VM cykling odds

VM cykling odds - se oddsene på næste verdensmester

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

VM i cykling 2022 i australske Wollongong er lige om hjørnet, og vi går i denne artikel i dybden med de seneste odds på deltagerne. Står det til spiludbyderne har Danmark med op til flere afbud næppe den store chance for at vinde i Australien, men man ved aldrig. Danmark har haft en vanvittig cykelsæson, så det kan være at eventyret fortsætter Down Under. Vi gennemgår de største favoritter.

De store favoritter

Danmark kan ifølge spiludbyderne kun byde på outsidere til titlen, så det sker næppe, at de rød-hvide ryttere kan gentage Mads Pedersens triumf fra 2019. I stedet er der fire jævnt store favoritter til titlen. Det er ikke overraskende Wout van Aert 🇧🇪, Tadej Pogacar 🇸🇮, Mathieu van der Poel 🇳🇱 og Remco Evenepoel 🇧🇪. De fire ryttere skiller sig lidt ud odds-mæssigt, og der er et godt stykke ned til ryttere som f.eks. Julian Alaphilippe 🇫🇷 og hjemmebanehåbet Michael Matthews 🇦🇺.

Remco Evenepoel 🇧🇪 er muligvis cykelsportens største talent, og derfor er det da også rart at se, at belgieren endeligt er tilbage efter sit grimme styrt i Lombardiet Rundt i 2020. Vinderen af Vuelta a España 2022 har haft en rigtig flot sæson, og det kan bestemt ikke udelukkes at han kroner den med en VM-titel.

Tadej Pogacar 🇸🇮 har haft en rigtig flot sæson, og han er næsten med garanti med når det bliver alvor. Han er ekspert i topplaceringer, og tag ikke fejl af at han blev distanceret af Jonas Vingegaard i Touren. Et race som dette ligger lige til højreskøjten for den sympatiske slovener. Hvis han altså ikke ender i en spurt med f.eks. Wout van Aert.

De franske fristelser

Julian Alaphilippe 🇫🇷 er forsvarende verdensmester, og VM-ruten ligger altid mere eller mindre til den hårdføre all-round franskmand. Det store spørgsmål er om årets rute er hård nok til at han kan rykke fra sine konkurrenter, som han så oftest har gjort før. Alaphilippe har med et stærkt fransk hold naturligvis altid en rolle at spille i kampen om regnbuetrikoten. Man kan aldrig udelukke at Julian Alaphilippe gentager kunststykket fra 2020 og 2021.

Danske outsidere

Danmark må desværre undvære op til flere profiler ved VM i cykling 2022, og står det til eksperterne kommer det til at koste på vinderchancerne. Kasper Asgreen, Mads Pedersen og Michael Valgren er ikke med, og det er som bekendt tre knaldstærke ryttere. Danmark har ellers haft sin måske bedste sæson set over en bred kam, og derfor er der naturligvis store forventninger til de rød-hvide ryttere uanset hvilket løb de stiller op i.

Største chance vurderes Magnus Cort at have. Den gode præstation og etapesejren i Tour de France har i hvert fald allerede gjort 2022-sæsonen til ganske godkendt for den sympatiske dansker. Og nåh ja, Tour-vinder Jonas Vingegaard er desværre heller ikke med. Det kunne ellers være sjovt med et gensyn med “ærkerivalen” Tadej Pogacar.

Den danske trup:

🇩🇰 Mattias Skjelmose (Trek – Segafredo)
🇩🇰 Magnus Cort Nielsen (EF Education – EasyPost)
🇩🇰 Mikkel Frølich Honoré (Quick-Step Alpha Vinyl)
🇩🇰 Jakob Fuglsang (Israel-Premier Tech)
🇩🇰 Anthon Charmig (Uno-X Pro Cycling Team)
🇩🇰 Alexander Kamp (Trek – Segafredo)
🇩🇰 Michael Mørkøv (Quick-Step Alpha Vinyl)
🇩🇰 Mikkel Bjerg (UAE Team Emirates)

VM cykling odds – de andre favoritter

Hvad med gode gamle Peter Sagan 🇸🇰? Den tredobbelte VM-vinder fra 2015, 2016 og 2017 har desværre set bedre tider, og selv om han vinder løb hist og pist er det svært at forestille sig, at den tidligere så suveræne champ kan følge med den nye generation af ryttere. Slovakken har ikke haft en god 2022-sæson, og resultaterne ikke gået hans vej de seneste sæsoner. Du får odds 67 på den slovakiske showmand.

Dylan van Baarle, benoit Cosnefroy og Matteo Trentin er tre outsider-bud fra spiludbyderne, som vurderer at det bliver en kamp mellem de fire favoritter.

VM cykling odds fra Unibet

Spiludbyderen Unibet har lige som Bet365 også lagt sig fast på de fire store favoritter. Hos denne spiludbyder kan du hente odds 51 på sejr til Magnus Cort 🇩🇰 eller Mikkel Honore 🇩🇰, eller hvad siger du til odds 67 på Mattias Skjelmose 🇩🇰? De tre danskere giver faktisk lavere odds end den falmede mester Peter Sagan 🇸🇰. Ruten ligger måske heller ikke til en typisk sprinter, men der er dog nogle stigninger som Sagan bør kunne være med på. Jakob Fulglsang giver odds 251, så det bliver desværre heller ikke i år at den danske veteran tager titlen, hvis det står til spiludbyderne.

Unibet er også klar med VM Cykling odds

VM i Cykling odds fra Bet365

Verdens største privatejede spiludbyder, Bet365, er naturligvis også klar med en række odds på VM i Cykling 2022 i Australien. Oddsene er næsten identiske med ovenstående odds fra Unibet – og det virker ikke som om at spiludbyderne for alvor tør stikke ud fra feltet.

VM cykling odds fra Bet365

VM i Cykling – spørgsmål og svar

Hvor køres VM i Cykling 2022?

VM i Cykling køres i Wollongong, Australien.

Hvornår køres VM i Cykling 2021?

VM i Cykling 2022 køres i perioden 18. – 25. september 2022. Landevejsløbet/linjeløbet køres søndag d. 25. september midt om natten dansk tid.

Hvem viser VM i Cykling 2022 i TV?

Dansk TV2 Sport viser VM i Cykling fra kl. 02.05 søndag d. 25. september.

Hvor kan jeg spille på VM i Cykling 2021?

De fleste spiludbydere er på banen med ganske mange odds på efterårets cykelhøjdepunkt. Vi anbefaler at du tjekker Bet365, Unibet og Betfair ud.

Hvilke spillevarianter kan man spille på?

Du kan typisk spille på Vinder, Top-3, Vinderens nationalitet, H2H og Vindermargin.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk