Hopman Cup live stream – Se Holger Rune og Clara Tauson i aktion for Danmark

Hopman Cup live stream - Se Holger Rune og Clara Tauson i aktion for Danmark

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Se Holger Rune og Clara Tauson med et Hopman Cup live stream

Er du på udkig efter et Hopman Cup live stream? Så er du kommet til rette sted!

Den traditionsrige Hopman Cup er tilbage på tenniskalenderen efter et par år i skammekrogen. Hopman Cup 2023 løber af stablen i Nice i perioden 19.-23. juli, og har bl.a. deltagelse af Holger Rune, Clara Tauson, Carlos Alcaraz, Richard Gasquet, David Goffin og Elise Mertens.

Du kan se alle kampene via et Hopman Cup live stream hos spiludbyderne. Vi går på nedenstående linjer i dybden med hvor nemt og hurtigt du kan live streame de danske tennishelte Holger Rune og Clara Tauson.

Så nemt er det at live streame Danmark i Hopman Cup

Lad det være sagt med det samme. Det er ultra-nemt og hurtigt at få fingrene i et Hopman Cup live stream hos spiludbyderen Bet365. Du skal blot have en spilkonto med midler på, og du er klar til at live streame alle kampene fra det røde grus i Nice. Følg nedenstående nemme trin, og du har adgang til toptennis i løbet af en håndfuld minutter.

  1. Opret spilkonto hos Bet365

    Først og fremmest skal du have en spilkonto hos Bet365. Klik på nedenstående grønne knap, og du er allerede i gang med tilmeldings-flowet. Du behøver ikke tage imod en velkomstbonus, men det er 100% op til dig.

  2. Indbetal min. 50 kr. til spilkontoen

    For at have adgang til Hopman Cup live streaming – og masse af anden tennis – skal du have penge på din spilkonto. Du kan nøjes med at indbetale 50 kr., så der er ikke tale om alverden. Så længe du har penge på spilkontoen – eller sat et spil indenfor de foregående 24 timer – har du adgang til et Hopman Cup live stream hos den populære spiludbyder.

  3. Du er nu klar til Hopman Cup 2023!

    Du behøver ikke gøre mere! Du kan nu gå til live betting-sektionen, og se al den tennis du orker – inklusiv alle kampe med Holger Rune og Clara Tauson. Kom så Clara og Holger!

Spiludbyderen Bet365 byder på et lækkert Hopman Cup live stream

Som du kan se i ovenstående sektion, kræver det nærmest ingenting for at få fingrene i et lækkert Hopman Cup live stream hos spiludbyderen Bet365. En spilkonto med midler på er det eneste det kræver.

Du bestemmer helt selv om du vil modtage en velkomstbonus, om du overhovedet vil spille, eller om og hvornår du hæver dit indskud igen. Tilbuddet er dermed en no-brainer, hvis du vil følge de to danske tennis-darlings fra første parket i Nice.

1: Opret spilkonto hos Bet365
Bet365 byder på et lækkert Hopman Cup live stream
2: Indbetal min. 50 kr. til spilkontoen
Med et Hopman Cup live stream hos Bet365 kan du se alle kampe fra den traditionsrige turnering
3: Live stream Hopman Cup! 🎾
Se alle kampe fra Hopman Cup hos spiludbyderen Bet365

Hopman Cup 2023 har deltagelse af bl.a. Holger Rune og Carlos Alcaraz

Hopman Cup-turneringen har ikke været spillet i fire år, men turneringen er nu igen at finde på henholdsvis tenniskalenderen. Turneringen, som byder på både herresingle, damesingle og mixeddouble, har i år formået at tiltrække to af verdens absolut bedste spillere: Holger Rune 🇩🇰 og Carlos Alcaraz 🇪🇸. Læg dertil etablerede spillere fra verdenstoppen som f.eks. Clara Tauson 🇩🇰, David Goffin 🇧🇪, Elise Mertens 🇧🇪, Alizé Cornet 🇫🇷 og Richard Gasquet 🇫🇷.

Turneringen plejer at løbe af stablen på hardcourt i Australien (indendørs), men 2023-versionen er altså flyttet til det røde grus i Nice i Sydfrankrig. Formatet er også ændret en smule – bl.a. er der i år kun seks hold med i modsætning til forrige turneringer med otte deltagende lande.

Danmark er kommet i pulje med henholdsvis Schweiz og Frankrig, og Holger Rune og Clara Tauson skal dermed som minimum spille fire kamp hver. De spiller henholdsvis to singlekampe og to mixeddouble kampe. Hvis de to danske verdensstjerner formår at komme i finalen, venter der således yderligere to kampe til begge spillere.

Schweiz har historisk set gjort det fremragende i Hopman Cup med Roger Federer og Belinda Bencic, og vi må nok erkende at årets deltagere fra alpelandet ikke har samme “schwung”. Heller ikke det franske hold kan prale af de absolutte verdensstjerner, men hvem ved hvad hjemmebanefordelen kan gøre?

Vi sidder vel alle også håber på tre kampe imod Spanien med Carlos Alcaraz og Rebeka Masarova på holdkortet. De to spaniere spiller imod Belgien og Kroatien henholdsvis fredag og lørdag, så vi må dermed vente til lørdag aften, før vi ved om drømmeduellen er en realitet.

De danske kampe under Hopman Cup 2023 🇩🇰

Med et Hopman Cup live stream fra Bet365 kan du se samtlige kampe fra turneringen i Nice. Clara Tauson og Holger Rune er sat til at spille følgende kampe under Hopman Cup 2023.

Onsdag d. 19. juliClara Tauson 🇩🇰 vs. Celine Naef 🇨🇭Holger Rune 🇩🇰 vs. Leandro Riedi 🇨🇭Tauson / Rune 🇩🇰 vs. Naef / Riedi 🇨🇭
Torsdag d. 19. juliClara Tauson 🇩🇰 vs. Alize Cornet 🇫🇷Holger Rune 🇩🇰 vs. Richard Gasquet 🇫🇷Tauson / Rune 🇩🇰 vs. Cornet / Gasquet 🇫🇷
Søndag d. 23. juliFinale?

Hopman Cup live stream – Spørgsmål og svar

Hvor man man se Hopman Cup 2023?

Du kan se Hopman Cup 2023 hos Bet365. Spiludbyderen live streamer samtlige kampe fra turneringen.

Hvilket underlag spilles Hopman Cup 2023 på?

Hopman Cup spilles i 2023 på grus i Nice, Sydfrankrig.

Kan man live streame Hopman Cup på nettet?

Ja, du kan live streame Hopman Cup på nettet via et Hopman Cup live stream hos spiludbyderen Bet365.

Hvornår spilles Hopman Cup 2023?

Hopman Cup 2023 spilles fra onsdag d. 19. juli – søndag d. 23. juli.

Er det lovligt at live streame Hopman Cup hos spiludbyderne?

Ja, det er 100% lovligt at live streame Hopman Cup hos Bet365. De har erhvervet rettighederne, så du kan se alle kampe fra turneringen.

Hvilke enheder kan jeg live streame Hopman Cup på?

Du bestemmer selv om du vil live streame Hopman Cup på din smartphone, tablet eller computer. Du kan endda caste signalet over på en større skærm hvis du vil.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk