TV bingo

TV bingo er populært blandt danskerne

Introduktion til TV bingo

Vidste du, at TV bingo er et af landets ældste tv-programmer kun overgået af TV-Avisen?

Ja, den er altså god nok. Siden 1985 har SIFA nemlig arrangeret direkte bingo på din TV-skærm. Det foregår i lokaler oppe i Aalborg, og vises hver dag året rundt på kanalen DK4. Overskuddet fra TV bingo går ubeskåret til sportsklubber i Nordjylland, så du kan vinde bingogevinster med en god smag i munden.

Historien om TV bingo er i øvrigt ganske bemærkelsesværdig, for lige siden Peter Belli og konen kørte bingo på TV-2, har bingo på TV haft en fast og dedikeret seerskare. Det eneste problem er nok bare, at seerne med tiden er begyndt at falde fra, for TV bingo konceptet har ikke rigtig fat i unge mennesker i dag. Simpelthen fordi unge mennesker ser mindre og mindre flow-tv.

Fra tid til anden popper der dog et nyt program op, og det endda ofte i bedste sendetid. Både TV 2’s program Bingo-Banko og Zulu Bingo havde ganske pæne seertal, da de kombinerede klassisk bingo med moderne stand-up komik.

Zulu Bingo og Bingo Banko på TV-2

Programmet Zulu Bingo var endda nomineret til en Zulu Award i kategorien årets originale danske TV-program. Det var tilbage i 2003, at Zulu Bingo fik folk til skærmen, og det tror da pokker for du kunne vinde alt fra en fiskekutter til en brugt i bil i bingo, og det ser man trods alt ikke hver dag.

I 2011 kom bingoturen til TV-2. Her fik en række stand-up komikere lov til at skeje ud i det, som TV-2 selv døbte Danmarks vildeste bingoshow. I dag er programmet omdøbt til Fuld Plade på TV-2, og det er helt gratis at spille med. Der er flotte præmier på højkant, men du kan kun vinde, hvis du bliver ringet op og derved kommer direkte igennem til studiet.

DR1 har også forsøgt sig med TV Bingo. I samarbejde med Danske Spil sendte de Bingoboxen fra 2014 frem til slutningen af 2017. Programmet var ganske populært hos seerne, men blev alligevel lukket ned. Sandsynligvis fordi monopolet på online bingo blev ophævet, og derfor kunne DR af konkurrencemæssige hensyn ikke længere have et samarbejde med Danske Spil Bingo.

TV bingo er hygge for hele familien

Bingo på TV er prima underholdning for hele familien, hvor du har mulighed for at vinde kontanter eller gavekort. I dag er det kun DK4, der tilbyder regelmæssig bingo på skærmen, men det gør de til gengæld også hver eneste dag.

Der spilles bingo på TV hver dag på DK4 og live på SIFAs hjemmeside tvbingo.dk. Pt. spilles der kl. 16.00 mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag – kl. 20.00 onsdag og kl. 19.00 lørdag. Hold øje med tvbingo.dk for tidspunkterne ændres fra tid til anden.

Sådan spiller du TV bingo

For at spille TV bingo på DK4 skal du først melde dig ind i SIFA-klubben. Det er helt gratis, men bemærk at der kan gå op til 24 timer fra du er tilmeldt, til at du kan printe dine første bingoplader ud. Sådan er loven nemlig skruet sammen.

Du melder dig ind SIFA-klubben på hjemmesiden tvbingo.dk eller ved at ringe til deres direkte nummer på 98 12 46 88. Når tilmeldingen er gået igennem, modtager du dit login og adgangskode, og du kan herefter følge med i dine tidligere spil.

Det koster 25 kroner for seks bingoplader, som er gyldige i en hel time, men du kan også spille gratis bingo på SIFA-online.dk. Her kan du vinde kontanter hver uge uden at du selv må til lommerne. Ønsker du at spille med cool cash, så kan du betale for dine spilleplader med SMS, i banken, via netbank eller med betalingskort.

Du har ikke mulighed for at opnå en velkomstbonus – og så alligevel. Lige nu kan du få en plade til alle spil hver dag i fire uger for blot 500 kr. Det betyder altså at du i 28 dage spiller bingo med en god lille “rabat”.

Stream TV bingo hver dag

Har du ikke noget TV, behøver du ikke gå helt i sort. Du kan nemlig sagtens streame et slag bingo direkte på tvbingo.dk, så der er ingen grund til at sidde og varme fjernbetjeningen for at vinde i TV bingo.

SIFA-Klubben blev stiftet i 2013 og driver i dag TV bingo på DK4 og lokalt fra TV Aalborg, men selve SIFA blev dog etableret i 1985, og dengang drev de også TV bingo. Overskuddet fra TV bingo i øvrigt til mere end 200 forskellige idrætsklubber i Nordjylland. SIFA har naturligvis en licens til spil udstedt af Spillemyndigheden under SKAT.