Kevin Magnussen odds – se oddsene på den danske Haas-kører

Kevin Magnussen odds - se de seneste odds på Kmag her

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Er du på udkig efter Kevin Magnussen odds? Så er du på rette plads, fordi her på siden finder du de seneste odds på danske Kmag.

Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1, og det har naturligvis skabt et Kmag-hysteri uden lige. Med en spritny Haas-racer og stærke præstationer i pre-season-træningen er forventningerne til danskeren skyhøje. Vi går i dybden med de seneste Kevin Magnussen odds, og giver dig vores take på, om det giver mening eller ej at spille på den populære Haas-kører.

Bliver Kevin Magnussen verdensmester?

Bliver Kevin Magnussen verdensmester i 2022-sæsonen? Nej, det gør han naturligvis ikke, men han har gode muligheder for at hente point i ny og næ. De to store favoritter til at blive Formel 1-verdensmester i 2022 er ikke overraskende Max Verstappen 🇳🇱 og Lewis Hamilton 🇬🇧. De to superstjerner giver kort tid før sæsonens andet Grand Prix i Saudi-Arabien henholdsvis odds 2.25 og 4.33 som verdensmester anno 2022. Dermed er der sket lidt af et dramatisk skifte i forhold til før sæsonens træninger. På det tidspunkt lå de de to kørere næsten lige – dog med en lille fordel til den forsvarende verdensmester Verstappen. Kort før sæsonens første Grand Prix i Bahrain har spiludbyderne fået større og større tiltro til Verstappen.

Skulle Kevin Magnussen gå hen og blive verdensmester, så kan du lige nu få odds 301 på det ganske usandsynlige resultat. Spar dig indsatsen! Det kommer naturligvis ikke til at ske. Nedenstående odds er taget fra før sæsonens begyndelse.

Kevin Magnussen odds i Saudi-Arabien

Sæsonens andet Formel 1 Grand Prix køres på Jeddah Corniche Circuit i Saudi-Arabien. Ak ja, endnu en slyngelstat på Formel 1-kalenderen, som ikke ligefrem skaber glæde hos det store Formel 1-publikum (og os andre i øvrigt). Men sådan er det nu engang – her handler det om odds på Kevin Magnussen.

Spiludbyderen Bet365 er ude med et hav af odds på Kevin Magnussen i sæsonens andet Grand Prix, og det er naturligvis langt fra alle spil det giver mening at sende penge efter. Her kommer en lille gennemgang.

Grand Prix vinderspillet

Vinderspillet er så enkelt som det lyder. Her gælder det om at finde vinderen af det enkelte Grand Prix. I Saudi-Arabien kan du kort før start hente odds 151 på danske Kmag. Til trods for en stærk pre-season og en flot præstation i sæsonens første Grand Prix, så skal der ske mirakler hvis Kevin Magnussen skal vinde i Saudi-Arabien. Det kommer ikke til at ske! Dertil er Red Bull, Ferrari og Mercedes for stærke.

De to store favoritter er i øvrigt Max Verstappen 🇳🇱 og Charles Leclerc 🇲🇨. Det er naturligvis de to kørere i første række, når løbet sættes i gang. Lewis Hamilton har haft en sløj kvalifikation og giver pengene hele 41 gange igen. Det er godt nok længe siden, at man har kunne hente odds 41 på legenden Lewis Hamilton.

Podieplacering

Tror du at Kevin Magnussen ender i top3 i Saudi-Arabien? Så er der lige nu odds 21 at hente. Spoler man tiden blot tre måneder tilbage, så ville folk grine af odds 21 på en Haas podieplads, men nu er forventningerne skyhøje med en ny bil og diverse problemer hos konkurrenterne. Sepcielt Mercedes virker lidt rystede mens Ferrari til gengæld ser ud til at komme med en konkurrencedygtig racer. Holdkammeraten Mick Schumacher 🇩🇪 – søn af legendariske Michael Schumacher 🐐 – deltager desværre ikke i racet grundet en alvorlig ulykke i kvalifikationen.

Kommer Kevin i top-6?

Med en startplacering som nummer 10 er en top-6 placering bestemt ikke helt hen i vejret. Det er naturligvis alt for tidligt, at sige om Haas for alvor har fået samlet en konkurrencedygtig racerbil. Eksperterne snakker om at ambitionerne i første omgang er at gennemføre, men måske er det en bevidst underspillet strategi af teamchefen hos Haas, Günther Steiner. Den karismatiske teamchef virker dog mere positiv end længe, så måske han ved noget vi andre ikke ved? Kevin Magnussen i top-6 lyder som en solstrålehistorie, men det kan dog ske hvis alt går op i en højere enhed. Lige nu får du odds 3.75 på at det sker – og odds 1.25 på at det ikke sker.

Kevin Magnussen odds – opnår han point i Saudi-Arabien?

Her er vi fremme ved måske det mest sandsynlige spil på dette sæsonens andet Grand Prix. Får Kevin Magnussen point i Bahrain? Dvs. er Kmag blandt de 10 første kørere, når det skakternede flag blafrer? 🏁 Ja, siger spiludbyderne i kor. Du får lige nu odds 1.66 på at Kevin Magnussen får point i Saudi-Arabiena Grand Prix. Hvis du ikke tror, at danskeren ender i top 10, så kan du lige nu hente odds 2.10 på det udfald.

Bliver Kevin Magnussen klassificeret i Saudi-Arabien?

Gennemfører Kevin Magnussen sæsonens andet Grand Prix i Saudi-Arabien? Ja, alt kan ske i sæsonens indeledende løb – både på den gode og dårlige måde. Oddssætterne hos Bet365 tror at Kmag gennemfører, og således kan du før Grand Prix’et i Saudi-Arabien blot hente odds 1.36. Skulle Haas følge op på sidste sæsons fiaskoresultater og udgå før tid, så kan du hente 3.00 på at Kmag ikke klassificeres.

Bemærk, at en kører klassificeres, hvis han gennemfører 90% af løbet. I Saudi-Arabien køres der i øvrigt 50 omgange, så det kræver blot lidt simpel hovedregning at regne ud, hvor langt en kører skal genemføre.

Kører Kevins Magnussen hurtigste omgang?

To gange tidligere har Kevin Magnussen kørt hurtigste omgang (2018+2019). Sidste gang var i Singapore (2019), og dengang var det naturligvis en kæmpe overraskelse. Du kunne hente mægtige odds 1.000 på at det skete. Til sæsonens andet Grand Prix i Saudi-Arabien kan du blot hente odds 81 på feltets hurtigste omgang til danskeren. Hvis Kevin Magnussen samtidig slutter i top-10 udløser det faktisk et enkelt point til den samlede VM-stilling. Skulle han ende dårligere end top-10, er det kun hæderen for hurtigste omgang han opnår. Det vil til gengæld være en kæmpe bedrift i sig selv.

Find masser af Kevin Magnussen odds hos Bet365

Der er naturligvis ganske mange flere Kevin Magnussen odds hos den populære spiludbyder Bet365. Du kan spille på “Kommer der safety car under løbet?”, “Vindende bil”, “Vindende nationalitet”, “Top-2”, “Første kører der udgår”, “1-2-3 kombination”, “Fører efter 5. omgang”, “Virtual safety car under løbet” og mange flere. Se de mange Kevin Magnussen odds under “Formel 1”. Du får lige nu en fremragende Bet365 bonus, hvis du er helt ny kunde hos verdens største odds-spiludbyder. Dermed kan du spice et superunderholdende Formel 1-race op med ekstra spænding.

Du kan spille ganske mange af disse væddemål live (altså mens racet er i gang), men desværre ikke alle. Så vi anbefaler, at du sætter de mere “skæve” spil inden de røde lamper slukkes og racet dermed er i gang. Der er spilstop kl. 19.00 i Saudi-Arabien. Held og lykke med spillene! 🏎️ 🏁 🇩🇰

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk