse
 • Spiludbyderens generelle regler og vilkår gælder. Læs disse på spiludbyderens hjemmeside.

De seneste Super Bowl odds

Hjemmeholdet Los Angeles Rams indtager en forholdsvis stor favoritrolle i nattens Super Bowl LVI, mens quarterback Joe Burrow og Cincinnati Bengals må se sig selv i en outsider-rolle. Selv om Bengals egentlig har vundet retten til at være hjemmehold i nattens Super Bowl, så er LA Rams på hjemmebane, da finalen spilles på SoFi Stadium i Inglewood, Californien.

Los Angeles Rams giver i skrivende stund kun pengene 1.50 gange igen, så hvis du spiller vinderspillet og benytter dit Super Bowl freebet er Bengals måske et bedre bud? Eller hvad med at gå efter en høj-oddser nu hvor du ikke kan risikere noget?

Live stream Super Bowl LVI

Ud over ovenstående fremragende tilbud fra den grønne gentleman, så kan du også drage nytte af et knaldstærkt tilbud fra Bet365. De byder nemlig på et fremragende Super Bowl live stream 👈 Læs mere om tilbuddet og opret en spilkonto via nedenstående grønne knap. Du kan spille på og live streame hele nattens NFL-finale mellem Los Angeles Rams og Cincinnati Bengals kvit og frit.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk