TV bingo

TV bingo er populært blandt danskerne

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til TV bingo

Vidste du, at TV bingo er et af landets ældste tv-programmer kun overgået af TV-Avisen?

Ja, den er altså god nok. Siden 1985 har SIFA nemlig arrangeret direkte bingo på din TV-skærm. Det foregår i lokaler oppe i Aalborg, og vises hver dag året rundt på kanalen DK4. Overskuddet fra TV bingo går ubeskåret til sportsklubber i Nordjylland, så du kan vinde bingogevinster med en god smag i munden.

Historien om TV bingo er i øvrigt ganske bemærkelsesværdig, for lige siden Peter Belli og konen kørte bingo på TV-2, har bingo på TV haft en fast og dedikeret seerskare. Det eneste problem er nok bare, at seerne med tiden er begyndt at falde fra, for TV bingo konceptet har ikke rigtig fat i unge mennesker i dag. Simpelthen fordi unge mennesker ser mindre og mindre flow-tv.

Fra tid til anden popper der dog et nyt program op, og det endda ofte i bedste sendetid. Både TV 2’s program Bingo-Banko og Zulu Bingo havde ganske pæne seertal, da de kombinerede klassisk bingo med moderne stand-up komik.

Zulu Bingo og Bingo Banko på TV-2

Programmet Zulu Bingo var endda nomineret til en Zulu Award i kategorien årets originale danske TV-program. Det var tilbage i 2003, at Zulu Bingo fik folk til skærmen, og det tror da pokker for du kunne vinde alt fra en fiskekutter til en brugt i bil i bingo, og det ser man trods alt ikke hver dag.

I 2011 kom bingoturen til TV-2. Her fik en række stand-up komikere lov til at skeje ud i det, som TV-2 selv døbte Danmarks vildeste bingoshow. I dag er programmet omdøbt til Fuld Plade på TV-2, og det er helt gratis at spille med. Der er flotte præmier på højkant, men du kan kun vinde, hvis du bliver ringet op og derved kommer direkte igennem til studiet.

DR1 har også forsøgt sig med bingo i kuk-kassen. I samarbejde med Danske Spil sendte de Bingoboxen fra 2014 frem til slutningen af 2017. Programmet var ganske populært hos seerne, men blev alligevel lukket ned. Sandsynligvis fordi monopolet på online bingo blev ophævet, og derfor kunne DR af konkurrencemæssige hensyn ikke længere have et samarbejde med Danske Spil Bingo.

Nyhed: BankoBanko på TV-2

Efter at have lagt bankobrikkerne tilbage i posen, er TV-2 endelig tilbage med banko, og det endda i bedste sendetid. Programmet hedder BankoBanko og er med værterne Mark Le Fëvre og Melvin Kakooza i spidsen. Og det bedste af det hele. Det er helt gratis at spille med!

Programmet fik premiere lørdag den 18. april 2020 klokken 19.55 lige midt i Coronakrisen. Hvis vi ser bort fra en lille smutter omkring manglende databeskyttelse, så var det bestemt en god omgang fællesbanko i bedste sendetid. BankoBanko er gratis for deltagerne. Du henter dine plader på programsiden for BankoBanko og så er det ellers bare om at få én rækker, to rækker eller endnu bedre – hele pladen fuld.

Hvis du vinder, bestemmer du selv, hvad du vinder. Det tager vi hatten af for, men inden du begynder at kigge på lystyachter, så husk at præmiebeløbet ikke må overstige 1.000 kroner for én række. 2.000 kroner for to rækker og 3.000 kroner for pladen fuld.

Beløbet du vinder får du udbetalt i form af et valgfrit gavekort til lige hvad du ønsker. Eksempelvis til frisøren, slagteren eller din favorit skobutik.

Sådan vinder du i BankoBanko

Så snart du får én række, to rækker eller pladen fuld, skal du sende en sms til 1234 med teksten BANKO. Spiller du på en smartphone eller computer, så kan du nøjes med at trykke på den blå knap til højre med påskriften BANKO. Så registrer TV-2, at du har vundet og er nu med i lodtrækningen om præmierne. Hvis du er heldig bliver du ringet op og kommer direkte igennem til studiet.

Se hvornår næste omgang BankoBanko sendes på i din programoversigt. Husk du skal være minimum 13 år for at spille med i BankoBanko spillet på TV-2.

Bingo i TV er hygge for hele familien

Bingo på TV er prima underholdning for hele familien, hvor du har mulighed for at vinde kontanter eller gavekort. I dag er det kun DK4, der tilbyder regelmæssig bingo på skærmen, men det gør de til gengæld også hver eneste dag.

Der spilles bingo på TV hver dag på DK4 og live på SIFAs hjemmeside tvbingo.dk. Pt. spilles der kl. 16.00 mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag – kl. 20.00 onsdag og kl. 19.00 lørdag. Hold øje med tvbingo.dk for tidspunkterne ændres fra tid til anden.

Sådan spiller du TV bingo

For at spille TV bingo på DK4 skal du først melde dig ind i SIFA-klubben. Det er helt gratis, men bemærk at der kan gå op til 24 timer fra du er tilmeldt, til at du kan printe dine første bingoplader ud. Sådan er loven nemlig skruet sammen.

Du melder dig ind SIFA-klubben på hjemmesiden tvbingo.dk eller ved at ringe til deres direkte nummer på 98 12 46 88. Når tilmeldingen er gået igennem, modtager du dit login og adgangskode, og du kan herefter følge med i dine tidligere spil.

Det koster 25 kroner for seks bingoplader, som er gyldige i en hel time, men du kan også spille gratis bingo på SIFA-online.dk. Her kan du vinde kontanter hver uge uden at du selv må til lommerne. Ønsker du at spille med cool cash, så kan du betale for dine spilleplader med SMS, i banken, via netbank eller med betalingskort.

Du har ikke mulighed for at opnå en velkomstbonus – og så alligevel. Lige nu kan du få en plade til alle spil hver dag i fire uger for blot 500 kr. Det betyder altså at du i 28 dage spiller bingo med en god lille “rabat”.

Nye regler presser ældre TV Bingo spillere

I sommeren 2019 besluttede Spillemyndigheden pludselig, at Sifa TV-Bingo var i strid med Danske Spils monopol på lotterispil. Det blev nemlig vurderet, at der nu skal indgå et færdighedselement i bingospillet ellers vil det populære TV-bingo være at betragte som et lotterispil, og det er kun Danske Lotteri Spil, Klasselotteriet, Landbrugslotteriet og Varelotteriet, der har licens til at udbyde lotterier.

Løsningen blev, at bingoværten fremover skal stille vinderne et spørgsmål på direkte TV, og selvom spørgsmålet er såre simpelt, og i øvrigt det samme spørgsmål hver gang – hvor mange låger er der i gaveskabet (24) – så har mange af de især ældre spillere frygtelig svært ved at taste tallet ind på telefonen og dermed får de ikke lov til at spinne med lykkehjulet og går glip af en gevinst!

Stream TV bingo hver dag

Har du ikke noget TV, behøver du ikke gå helt i sort. Du kan nemlig sagtens streame et slag bingo direkte på tvbingo.dk, så der er ingen grund til at sidde og varme fjernbetjeningen for at vinde i det populære spil.

SIFA-Klubben blev stiftet i 2013 og driver i dag TV bingo på DK4 og lokalt fra TV Aalborg, men selve SIFA blev dog etableret i 1985, og dengang drev de også bingo i TV. Overskuddet går i øvrigt til mere end 200 forskellige idrætsklubber i Nordjylland. SIFA har naturligvis en licens til spil udstedt af Spillemyndigheden under SKAT.

Hvad koster det at spille SIFA TV Bingo?

Et ark med 6 bingoplader koster 25 kroner per spilledag. Hvis du køber plader til hver dag i 4 uger – altså 28 spilledage, så får du 200 kroner i rabat og den samlede pris ender på 500 kroner for 6 daglige plader.

Hvornår vises TV Bingo?

I skrivende stund er det kun SIFA TV Bingo, der kører regelmæssigt. Det sker DK4 eller på hjemmesiden tvbingo.dk hver dag klokken 16.00 til 17.00 på nær om onsdagen hvor bingospillet starter 20.00 og slutter 21.00.

Hvem er vært på SIFA TV Bingo?

Det er værten Peter Skram, der hver dag ryster posen og trækker tallene. Forhåbentligt får du pladen fuld, og så kan duu ringe og tale med ham – og spinne med Lykkehjulet!

Hvor står bag SIFA TV Bingo?

SIFA er en sammenslutning af idrætsforeninger i Aalborg. Den blev stiftet i 1911 af Eugen Schmidt, som også var en af idémændene bag Danmarks Idrætsforening. SIFA’s formål er at skaffe penge til idrætten i Aalborg gennem arrangementer såsom TV Bingo.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk