Harald Blåtand spilleautomat – Prøv det nye eksklusive spil

Harald Blåtand spilleautomat - Spil det nye eksklusive spil

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Har du prøvet den nye Harald Blåtand spilleautomat? Den populære danske spiludbyder Spillehallen.dk har gjort det igen! De har endnu engang skabt en 100% dansk og eksklusiv spilleautomat med masser af bonusspil og ekstrafunktioner. Du kan se frem til timevis af sjov og ballade, hvis du giver spillet et skud.

I denne artikel går vi i dybden med den nye Harald Blåtand spilleautomat, og giver dig også et tip til hvordan du kan prøve spillet med 75 kr. helt uden at foretage et indskud. Se, det lyder jo fristende!

Store forventninger til den nye Harald Blåtand spilleautomat

Der er naturligvis store forventninger til den nye Harald Blåtand spilleautomat. Selskabet bag spillet står jo bag populære spil som Thors Hammer, Kattegat, Orient Expressen og mange flere ultra-danske spil. Fælles for disse spil er, at hovedspillet er forholdsvist simpelt, men at de samtidig har masser af ekstrafunktioner og bonusspil – og i flere tilfælde også jackpots. Så det er altså ikke sådan, at du bliver træt af spillet fordi det blot har tre valser. Derfor er der naturligvis også en vis forventning om, at den nye Harald Blåtand spilleautomat leverer på disse parametre. Lad os gå lidt mere i dybden med spillet.

Vikingetemaet bliver vel ikke mere dansk

Harald Blåtand spilleautomaten er 100% eksklusiv, så du finder kun spillet hos Spillehallen.dk (i hvert fald online). Af den grund er det heller ikke overraskende, at temaet er ultradansk. På samme måde som den populære Olsen Banden spilleautomat, skal spiludviklerne ikke målrette spillet til udlandet, så spillet fremstår meget dansk. Og det er naturligvis lige den (blå)tand mere hyggeligt, at spille med et dansk tema.

Hvem var Harald Blåtand egentlig? Harald Blåtand var en dansk konge, som levede i perioden ca. 958-987. Han var søn af Gorm den Gamle, og Haralds egen søn var Svend 1. Tveskæg. Så det er nogle kendte skikkelser i den danske historie vi har at gøre med. Det var i øvrigt også Harald Blåtand, som rejste den store runesten i Jelling – også kaldet Jellingstenen. Slutteligt er det værd at nævne, at den trådløse teknologi Bluetooth også er opkaldt efter Harald Blåtand.

Kun tre valser men spækket med ekstrafunktioner

Spilleautomaten er som tidligere nævnt spækket med ekstrafunktioner. Derfor er det heller ikke et problem, at der kun er tre valser med tre gevinstlinjer. Spillet bygger på helt andre parametre end mange af de andre populære spilleautomater på markedet. Som du kan se på nedenstående gevinstoversigt er det klart sjovest, hvis du rammer tre kort og dermed får chance for den store jackpot – eller tre 7-taller som giver dig et valgfrit spil.

Du kan vinde op til 1200 kreditter på ét spin – og skulle du vinde over 1200 kreditter overføres de overskydende kreditter til gevinstkisten. De opsparede kreditter i gevinstkisten udløses så næste gang du har en gevinst.

Efter hvert 5. træk på hovedskærmen sejler en af Harald Blåtands vikingeskibe forbi. Vikingeskibbets sejl vil enten have røde eller grønne striber. Disse vises som opsparinger i portens kant. Opnås 5 ens sejl i træk, gives en gevinst på 1-5 gratis spins.

Harald Blåtand spilleautomaten byder på intet mindre end fem bonusspil. Du kan spille med i Dragenøglen, Vikingegilde, Kongens kiste, Banner Flash og Søens saga. Disse fem spil er alle vidt forskellige, og i første omgang skal du holde tungen lige i munden for at forstå hvad der udløser hvad og hvordan. Det er samtidig charmen ved spillet, at du ikke med det samme kender det ud og ind, men langsomt kan gå dybere og dybere ned i spillets og dets muligheder. Vi vil ikke gå i dybden med de enkelte bonusspil her, men du kan læse detaljerede beskrivelser af dem alle inde på spiludbyderens hjemmeside.

Vind den store Super Jackpot på Harald Blåtand spilleautomaten

Helt i tråd med spillets tanke, kan du naturligvis også vinde den store Super Jackpot. Hvis du ryger ind i jackpot-spillet bliver du præsenteret for 9 skjolde. Bag hvert skjold gemmer der sig en gevinst, som er ganske fin i sig selv. Men magien opstår hvis du rammer tre ens præmier. Du kan dermed ryge ind i Super Jackpot-spillet og vinde en jackpot på mange tusinde kroner. I skrivende stund er Super Jackpotten “blot” små 40.000 kr., men den kan blive langt større.

Harald Blåtand spilleautomat – trailer

Hvis artiklen har vakt din interesse for den nye Harald Blåtand spilleautomat, så tjek også nedenstående promovideo/trailer ud. Du kan naturligvis selv prøve spillet ved at klikke på den grønne knap herunder, og du er snart i gang med at gå i fodsporene på en af de helt store helte i dansk historie. Husk også at du lige nu kan spille hos Spillehallen.dk med 75 kr. i gratis bonus – uden krav om indskud. Det betyder med andre ord at du naturligvis kan prøve Harald Blåtand spilleautomaten helt uden risiko. Læs aller regler og vilkår på spiludbyderens hjemmeside.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk