Få 300 kr. risikofrit spil på Champions League-finalen hos ny spiludbyder

Få risikofrit spil på Champions League-finalen hos Expekt

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Champions League-finalen mellem Manchester City og Inter er lige om hjørnet, og du kan nu drage nytte af et flot tilbud hos den nye spiludbyder på det danske marked; Expekt. The “comeback kid” Expekt er klar med et 300 kr. risikofrit spil til alle nye kunder – og det er et tilbud du IKKE kan tabe på. Det lyder lækkert ikke? Læs med på nedenstående linjer, og du har lynhurtigt spicet Champions League-finalen lørdag d. 10. juni 2023 op med et 100% risikofrit spil.

Så nemt er det at få et risikofrit spil på årets Champions League-finale

Du behøver ikke en ph.d. i spilkonto-oprettelse for at kunne drage nytte af tilbuddet om et 300 kr. risikofrit spil på Champions League-finalen 2022/2023. Det er nemlig såre simpelt. Du skal blot oprette en spilkonto hos Expekt, indsætte minimum 300 kr. og spille for præcist 300 kr. på 1 eller 2 – altså enten Manchester City eller Inter i 1X2-varianten. Hvis du vinder får du gevinsten som altid, og hvis du skulle være så uheldig at tabe, kan du glæde dig over, at du får indsatsen retur. Følg nedenstående nemme trin.

 1. Opret spilkonto hos Expekt

  Først og fremmest skal du oprette en konto hos spiludbyderen Expekt. Det tager blot en håndfuld minutter, og er ganske nemt. Klik på nedenstående grønne knap, som tager dig til kampagnesiden. Du skal oprette en spilkonto igennem denne kampagneside.

 2. Foretag en indbetaling på min. 300 kr.

  Du skal nu op med muldvarpeskindet! Du skal foretage en indbetaling på minimum 300 kr. Du bestemmer selv om du indbetaler mere end 300 kr. – du får kun et risikofrit spil på 300 kr. uanset beløbet (dog minimum 300 kr.). Du kan bl.a. indbetale med MobilePay.

 3. Spil på Champions League-finalen Manchester City – Inter

  Du er nu klar til den sjove part! Du skal nu lokalisere kamp-oddsene og spille et pre-match spil på enten Manchester City eller Inter. Det er spilvarianten 1X2, som du skal spille på. Vinder du dit spil får du naturligvis den fulde gevinst uden yderligere spilkrav. Taber du spillet, kan du se frem til at få returneret indsatsen nogle dage efter.

Tre nemme trin til en ekstra-spændende Champions League-finale

Det er som du nok kan læse, utroligt nemt at spice Champions League-finalen op med et 300 kr. risikofrit spil på enten Manchester City eller Internazionale. Følg blot de nemme trin, og du har lynhurtigt et lille bet på højkant.

1: Opret konto hos spiludbyderen Expekt
Spil for 300 kr. på Champions League-finalen ganske risikofrit hos Expekt
2: Indbetal mindst 300 kr. til spilkontoen
Hos Expekt kan du spille på enten Manchester City eller Inter helt uden risiko
3: Spil på enten Man City eller Inter (1X2)
Spil for 300 kr. på Champions League-finalen uden at kunne tabe hos spiludbyderen Expekt

Manchester City er store favoritter til at løfte pokalen med de store ører

Manchester City er store favoritter til at løfte pokalen med de store ører. I skrivende stund får du blot 1.47 på Pep Guardiolas tropper som vinder i ordinær tid. Uafgjort (som du ikke kan spille på ift. dette tilbud) giver odds 4.75, og Inter fra Milano giver hele 7.50 pengene retur. Dermed er der ingen tvivl om, at det er klart sjovest at spille på Simone Inzaghi & co. – uanset om du spiller med et 300 kr. risikofrit spil eller ej.

Du vinder blot 441 kr. (nettogevinst på 141 kr.) hvis du spiller på Manchester City, mens en indsats på 300 kr. på Inter-sejr i ordinær tid kan give dig mægtige 2.250 kr. i gevinst (nettogevinst: 1.950 kr.) Ak ja – det er ikke let, men heldigvis er det 100% op til dig!

Regler og vilkår

Der er ikke meget hokus pokus over dette flotte tilbud fra spiludbyderen Expekt. Men du skal dog alligevel lige læse regler og vilkår igennem, så du ikke gør noget forkert i processen. Husk at tilbuddet løber lige indtil kick-off på Atatürk Olympiske Stadion i Istanbul – og det er lørdag aften kl. 21.00.

 1. Opret din konto via linket på denne side for at modtage tilbuddet.
 2. Hvis din konto ikke er registreret via linket, kan du ikke gøre krav på tilbuddet.
 3. Kun et pre-match-spil på præcis 300 kr. på Manchester City (1) eller Inter (2) som vinder af kampen (1×2) er gyldigt for dette tilbud.
 4. Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud.
 5. Tilbuddet er gyldigt fra torsdag d. 8 juni 2023 kl. 16.00 til lørdag d. 10. juni kl. 21.00 (altså lige indtil kick-off)
 6. Tilbuddet er kun gyldigt for nye kunder fra Danmark.
 7. Hvis du taber dit spil, vil du inden for 3-5 arbejdsdage få det fulde beløb på 300 kr. retur til din nye expekt-konto uden omsætningskrav.
 8. Hvis du vinder på dit væddemål, beholder du gevinsten uden omsætningskrav.
 9. Indbetalinger foretaget med Skrill kvalificerer sig ikke til dette tilbud.
 10. Udbetalinger og kombinationsspil er ikke gyldige for dette tilbud.
 11. Nye kunder, der vælger den normale velkomstbonus til sportsbook, er ikke berettiget til dette tilbud.
 12. Alle spillere, der er registreret til kampagnen, vil have en startbalance på 1 kr.
 13. Spillere kan kun have én konto hos Expekt, og derfor er alle vores tilbud også begrænset til at kunne bruges én gang pr. person. Det betyder også ét tilbud pr. husstand, adresse, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse og betalingsmetode (f.eks. kort, e-wallet-konto osv.). Konti på fælles computere er derfor også begrænset til én konto, f.eks. På offentlige biblioteker eller arbejdspladser.
 14. Vi forbeholder os ret til at trække alle eller dele af tilbuddene tilbage fra en kunde eller en gruppe af kunder til enhver tid og efter eget skøn.
 15. Expekt forbeholder sig ret til at bruge spilnavne i alle meddelelser om større gevinster på vores hjemmeside.
 16. Annullerede spil tæller ikke med som dit kvalificerende spil. Hvis dit første væddemål annulleres, kvalificerer du dig ikke til tilbuddet.
 17. I tilfælde af at vilkårene og betingelserne for et tilbud eller en kampagne overtrædes, eller hvis der er beviser for, at et antal spil placeret af kunder eller grupper af kunder, der på grund af en indskudsbonus kan drage fordel af udbetalinger eller andre tilbud, hvor kundernes gevinster er garanteret uanset resultatet, enten individuelt eller som en del af en gruppe, forbeholder nye expekt sig retten til at trække bonuselementet af et sådant tilbud tilbage og efter eget skøn at afslutte sådanne spil eller annullere ethvert spil finansieret af indskudsbonussen.
 18. Vi forbeholder os også retten til at anmode enhver kunde om at fremlægge tilstrækkelig og tilfredsstillende dokumentation efter vores skøn, før vi krediterer en bonus eller et tilbud til deres konto.
 19. Expekt forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller trække en kampagne tilbage efter eget skøn.
 20. Spiludbyderens generelle bonusvilkår gælder. Se dem på hjemmesiden.
 21. Spiludbyderens generelle regler og vilkår gælder. Se dem på hjemmesiden.

Dette indlæg indeholder annoncelinks • Min. 18 år • Regler og vilkår gælder
• Spil ansvarligt • Selvudelukkelse via ROFUS
• Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk