Kevin Magnussen odds – spil på den danske Haas-kører

Kevin Magnussen odds - se de seneste odds på Kmag her

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Er du på udkig efter Kevin Magnussen odds? Så er du på rette plads, fordi her på siden finder du de seneste odds på danske Kmag.

Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1, og det har naturligvis skabt et Kmag-hysteri uden lige. Med en spritny Haas-racer og en række stærke præstationer i sidste sæson er forventningerne til danskeren skyhøje. Vi går i dybden med de seneste Kevin Magnussen odds, og giver dig vores take på, om det giver mening eller ej at spille på den populære Haas-kører.

Bliver Kevin Magnussen verdensmester?

Bliver Kevin Magnussen verdensmester i 2023-sæsonen? Nej, det gør han naturligvis ikke, men han har gode muligheder for at hente point i ny og næ. De to store favoritter til at blive Formel 1-verdensmester i 2022 er ikke overraskende Max Verstappen 🇳🇱 og Lewis Hamilton 🇬🇧. De to superstjerner giver kort tid før sæsonen henholdsvis odds 1.75 og 4.00 som verdensmester anno 2023. Dermed er der igen-igen lagt op til de to kamphaner fra de sidste par sæsoner – dog med hollænderen som stor favorit.

Skulle Kevin Magnussen gå hen og blive verdensmester, så kan du lige nu få odds 1001 på det ganske usandsynlige resultat. Spar dig indsatsen! Det kommer naturligvis ikke til at ske. Team-kammeraten Nico Hülkenberg giver også odds 1001, og heller ikke den rutinerede tysker har en kinamands chance for at vinde VM-titlen. Der er helt realistisk kun fire kørere, som kan gå hele vejen: Max Verstappen, Lewis Hamilton, Charles Leclerc og George Russel. Selv hvis Carlos Sainz Jr. eller Sergio Perez vinder titlen, vil det være en kæmpe sensation.

Kevin Magnussen odds – Oftest til den høje side

Som med alle de andre Formel 1-kørere har spiludbyderne altid et hav af spil på den danske Formel 1-helt. Der er oftest flest Kevin Magnussen odds lige op til et race, og her kan du spille på en lang række udfald. Går danskeren i pointene? Hvordan præsterer han i kvalifikationen? Hvordan går det i Sprint Kvalifikationen? Bliver han bedre placeret end en anden kører – f.eks. teamkammeraten Nico Hülkenberg? Osv. osv.

Spiludbyderen Bet365 er ude med et hav af odds på Kevin Magnussen til de forskellige Grand Prix’er, og det er naturligvis langt fra alle spil det giver mening at sende penge efter. Her kommer en lille gennemgang af de forskellige Formel 1 odds.

Grand Prix vinderspillet

Vinderspillet er så enkelt som det lyder. Her gælder det om at finde vinderen af det enkelte Grand Prix. I et Grand Prix kan du før starten typisk hente odds 100 – odds 500 på sejr til danske K-mag. Til trods for en opgraderet Haas-vogn, og en flot pole position i sidste sæson, så skal der ske mirakler hvis Kevin Magnussen skal vinde et Grand Prix. Det kommer ikke til at ske! Dertil er Red Bull, Ferrari og Mercedes for stærke, men man kan naturligvis aldrig gardere sig imod vejr og vind – og et kæmpe uheld, som tager alle favoritterne ud af spillet.

Podieplacering

Tror du at Kevin Magnussen ender i top3 i et Grand Prix? Det kan du typisk også hente særdeles høje odds på. Spoler man tiden blot tre måneder tilbage, så ville folk grine af idéen om en Haas på en podieplads, men nu er forventningerne højere efter danskerens flotte pole position præstation i Brasiliens Grand Prix i november 2022. En top-3 placering kræver at alt går op i en højere enhed, og det gør det nærmest aldrig for Haas. Det virker ganske usandsynligt.

Kommer Kevin i top-6?

Haas kæmper indædt for at opnå point, og det er ligesom teamets ambition op til hvert eneste Grand Prix. Det er naturligvis alt for tidligt, at sige om Haas for alvor har fået samlet en konkurrencedygtig racerbil. Eksperterne snakker om at ambitionerne i første omgang er at gøre en god figur, men måske er det en bevidst underspillet strategi af teamchefen hos Haas, Günther Steiner. Den karismatiske teamchef virker dog mere positiv end længe, så måske han ved noget vi andre ikke ved? Kevin Magnussen i top-6 lyder som en solstrålehistorie, men det kan dog ske hvis alt går op i en højere enhed. Husk på at tre af konkurrenterne (Red Bull, Mercedes og Ferrari) er lysår foran de resterende teams.

Kevin Magnussen odds – opnår han point?

Her er vi fremme ved måske det mest sandsynlige spil på Kevin Magnussen. Får Kevin Magnussen point i et Grand Prix? Dvs. er Kmag blandt de 10 første kørere, når det skakternede flag blafrer? 🏁 Ja, det er bestemt muligt alt afhængig af kvalifikationen. Haas ligger typisk og kæmper for at klemme en bil eller to ind i top-10, og pånær de tre suveræne teams, kan de slå alle de andre på en god dag.

Bliver Kevin Magnussen klassificeret?

Gennemfører Kevin Magnussen et Grand Prix, eller må han tage den tunge vej ud af løbet inden det slutter? Ja, alt kan ske i sæsonens mange spændende løb – både på den gode og dårlige måde. Oftest vil danskeren være favorit til at gennemføre, men alt kan ske og han vil helt sikkert udgå op til flere gange i så ustabil en racer som Haas-bilen.

Bemærk, at en kører klassificeres, hvis han gennemfører 90% af løbet. Hvis du ved hvor mange omgange der køres i det enkelte Grand Prix, så det kræver blot lidt simpel hovedregning at regne ud, hvor mange runder en kører skal gennemføre.

Kører Kevins Magnussen hurtigste omgang?

To gange tidligere har Kevin Magnussen kørt hurtigste omgang (2018+2019). Sidste gang var i Singapore (2019), og dengang var det naturligvis en kæmpe overraskelse. Du kunne hente mægtige odds 1.000 på at det skete. Du vil næppe kunne få odds 1.000 på at det sker igen, da det ikke er så usandsynligt længere. Husk på at danskeren satte bedste tid i kvalifikationen i sidste sæson, så under de helt rette forudsætninger kan et hold fra den tunge ende faktisk godt opnå hurtigste tid på en enkelt omgang.

Typisk kan både gode og dårlige hold spekulere i at tjene et ekstra point, som hurtigste tid indbringer ved at skifte dæk på et strategisk rigtigt tidspunkt. Hvis Kevin Magnussen samtidig slutter i top-10 udløser det faktisk et enkelt point til den samlede VM-stilling. Skulle han ende dårligere end top-10, er det kun hæderen for hurtigste omgang han opnår. Det vil til gengæld være en kæmpe bedrift i sig selv.

Find masser af Kevin Magnussen odds hos Bet365

Der er naturligvis utallige andre Kevin Magnussen og generelle Formel 1 odds hos den populære spiludbyder Bet365. Du kan spille på “Kommer der safety car under løbet?”, “Vindende bil”, “Vindende nationalitet”, “Top-2”, “Første kører der udgår”, “1-2-3 kombination”, “Fører efter 5. omgang”, “Virtual safety car under løbet” og mange flere. Se de mange Kevin Magnussen odds under “Formel 1”.

Du får lige nu en fremragende Bet365 bonus, hvis du er helt ny kunde hos verdens største odds-spiludbyder. Dermed kan du spice et superunderholdende Formel 1-race op med ekstra spænding.

Du kan spille ganske mange af disse væddemål live (altså mens racet er i gang), men desværre ikke alle. Så vi anbefaler, at du sætter de mere “skæve” spil inden de røde lamper slukkes og racet dermed er i gang. Held og lykke med spillene! 🏎️ 🏁 🇩🇰

Kevin Magnussen odds – Spørgsmål og svar

Hvor kan man spille på Kevin Magnussen?

Du kan spille på Kevin Magnussen hos alle spiludbydere. De har dog ikke alle et lige stort udvalg af Kevin Magnussen odds. Tjek evt. Bet365, da den britiske spilgigant har et særdeles stort udvalg af Formel 1 odds.

Hvilket odds kunne man få på at Kevin Magnussen hentede pole position i Brasiliens Grans Prix i 2022?

Du kunne få odds 901 på at Kevin Magnussen var hurtigste kører i kvalifikationen til Brasiliens Grand Prix i november 2022.

Hvilket odds får man på Kevin Magnussen som verdensmester?

Du får odds 1001 på at Kevin Magnussen bliver verdensmester i 2023-sæsonen.

Hvor meget får Kevin Magnussen i løn?

Kevin Magnussen tjener eftersigende små 40 mio. kr. om året på at køre for Haas-teamet i 2023.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk