Håndbold EM live streaming

Håndbold EM live streaming hos spiludbyderne - se hvordan her

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Håndboldfeberen er over os igen. Håndbold EM 2024 i Tyskland er fløjtet i gang og Danmark er som forsvarende verdensmestre store favoritter til også at nappe den europæiske titel. Spiludbyderne byder på Håndbold EM live streaming, så du kan streame alle kampene fra årets første og største håndboldturnering. Vi gennemgår i denne artikel, hvordan du nemt og bekvemt kan nyde en masse Håndbold EM live streaming hos spiludbyderne.

Sådan får du adgang til Håndbold EM live streaming

Det er ganske nemt og hurtigt at få adgang til live streaming af Håndbold EM hos spiludbyderne. Du skal blot oprette en spilkonto, og foretage en indbetaling og du er i gang. I løbet af nul-komma-fem kan du dermed følge Niklas Landin, Mikkel Hansen, Rasmus Lauge, Mathias Gidsel og alle de andre landsholdsstjerner på tætteste hold. Hos nedenstående to spiludbydere kan du livestreame samtlige kampe fra 2024-turneringen i Tyskland – naturligvis inklusiv medaljekampene og finalen.

  1. Opret en spilkonto hos en af de to spiludbydere

    Du skal først og fremmest oprette en spilkonto hos en af de to spiludbydere, som er på pletten med Håndbold EM live streaming. Det drejer sig ikke overraskende om to af markedets bedste bookies – nemlig Bet365 og Unibet. Hvilken af disse to spiludbydere du helst vil se med hos er helt op til dig.

  2. Foretag en indbetaling

    Du skal have penge på din spilkonto for at kunne drage nytte af et live stream til EM i håndbold. Det skyldes at rettighederne er såkaldte Bet and Watch-rettigheder. Hos Bet365 skal du minimum indsætte 50 kr., mens du skal af med 100 kr. hos NordicBet.

  3. SMASK! Du har nu adgang til live streaming af Håndbold EM

    Der skal ikke mere til end en spilkonto med midler på. Du har adgang til alskens Håndbold EM live streaming så længe der er penge på spilkontoen eller hvis du har sat et spil i de foregående 24 timer. Det er nemt, hurtigt og ganske fantastisk!

Spil på og live stream masser af håndbold hos Bet365

Verdens største privatejede spiludbyder, Bet365, er naturligvis klar med live streaming af håndbold-EM. Det er ikke specielt overraskende, da det er den populære spiludbyder som har markedets klart største udvalg af live streaming. Du er i gang med at live streame tophåndbold med Mads Mensah, Henrik Møllgaard, Niclas Kirkeløkke og alle de andre danske stjerner i løbet af ingen tid. Du har blot brug for en spilkonto og du kan komme i gang med et indskud på blot 50 kr.

1: Opret en spilkonto hos spiludbyderen Bet365
Bet365 byder på EM håndbold live streaming
2: Indbetal minimum 50 kr. til din Bet365 spilkonto
Se EM Håndbold live streaming hos Bet365
3: Se masser af Håndbold EM live streaming
Find et Håndbold EM live stream hos Bet365

Se alle kampe fra EM-slutrunden hos UnibetBet

Spiludbyderen Unibet er også på pletten med live streaming af årets håndboldbegivenhed i 2024. Du er kun én Nicolaj Jakobsen-timeout fra at kunne live streame alle turneringens kampe inklusiv finalen. I løbet af nul-komma-fem har du oprettet en konto, og er i gang med at live streame håndbold fra øverste hylde. Du skal blot oprette en spilkonto og indsætte min. 40 kr. og du har adgang.

1: Opret en spilkonto hos Unibet
Hos Unibet kan du live streame alle kampe fra Håndbold EM
2: Indbetal min. 40 kr. til din spilkonto
Unibet byder på EM håndbold live streaming
3: BUM! Du kan nu streame løs!
Live stream EM håndbold hos Unibet

Håndbold EM live streaming – spørgsmål og svar

Hvor kan jeg live streame EM i håndbold 2024?

Du kan live streame EM i håndbold 2024 hos to spiludbydere – nemlig Bet365 og Unibet. De viser begge alle kampe fra slutrunden.

Kan jeg live streame håndbold-EM på min mobil?

Ja, du bestemmer selv hvilken device du vil benytte til at streame EM i Håndbold. Du kan live streame på din smartphone, tablet (f.eks. iPad) eller desktop.

Hvornår spilles EM i håndbold?

Håndbold-EM-slutrunden spilles i perioden torsdag den 10. januar – søndag den 28. januar.

Er der danske kommentatorer til live streamingen?

Nej, det er der ikke. Du må nøjes med 100% fokus på håndbolden.

Behøver man at spille for at have adgang til håndbold-live streamingen?

Nej, du behøver ikke at sætte nogen væddemål hvis du ikke er til betting. Du skal dog overføre minimumsindbetalingen hos begge spiludbydere – henholdsvis 50 kr. og 40 kr. Du kan indsætte med bl.a. MobilePay og ApplePay, så det er nemt og hurtigt.

Hvem er med i den danske trup til EM i Håndbold 2024

Landstræner Nikolaj Jacobsen har udtaget følgende spillere til bruttotruppen ved EM i Håndbold 2024 i Tyskland:
Niklas Landin (Aalborg Håndbold), Emil Nielsen (FC Barcelona), Magnus Landin (THW Kiel), Hans Lindberg (Füchse Berlin), Johan Hansen (Flensburg-Handewitt), Emil Jakobsen (Flensburg-Handewitt), Simon Hald (Aalborg Håndbold), Magnus Saugstrup (SC Magdeburg), Lukas Jørgensen (Flensburg-Handewitt), Simon Pytlick (Flensburg-Handewitt), Mikkel Hansen (Aalborg Håndbold), Rasmus Lauge (Bjerringbro-Silkeborg), Aaron Mensing (GOG), Mads Mensah Larsen (Flensburg-Handewitt), Mathias Gidsel (Füchse Berlin), Michael Damgaard (SC Magdeburg), Henrik Møllgaard (Aalborg Håndbold), Niclas Kirkeløkke (Rhein-Neckar Löwen) og Emil Madsen (GOG).

Vises Håndbold EM på dansk tv?

Jo, Håndbold EM 2024 vises på dansk tv, men så skal du op med muldvarpeskindet. Hvis du live streamer hos spiludbyderne er det ganske gratis.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk