VM cykling odds

VM cykling odds - se oddsene på næste verdensmester

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

VM i cykling 2021 er lige om hjørnet og vi går i denne artikel i dybden med de seneste odds på deltagerne. Står det til spiludbyderne har Danmark nemlig en ganske realistisk chance for at nappe trøjen med VM-striberne for anden gang på blot nogle få år.

De store favoritter

Selv om Danmark ifølge spiludbyderne har op til flere god bud på en ny verdensmester er der dog to storfavoritter til titlen. Det er ikke overraskende de to storfavoritter Wout van Aert 🇧🇪 og Mathieu van der Poel 🇳🇱, der begge indtager en favoritrolle når løbet køres søndag d. 26. september 2021 i den belgiske region Flandern.

Wout van Aert har haft intet mindre end en fantastisk sæson med hele 9 sejre og en sølvmedalje ved OL i Tokyo. Belgieren virker til at kunne det meste, og den krævende rute i Flandern ser ud til at passe som en belgisk vaffel til eftermiddagskaffen.

Største konkurrent til van Aert bliver ifølge spiludbyderne hollandske Mathieu van der Poel. Van der Poel har ikke haft en lige så flot sæson som sin belgiske konkurrent, men en god figur i Tour de France og sejre i Strade Bianche, Tirreno-Adriatico og VM i Cykelcross er nogle af de mest markante højdepunkter. Et styrt ved OL i Tokyo gør at der er lidt tvivl om den nuværende form.

Remco Evenepoel 🇧🇪 er muligvis cykelsportens største talent, og derfor er det da også rart at se at belgieren er tilbage efter sit grimme styrt i Lombardiet Rundt i 2020. Helt oppe i gear er stortalentet dog endnu ikke. Sejrene i PostNord Danmark Rundt og Tour of Belgium viser at vi snart kan se frem til en Evenepoel i absolut topform.

De franske fristelser

Julian Alaphilippe 🇫🇷 er forsvarende verdensmester, og en hård VM-rute ligger altid mere eller mindre til den hårdføre franskmand. Det store spørgsmål er om årets rute er hård nok til at han kan rykke fra sine konkurrenter, som han så oftest har gjort før. Alaphilippe har med et stærk fransk hold og gode 2021-resultater naturligvis en rolle at spille i årets kamp om regnbuetrikoten.

Gode danske chancer

Danmark har bedre chancer for at vinde VM i cykling, hvis det står til eksperter og spiludbyderne. Danmark har haft sin måske bedste sæson set over en bred kam, og derfor er der naturligvis store forventninger til de rød-hvide ryttere. Største chance vurderes Kasper Asgreen at have. Vinderen af Flandern Rundt og E3 Saxo Bank Classic har i hvert fald allerede gjort stor væsen af sig i det belgiske i 2021.

Magnus Cort viste i Vueltaen skræmmende styrke med hele to etapesejre, og spørgsmålet er om topformen er holdt ved lige. Verdensmesteren fra 2019 Mads Pedersen kan også gå hen og vinde, men det kræver en sprinterafgørelse.

Den danske trup:

🇩🇰 Kasper Asgreen (Deceuninck – Quick Step)
🇩🇰 Magnus Cort Nielsen (EF Education – Nippo)
🇩🇰 Mikkel Frølich Honoré (Deceuninck – Quick Step)
🇩🇰 Michael Valgren Hundahl (EF Education – Nippo)
🇩🇰 Mads Pedersen (Trek – Segafredo)
🇩🇰 Andreas Lorentz Kron (Lotto Soudal)
🇩🇰 Mads Würtz Schmidt (Israel Start-Up Nation)
🇩🇰 Mikkel Bjerg (UAE-Team Emirates)

VM cykling odds – de andre favoritter

Sonny Colbrelli fra Italien 🇮🇹 spås også gode chancer, men det er måske mest pga. formen at man skal regne med ham. Det er svært at forestille sig at italieneren kan følge med de hårdeste drenge når det bliver lidt stejlt. Hvad med slovenske Primoz Roglic 🇸🇮 og Tour-vinderen Tadej Pogacar 🇸🇮 tænker du måske? Slovenerne har bestemt en god chance, men det vil nu alligevel være en overraskelse hvis de kan følge med Wout van Aert og Mathieu van der Poel.

Hvad med gode gamle Peter Sagan 🇸🇰? Den tredobbelte VM-vinder fra 2015, 2016 og 2017 har desværre set bedre tider, og selv om han vinder etaper hist og pist er det svært at forestille sig, at den tidligere så suveræne champ kan følge med den nye generation af ryttere. Slovakken vandt det hjemlige mesterskab tidligere på året, og en etape i Giro d’Italia men ellers er resultaterne ikke gået hans vej de seneste sæsoner. Du får odds 34 på den slovakiske showmand.

VM cykling odds fra Unibet

Spiludbyderen Unibet har hele to danskere i top 8, og det tegner godt for de rød-hvide ryttere. Slovenien stiller med et ganske vanvittigt hold, og faktisk vurderer spiludbyderne at Matej Mohorič 🇸🇮 (odds 21 ) er større favorit end Primoz Roglic (odds 34) og Tadej Pogacar (odds 34).

VM i Cykling odds fra Bet365

Verdens største privatejede spiludbyder, Bet365, er naturligvis også klar med en række odds på VM i Flandern, Belgien, 2021. Oddsene er næsten identiske med ovenstående odds fra Unibet – og det virker ikke som om at spiludbyderne for alvor tør stikke ud fra feltet. Kun oddset på Magnus Cort i top-8-feltet adskiller sig fra Unibet.

VM i Cykling – spørgsmål og svar

Hvor køres VM i Cykling 2021?

VM i Cykling køres i Antwerpen, Flandern, Belgien.

Hvornår køres VM i Cykling 2021?

VM i Cykling 2021 køres i perioden 18. – 26. september 2021. Landevejsløbet/linjeløbet køres søndag d. 26. september i og omkring Antwerpen.

Hvem viser VM i Cykling 2021 i TV?

Danske TV2 Sport viser VM i Cykling fra kl. 10.20 søndag d. 26. september.

Hvor kan jeg spille på VM i Cykling 2021?

De fleste spiludbydere er på banen med ganske mange odds på efterårets cykelhøjdepunkt. Vi anbefaler at du tjekker Bet365, Unibet og Betfair ud.

Hvilke spillevarianter kan man spille på?

Du kan typisk spille på Vinder, Top-3, Vinderens nationalitet, H2H og Vindermargin.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk