Bethard

Anmeldelse af Bethard

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Introduktion til Bethard

Bethard er en af de nyeste spiludbydere på det danske marked. Spiludbyderen med de svenske rødder kom ind på det danske marked i september 2018, og har derfor kun været i ganske kort tid sammenlignet med størstedelen af konkurrenterne.

Bethard har stor fokus på skandinavisk fodbold og håndbold, og her kan du opleve en lang række forskellige specialspil med over 100 markeder på Superligaen og over 70 på Håndboldligaen. Man kan derfor godt konkludere, at selskabet satser stort på det danske marked.

På sponsorfronten har selskabet hevet lidt af en kanin op af hatten. Intet mindre end den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimović er ambassadør for Bethard. Eftersigende ejer Zlatan også en pæn sjat af selskabet bag spiludbyderen; Bethard Group.

OBS: Bethard har i August 2020 valgt at lukke ned for sit danske produkt. Det betyder at du ikke længere kan oprette en konto og spille hos spiludbyderen. Læs i stedet om en af de mange andre spiludbydere med dansk licens: spiludbydere med dansk licens

Dansk produkt

Selskabets skandinaviske baggrund fornægter sig ikke. Bethard har et virkelig godt udvalg af forskellige markeder til deres danske spillere. Her er både de gængse markeder som Superligaen, Premier League, La Liga og Bundesligaen i fodbold, men også sportsgrene som MMA, surfing og netball kan du spille på hos Bethard. Du kan spille på fodboldligaer i over 60 forskellige lande og ofte ikke bare på den øverste liga.

På en ganske regulær Superligakamp finder du mellem 120 og 130 sidebets, så der er helt sikkert tale om en bookie, som lefler for sine danske kunder. På den næstebedste række – NordicBet Ligaen – finder du en anelse færre spilvarianter, men stadig på den gode side af 100.

De mest populære spil som de store europæiske ligaer i fodbold står markeret først på listen med gult. Du kan naturligvis spille i danske kroner hos Bethard, og den danske support er tilgængelig via e-mail og live chat fra klokken 8:00 til klokken 1:00 om natten alle ugens dage.

Odds

Bethard får oddsene leveret fra spilplatform SBTech. Det samme gælder i øvrigt for Danske Spils relativt nye sportsbook Youbet og endnu en relativt ny spiludbyder på det danske marked; Comeon. Det betyder dog ikke, at oddsene altid er de samme, så det er stadig muligt at shoppe efter de bedste odds på lige det marked, du ønsker at spille på.

Bethard tilbyder et enormt udvalg af odds på over 30 forskellige sportsgrene. Du tilbydes en lang række forskellige spillemuligheder. På Champions League kan du finde over 100 forskellige markeder. Det er over markedsstandard. Du kan for eksempel finde over 170 markeder på Premier League, over 120 på Bundesligaen og over 110 på Superligaen. Udvalget her er virkelig flot. Spil for eksempel på hvordan første mål bliver scoret, hvem der får det første gule kort, hvem der brænder et straffespark og meget mere.

Den stadig mere og mere populære sportsgren E-sport finder du også på programmet hos den hårdtslående spiludbyder. Du kan bl.a. spille på Counter-Strike, Overwatch, League of Legends, King of Glory, Hearthstone, Starcraft 2, NBA, Rainbow Six, Dota 2 og Rocket League.

Bethard har også nogle specials til dig, som godt kan lide at spille på andet end sport. Her finder du blandt andet odds på Folketingsvalg, britisk politik, odds på præsidentvalget i USA samt Eurovision. Dybden på valgodds er lidt begrænset, og du finder ikke samme mængde som hos f.eks. Oddset.

Bethard har overordnet set et virkelig godt udvalg af spil. Deres udvalg af specials ligger blandt de absolut største på markedet.

Hjemmeside

Bethards hjemmeside er holdt i gule, grå og sorte farver. Designet fremstår meget moderne – og det ligner til forveksling konkurrenten Bwin for år tilbage før deres opgradering. Er du ikke til mørke hjemmesider, så har du måske en lille udfordring, men ellers bør der ikke være nogen elementer som kan skræmme dig væk.

Hjemmesiden er rigtig nem at navigere rundt på, og brugeroplevelsen føles ganske intuitiv. Menuen med de mange forskellige sportsgrene til venstre gør det nemt at finde lige præcis det marked, man ønsker at spille på. Der er en søgefunktion, så du meget nemt og hurtigt kan finde lige præcis den kamp, du leder efter.

Du kan spille hos Bethard på din computer, tablet eller mobil (dog endnu ikke en decideret “native app”, men kun en mobil version af hjemmesiden.

Mobil app

Bethard tilbyder spil på mobilen. De har dog endnu ikke en såkaldt “native app” klar til danske spillere endnu, så du spiller direkte i din mobilbrowser.

Bethard er virkelig nem at bruge på mobilen, og en kort stund kan man godt glemme at det ikke er en app. Vi der er vokset op med en masse browserbaserede hjemmesider lægger ikke så meget mærke til manglerne, som vi måske burde.

Designet er lækkert og navigationen er rigtig god. Søgefunktionen på desktopversionen finder du også på mobilversionen. Det er en rigtig dejlig lille feature og med dens centrale placering midt på skærmen forsvinder den ikke bare lige sådan.

Alle de odds, spil og funktioner som du finder på desktop-versionen, finder du også på mobilversionen. Det er uanset, om det er preodds-spil eller de daglige mange hundrede live odds spil, som tilbydes spillere hos Bethard.

I mobilversionen kan du oprette din nye konto, og du kan også sætte penge ind/hæve penge. Det er også muligt at kontakte live chatten i mobilversionen.

Alt i alt trækker det naturligvis ned at Bethard endnu ikke er klar med en mobil app, men browserversionens beskaffenhed er et formildende plaster på såret.

Livebetting + livestreaming

Bethard har et ganske flot udvalg af livebetting events. Ligesom hos langt de fleste andre sportsbooks er der et stort fokus på livebetting. Bethard får sine odds via SBTech, og det betyder at du vil opleve nogenlunde samme livebetting produkt som hos ComeOn og YouBet.

Hver dag finder du hundredevis af forskellige sportsgrene, specielt indenfor fodbold, hvor du kan livebette på alverdens kampe, mens de sker. Du kan livebette på fodbold, tennis, håndbold, basketball, E-sport, baseball, volleyball, bordtennis, snooker og meget mere. Ergo kan du med stor fornøjelse se frem til at kunne spille på alt lige fra Superligaen til obskure sportsgrene fra Asien.

Bethard tilbyder desværre endnu ikke livestreaming.

Kampagner

Bethard tilbyder løbende en håndfuld kampagner. Pt. kan du vinde en solskinsrejse til Malta og en uforglemmelig tur til NFL i San Francisco. Der er således god variation mellem tilbuddene, og det virker som om at Bethard gør sig umage for at finde på nogle anderledes promotions. Bare det at man oftest kun konkurrerer imod danske kunder gør det langt sjovere at deltage.

Der er også en velkomstbonus til nye spillere. Du finder også løbende kombinations- og cashouttilbud.

Det kan dog godt undre lidt, at der ikke er flere kampagner med Zlatan Ibrahimović, eftersom den svenske verdensstjerne er talsperson for spiludbyderen. Han har også et kæmpe navn i Danmark, og konkurrencer om “meet and greet”-oplevelser ligger lige for.

Velkomsttilbuddet er en odds bonus på 500 kr. (i form af et freebet) uden gennemspilskrav på evt. gevinst. Du skal dog spille mindst på odds 1.90 for at få bonussen. Er der et gennemspilskrav på en bonus, vil den typisk være ret lav. Husk dog altid at læse reglerne for den kampagne, som du ønsker at deltage i.

Lækkerier fra Bethard

Det er lidt svært at finde ét punkt, hvor Bethard leverer et ekstraordinært hårdtslående punch. Man har fornemmelsen af at de leverer på alle fronter – uden dog at adskille sig alt for meget. Bethard leverer et over-middel sportsbetting produkt – det kan der ikke være tvivl om. Spiludbyderen har et flot udvalg af odds og hjemmesiden er ganske velfungerende. Skal man fremhæve noget hos denne spiludbyder på nuværende tidspunkt må det være helhedsindtrykket.

Samlet vurdering af Bethard

Bethard er en af de nyeste udbydere på det danske marked, og derfor skal de naturligvis lige finde sig selv og sin rolle. Selskabet bag – Bethard Group – stammer fra Sverige og er i øjeblikket på det svenske, norske, finske, tyske, britiske og canadiske marked. Bethard har et rigtig godt udvalg af odds på skandinaviske ligaer og et enormt udvalg på de internationale ligaer fra over 60 forskellige lande.

Hjemmesiden er ganske let at benytte med centralt placeret søgefunktion til at finde lige præcis den kamp du ønsker at spille på. Vi venter i spænding på spiludbyderens apps til mobilen – de bør trække helhedsvurderingen helt op på øverste hylde.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Samlet bedømmelse
Dansk produkt
8
Odds
9
Hjemmeside
8
Mobil app
7
Live betting + live streaming
8
Lækkerier
8
Kampagner
7
bethardBethard er en af de nyeste udbydere på det danske spillemarked, og det skandinaviske selskab med Zlatan Ibrahimovic i spidsen er hurtigt blevet populær blandt danske sportsbettere. Et stort udvalg af spil og især specialspil kan nævnes. Mobilversionen fungerer rigtig godt. Desværre er der endnu ikke en app, så du skal spille direkte i din mobilbrowser. Bethard har en god hjemmeside med nem navigation. Med søgefunktionen er det enkelt at finde lige præcis den kamp, du ønsker at spille på. Bethard er stedet for dig, som elsker at spille på de mest obskure kampe og specialspil. Nærmest uanset hvad du ønsker at spille på, så finder du det hos Bethard med langt over 100 specialmarkeder på de største ligaer. Vi er glade for selskabets indtog på det danske marked, og ser frem til at følge det fremover.